Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Nou venit Forum (Prima vizita? Start aici!) > Prezentati-va!
Registrul Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Căuta Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Prezentati-va! Un start bun pentru tine la acest forum este doar să prezinte tine! Spune-ne ceva despre tine, de ce eşti aici, ce vrei GO pentru a vă fi sau orice altceva ...

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Awakeni , A început
Videos: Awakeni , A început ,

Reply

LinkBack Thread Tools Moduri de afişare
Old 06.03.2009, 12:15   #1 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Mulţumit de 12 ori în 7 Posts
walking the blog is on a distinguished road

Doar a început să se trezească ... cred!

Baieti - Hello din Marea Britanie!

Detaşarea este totul nou pentru mine, dar se simte chiar in seara asta, aşa că aici mă duc ...

Am fost în călătoria mea spirituală proprii pentru o pereche de ani acum. Deşi am citit mai multe cărţi şi am ascultat o mulţime de CD-uri, cred că este de abia la început să faceţi clic pentru mine.

Read My mai recenta a fost Metoda Sedona, care a fost o revelaţie imens ... Am avut reacţii fizice foarte ciudat atunci când eliberarea - cea mai mare parte burping şi de a deveni epuizat fizic (nu elegante mine că vreau să se manifeste!). Asta a spus tot, am facut-simt că sa mutat la mine.

Am tendinţa de a reveni la Louise Hay, după cele mai multe cărţi de a verifica şi echilibrul şi de data asta mă simt o înţelegere mai profundă despre dorinţa mea de a căuta acceptare si dragoste din afara de mine. Pot să simt că deţinerea-mi înapoi şi eu pot vedea acum cât de puţin de acceptare / aprecierea / dragoste-am dat la mine-a lungul anilor. (Te-am iubit poezia recente oglinda postate pe site-ul).

Sunt foarte iubitoare, persoană de mare energie, dar este într-adevãr distruge mine, atunci când nu-mi lua it spate. Această problemă trebuie să devină foarte mare cum este reflectat în prezent în viaţa mea de atât de mulţi oameni dezaprobare ale căror într-adevăr mă deranjează şi pentru a forţei de muncă într-adevăr punct, acum se simte ca sotul meu este de a pierde interesul pentru mine de asemenea!

I sînt trying într-adevăr să ia o atenţie meu de la aceste manifestări externe şi privi in interiorul, dar eu nu stiu cu adevarat sa accepte mine însumi. Am incercat afirmatii fân şi Wayne cărţi Dwyers despre manifeste, dar rămâne de rezistenţă. De rezistenţă a avut 37 ani să construiască aşa că nu sunt surprins de faptul că acest lucru este o provocare. Orice descoperiri ar fi fericirea. Vă mulţumesc şi vă binecuvântez pe toţi. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06.03.2009, 03:59   #2 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Re: Doar început să se trezească ... cred!

Asta-mi aduce aminte de un citat bun, "Parerea ta despre mine este treaba mea."
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06.03.2009, 05:51   #3 (Permalink)
Super Membru
Moderator
Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204
Blog Entries: 3
Essence is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by de mers pe jos de blog View Post

Detaşarea este totul nou pentru mine, dar se simte chiar in seara asta, aşa că aici mă duc ...

Am fost în călătoria mea spirituală proprii pentru o pereche de ani acum. Deşi am citit mai multe cărţi şi am ascultat o mulţime de CD-uri, cred că este de abia la început să faceţi clic pentru mine.

Read My mai recenta a fost Metoda Sedona, care a fost o revelaţie imens ... Am avut reacţii fizice foarte ciudat atunci când eliberarea - cea mai mare parte burping şi de a deveni epuizat fizic (nu elegante mine că vreau să se manifeste!). Asta a spus tot, am facut-simt că sa mutat la mine.

Am tendinţa de a reveni la Louise Hay, după cele mai multe cărţi de a verifica şi echilibrul şi de data asta mă simt o înţelegere mai profundă despre dorinţa mea de a căuta acceptare si dragoste din afara de mine. Pot să simt că deţinerea-mi înapoi şi eu pot vedea acum cât de puţin de acceptare / aprecierea / dragoste-am dat la mine-a lungul anilor. (Te-am iubit poezia recente oglinda postate pe site-ul).

Sunt foarte iubitoare, persoană de mare energie, dar este într-adevãr distruge mine, atunci când nu-mi lua it spate. Această problemă trebuie să devină foarte mare cum este reflectat în prezent în viaţa mea de atât de mulţi oameni dezaprobare ale căror într-adevăr mă deranjează şi pentru a forţei de muncă într-adevăr punct, acum se simte ca sotul meu este de a pierde interesul pentru mine de asemenea!

I sînt trying într-adevăr să ia o atenţie meu de la aceste manifestări externe şi privi in interiorul, dar eu nu stiu cu adevarat sa accepte mine însumi. Am incercat afirmatii fân şi Wayne cărţi Dwyers despre manifeste, dar rămâne de rezistenţă. De rezistenţă a avut 37 ani să construiască aşa că nu sunt surprins de faptul că acest lucru este o provocare. Orice descoperiri ar fi fericirea. Vă mulţumesc şi vă binecuvântez pe toţi. x

Salutări de mers pe jos de blog-ul,
Deci, foarte frumos de a face cunostinta dumneavoastra, si la Unitatea.

Deseori, când vom începe această călătorie înapoi la amintirea plin de cine suntem noi facem multă experienţă în calea a ceea ce pare ca viata noastra, la care se încadrează în afară de ori. Se pare că de multe ori am oscilează între maximele extreme şi State extreme în care se simte ca si cum lumea întreaga noastră dintr-o dată nu mai are sens, iar oamenii care le-am ştiut întotdeauna atât de bine şi asociată cu pot simti ca străini, şi de multe ori se simt la fel despre noi. O mare parte din cauza a acestui fapt este că noi suntem "scădere off" şi "lasand in urma", ceea ce nu mai serveste creşterea noastră cel mai pozitiv înainte spirituale. Uneori, acest popor înseamnă, dar cele mai multe ori nu-i aşa, pur şi simplu înseamnă atitudini, gândurile şi perspectivele pe care suntem cu adevărat închirierea drumul.
Eu am de gând să sugereze faptul că poate să aruncăm o privire la un un fir de membrii noştri recent post în cazul în care nu aţi făcut deja. James postat acest thread si are o mulţime de informaţii bun în ea despre tipurile de simptome pe care le menţionezi ai fost confruntaţi. Exista multe simptome care sunt comune printre cei nou-trezirea şi de a face salturi mari în conştiinţă.
Aici este un link la thread ....
Simptomele de trezire

Sper să vă bucuraţi-vă şederea aici, la Festivalul de Experienţa, şi sper că avem mai multe conversaţii foarte edificator.

Încă o dată, Bine ati venit

Love, lumină şi binecuvântările,

NAMASTE

Esenţa
Essence está offline   Reply With Quote
Următoarele 2 Users Say Thank You la esenta pentru acest post-uri utile:
Iacov (06-03-2009), de mers pe jos de blog (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 01:45   #4 (Permalink)
Membru
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
James is on a distinguished road

Bună ziua şi bun venit din SUA!

Teribil!

Aş sugera în care consideraţi că aţi fost într-o călătorie spirituală toată viaţa ta şi au fost pregătite pentru tot ceea ce este următoarea

Am tendinţa de a reveni la Louise Hay, după cele mai multe cărţi de a verifica şi de echilibru şi de data asta mă simt o înţelegere mai profundă despre meu
dorinţă de a căuta acceptare si dragoste din afara de mine. Pot să simt că deţinerea-mi înapoi şi eu pot vedea acum cât de puţin de acceptare / aprecierea / dragoste-am dat la mine-a lungul anilor. (Te-am iubit poezia recente oglinda postate pe site-ul).
Puteţi descrie primul pas pentru toate creştere spirituală avem şi care este recunoaşterea-o pentru ceea ce este. Următorul pas este să-i mulţumesc că pentru aducerea sa în cazul în care vă aflaţi astăzi şi cu dragoste de presă al energiei sale în lumina.

Eu am experimentat la fel şi a aflat că, uneori, cel mai bine este să crească în linişte şi permit altora să se vedea în loc de aud de creştere dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie să fie întotdeauna adevărat pentru tine.

I sînt trying într-adevăr să ia o atenţie meu de la aceste manifestări externe şi privi in interiorul, dar eu nu stiu cu adevarat sa accepte mine însumi. Am incercat afirmatii fân şi Wayne cărţi Dwyers despre manifeste, dar rămâne de rezistenţă. De rezistenţă a avut 37 ani să construiască aşa că nu sunt surprins de faptul că acest lucru este o provocare. Orice descoperiri ar fi fericirea. Vă mulţumesc şi vă binecuvântez pe toţi. X

Înainte de a putea vedea în mod clar în interiorul trebuie să stea faţă în faţă cu nimic de ce este exploataţia te-ai intors. Oricare ar fi acesta este, şi nu pot fi mai multe motive, trebuie să fie cu care se confruntă, a mulţumit şi efectul său va lansa în sine de la tine.
Ca o parte gândire, am fost căsătorit timp de 30 de ani pentru cineva care nu împărtăşeşte gândurile fel ca mine în ceea ce priveşte spirtoase, dar cât de tare se poate, noi am făcut-o de muncă şi, ca am crescut, de fapt, am început să dau seama că ea a fost unul dintre profesor mea cea mai mare. În final, privind retrospectiv, a fost ea, care ma ţinut pământ în timp ce eu ajuta-o să zboare.
Pace,
Iacov
James está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You lui James pentru acest post-uri utile:
de mers pe jos de blog (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 02:20   #5 (Permalink)
Membru
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

James, vă mulţumesc foarte mult pentru a contempla email-ul meu şi pentru oferirea mine atât de mult de experienta si priceperea. Comentariul dvs. final a fost cel mai liniştitor, care-i iubesc pe soţul meu şi ură gândul de a evoluţiei mele de ortografie la sfârşitul dintre noi.

Permanent faţă în faţă cu de ce lucrurile sunt exploataţie-ma inapoi sună bine, dar nu sigur cum se face acest lucru. Ar trebui să mă meditează asupra problemelor?
În urma User says Thank You de mers pe jos la blog-ul pentru acest post utile:
Iacov (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 02:32   #6 (Permalink)
Membru
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Citat:
Originally Posted by de mers pe jos de blog View Post
James, vă mulţumesc foarte mult pentru a contempla email-ul meu şi pentru oferirea mine atât de mult de experienta si priceperea. Comentariul dvs. final a fost cel mai liniştitor, care-i iubesc pe soţul meu şi ură gândul de a evoluţiei mele de ortografie la sfârşitul dintre noi.

Permanent faţă în faţă cu de ce lucrurile sunt exploataţie-ma inapoi sună bine, dar nu sigur cum se face acest lucru. Ar trebui să mă meditează asupra problemelor?
Se pare ca căsătoria dvs. are o fundaţie puternică şi acesta va fi bine.
Eu nu sunt un mare la meditatie, dar eu sunt mereu în Duhul astfel încât orice ai face staţi doar de alertă şi de ceas pentru semnele şi momente Ah Ha.
Nu papură lucruri şi, de asemenea, nu exclude faptul că vă sunt deţinuţi în spate pentru motive foarte bune.
It's all good!
Doar să fie prezente şi bucuraţi-vă ce se intampla in tine si lasati sa se întâmple în timp propriu.
Adevărul trebuie să fie cu experienţă.
Urmaţi inima ta.
Pace,
Iacov
În urma User says Thank You lui James pentru acest post-uri utile:
de mers pe jos de blog (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 02:56   #7 (Permalink)
Membru
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Bună din nou, Plimbări BOG!
Când eram mai tânăr, I folos să cred alţii au fost "exploataţie-mă înapoi" şi că, dacă am fost singur, am putea deveni mult mai mult "spirituale", până când am dat seama că aceste gânduri, pentru mine, oricum, a venit de la un loc de ignoranţă şi dorinţele egoiste şi teama de a nu "Coming out".
I liniştit, uneori, cad înapoi în aceste văi în viaţa mea.
Doar recent, am avut un moment Ah ha, care ma luminat la unele din motivul covârşitoare în spatele meu "dorinţa" de a fi un vindecator "". Am fost adus la cunoştinţă faptul că în interiorul profund, am ştiut, că atunci, mi-ar fi acceptată de către rudele mele pentru Spiritualitate mea.
Am fost recunoscător pentru a realiza acest lucru şi i-am mulţumit-o şi cu dragoste lăsa să meargă şi acum sunt mai echilibrat în ceea ce priveşte vindecarea. Asta este modul în care funcţionează şi este minunat, un proces lent.
Nu este atât de mult de conducere noi, constient si subconstient că este nevoie de timp să crească în măreţia suntem în termen.
Întrebaţi-vă întrebarea: exploataţie-mă înapoi de la ce? Cuvântul, evoluţie, este prea vagă un răspuns.
Cred că veţi găsi că toate răspunsurile dvs. nu vor fi suficiente motive pentru cineva să vrea să deţină te-ai intors. Exemplu: mai iubitori, mai da.
Puteţi găsi, aşa cum am făcut, că am fost exploataţie mă înapoi de la a fi adevărat pentru mine pentru că am crezut că mi-ar pierde familia mea şi că în jos adânci, acest lucru a fost complicat şi mai mult cu gândul că pierde familia mea ar permite-mi libertatea de a exprima mă mai mult spiritual. Acest lucru a fost frica vorbind. De teama de a provocărilor cu care se confruntă aceste pe cap.
Ne sunt complicate fiinţe umane, fiecare dintre noi, dar aceasta este cu adevărat bun pentru că am crescut din cauza acestor defecte de caractere, nu în ciuda ei. În final au fost profesorii mei.
Vei fi bine. Eşti bine. Luaţi în fiecare zi şi să înveţe din acesta ceea ce trebuie să vă învăţ.
Ai întregul univers la dispozitia dumneavoastra!
Pace,
Iacov
Următoarele 2 Users Say Thank You lui James pentru acest post-uri utile:
Esenţa  (07-02-2009), de mers pe jos de blog (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 06:53   #8 (Permalink)
Membru
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

Frumos. Am de gând să merg la o plimbare cu bicicleta şi a contempla acest lucru. Multumesc James. Sunt sigur că această conversaţie a fost trimis la mine, la doar momentul potrivit. Bless you.
Old 07.02.2009, 09:24   #9 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Post Thanked 1 Time in 1
radha_1 is on a distinguished road

Eu sunt utilizator al acestui site, dar cred că aceasta este o opinie minunat şi trebuie să fie apreciat de toată lumea.
purificator de aer UV
radha_1 está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a radha_1 pentru acest post-uri utile:
de mers pe jos de blog (07-06-2009)
Reply