|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Prezentácia sa! Skvelý štart pre vás na tomto fóre je len predstaviť seba! Povedzte nám niečo o sebe, prečo ste tu, čo chcete, GO, aby na vás alebo niečo iné ... |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Chlapi - ahoj z Veľkej Británie!
Vysielanie je všetko pre mňa niečo nové, ale cíti sa pravě dnes večer, takže tu by som ísť ... Bol som na svoje vlastné duchovné cestu, na pár rokov. I keď som čítal veľa kníh a počúval veľa CD, mám pocit, že je to ešte len začína kliknite pre mňa. Môj posledný čítal Sedona metóda, ktorá bola obrovská zjavenia ... Mal som veľmi čudné telesné reakcie pri uvoľnení - väčšinou grganie a stáva fyzicky vyčerpaný (nie elegantné mi, že chcem, aby zjavné!). Povedal, že všetci, já som pocit, že sa presťahoval na mňa. Mám sklon vrátiť sa späť k Louise Hay po tom, čo najviac kníh pre kontrolu a rovnováhu a tentoraz cítim hlbšie porozumenie o mojej túžby hľadať prijatia a lásky mimo mňa. Cítim, že ma držia späť a teraz môžem vidieť, ako málo o prijatí / ocenenia / lásku som dal pre seba v priebehu rokov. (Miloval som nedávno zrkadlo báseň zverejnené na webe). Som veľmi milujúci a vysokú energetickú osobu, ale je to naozaj ničí ma, keď som Nechcem get it back. Táto otázka je stále veľmi veľká, ako sa teraz odráža v mojom živote toľkých ľuďom, ktorých nesúhlas naozaj mi vadí a naozaj pracovné miesto, to teraz pripadá ako môj manžel stráca záujem o mě taky! Som naozaj snažil, aby moju pozornosť od týchto vonkajších prejavov a pozrite sa dovnútra, ale ja naozaj neviem, ako prijať sám seba. Snažil som Hay afirmace a Wayne Dwyers knihy o prejavuje, ale zostáva odpor. Odpor má 37 rokov stavať, takže ma neprekvapuje, že je to náročné. Akékoľvek poznatky by blaženosti. Ďakujem Vám a všetkým vás žehnám. x |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!To mi pripomenulo dobrú cenovú ponuku, "Váš názor na mňa nič nie je moja vec."
![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Citácia:
Pozdravy Prechádzky blog, Takže veľmi príjemné, že vás spoznávam, a do jednoty.Často, keď sa začneme túto cestu späť do plného pripomenutie, kto sme my cíti príliš veľa na to, čo vyzerá ako náš život sa rozpadá na časy. Zdá sa, že sme často oscilujú medzi extrémne výšky a extrémne minima, kde sa cíti, ako by sa celý náš svet zrazu zmysel nič viac a ľudia sme vždy tak dobre známe a v spojení sa môžu cítiť ako cudzinca, a často majú pocit, že rovnakým spôsobom o nás. Veľká časť príčinou je to preto, že sme "zvrhnutie off" a "opúšťa" to, čo už neslúži naše najväčšie pozitívne vpred duchovný rast. Niekedy to znamená ľudí, ale častejšie to jednoducho znamená, postoje, myšlienky a perspektívy, že sme naozaj pustil. Budem o tom, že možno ste sa pozrieť na vlákno jeden z našich členov v poslednej dobe odoslané, ak ste tak už neurobili. James posta tieto vlákna a má veľa dobrých informácií v nej o typoch príznaky ste spomenul ste čelil. Existuje niekoľko príznakov, ktoré sú bežné medzi tými novo prebudení a robiť veľké skoky na vedomie. Tu je odkaz na vlákno .... Príznaky prebudení Dúfam, že Vám váš pobyt tu na festivale skúsenosti, a dúfam, že budeme mať veľa viac veľmi poučná konverzácie. Ešte raz, vitajte Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence |
|||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k Essence Užitočné post: |
James (06-03-2009),
chôdze blog (06-03-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Chlapi - ahoj z Veľkej Británie!
Dobrý deň, vitajte z USA! Vysielanie je všetko pre mňa niečo nové, ale cíti sa pravě dnes večer, takže tu by som ísť ... Desivé! Bol som na svoje vlastné duchovné cestu, na pár rokov. I keď som čítal veľa kníh a počúval veľa CD, mám pocit, že je to ešte len začína kliknite pre mňa. Navrhoval by som vám za to, že ste boli na duchovnú cestu celý svoj život a boli pripravení na to, čo je ďalší Môj posledný čítal Sedona metóda, ktorá bola obrovská zjavenia ... Mal som veľmi čudné telesné reakcie pri uvoľnení - väčšinou grganie a stáva fyzicky vyčerpaný (nie elegantné mi, že chcem, aby zjavné!). Povedal, že všetci, já som pocit, že sa presťahoval na mňa. Mám sklon vrátiť sa späť k Louise Hay po tom, čo najviac kníh pre kontrolu a rovnováhu a tentoraz sa cítim hlbšie porozumenie o mojom túžbu usilovať o prijatie a lásky mimo mňa. Cítim, že ma držia späť a teraz môžem vidieť, ako málo o prijatí / ocenenia / lásku som dal pre seba v priebehu rokov. (Miloval som nedávno zrkadlo báseň zverejnené na webe). Bys opísať prvý krok pre všetky duchovný rast máme, a to je rozpoznať, čo to je. Ďalším krokom je, aby poďakoval za to vám prinesie, kde ste dnes a láskyplne uvoľňovanie energie na svetlo. Som veľmi milujúci a vysokú energetickú osobu, ale je to naozaj ničí ma, keď som Nechcem get it back. Táto otázka je stále veľmi veľká, ako sa teraz odráža v mojom živote toľkých ľuďom, ktorých nesúhlas naozaj mi vadí a naozaj pracovné miesto, to teraz pripadá ako môj manžel stráca záujem o mě taky! Mám rovnaké skúsenosti, a zistila, že niekedy je najlepšie pestovať pokojne a nech iní vidia miesto počuť váš rast. Musíte však byť vždy verný sám sebe. Som naozaj snažil, aby moju pozornosť od týchto vonkajších prejavov a pozrite sa dovnútra, ale ja naozaj neviem, ako prijať sám seba. Snažil som Hay afirmace a Wayne Dwyers knihy o prejavuje, ale zostáva odpor. Odpor má 37 rokov stavať, takže ma neprekvapuje, že je to náročné. Akékoľvek poznatky by blaženosti. Ďakujem Vám a všetkým vás žehnám. X Než budete môcť jasne vidieť dovnútra, musíte postaviť tvárou v tvár s tým, prečo niečo je držia späť. Nech je to čokoľvek, a tam môže byť veľa dôvodov, je potrebné čeliť, poďakoval a jeho vplyv uvoľní samo od seba. Ako vedľajší myslel som bol ženatý 30 rokov, aby niekto, kto nezdieľa rovnaké myšlienky ako ja, pokiaľ ide o Duchu, ale tak ťažké, ako je možné, sme si prácu a keď som vyrástol, som vlastne začal Uvedomujeme si, že ona bola jedna z mojich najväčších učiteľov. Na konci obzriem späť, to bola ona, kto ma stále uzemnená, keď som jej pomohol k letu. Kľud, James |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí James Thank You For This Užitočné post: |
chôdze blog (06-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!James, děkuji moc za zvažuje svoj e-mail a ponúkli mi toľko vašich skúseností a vedomostí. Vaša konečnej komentár bol najviac upokojujúce, pretože milujem svojho manžela a nenávisť myšlienka môjho vývoja pravopisu náš koniec.
Stojaci tvárou v tvár s tým, prečo sa veci drží mi znie dobre, ale neviete, ako to urobiť. Mal by som meditovať o otázkach? |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí Ďakujeme na chôdzu blogu For This Užitočné post: |
James (06-03-2009)
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Citácia:
Nie som veľký na meditáciu, ale ja som vždy v Duchu, čo robíte, takže zostaňte varovania a dávajte pozor na značky a Ah Ha momenty. Neponáhľajte veci a taktiež nevylučujú, že ste sa rozhodol vrátiť za veľmi dobrých dôvodov. Je to všetko dobré! ![]() Len byť prítomný a užite si to, čo sa deje vnútri vás a nechajte sa štát vo svojom vlastnom čase. Pravda má byť skúsený. Nasledujte svoje srdce. Kľud, ![]() James |
|||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí James Thank You For This Užitočné post: |
chôdze blog (06-03-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Hi again, Pešie bog!
Keď som bol mladší, mám použiť, aby si iní "ma držia späť," a že keď som bol jediný, mohol som sa tak ďaleko viac "duchovné", až som si uvedomil, že tie myšlienky, pre mňa tak ako tak, prišiel z miesta a neznalosti sebecké túžby a strach z "coming out". Ja ešte niekedy ustúpiť do týchto doline v mojom živote. Zrovna nedávno som mal Ah Ha moment, ktorý osvietený mi niektoré dôvodom mojej zdrvujúcu "túžba" byť "liečiteľa". Bola som informovaná, že hlboko vnútri som vedel, že potom by som prijať moji príbuzní mojej spiritualita. Bol som vďačný, že si to uvedomujú, a poďakoval som ju a láskyplne ho nechal ísť a teraz som viac vyrovnané so zreteľom na liečenie. To je, ako to funguje a je to nádherné, pomalý proces. Tam je toľko jazdy nás, vedome i podvedome, že to chvíľu trvá, než vyrastie do veľkosti sme vo vnútri. Položte si otázku: ma držia späť od toho, čo? Slovo, vývoj, je príliš vágna odpoveď. Myslím, že zistíte, že všetky vaše odpovede nebudú dostatočné dôvody, prečo niekto chce držať späť. Príklad: viac lásky, viac dávať. Možno zistíte, ako ja, že som držal som sa vrátil z verný sám, pretože som si myslel by som prísť o svoju rodinu, a že v hloubi, bolo to k ďalším komplikáciám s myšlienkou, že som stratil rodinu by mi dovoľte vyjadriť slobodu sám seba duchovne. To bol strach hovoriť. Strach čeliť týmto výzvam čelom. Sme komplikované ľudské bytosti, každý z nás, ale je to naozaj všetko dobré, pretože som vyrástol, pretože tieto charakterové vady nie je im napriek. Na konci boli moji učitelia. Budete v poriadku. Ste v poriadku. Užívať každý deň a poučiť sa z toho, čo to má naučiť. Máte celý vesmír k dispozícii! Kľud, James |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This James Užitočné post: |
Essence
(07-02-2009),
chôdze blog (06-03-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Krásný. Chystám sa ísť na bicykli, a to premýšľať. Thank you James. Som si istý, že tento rozhovor bol poslaný do mňa ten správny čas. Boh ti žehnaj.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Som užívateľ týchto stránok ale myslím, že to je skvelý názor, a treba si uvedomiť všetci.
UV čistič vzduchu ![]() |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k radha_1 Thank You For This Užitočné post: |
chôdze blog (07-06-2009)
|
![]() |