|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Подаруйте собі! Відмінний старт для вас на цьому форумі не тільки уявити собі! Розкажи нам що-небудь про себе, чому ви тут, що ви хочете шукати дати вам або що-небудь ще ... |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#1 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Здравствуйте!Хлопці - привіт з Великої Британії!
Posting все нові для мене, але він сьогодні відчуває себе правою, так що тут я йду ... Я був на моєму власному духовне подорож на пару років. Хоча я прочитав багато книжок і слухали багато дисків, я відчуваю, що це тільки початок кнопку для мене. Моя остання прочитана Sedona метод, який був величезним одкровенням ... У мене були дуже дивні фізичних реакцій при випуску - в основному, відрижка і стають фізично вичерпані (а не елегантний мені, що я хочу проявити!). Що все сказав, я відчуваю, що вона стала мені. Я схильний повернутися до Луїза Хей після того, як більшість книг стримувань і противаг і на цей раз я відчуваю глибоке розуміння про моє прагнення домагатися визнання і любові навколо мене. Я відчуваю це тримає мене назад, і тепер я можу бачити, як мало прийняття / задоволенням / люблю, я віддаю себе протягом багатьох років. (Я любив останнього вірша дзеркало розміщена на сайті). Я дуже любить, високий чоловік енергії, але насправді руйнує мене, коли я не отримати його назад. Це питання має стати дуже великим, як це зараз відображається в моєму житті настільки багатьох людей, чиї несхвалення дійсно турбує мене, і по-справжньому трудовий точки, тепер він відчуває, як мій чоловік втрачає інтерес до мене теж! Я справді намагався прийняти мою увагу від цих зовнішніх проявів і заглянути всередину, але я справді не знаю, як приймати себе. Я намагався Хей афірмації і Уейн Dwyers книги про прояви, але опір залишається. Опір зробив 37 років, щоб побудувати так що я не здивований, що це є складним завданням. Будь-яке розуміння буде щастя. Дякую і хай благословить вас усіх. X |
||
|
|
|
|
|
#2 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Це нагадує мені про хороші цитую, "Ваша думка про мене це не моя справа".
![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (Постійне посилання) | |||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1306 таймс "в 703 повідомленнях
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Цитата:
Привіт ходьба в блозі, Таким дуже приємно познайомитися з вами, і до Єдності.Найчастіше, коли ми починаємо це подорож назад у повну пам'ять про те, хто ми такі Ми багато чого зробити досвід на шляху того, що здається, як наше життя валиться на раз. Здається, ми нерідко коливаються між крайніми максимуми і мінімуми Extreme, де вона відчуває, як якби весь наш світ раптом робить сенсу не більше і людей, яким ми завжди знали, так і пов'язані з може відчувати себе чужими, і часто вони відчувають себе так само, про нас. Більша частина з причин цього в тому, що ми "переривають" і "залишити позаду", що більше не є нашим найбільшим позитивним вперед духовного зростання. Іноді це означає, що люди, але частіше за все це просто означає, відносини, думки і перспектив, що ми дійсно відпустити. Я збираюся запропонувати, що, може бути, ви подивіться на потоки одного з наших членів були нещодавно опубліковані, якщо ви ще не зробили. Джеймс Написав цієї теми і він багато хорошого в ній інформація про типи симптоми Ви згадали ви були відчувають. Є багато ознак, які є загальними серед знов прокидається і прийняття великого стрибка у свідомості. Ось посилання на нитку .... Симптоми пробудження Сподіваюся, вам сподобається ваше перебування тут на досвід фестиваль, і я сподіваюся, що ми ще багато дуже просвітницьких бесід. Ще раз ласкаво просимо Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності |
|||||||||||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо сутність, цей пост: |
Джеймс (06-03-2009),
Ходьба в блог (06-03-2009)
|
|
|
#4 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Хлопці - привіт з Великої Британії!
Привіт і ласкаво просимо в США! Posting все нові для мене, але він сьогодні відчуває себе правою, так що тут я йду ... Милий! Я був на моєму власному духовне подорож на пару років. Хоча я прочитав багато книжок і слухали багато дисків, я відчуваю, що це тільки початок кнопку для мене. Я хотів би запропонувати ви вважаєте, що ви були на духовне подорож всій життя, і були підготовлені все, що наступна Моя остання прочитана Sedona метод, який був величезним одкровенням ... У мене були дуже дивні фізичних реакцій при випуску - в основному, відрижка і стають фізично вичерпані (а не елегантний мені, що я хочу проявити!). Що все сказав, я відчуваю, що вона стала мені. Я схильний повернутися до Луїза Хей після того, як більшість книг стримувань і противаг і на цей раз я відчуваю глибоке розуміння про мою прагнення домагатися визнання і любові навколо мене. Я відчуваю це тримає мене назад, і тепер я можу бачити, як мало прийняття / задоволенням / люблю, я віддаю себе протягом багатьох років. (Я любив останнього вірша дзеркало розміщена на сайті). Ви описали перший крок до духовного росту в нас є, і що це є визнанням того, що це таке. Наступним кроком є подякувати йому за чого ви, де ви знаходитеся сьогодні і любовно звільнення своєї енергії на світ. Я дуже любить, високий чоловік енергії, але насправді руйнує мене, коли я не отримати його назад. Це питання має стати дуже великим, як це зараз відображається в моєму житті настільки багатьох людей, чиї несхвалення дійсно турбує мене, і по-справжньому трудовий точки, тепер він відчуває, як мій чоловік втрачає інтерес до мене теж! Я відчував таке ж і дізнався, що іноді краще рости спокійно, і нехай інші бачать замість того, щоб почути ваш зріст. Однак, ви повинні завжди бути вірним собі. Я справді намагався прийняти мою увагу від цих зовнішніх проявів і заглянути всередину, але я справді не знаю, як приймати себе. Я намагався Хей афірмації і Уейн Dwyers книги про прояви, але опір залишається. Опір зробив 37 років, щоб побудувати так що я не здивований, що це є складним завданням. Будь-яке розуміння буде щастя. Дякую і хай благословить вас усіх. X Щоб мати можливість ясно бачити у вас будуть стояти обличчям до обличчя з чому-небудь вас стримує. Як там, і там може бути багато причин, потреб, з якими зіткнеться, подякував йому і його вплив буде звільнитися від вас. Як сторона думала, я одружений вже 30 років, хто не розділяє ті ж думки, як я, по відношенню до Духу, але так складно, як може бути, ми зробили роботу і, як я ріс, я дійсно стала розумію, що вона була одним з моїх найкращих вчителів. Врешті-решт, озираючись назад, саме вона тримала мене, поки я обгрунтовані допомогти їй літати. Світ, Джеймс |
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую Джеймса за цей пост: |
|
|
|
#5 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Джеймс, спасибі вам за роздумуючи про своє електронної пошти і пропонує мені стільки ваш досвід і знання. Ваше останнє зауваження було саме втішливе, як я люблю свого чоловіка і ненавидять думка про мою еволюцію орфографії в кінці нас.
Стоячи віч-на-віч з речами, чому тримайте мене звучить добре, але не впевнені, як це зробити. Чи повинен я бути медитація на питання? |
||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую ходити блог цей пост: |
Джеймс (06-03-2009)
|
|
|
#6 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Цитата:
Я не великий в медитації, але я завжди в Дусі Тому все, що ви просто будьте уважні і стежте за знаками і Ah Ha моментів. Чи не поспішайте, а також не виключив, що вас будуть стримуватися дуже вагомі причини. Це все добре! ![]() Просто бути присутнім і насолоджуватися тим, що відбувається усередині вас, і нехай воно станеться в свій час. Істина повинна бути пережито. Виконуйте свій серця. Світ, ![]() Джеймс |
|||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую Джеймса за цей пост: |
|
|
|
#7 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Привіт знову, ходьба болото!
Коли я був молодшим, я думаю, будуть використані для інших були "Холдинг мене назад", і що якщо б я була одна, я міг би стати набагато більше "духовне", поки я не зрозумів, що ці думки, для мене у всякому разі, надійшла з місця, неуцтва і егоїстичні бажання і страх "вихід з тіні". Я до сих пір іноді падають назад в ці долини в моєму житті. Зовсім недавно я мав Ah Ha момент, який просвітив мене на деякі з моїх причиною переважної "бажання" бути "цілителя". Я був знати, що в глибині душі я знав, що тоді, я хотів би бути прийняті мої родичі моєї духовності. Я була вдячна розуміють це, і я подякував йому і любовно Let It Go, і тепер я більш збалансованим щодо лікування. Ось як це працює, і це чудово, повільний процес. Існує так багато водіння нас, свідомо і підсвідомо, що це займає час, щоб рости у величі ми всередині. Запитайте себе: проведення мене від чого? Словом, еволюція, є занадто розмитим відповіддю. Я думаю, ви виявите, що всі ваші відповіді не будуть достатніми причинами для кого-то хочуть, щоб утримувати вас. Приклад: більше любові, даючи більше. Ви можете знайти, як і я, що я тримав себе назад від істини для себе, тому що я думав, що втратив сім'ю і що в глибині душі, це ще більше ускладнилася з думкою, що втрати моя сім'я дозволила б мені свободу вираження себе більш духовно. Це був страх говорити. Страх перед цими викликами, в першу чергу. Ми складних людських істот, кожний з нас, але це дійсно все добре, тому що я виросла з-за цих недоліків характеру не всупереч їм. Врешті-решт, вони були моїми вчителями. Вам буде добре. Все в порядку. Кожен день і довідатися від нього, що він повинен навчити вас. У вас є весь Всесвіт у вашому розпорядженні! Світ, Джеймс |
||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо Джеймса за цей пост: |
Сутності
(07-02-2009),
|
|
|
#8 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Красивий. Я збираюся їхати на велосипеді, їздити і споглядати це. Спасибі, Джеймс. Я впевнений, що ця розмова був направлений до мене в потрібний час. Благослови вас.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Я є користувачем цього сайту, але я думаю, що це прекрасне думку і повинні бути оцінені всіма.
УФ-очищувач повітря ![]() |
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую radha_1 за цей пост: |
Ходьба в блог (07-06-2009)
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ми почали, ви закінчили - сонця пустелі | Editor | Новини - містика | 0 | 12-30-2008 03:30 AM |
| Психічна Здібності: психічні здібності і як пробудити їх | Editor | Новини - Psychic & Здібності психічний читання | 0 | 11-04-2008 06:13 AM |
| Near Death Experience Дослідження було розпочато - ShortNews.com | Editor | Новини - Near Death Experience | 0 | 10-07-2008 10:40 ранку |
| Сет - духовного вчителя, який розпочався новий вік. | Jonas1 | Відео - Духовність | 0 | 09-15-2008 02:36 PM |
| Self чи прокинутися? - Mooji | Jonas1 | Відео - Духовність | 0 | 09-14-2008 09:52 PM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|