|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Present veten! Një fillim i madh për ju në këtë forum është i pranishëm vetëm për veten! Na tregoni diçka për veten, pse ju jeni këtu, çfarë ju doni SHKO për të dhënë për ju ose ndonjë gjë tjetër ... |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
1( permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Filluar Vetëm për të zgjuar ... mendoj!Guys - hello nga Mbretëria e Bashkuar!
Posting është e gjitha e re për mua, por ajo ndjehet e drejtë sonte, kështu që këtu të shkoj ... Unë kam qenë në udhëtimin e vet e mia shpirtërore për disa vjet. Edhe pse unë kam lexuar shumë libra dhe dëgjuar për të shumë të CD-ve, unë mendojnë se kjo është vetëm vetëm filluar të klikoni për mua. Lexo më i fundit ishte Sedona Method e cila ishte një zbulim i madh ... I kishte reagime fizike shumë e çuditshme kur lëshimi - kryesisht burping dhe duke u bërë i rraskapitur fizikisht (jo elegante mua se unë dua të qartë!). Tha se të gjithë, unë u ndjeva se ajo lëvizi për mua. Unë synoj që të ktheheni tek Louise Hay libra më pas për të kontrolluar dhe ekuilibër dhe këtë herë ndjej një kuptim më të thellë në lidhje me mall e mia për të kërkuar pranimin dhe dashurinë nga jashtë për mua. Unë mund të mendojnë se mbajnë me mbrapa dhe tani unë mund të shoh pranim sa pak / vlerësimin / dashuri unë kam dhënë për veten time gjatë viteve. (I dashur poemë të fundit pasqyrë postuar në vend). Unë jam shumë i dashur, njeri të lartë të energjisë, por me të vërtetë më merr shpirtin mua kur unë nuk e merrni mbrapsht. Kjo çështje duhet të bëhen shumë të mëdha ashtu siç është tani pasqyrohet në jetën time nga njerëzit aq shumë pakënaqësi të cilit me të vërtetë pengon mua dhe me të vërtetë punës pikë, kjo tani ndjehet si burri im është humbur interes në mua, too! Unë jam me të vërtetë duke u përpjekur për të marrë vëmendjen time nga këto manifestime të jashtme dhe do të shikojnë brenda, por unë vërtet nuk e di se si ta pranojë veten. Unë e kam provuar affirmations Hay dhe Wayne libra Dwyers rreth manifestimit, por rezistenca mbetet. Rezistenca ka pasur 37 vite për të ndërtuar kështu që unë nuk jam i befasuar se kjo është e vështirë. Çdo njohuri do të jetë lumturi. Faleminderit dhe ju bekoj të gjithëve. x |
||
|
|
|
|
|
12 permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Vetëm për të filluar zgjuar ... mendoj!Kjo më kujton mua një kuotë e mirë, mendimi i Juaj për mua nuk është e biznesit tim. "
![]() |
||
|
|
|
|
|
13 permalink)Admin | |||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Re: Vetëm për të filluar zgjuar ... mendoj!Quote:
Përshëndetje kembe blog, Pra, shumë i mirë për të bërë njohje tuaj, dhe të Teuhidi.Shpesh kur ne fillojmë këtë udhëtim kthehet në përkujtimin e plotë e kush jemi ne bëjmë shumë përvojë në rrugën e asaj që duket si jetën tonë të copëtuar në kohë. Duket ne shpesh luhaten midis arrijë lows ekstreme dhe të skajshme ku ajo ndihet sikur tërë botën tonë papritmas ka kuptim dhe jo më shumë njerëz kemi njohur gjithmonë në mënyrë të mirë dhe që lidhen me të mund të ndjehen si të huaj, dhe shpesh ata ndjehen të njëjtën mënyrë për ne. Një pjesë e madhe e shkaku i kësaj është, sepse ne jemi "pakësohet" dhe "duke lënë prapa" se çfarë nuk i shërben më pozitiv përpara rritjen tonë shpirtërore. Ndonjëherë ky popull do të thotë, por më shpesh se nuk është thjesht do të thotë qëndrimet, mendimet dhe perspektivat e se ne jemi me të vërtetë të lënë të shkojnë. Unë jam duke shkuar për të sugjeruar se ndoshta ju hidhni një sy në një fije të anëtarëve tanë kohët e fundit e postuar në qoftë se nuk keni tashmë. James posted this thread dhe ajo ka shumë informacion të mirë në të për llojet e simptomeve që ju përmend keni përjetuar. Ka shumë simptome që janë të zakonshme midis atyre të sapo zgjimit dhe duke hedhje të madh në vetëdijen. Këtu është një lidhje me fije .... Simptomet e zgjimit Unë shpresoj që ju të gëzojnë qëndrimit tuaj këtu në Përvoja festivalin, dhe unë shpresoj se ne kemi shumë biseda më shumë i shkolluar. Edhe një herë, Mirë se vini Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi |
|||
|
|
|
|
|
14 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Vetëm për të filluar zgjuar ... mendoj!Guys - hello nga Mbretëria e Bashkuar!
Përshëndetje dhe i mirëpritur nga SHBA! Posting është e gjitha e re për mua, por ajo ndjehet e drejtë sonte, kështu që këtu të shkoj ... Mbresëlënës! Unë kam qenë në udhëtimin e vet e mia shpirtërore për disa vjet. Edhe pse unë kam lexuar shumë libra dhe dëgjuar për të shumë të CD-ve, unë mendojnë se kjo është vetëm vetëm filluar të klikoni për mua. Unë do të sugjeroja ju mendoni se ju keni qenë në një udhëtim shpirtëror jetën tuaj të gjithë dhe janë përgatitur për çdo gjë që është e ardhshëm Lexo më i fundit ishte Sedona Method e cila ishte një zbulim i madh ... I kishte reagime fizike shumë e çuditshme kur lëshimi - kryesisht burping dhe duke u bërë i rraskapitur fizikisht (jo elegante mua se unë dua të qartë!). Tha se të gjithë, unë u ndjeva se ajo lëvizi për mua. Unë synoj që të ktheheni tek Louise Hay libra më pas për të kontrolluar dhe ekuilibër dhe këtë herë ndjej një kuptim më të thellë rreth tim mall për të kërkuar pranimin dhe dashurinë nga jashtë për mua. Unë mund të mendojnë se mbajnë me mbrapa dhe tani unë mund të shoh pranim sa pak / vlerësimin / dashuri unë kam dhënë për veten time gjatë viteve. (I dashur poemë të fundit pasqyrë postuar në vend). Ju përshkruajnë hapi i parë për të gjithë rritjen shpirtërore kemi dhe se është duke njohur atë për atë që është. Hapi i ardhshëm është që të falënderoj atë për sjelljen e ju ku jeni sot dhe me dashuri lirimin e energjisë së tij në dritë. Unë jam shumë i dashur, njeri të lartë të energjisë, por me të vërtetë më merr shpirtin mua kur unë nuk e merrni mbrapsht. Kjo çështje duhet të bëhen shumë të mëdha ashtu siç është tani pasqyrohet në jetën time nga njerëzit aq shumë pakënaqësi të cilit me të vërtetë pengon mua dhe me të vërtetë punës pikë, kjo tani ndjehet si burri im është humbur interes në mua, too! I kanë përjetuar njëjtë dhe mësoi që ndonjëherë është mirë të rritet në heshtje dhe le të shohim të tjerët në vend që të dëgjojnë rritjen tuaj. Megjithatë, ju duhet gjithmonë të jetë e vërtetë për veten. Unë jam me të vërtetë duke u përpjekur për të marrë vëmendjen time nga këto manifestime të jashtme dhe do të shikojnë brenda, por unë vërtet nuk e di se si ta pranojë veten. Unë e kam provuar affirmations Hay dhe Wayne libra Dwyers rreth manifestimit, por rezistenca mbetet. Rezistenca ka pasur 37 vite për të ndërtuar kështu që unë nuk jam i befasuar se kjo është e vështirë. Çdo njohuri do të jetë lumturi. Faleminderit dhe ju bekoj të gjithëve. X Para se të mund të shohim qartë brenda ju duhet të qëndrojnë ballë për ballë me asgjë pse po mban ju prapa. Çfarëdo qoftë ajo, dhe mund të ketë shumë arsye, duhet të ballafaqohet, falenderoi dhe efekti i tij do të nxjerrë veten nga ju. Si një anë mendim, unë kam qenë i martuar për 30 vjet me dikush që nuk e ndajnë mendime të njëjta si veten në lidhje me Fryma, por si vështirë si ajo mund të jetë, ne kemi bërë atë punë dhe u rrit si unë, unë në fakt filluan të kuptojë se ajo ishte një nga mësuesit e mi më të mëdha. Në fund, duke shikuar prapa, ishte ajo që mbahet më i bazuar ndërsa unë ndihmën e saj për të fluturojnë. Paqja, James |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You Jakobit për këtë post të dobishme: |
ecje blog (06-03-2009)
|
|
|
15 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Vetëm për të filluar zgjuar ... mendoj!James, thank you so much për mendon email tim dhe për të ofruar me aq shumë përvojë dhe depërtim. Komenti juaj e fundit ishte më ngushëlluese, sa e dua burrin tim dhe urrejtjes menduar e evolucionit e mia ortografike ne fund.
Fytyrë të Përhershëm për ballë me pse gjërat janë duke zhvilluar me mbrapa Ide e mirë, por jo i sigurt se si ta bëni këtë. A duhet të jetë menduar në çështje? |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You për të ecur blog për këtë post të dobishme: |
James (06-03-2009)
|
|
|
16 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Vetëm për të filluar zgjuar ... mendoj!Quote:
Unë nuk jam një i madh në medituar, por unë jam gjithmonë në Shpirtin kështu çdo gjë që bëni vetëm qëndroni vigjilent dhe të shikojnë për shenjat dhe momentet Ah Ha. A nuk nxitojnë gjërat dhe gjithashtu nuk përjashtoi që ju janë duke u mbajtur prapa për arsye shumë të mirë. It's all good! ![]() Vetëm të jenë të pranishëm dhe që gëzojnë atë që po ndodh brenda jush dhe le të ndodhë në kohën e vet. Vërteta duhet të jetë me përvojë. Ndiqni zemrën tuaj. Paqja, ![]() James |
|||
|
|
|
| Pas User Says Thank You Jakobit për këtë post të dobishme: |
ecje blog (06-03-2009)
|
|
|
17 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Vetëm për të filluar zgjuar ... mendoj!Hi again, kembe nevojtore!
Kur isha i ri, ta përdor për të mendoj se të tjerët ishin "të mbajtur më prapa" dhe se në qoftë se unë isha i vetëm, unë mund të bëhen shumë më shumë "shpirtërore" derisa e kuptova se këto mendime, për mua, gjithsesi, erdhi nga një vend i injorancës dhe dëshirave egoiste dhe frika e "vjen nga". Unë ende nganjëherë bie përsëri në këto lugina në jetën time. Vetëm kohët e fundit, kam pasur një çast Ah Ha, që i shkolluar me disa prej arsye pas dëshira e madhe e mia "të jetë një" ilaç ". Unë u bëra i vetëdijshëm se brenda thellë, e dija, që atëherë, unë do të pranohet nga të afërmit e mi për shpirtërore e mia. Unë kam qenë mirënjohës për të realizuar këtë dhe i falenderoi dhe me dashuri le të shkojë dhe tani unë jam më shumë i balancuar në lidhje me shërimin. Kjo është se si ai punon dhe është e mrekullueshme, proces i ngadalshëm. Nuk është aq shumë ngarje ne, me ndërgjegje dhe subconsciously se merr kohë të rriten në madhësi ne jemi brenda. Pyesni veten pyetjen: mbajnë me mbrapa nga ajo? Fjalë, evolucionit, është shumë i paqartë një përgjigje. Unë mendoj se ju do të gjeni se të gjitha përgjigjet tuaja nuk do të ketë arsye të mjaftueshme për dikë që të duan të mbajnë ju prapa. Shembull: më shumë i dashur, më jep. Ju mund të gjeni, ashtu siç bëra, që i mbante veten prapa nga të qenit e vërtetë për veten, sepse unë mendova se do të humbasin familjen time dhe që thellë poshtë, ky ishte i ndërlikuar më tej me mendimin se humbur familja ime do të më lejoni lirinë për të shprehur veten më shumë shpirtërisht. Kjo ishte frika fliste. Frika e përballet me këto sfida në kokë. Ne qeniet njerëzore janë të komplikuara, secili prej nesh, por kjo është me të vërtetë të gjithë të mirë, sepse unë u rrit për shkak të karakterit këto gabime nuk pavarësisht prej tyre. Në fund ata ishin mësuesit e mi. Ju do të jetë mirë. You are fine. Merrni çdo ditë dhe të mësojnë nga ajo se çfarë ajo ka për të mësuar ju. Ju keni gjithë universi në dispozicion tuaj! Paqja, James |
||
|
|
|
|
|
18 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Vetëm për të filluar zgjuar ... mendoj!I bukur. Unë do të shkoj në një udhëtim me biçikletë dhe sodis këtë. Thank you James. Unë jam i sigurt se kjo bisedë është dërguar vetëm për mua në kohën e duhur. Bless you.
|
||
|
|
|
|
|
19 permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Vetëm për të filluar zgjuar ... mendoj!Unë jam përdorues i kësaj faqeje interneti.Ai por unë mendoj se ky është një mendim të mrekullueshme dhe duhet të vlerësoi nga të gjithë.
pastrues UV ajrore ![]() |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to radha_1 për këtë post të dobishme: |
ecje blog (07-06-2009)
|
![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| Ne kemi filluar, ju mbaruar - Desert Sun | Editor | News - misticizmi | 10:00 | 12-30-2008 03:30 |
| Psikike Aftësia: aftësive psikike dhe të zgjuar Si Them | Editor | Lajme - Aftësia & Psychic Psychic Reading | 10:00 | 11-04-2008 06:13 |
| Studimi në përvojë afër-vdekjes - Shoqata e shtypit | Editor | News - Near Death Experience | 10:00 | 10-07-2008 10:40 |
| - Seth mësuesi shpirtëror që filloi Epoka e Re. | Jonas1 | Videos - shpirtërore | 10:00 | 09-15-2008 02:36 |
| A Vetë zgjuar? - Mooji | Jonas1 | Videos - shpirtërore | 10:00 | 09-14-2008 09:52 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|