|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Present veten! Një fillim i madh për ju në këtë forum është i pranishëm vetëm për veten! Na tregoni diçka për veten, pse ju jeni këtu, çfarë ju doni SHKO për të dhënë për ju ose ndonjë gjë tjetër ... |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
1( permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Hello allUnë u tha në lidhje me këtë vend nga BelievHUman si ne të dy tentojnë të shpeshta të disa prej forumeve njëjtë.
Unë pres që të ketë biseda me ju të gjithë dhe të jesh pjesë e këtij komuniteti. |
||
|
|
|
|
|
12 permalink)Admin | ||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Re: Hello allPërshëndetje Blackstone01,
Pra i kënaqur që ju dhe BelievHUman dy të bashkohet me ne këtu. Ne të gjithë shpresojmë që të dëgjuar më shumë nga të dy prej jush. Është në ndarjen tonë të ourself me njëri-tjetrin se ne gjitha të rritet në Teuhidi. Mirë se vini në Teuhidi ...... Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi |
||
|
|
|
|
|
13 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Hello allHey Blackstone! Mund të gjeni ne këtë forum edhe pak më shumë në bilanc me nivelin tonë të të kuptuarit. Thelb, Zi dhe unë i regjistruar në një forum ateist kohët e fundit i cili ishte mjaft përvojë. Unë ende vizitë në shqyrtim, por pak pune, pak shumë negativ.
|
||
|
|
|
![]() |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|