Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Nowi członkowie Forum (Pierwsza wizyta? Start here!) > Present yourself!
Zarejestruj się Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Szukać Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Present yourself! Świetny początek dla Ciebie na tym forum nie jest po prostu zaprezentować się! Opowiedz nam coś o sobie, dlaczego tu jesteś, co chcesz GO dać Ci, czy cokolwiek innego ...

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Awakeni , Rozpoczęcie
Filmy wideo: Awakeni , Rozpoczęcie ,

Reply

Linkback Narzędzia wątku Tryby wyświetlania
Old 06-03-2009, 12:15 AM   #1 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Podziękował 12 Times in 7 Posts
walking the blog is on a distinguished road

Po prostu zaczęła się budzić ... I think!

Guys - powitanie z UK!

Delegowanie to wszystko dla mnie nowe, ale czuje się dziś prawo, więc idę ...

I już na mojej własnej drodze duchowej na kilka lat. Chociaż czytałem wiele książek i słuchałem dużo płyt, czuję, że dopiero zaczyna kliknij dla mnie.

Moje ostatnie przeczytaj stronę Sedona Method który stał się wielkim objawieniem ... Miałem bardzo dziwne reakcje fizyczne podczas zwalniania - głównie odbijanie się i staje się fizycznie wyczerpana (nie eleganckie mi, że chcę oczywiste!). To wszystko mówił, czułem, że przeniesiono mnie.

Zwykle powrócić do Louise Hay po większości książek do wyboru i równowagi i tym razem czuję się lepiej zrozumieć o moim pragnieniem poszukiwania akceptacji i miłości z poza mną. I can feel it gospodarstwa mnie i mogę teraz sprawdzić, jak niewiele przyjęcia / uznanie / love dałem sobie przez lata. (Kocham ostatnich wiersz lustro umieszczone na stronie).

Jestem bardzo kochać, wysoka osoba energii, ale tak naprawdę niszczy mnie, gdy nie otrzymasz ją z powrotem. Kwestia ta musi stać się bardzo duża jak obecnie odzwierciedlenie w moim życiu tak wielu ludzi, których dezaprobatę naprawdę denerwuje mnie i naprawdę pracy punkt, teraz czuje się jak mój mąż traci zainteresowanie me too!

Jestem naprawdę próbuje się moją uwagę od tych zewnętrznych przejawach i zajrzyj do środka, ale nie wiem jak zaakceptować siebie. Próbowałem afirmacje Hay i Wayne książek Dwyers o objawia, ale oporu pozostaje. Oporu miał 37 lat budowy więc nie jestem zaskoczony, że jest to wyzwanie. Wszelkie spostrzeżenia byłoby szczęścia. Dziękuję i wszystkich was błogosławię. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 03:59   #2 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Podziękował 0 Times in 0 Posts
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Re: Tak zaczęła się budzić ... I think!

To przypomina mi dobrą ofertę, "Twoja opinia o mnie to nie mój interes".
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:51   #3 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 46%Activity: 46%Activity: 46%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Blog Entries: 3
Dzięki: 1381
Środowisko: 1320 razy w 709 postów
Essence is on a distinguished road

Cytat:
Originally Posted by Zwiedzanie blog View Post
Guys - powitanie z UK!

I już na mojej własnej drodze duchowej na kilka lat. Chociaż czytałem wiele książek i słuchałem dużo płyt, czuję, że dopiero zaczyna kliknij dla mnie.

Moje ostatnie przeczytaj stronę Sedona Method który stał się wielkim objawieniem ... Miałem bardzo dziwne reakcje fizyczne podczas zwalniania - głównie odbijanie się i staje się fizycznie wyczerpana (nie eleganckie mi, że chcę oczywiste!). To wszystko mówił, czułem, że przeniesiono mnie.

Zwykle powrócić do Louise Hay po większości książek do wyboru i równowagi i tym razem czuję się lepiej zrozumieć o moim pragnieniem poszukiwania akceptacji i miłości z poza mną. I can feel it gospodarstwa mnie i mogę teraz sprawdzić, jak niewiele przyjęcia / uznanie / love dałem sobie przez lata. (Kocham ostatnich wiersz lustro umieszczone na stronie).

Jestem bardzo kochać, wysoka osoba energii, ale tak naprawdę niszczy mnie, gdy nie otrzymasz ją z powrotem. Kwestia ta musi stać się bardzo duża jak obecnie odzwierciedlenie w moim życiu tak wielu ludzi, których dezaprobatę naprawdę denerwuje mnie i naprawdę pracy punkt, teraz czuje się jak mój mąż traci zainteresowanie me too!

Jestem naprawdę próbuje się moją uwagę od tych zewnętrznych przejawach i zajrzyj do środka, ale nie wiem jak zaakceptować siebie. Próbowałem afirmacje Hay i Wayne książek Dwyers o objawia, ale oporu pozostaje. Oporu miał 37 lat budowy więc nie jestem zaskoczony, że jest to wyzwanie. Wszelkie spostrzeżenia byłoby szczęścia. Dziękuję i wszystkich was błogosławię. x

Pozdrowienia Zwiedzanie blogu
So very nice, aby Twój znajomy, a do jedności.

Często, kiedy zaczynamy to powrót do pełnej pamiątkę tego, kim jesteśmy my dużo doświadczenia na drodze, co wydaje się nasze życie rozpada się w niektórych momentach. Wydaje się, że często oscylują pomiędzy skrajnymi wzlotów i upadków, ekstremalnych, gdzie czuje się jakby cały nasz świat nagle sens nie więcej i ludzi, zawsze tak dobrze znane i związane z może czuć się jak obcy, a często czują się tak samo o nas. Dużej części przyczyną tego dlatego, że jesteśmy "opuszczają" i "pozostawiając", co nie służy najbardziej pozytywne przekazania duchowego wzrostu. Czasami ludzie środków, ale częściej niż nie oznacza to po prostu postaw, myśli i perspektywy, że jesteśmy naprawdę puszczając.
Idę na to, że może Ci spojrzeć na jeden wątek naszych użytkowników Ostatnio wysłane, jeśli jeszcze nie. James wysłana tego wątku i ma wiele dobrych w niej informacje na temat rodzajów objawów można wymienić trzeba przeżywać. Istnieje wiele objawów, które są wspólne dla tych nowo budzi i podejmowania duże skoki w świadomości.
Oto link do wątku ....
Objawy przebudzenie

I hope you enjoy your stay here Doświadczenie na festiwalu i mam nadzieję, mamy wiele innych bardzo pouczające rozmowy.

Po raz kolejny, witamy

Namaste

Essence

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc:
James (06-03-2009), Zwiedzanie blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 01:45 PM   #4 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Środowisko: 1242 razy w 652 postów
James is on a distinguished road

Guys - powitanie z UK!
Hello and welcome from the US!

Fantastyczny!

Sugerowałbym uważają, że byłeś na drodze duchowej całego swojego życia i zostały przygotowane na to, co jest obok

Zwykle powrócić do Louise Hay po większości książek do wyboru i równowagi i tym razem czuję się lepiej zrozumieć o mojej
pragnienie poszukiwania akceptacji i miłości z poza mną. I can feel it gospodarstwa mnie i mogę teraz sprawdzić, jak niewiele przyjęcia / uznanie / love dałem sobie przez lata. (Kocham ostatnich wiersz lustro umieszczone na stronie).
Opisać pierwszy krok do rozwoju duchowego wszystkie mamy i to jest uznając ją za to, co jest. Następnym krokiem jest podziękować za to przynoszą tam, gdzie jesteśmy dzisiaj i miłością uwolnienia swojej energii na światło dzienne.

Mam doświadczenie w tym samym i dowiedziałem się, że czasami lepiej jest się rozwijać spokojnie i niech inni widzą zamiast słyszeć twój wzrost. Trzeba jednak zawsze być wiernym sobie.

Jestem naprawdę próbuje się moją uwagę od tych zewnętrznych przejawach i zajrzyj do środka, ale nie wiem jak zaakceptować siebie. Próbowałem afirmacje Hay i Wayne książek Dwyers o objawia, ale oporu pozostaje. Oporu miał 37 lat budowy więc nie jestem zaskoczony, że jest to wyzwanie. Wszelkie spostrzeżenia byłoby szczęścia. Dziękuję i wszystkich was błogosławię. X

Przed widać wyraźnie wewnątrz trzeba stanąć twarzą w twarz, dlaczego coś trzyma je z powrotem. Cokolwiek to jest, i nie może być z wielu powodów, musi stawić czoła, podziękował i jej wpływ będzie zwolnić się od Ciebie.
Jako strona myśli, jestem żonaty od 30 lat do kogoś, kto nie podziela tej samej myśli jak ja, w odniesieniu do Ducha Świętego, ale tak trudne, jak może być, zrobiliśmy to działa i jak rosła, tak naprawdę zaczęło sobie sprawę, że była ona jedną z moich największych nauczycieli. W końcu, patrząc wstecz, to ona powstrzymała mnie uziemione, a ja jej pomóc latać.
Pokój,
James
James está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You to James ta wiadomosc:
Zwiedzanie blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:20 PM   #5 (permalink)
Użytkownik
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

James, thank you so much rozważać mój e-mail i oferuje mi tyle doświadczenie i wiedzę. Twój komentarz końcowy był jak najbardziej pocieszające, jak mi mój mąż i nienawidzisz mój rozwój pisowni po nas.

Stały twarzą w twarz z tym, dlaczego rzeczy trzyma mnie brzmi dobrze, ale nie wiesz jak to zrobić. Będę rozważając kwestie?
Po User Says Thank You do chodzenia blogu ta wiadomosc:
James (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:32 PM   #6 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Cytat:
Originally Posted by Zwiedzanie blog View Post
James, thank you so much rozważać mój e-mail i oferuje mi tyle doświadczenie i wiedzę. Twój komentarz końcowy był jak najbardziej pocieszające, jak mi mój mąż i nienawidzisz mój rozwój pisowni po nas.

Stały twarzą w twarz z tym, dlaczego rzeczy trzyma mnie brzmi dobrze, ale nie wiesz jak to zrobić. Będę rozważając kwestie?
Brzmi to jak wasze małżeństwo ma solidne fundamenty i będzie dobrze.
Nie jestem wielkim na medytację, ale zawsze jestem w Ducha Świętego, co zrobić, po prostu zachować czujność i należy uważać na objawy i chwile Ah Ha.
Nie spiesz się rzeczy, a także nie wyklucza, że odbywają się z powrotem ze względu na bardzo dobre.
It's all good!
Wystarczy być obecny i cieszyć się, co dzieje się w tobie i niech się dzieje w swoim czasie.
Prawdę trzeba przeżyć.
Follow Your Heart.
Pokój,
James
Po User Says Thank You to James ta wiadomosc:
Zwiedzanie blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:56 PM   #7 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Cześć, Zwiedzanie Bog!
Kiedy byłem młodszy, aby myśleć inni "gospodarstwo mnie" i że gdybym był jeden, nie mogłem się tak dużo bardziej "duchowy", aż zdałem sobie sprawę, że te myśli, dla mnie tak, pochodził z miejsca niewiedzy i egoistycznych pragnień i strach przed "coming out".
I jeszcze nieraz powróci do tych dolin w moim życiu.
Niedawno miałem chwilę Ah Ha który oświecony mnie do niektórych powodem mojej przytłaczającą "chęci" do "uzdrowiciel". I został powiadomiony, że w głębi duszy wiedziałem, że to, chciałbym być akceptowane przez moich krewnych mojej duchowości.
Byłam wdzięczna sobie z tego sprawy i podziękował jej i miłością let it go i teraz jestem bardziej zrównoważony w odniesieniu do uzdrowienia. Tak to działa i to jest wspaniałe, powolny proces.
Nie jest tak dużo jazdy nas, świadomie i podświadomie, że potrzeba czasu, aby wyrosnąć na wielkość jesteśmy wewnątrz.
Zadaj sobie pytanie: holding me back from what? Słowo ewolucja jest zbyt mało odpowiedzi.
Myślę, że można zauważyć, że wszystkie Twoje odpowiedzi nie będą wystarczające powody, aby ktoś chce przytulić się do ciebie z powrotem. Przykład: więcej miłości, więcej z siebie.
Może się okazać, jak ja, że trzyma się z powrotem do prawdziwych sobie, bo myślałam, że stracę rodzinę i że w głębi serca, to było bardziej skomplikowane z myślą, że tracę rodzinę pozwoliłaby mi wolność wyrażania się bardziej duchowo. To był strach mówić. Strach stawić czoła tym wyzwaniom w głowę.
Jesteśmy skomplikowane ludźmi, każdy z nas, ale tak naprawdę wszystko jest dobrze, bo rosły z powodu tych wad charakteru nie pomimo nich. W końcu byli moi nauczyciele.
Będziesz grzywny. Jesteś w porządku. Podjęcie każdego dnia i dowiedzieć się od niego to, co was uczyć.
Musisz cały wszechświat do Twojej dyspozycji!
Pokój,
James
Po 2 Users Say Thank You to James ta wiadomosc:
Essence  (07-02-2009), Zwiedzanie blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 06:53 PM   #8 (permalink)
Użytkownik
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

Piękny. Mam zamiar iść na rajd rowerowy i kontemplować to. Thank you James. Jestem pewien, że ta rozmowa została wysłana do mnie tylko raz w prawo. Bless you.
Old 07-02-2009, 09:24   #9 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Podziękował 1 Time in 1 Post
radha_1 is on a distinguished road

Jestem użytkownikiem tego terenu, ale myślę, że to jest wspaniałe opinię i musi być doceniane przez wszystkich.
UV oczyszczacz powietrza
radha_1 está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You to radha_1 ta wiadomosc:
Zwiedzanie blog (07-06-2009)
Reply