Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Нови чланови форума (Прва посета Почните одавде!) > Поклон се!

Поклон се! Одличан почетак за вас на овом форуму је присутна само на себе! Реците нам нешто о себи, зашто си овде, шта желите даље да вас или било шта друго ...

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Ауакени , Запоцео
Видео: Ауакени , Запоцео ,

Reply

ЛинкБацк Алати тхреад Приказ Модови
Old 06-03-2009, 12:15 ПМ   #1 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Јуниор члан
Points: 357, Level: 7Points: 357, Level: 7Points: 357, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss12
Локација: Ливерпул
Хвала: 30
Захваљено 9 пута у 6 порука
walking the blog is on a distinguished road

Тек почела да се пробуди ... мислим!

Момци - здраво из Велике Британије!

Постинг је све ново за мене, али се осећа право вечерас, па ево идем ...

Ја сам на своје духовно путовање за пар година. Иако Прочитао сам много књига и слушао много ЦД-а, ја осећам да то је само тек почели да кликнете за мене.

Мој најновији прочитате Седона је метод који је огроман откровење ... Имао сам врло чудне физичке реакције приликом пуштања - углавном подригивање и постаје физички исцрпљени (није ми елегантно да морам да манифестује!). То је све рекао, ја сам сматрам да је прешао на мене.

Ја обично вратити Лујза Хеј после највише књига за проверу и баланс и овај пут осећам дубље разумевање у вези са мојим чежња да траже прихватање и љубав изван мене. Могу да осетим да ми држи се и ја сада видим колико мало прихватању / поштовање / љубав сам дао себи током година. (Волео сам недавно огледало песму на сајту).

Ја сам веома воли, високе енергије особа, али ме стварно уништава када га не вратимо. Ово питање мора да постане веома велика као сто је сада огледа у мом животу коју толико људи чија неодобравање ме стварно смета и да се заиста труд тачку, сада се осећа као мој муж је изгубио интересовање за мене превише!

Заиста се трудим да моју пажњу са ових спољних манифестација и изгледа изнутра, али ја стварно не знам како да прихвати себе. Иве 'суђен Сено потврда и Вејн Дуыерс књига о испољавања, али је и даље отпор. Отпор је имао 37 година да се изгради тако да нисам изненадјен да је ово изазов. Било би увиде блаженство. Хвала вам и благослови све вас. кс
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 03:59 ПМ   #2 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Нови члан
Јуниор члан
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Хвала: 0
Захваљено 0 пута на 0 порука
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Одг: Само је почео да се пробуди ... мислим!

То ме подсећа на добру понуду, "Ваше мишљење о мени се нико од моје фирме."
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:51 ПМ   #3 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Супер члан
Модератор
Points: 14,850, Level: 83Points: 14,850, Level: 83Points: 14,850, Level: 83
Activity: 95%Activity: 95%Activity: 95%

Essence's Avatar

Activity Longevity
8/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1180
Локација: Дубоко Нортх Тексас
Текстова у блогу: 3
Хвала: 1.334
Захваљено 1.263 пута на 685 порука
Essence is on a distinguished road

Куоте:
Оригиналлы постед бы ходање блога View Post

Ја сам на своје духовно путовање за пар година. Иако Прочитао сам много књига и слушао много ЦД-а, ја осећам да то је само тек почели да кликнете за мене.

Мој најновији прочитате Седона је метод који је огроман откровење ... Имао сам врло чудне физичке реакције приликом пуштања - углавном подригивање и постаје физички исцрпљени (није ми елегантно да морам да манифестује!). То је све рекао, ја сам сматрам да је прешао на мене.

Ја обично вратити Лујза Хеј после највише књига за проверу и баланс и овај пут осећам дубље разумевање у вези са мојим чежња да траже прихватање и љубав изван мене. Могу да осетим да ми држи се и ја сада видим колико мало прихватању / поштовање / љубав сам дао себи током година. (Волео сам недавно огледало песму на сајту).

Ја сам веома воли, високе енергије особа, али ме стварно уништава када га не вратимо. Ово питање мора да постане веома велика као сто је сада огледа у мом животу коју толико људи чија неодобравање ме стварно смета и да се заиста труд тачку, сада се осећа као мој муж је изгубио интересовање за мене превише!

Заиста се трудим да моју пажњу са ових спољних манифестација и изгледа изнутра, али ја стварно не знам како да прихвати себе. Иве 'суђен Сено потврда и Вејн Дуыерс књига о испољавања, али је и даље отпор. Отпор је имао 37 година да се изгради тако да нисам изненадјен да је ово изазов. Било би увиде блаженство. Хвала вам и благослови све вас. кс

Поздрав Ходање блог
Тако лепо да би ваш познаник, као и до Јединство.

Често када почнемо ово путовање назад у пун сећања на који смо ми много искуства на начин као што се чини наш живот распад с времена на време. Чини ми често осцилирају између екстремне хигхс и екстремних Лоус где се осећа као да је цео свет одједном има смисла више нема и људи увек имају тако добро познат и повезан са могу осећати као странац, и често се осећају на исти начин о нама. Велики део разлога за то је зато што су "МАЈКА" и "остављајући за собом" није више оно што служи нашим најпозитивнији напред духовног раста. Понекад то значи људе, али чешће него што није једноставно значи да ставови, мисли и перспективе да смо стварно пусти.
Ја ћу да сугеришу да можда погледати нити један од наших чланова је недавно објављено, ако већ нисте. Џејмс оглашен овај конац и да има доста добре информације у то о врстама симптома већ помињете сте доживљава. Постоје многи симптоми које су уобичајене међу онима који су ново буђење и доношење великог скока у свести.
Овде је линк на конац ....
Симптоми буђења

Надам се да ћете уживати у свом боравку овде на Фестивалу искуство, и надам се да имамо много више веома енлигхтенинг разговора.

Још једном, Добродошли

Љубав, и светлост, благослови

Намасте

Суштина
Essence está offline   Reply With Quote
Након 2 Усерс саы Хвала Суштина За Корисникове Постове
Јамес (06-03-2009), ходање блога (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 01:45 АМ   #4 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Виши члан
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Хвала: 755
Захваљено 1.238 пута на 651 порука
James is on a distinguished road

Хелло и поздрављамо из САД!

Одлично!

Ја бих Предлажем вам да сматрате да сте на духовном путу цео свој живот и да су спремни за све што је следећи

Ја обично вратити Лујза Хеј после највише књига за проверу и баланс и овај пут осећам дубље разумевање у вези са мојим
Жеља да траже прихватање и љубав изван мене. Могу да осетим да ми држи се и ја сада видим колико мало прихватању / поштовање / љубав сам дао себи током година. (Волео сам недавно огледало песму на сајту).
Сте описали први корак за све имамо духовни раст и да је за препознавање шта је то. Следећи корак је да се захвалим за вас доводи до места на које се данас и љубављу ослобађање своју енергију у светлост.

Је искусила сам исто и научио да понекад је најбоље да мирно расте и омогући другима да виде, уместо да чујемо ваше раста. Међутим, увек морају бити веран себи.

Заиста се трудим да моју пажњу са ових спољних манифестација и изгледа изнутра, али ја стварно не знам како да прихвати себе. Иве 'суђен Сено потврда и Вејн Дуыерс књига о испољавања, али је и даље отпор. Отпор је имао 37 година да се изгради тако да нисам изненадјен да је ово изазов. Било би увиде блаженство. Хвала вам и благослови све вас. Кс

Пре него што се јасно види унутар морате стајати лицем у лице са зашто је све што вам држи леђа. Шта год да је, и може бити много разлога, треба савладати, захвалио и њен утицај ће се ослобађање од вас.
Као страни мислио, ја сам се удала за 30 година да неко ко не дели исто мишљење као и ја у вези са Духом, али је тешко као што то може бити, ми смо се то ради и како сам одрасла, заиста сам почео да схватају да је она један од мојих највећих учитеља. На крају, гледајући уназад, то је она која је чувала док сам ја упознат јој помоћи да лети.
Богиња
Јамес
James está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала Џејмсу За Корисникове Постове
ходање блога (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:20 АМ   #5 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Јуниор члан

Activity Longevity
1/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss12

Џејмс, хвала вам толико у размишљању моје е-поште и за пружање ми толико своје искуство и увид. Ваш коментар је коначно највише умирујуце, јер ја волим мог мужа и мржња мисли моје еволуције правописних крај нас.

Стојећи лицем у лице са зашто ствари су ми задржавајући звучи добро, али не знам како то да урадите. Треба да буде медитирао на питања?
Следећи корисник каже Хвала за шетњу блог Корисникове Постове
Јамес (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:32 АМ   #6 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Виши члан

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Куоте:
Оригиналлы постед бы ходање блога View Post
Џејмс, хвала вам толико у размишљању моје е-поште и за пружање ми толико своје искуство и увид. Ваш коментар је коначно највише умирујуце, јер ја волим мог мужа и мржња мисли моје еволуције правописних крај нас.

Стојећи лицем у лице са зашто ствари су ми задржавајући звучи добро, али не знам како то да урадите. Треба да буде медитирао на питања?
То звучи као ваш брак има јак темељ и то ће бити у реду.
Ја нисам велики на медитације, али ја сам увек у Духу тако једноставно шта год да урадите остати опрезан и гледати на знаке и Ах, Ха тренутака.
Не журите ствари и не искључује да се одржавати по веома добри разлози.
То је све добро!
Само бити присутна и уживајте у ономе што се дешава у вама и пустите да се деси у своје време.
Истина мора да буде искусни.
Пратите своје срце.
Богиња
Јамес
Следећи корисник каже Хвала Џејмсу За Корисникове Постове
ходање блога (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:56 АМ   #7 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Виши члан

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Здраво опет, ходање БОГ!
Када сам био млађи, ја користим мислим да су други "мене држи леђа" и да, ако сам био једном, ја би могао да постане много више "духовни" све док нисам схватио да они мисли, за мене свеједно, дошао из места и незнања себичне жеље и страха од "излази".
Ја још увек понекад пада назад у тим долинама у мом животу.
Баш недавно сам имао Ах, Ха тренутак који просвећени ми неки разлог моје неодољив "жеља" да буде "исцелитељ". Био је свестан да сам дубоко у себи, знао сам да тада, ја бих се прихватио моје родбине за мој духовност.
Био сам захвалан за реализацију овог и ја га се захвалио и љубави нека иде и сада сам више уравнотежена у односу на лечење. Тако се то ради, и она је дивна, спор процес.
Постоји толико вожње нас, свесно и несвесно да је потребно време да прерасте величина смо изнутра.
Запитај се питање: држати ме назад из онога? Реч, еволуција је превише нејасан одговор.
Мислим да ћете наћи да су сви ваши одговори неће бити довољни разлози за некога да желите да вас задржавати. Пример: више љубави, више давања.
Можете пронаћи, као што сам урадио, да сам себе држи леђа од тога прави себи зато што сам мислио сам да изгубим своју породицу и да дубоко доле, то је било додатно компликовано с мислили да губи моје породице би ми дозволили слободу да изразе ја висе духовно. То је био страх говори. Страх пред тим изазовима на главу.
Су компликоване смо људска бића, свако од нас, али заиста је све добро, јер сам одрасла због тих недостатака карактер не упркос њима. На крају су ми наставници.
Ви ћете бити у реду. Ви сте у реду. Узми сваки дан и из њега уче оно што је за вас научити.
Имате цео универзум на располагању!
Богиња
Јамес
Након 2 Усерс саы Хвала Џејмсу За Корисникове Постове
Суштина  (07-02-2009), ходање блога (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 06:53 АМ   #8 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Јуниор члан

Activity Longevity
1/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss12

Леп. Идем да се иде на вожњу бициклом и размишљају о томе. Хвала вам Џејмс. Сигуран сам да је тај разговор је послао к мени на само у право време. Блесс ыоу.
Old 07-02-2009, 09:24 ПМ   #9 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Нови члан
Јуниор члан
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Хвала: 0
Захвалио 1 тиме ин 1 пост
radha_1 is on a distinguished road

Ја сам корисник на овом сајту, али мислим да је ово дивно мишљење и морају поштовати сви.
УВ пречистач ваздуха
radha_1 está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала радха_1 За Корисникове Постове
ходање блога (07-06-2009)
Reply

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Почели смо, сте завршили - Пустиња нед Editor Вести - Мистицизам 0 12-30-2008 03:30 ПМ
Психицке способности психичке способности и како да их пробудите Editor Вести - Псыцхо Псыцхо Способност и читање 0 11-04-2008 06:13
Студијска близу смрти Искуство рада - СхортНеус.цом Editor Вести - Искуства близу смрти 0 10-07-2008 10:40 ПМ
Сетх - духовни учитељ који је почео Ново доба. Jonas1 Видеос - Духовност 0 09-15-2008 02:36 АМ
Само не пробудите? - Мооји Jonas1 Видеос - Духовност 0 10:46 ПМ Наука и Библија помирио!

Тагс
Ауакени , Запоцео
Ауакени , Запоцео ,

Алати тхреад
Приказ Модови

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ВБ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 02:26 ПМ.

Хвала НЛП-ЕР уживајте аутоматским преводима
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google