|
|
|
|||||||
| Üye ol | Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Aramak | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Kendinizi Present! Bu forumda sizin için büyük bir başlangıç sadece kendiniz sunmaktır! Bize kendiniz hakkında, neden burada bir şey söyle, sen git ya da başka bir şey vermek için ne istiyorum ... |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
| Etiketler |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Ekran Modu |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Sadece uyandırmaya başladı ... sanırım!Guys - Hello from the UK!
Ilanıyla tüm benim için yeni, ama sağ gece hissediyor, işte gidiyorum ... Kendi manevi yolculuğa yıldır birkaç oldum. Her ne kadar ben birçok kitap okudum ve CD'ler birçok dinledi, ben sadece tıklamanız yeterli benim için başlangıç olduğunu hissediyorum. Benim en son okumak Sedona Yöntemi olan dev bir vahiy idi ... Çok garip fiziksel tepkiler zaman bırakmadan - çoğunlukla geğirme ve fiziksel (bana şık değil ki tezahür istiyorum!) Bitkin olmak vardı. Bunların hepsini ben hissettin o beni geçti "dedi. Geri Louise Hay çoğu kitap sonra kontrol ve denge ve ben özlem hakkında kabul ve sevgi beni dışından aramak için daha derin bir anlayış hissediyorum bu sefer geri dönmek eğilimindedir. Onu bana geri tutarak ve şimdi kendi kendime yılda verdik TR / takdir / ne kadar az kabul görebilirsiniz hissedebilirsiniz. (I son ayna şiiri sevdi sitede) alınır. Ben çok sevgi dolu, yüksek enerji kişi değilim, ama gerçekten ben geri alamadım beni yok eder. Gibi artık hayatımda bu kadar çok kişi tarafından olan ret gerçekten beni rahatsız ediyor gerçekten noktası emek için yansıtılmış Bu sorun çok büyük olmak gerekir, artık kocam gibi geliyor bana çok ilgi kaybediyor! Gerçekten bu dış tezahürlerini benim dikkat çekmek ve içine bakmak çalışıyorum, ama gerçekten ne kadar kendimi kabul bilmiyorum. Ama tezahür hakkında Hay affirmations ve Wayne Dwyers kitaplar denedim direnç kalır. Direnci 37 yıl oluşturmak için bu yüzden bu zor olduğunu şaşırmadım olmuştur. Herhangi yorumlara mutluluk olacaktır. Sen ve hepinizi korusun ederiz. x |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: Sadece uyandırmaya başladı ... sanırım!Iyi bir alıntının bana, "Sizin fikirleriniz hatırlatıyor benim ilgilendirmez."
![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Süper Üye
Moderatör
|
Re: Sadece uyandırmaya başladı ... sanırım!Quote:
Greetings blog Yürüyüş, So very senin tanıdık ve yapmak güzel birliğini için.Çoğu zaman geri kim biz ne kadar hayatımızın dışında zaman düşme gibi görünen bir şekilde karşılaşıyor musunuz olduğunuz tam anmak için bu yolculuk başlar. Sık sık aşırı yüksek ve aşırı alçak arasında burada sanki bizim bütün dünya aniden duygusu yok ve biz her zaman bu kadar iyi ve ilgili yabancı gibi hissediyorum ile bilinen sahip insanların daha yapar hissediyor salınım görünüyor ve sık sık onlar hakkımızda aynı şekilde hissediyorum. Çünkü biz "ve kapalı düşüyorsa" ne artık geride bırakarak bu neden büyük bir kısmı bizim en olumlu ileri ruhsal gelişimini hizmet vermektedir. Bazen bu kişi anlamına gelir, ama çoğu zaman da basitçe tutum, düşünce ve perspektifler gerçekten gitmesine izin anlamına gelir daha. Ben eğer zaten var belki bizim üyelerinin son posted bir sıyrılarak bakmak tavsiye edeceğim. James this thread yayınlanmıştır ve o sizin karşılaştığınız olan söz belirtilerin türleri hakkında iyi bilgi birçok sahiptir. Orada, bu yeni uyanış ve bilinç büyük sıçramalar yapmak arasında yaygın olan birçok belirtileri vardır. Burada iplik bir bağlantı olduğunu .... Uyanış belirtileri Burada Deneyim Festival konaklamanız beğeneceğinizi umuyoruz ve ben daha çok aydınlatıcı konuşmaları çok umut var. Bir kez daha, hoş geldiniz Love, Işık ve Blessings, Namaste Özü |
|||
|
|
|
| 2 Kullanıcılar ardından Öz Bu Useful Post Thank You ki: |
James (06-03-2009),
Blog yürüme (06-03-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: Sadece uyandırmaya başladı ... sanırım!Guys - Hello from the UK!
Hello and US hoşgeldiniz! Ilanıyla tüm benim için yeni, ama sağ gece hissediyor, işte gidiyorum ... Dehşet verici! Kendi manevi yolculuğa yıldır birkaç oldum. Her ne kadar ben birçok kitap okudum ve CD'ler birçok dinledi, ben sadece tıklamanız yeterli benim için başlangıç olduğunu hissediyorum. Ben size bir ruhsal yolculuk tüm yaşam ve edilmiştir gözetmeden için hazırlanmıştır dikkate öneriyorsun sonraki Benim en son okumak Sedona Yöntemi olan dev bir vahiy idi ... Çok garip fiziksel tepkiler zaman bırakmadan - çoğunlukla geğirme ve fiziksel (bana şık değil ki tezahür istiyorum!) Bitkin olmak vardı. Bunların hepsini ben hissettin o beni geçti "dedi. Geri Louise Hay çoğu kitap sonra kontrol ve denge ve hakkında daha derin bir anlayış hissediyorum bu sefer geri dönmek eğilimindedir benim özlem kabul ve sevgi beni dışından aramaya. Onu bana geri tutarak ve şimdi kendi kendime yılda verdik TR / takdir / ne kadar az kabul görebilirsiniz hissedebilirsiniz. (I son ayna şiiri sevdi sitede) alınır. Bizi tüm ruhsal gelişim için ilk adım açıklamak ve ne olduğunu için kabulüdür. Sonraki adım nerede bugün ve sevgiyle ışığa enerji serbest bırakmak için size getirmek için teşekkür etmektir. Ben çok sevgi dolu, yüksek enerji kişi değilim, ama gerçekten ben geri alamadım beni yok eder. Gibi artık hayatımda bu kadar çok kişi tarafından olan ret gerçekten beni rahatsız ediyor gerçekten noktası emek için yansıtılmış Bu sorun çok büyük olmak gerekir, artık kocam gibi geliyor bana çok ilgi kaybediyor! Ben aynı deneyimli ve bazen en iyisi sessizce büyümeye ve başkalarının yerine bakın büyüme duymama izin öğrendim. Ancak, her zaman kendiniz için doğru olması gerekir. Gerçekten bu dış tezahürlerini benim dikkat çekmek ve içine bakmak çalışıyorum, ama gerçekten ne kadar kendimi kabul bilmiyorum. Ama tezahür hakkında Hay affirmations ve Wayne Dwyers kitaplar denedim direnç kalır. Direnci 37 yıl oluşturmak için bu yüzden bu zor olduğunu şaşırmadım olmuştur. Herhangi yorumlara mutluluk olacaktır. Sen ve hepinizi korusun ederiz. X Önce size açıkça yüzüne neden hiçbir şey geri düzenliyor yüz olmalıyız içinde görebilirsiniz. Her ne ise, ve orada birçok sebebi olabilir, ihtiyaçları, karşı karşıya olması ve etkisini sen kendini yayınlayacak teşekkür etti. Bir yan düşünce olarak kendimi ile Spirit ama göründüğü kadar zor olabilir ilişkin olarak, biz ve iş ben büyüdüm yaptık, ben 30 yıldır kim aynı düşünceleri paylaşmayan birine evli var, aslında başladı o bir benim en büyük öğretmen olduğunu biliyoruz. Sonunda, geriye bakarak, o kim ise ona uçmayı yardım Beni topraklı tutuldu. Huzur, James |
||
|
|
|
| Kullanıcı James This Useful Post Thank You ardından Says: |
Blog yürüme (06-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Sadece uyandırmaya başladı ... sanırım!James, bu kadar benim email düşündüğü için teşekkür ediyoruz ve bu kadar senin deneyim ve içgörü bana sunan. Olarak Eşimi seviyorum ve benim evrim düşünce bizi son yazım nefret Sizin son bir yorum en rahatlatıcı oldu.
Ayakta yüzü neden iyi şeyler geri geliyor, ama emin Bunu bana değil tutuyorsun karşılaşırsınız. Ben konularda Meditasyon mi? |
||
|
|
|
| Kullanıcı This Useful Post günlüğü yürüyüş Teşekkür ardından Says: |
James (06-03-2009)
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: Sadece uyandırmaya başladı ... sanırım!Quote:
Bir meditasyon olarak büyük değilim ama bu yüzden sadece ne tetikte kalın yapmak ve işaret ve Ah ha anları izlemek için ben her zaman Ruh am. Ve işler acele etmeyin Ayrıca geri çok iyi nedenlerle de yapılıyor dışarı kural yoktur. It's all good! ![]() Sadece mevcut olması ve ne içinde oluyor ve kendi zamanında olmasına izin tadını çıkarın. Deneyimli olmak Truth vardır. Follow Your Heart. Huzur, ![]() James |
|||
|
|
|
| Kullanıcı James This Useful Post Thank You ardından Says: |
Blog yürüme (06-03-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: Sadece uyandırmaya başladı ... sanırım!Hi again, bataklık Yürüyüş!
Ne zaman küçüktü, ben diğerleri "ve eğer tek oldu, ben çok" manevi "Ben kadar fazla olabileceğini, bu düşünce, benim için her durumda, cehalet bir yere geldi ve beni fark bulunduğunu düşünmek için kullanabileceğiniz bencil arzuları ve "çıkan korku". Hala bazen geri bu vadiler içine hayatımda kalmaktadır. Adil geçende, bir ah Ha anı olan bazı ezici "arzu" bir "şifacı olarak arkasındaki nedeni beni aydınlanmış". Farkındayım derin içinde, ben, daha sonra, benim yakınları tarafından Maneviyat kabul olacağını biliyordu yapıldı. Bunu gerçekleştirmek için minnettar olduğunu ve bunu teşekkür etti ve sevgiyle o ve şimdi daha iyileşmesi açısından dengeli am gidelim. Nasıl çalıştığını ve bir harika, yavaş olmasıdır. Çok fazla bize itici, bilinçli ve bilinçsizce olduğunu bizim içindedir büyüklüğünü içine büyümeye zaman alır. Kendinize soru: Bana holding back sorun ne? Kelime, evrim çok belirsiz bir cevap vardır. Sana, tüm cevapların birinin geri tutmak istediğiniz için yeterli neden olmayacaktır bulacaksınız düşünüyorum. Örnek: Daha fazla sevgi, daha veriyorum. Ben, benim, çünkü ben ve derin aşağı ailem kaybedecek, bu daha düşündü ailemi kaybetme beni ifade özgürlüğüne izin verecek komplike olduğunu düşündüm kendi kendime gerçek olmaktan kendimi yeniden tutuyordu yaptın, bulabilirsiniz Kendimi daha çok ruhsal. Bu konuşma korku vardı. Bu sorunlarla baş bakan korkusu. Biz, her birimiz insan karmaşık ama gerçekten çünkü bu karakter kusurlar nedeniyle büyüdü iyi onlara rağmen değil. Benim öğretmenler vardı sonunda. Sen iyi olacak. Size iyi. Her gün çek ve öğrenmek ondan size öğretmek için ne sahiptir. Sizin emrinizde tüm evrenin var! Huzur, James |
||
|
|
|
| 2 Kullanıcılar takiben James This Useful Post Thank You ki: |
Özü
(07-02-2009),
Blog yürüme (06-03-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Sadece uyandırmaya başladı ... sanırım!Güzel. Bir bisiklet gitmek ve bu düşünmeye gidiyorum. James teşekkür ederiz. Ben bu konuşmayı bana sadece doğru zamanda gönderildi eminim. Bless you.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: Sadece uyandırmaya başladı ... sanırım!Bu sitenin kullanıcı ama bu harika bir fikir ve herkes tarafından takdir gerektiğini düşünüyorum am.
uv hava temizleyici ![]() |
||
|
|
|
| Kullanıcı radha_1 Bu Useful Post Thank You ardından Says: |
Blog yürüme (07-06-2009)
|
![]() |
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Biz, size bitmiş - Desert Sun başladı | Editor | Haberler - Tasavvuf | 0 | 12-30-2008 03:30 |
| Psişik yetenek: Psişik Yetenekler ve nasıl Awaken bunları | Editor | Haberler - Psychic Ability & Medyum Okuma | 0 | 11-04-2008 06:13 |
| Ölüm Deneyim Çalışması Başlamış yakınlarında - ShortNews.com | Editor | Haberler - Death Experience yakınlarında | 0 | 10-07-2008 10:40 |
| SETH - ruhani öğretmen, New Age başladı. | Jonas1 | Videos - Maneviyat | 0 | 09-15-2008 02:36 |
| Self Awaken mu? - Mooji | Jonas1 | Videos - Maneviyat | 0 | 09-14-2008 09:52 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
| Ekran Modu | |
|
|