Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Нові члени Форуму (перший візит? Почати тут!) > Подаруйте собі!

Подаруйте собі! Відмінний старт для вас на цьому форумі не тільки уявити собі! Розкажи нам що-небудь про себе, чому ви тут, що ви хочете шукати дати вам або що-небудь ще ...

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Awakeni , Робота
Відео: Awakeni , Робота ,

Reply

Linkback Пристосування для нарізання Режими дисплея
Old 06-03-2009, 12:15 ранку   #1 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Місце: Liverpool
Поблагодарили 12 раз в 7 повідомлень
walking the blog is on a distinguished road

Здравствуйте!

Хлопці - привіт з Великої Британії!

Posting все нові для мене, але він сьогодні відчуває себе правою, так що тут я йду ...

Я був на моєму власному духовне подорож на пару років. Хоча я прочитав багато книжок і слухали багато дисків, я відчуваю, що це тільки початок кнопку для мене.

Моя остання прочитана Sedona метод, який був величезним одкровенням ... У мене були дуже дивні фізичних реакцій при випуску - в основному, відрижка і стають фізично вичерпані (а не елегантний мені, що я хочу проявити!). Що все сказав, я відчуваю, що вона стала мені.

Я схильний повернутися до Луїза Хей після того, як більшість книг стримувань і противаг і на цей раз я відчуваю глибоке розуміння про моє прагнення домагатися визнання і любові навколо мене. Я відчуваю це тримає мене назад, і тепер я можу бачити, як мало прийняття / задоволенням / люблю, я віддаю себе протягом багатьох років. (Я любив останнього вірша дзеркало розміщена на сайті).

Я дуже любить, високий чоловік енергії, але насправді руйнує мене, коли я не отримати його назад. Це питання має стати дуже великим, як це зараз відображається в моєму житті настільки багатьох людей, чиї несхвалення дійсно турбує мене, і по-справжньому трудовий точки, тепер він відчуває, як мій чоловік втрачає інтерес до мене теж!

Я справді намагався прийняти мою увагу від цих зовнішніх проявів і заглянути всередину, але я справді не знаю, як приймати себе. Я намагався Хей афірмації і Уейн Dwyers книги про прояви, але опір залишається. Опір зробив 37 років, щоб побудувати так що я не здивований, що це є складним завданням. Будь-яке розуміння буде щастя. Дякую і хай благословить вас усіх. X
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 03:59 AM   #2 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Thanked 0 Times у 0 повідомлень
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Re: тільки почали ... я буду думати!

Це нагадує мені про хороші цитую, "Ваша думка про мене це не моя справа".
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:51 AM   #3 (Постійне посилання)
Супер Член
Модератор
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1306 таймс "в 703 повідомленнях
Essence is on a distinguished road

Цитата:
Спочатку Написав Ходьба в блог View Post

Posting все нові для мене, але він сьогодні відчуває себе правою, так що тут я йду ...

Я був на моєму власному духовне подорож на пару років. Хоча я прочитав багато книжок і слухали багато дисків, я відчуваю, що це тільки початок кнопку для мене.

Моя остання прочитана Sedona метод, який був величезним одкровенням ... У мене були дуже дивні фізичних реакцій при випуску - в основному, відрижка і стають фізично вичерпані (а не елегантний мені, що я хочу проявити!). Що все сказав, я відчуваю, що вона стала мені.

Я схильний повернутися до Луїза Хей після того, як більшість книг стримувань і противаг і на цей раз я відчуваю глибоке розуміння про моє прагнення домагатися визнання і любові навколо мене. Я відчуваю це тримає мене назад, і тепер я можу бачити, як мало прийняття / задоволенням / люблю, я віддаю себе протягом багатьох років. (Я любив останнього вірша дзеркало розміщена на сайті).

Я дуже любить, високий чоловік енергії, але насправді руйнує мене, коли я не отримати його назад. Це питання має стати дуже великим, як це зараз відображається в моєму житті настільки багатьох людей, чиї несхвалення дійсно турбує мене, і по-справжньому трудовий точки, тепер він відчуває, як мій чоловік втрачає інтерес до мене теж!

Я справді намагався прийняти мою увагу від цих зовнішніх проявів і заглянути всередину, але я справді не знаю, як приймати себе. Я намагався Хей афірмації і Уейн Dwyers книги про прояви, але опір залишається. Опір зробив 37 років, щоб побудувати так що я не здивований, що це є складним завданням. Будь-яке розуміння буде щастя. Дякую і хай благословить вас усіх. X

Привіт ходьба в блозі,
Таким дуже приємно познайомитися з вами, і до Єдності.

Найчастіше, коли ми починаємо це подорож назад у повну пам'ять про те, хто ми такі Ми багато чого зробити досвід на шляху того, що здається, як наше життя валиться на раз. Здається, ми нерідко коливаються між крайніми максимуми і мінімуми Extreme, де вона відчуває, як якби весь наш світ раптом робить сенсу не більше і людей, яким ми завжди знали, так і пов'язані з може відчувати себе чужими, і часто вони відчувають себе так само, про нас. Більша частина з причин цього в тому, що ми "переривають" і "залишити позаду", що більше не є нашим найбільшим позитивним вперед духовного зростання. Іноді це означає, що люди, але частіше за все це просто означає, відносини, думки і перспектив, що ми дійсно відпустити.
Я збираюся запропонувати, що, може бути, ви подивіться на потоки одного з наших членів були нещодавно опубліковані, якщо ви ще не зробили. Джеймс Написав цієї теми і він багато хорошого в ній інформація про типи симптоми Ви згадали ви були відчувають. Є багато ознак, які є загальними серед знов прокидається і прийняття великого стрибка у свідомості.
Ось посилання на нитку ....
Симптоми пробудження

Сподіваюся, вам сподобається ваше перебування тут на досвід фестиваль, і я сподіваюся, що ми ще багато дуже просвітницьких бесід.

Ще раз ласкаво просимо

Любов, Світло і благодать,

Namaste

Сутності
Essence está offline   Reply With Quote
Після 2 Користувач сказав Спасибо сутність, цей пост:
Джеймс (06-03-2009), Ходьба в блог (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 01:45 PM   #4 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Поблагодарили 1242 таймс "в 652 повідомленнях
James is on a distinguished road

Привіт і ласкаво просимо в США!

Милий!

Я хотів би запропонувати ви вважаєте, що ви були на духовне подорож всій життя, і були підготовлені все, що наступна

Я схильний повернутися до Луїза Хей після того, як більшість книг стримувань і противаг і на цей раз я відчуваю глибоке розуміння про мою
прагнення домагатися визнання і любові навколо мене. Я відчуваю це тримає мене назад, і тепер я можу бачити, як мало прийняття / задоволенням / люблю, я віддаю себе протягом багатьох років. (Я любив останнього вірша дзеркало розміщена на сайті).
Ви описали перший крок до духовного росту в нас є, і що це є визнанням того, що це таке. Наступним кроком є подякувати йому за чого ви, де ви знаходитеся сьогодні і любовно звільнення своєї енергії на світ.

Я відчував таке ж і дізнався, що іноді краще рости спокійно, і нехай інші бачать замість того, щоб почути ваш зріст. Однак, ви повинні завжди бути вірним собі.

Щоб мати можливість ясно бачити у вас будуть стояти обличчям до обличчя з чому-небудь вас стримує. Як там, і там може бути багато причин, потреб, з якими зіткнеться, подякував йому і його вплив буде звільнитися від вас.
Як сторона думала, я одружений вже 30 років, хто не розділяє ті ж думки, як я, по відношенню до Духу, але так складно, як може бути, ми зробили роботу і, як я ріс, я дійсно стала розумію, що вона була одним з моїх найкращих вчителів. Врешті-решт, озираючись назад, саме вона тримала мене, поки я обгрунтовані допомогти їй літати.
Світ,
Джеймс
James está offline   Reply With Quote
Цей користувач сказав Дякую Джеймса за цей пост:
Ходьба в блог (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:20 PM   #5 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

Джеймс, спасибі вам за роздумуючи про своє електронної пошти і пропонує мені стільки ваш досвід і знання. Ваше останнє зауваження було саме втішливе, як я люблю свого чоловіка і ненавидять думка про мою еволюцію орфографії в кінці нас.

Стоячи віч-на-віч з речами, чому тримайте мене звучить добре, але не впевнені, як це зробити. Чи повинен я бути медитація на питання?
Наступний користувач сказав Дякую ходити блог цей пост:
Джеймс (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:32 PM   #6 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Цитата:
Спочатку Написав Ходьба в блог View Post
Джеймс, спасибі вам за роздумуючи про своє електронної пошти і пропонує мені стільки ваш досвід і знання. Ваше останнє зауваження було саме втішливе, як я люблю свого чоловіка і ненавидять думка про мою еволюцію орфографії в кінці нас.

Стоячи віч-на-віч з речами, чому тримайте мене звучить добре, але не впевнені, як це зробити. Чи повинен я бути медитація на питання?
Схоже, ваш шлюб має міцну основу і буде добре.
Я не великий в медитації, але я завжди в Дусі Тому все, що ви просто будьте уважні і стежте за знаками і Ah Ha моментів.
Чи не поспішайте, а також не виключив, що вас будуть стримуватися дуже вагомі причини.
Це все добре!
Просто бути присутнім і насолоджуватися тим, що відбувається усередині вас, і нехай воно станеться в свій час.
Істина повинна бути пережито.
Виконуйте свій серця.
Світ,
Джеймс
Цей користувач сказав Дякую Джеймса за цей пост:
Ходьба в блог (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:56 PM   #7 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Привіт знову, ходьба болото!
Коли я був молодшим, я думаю, будуть використані для інших були "Холдинг мене назад", і що якщо б я була одна, я міг би стати набагато більше "духовне", поки я не зрозумів, що ці думки, для мене у всякому разі, надійшла з місця, неуцтва і егоїстичні бажання і страх "вихід з тіні".
Я до сих пір іноді падають назад в ці долини в моєму житті.
Зовсім недавно я мав Ah Ha момент, який просвітив мене на деякі з моїх причиною переважної "бажання" бути "цілителя". Я був знати, що в глибині душі я знав, що тоді, я хотів би бути прийняті мої родичі моєї духовності.
Я була вдячна розуміють це, і я подякував йому і любовно Let It Go, і тепер я більш збалансованим щодо лікування. Ось як це працює, і це чудово, повільний процес.
Існує так багато водіння нас, свідомо і підсвідомо, що це займає час, щоб рости у величі ми всередині.
Запитайте себе: проведення мене від чого? Словом, еволюція, є занадто розмитим відповіддю.
Я думаю, ви виявите, що всі ваші відповіді не будуть достатніми причинами для кого-то хочуть, щоб утримувати вас. Приклад: більше любові, даючи більше.
Ви можете знайти, як і я, що я тримав себе назад від істини для себе, тому що я думав, що втратив сім'ю і що в глибині душі, це ще більше ускладнилася з думкою, що втрати моя сім'я дозволила б мені свободу вираження себе більш духовно. Це був страх говорити. Страх перед цими викликами, в першу чергу.
Ми складних людських істот, кожний з нас, але це дійсно все добре, тому що я виросла з-за цих недоліків характеру не всупереч їм. Врешті-решт, вони були моїми вчителями.
Вам буде добре. Все в порядку. Кожен день і довідатися від нього, що він повинен навчити вас.
У вас є весь Всесвіт у вашому розпорядженні!
Світ,
Джеймс
Після 2 Користувач сказав Спасибо Джеймса за цей пост:
Сутності  (07-02-2009), Ходьба в блог (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 06:53 PM   #8 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

Красивий. Я збираюся їхати на велосипеді, їздити і споглядати це. Спасибі, Джеймс. Я впевнений, що ця розмова був направлений до мене в потрібний час. Благослови вас.
Old 07-02-2009, 09:24 AM   #9 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Поблагодарили 1 раз 1 повідомлення
radha_1 is on a distinguished road

Я є користувачем цього сайту, але я думаю, що це прекрасне думку і повинні бути оцінені всіма.
УФ-очищувач повітря
radha_1 está offline   Reply With Quote
Цей користувач сказав Дякую radha_1 за цей пост:
Ходьба в блог (07-06-2009)
Reply

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ми почали, ви закінчили - сонця пустелі Editor Новини - містика 0 12-30-2008 03:30 AM
Психічна Здібності: психічні здібності і як пробудити їх Editor Новини - Psychic & Здібності психічний читання 0 11-04-2008 06:13 AM
Near Death Experience Дослідження було розпочато - ShortNews.com Editor Новини - Near Death Experience 0 10-07-2008 10:40 ранку
Сет - духовного вчителя, який розпочався новий вік. Jonas1 Відео - Духовність 0 09-15-2008 02:36 PM
Self чи прокинутися? - Mooji Jonas1 Відео - Духовність 0 09-14-2008 09:52 PM

Мітки
Awakeni , Робота
Awakeni , Робота ,

Пристосування для нарізання
Режими дисплея

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На