|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Present yourself! Świetny początek dla Ciebie na tym forum nie jest po prostu zaprezentować się! Opowiedz nam coś o sobie, dlaczego tu jesteś, co chcesz GO dać Ci, czy cokolwiek innego ... |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Po prostu zaczęła się budzić ... I think!Guys - powitanie z UK!
Delegowanie to wszystko dla mnie nowe, ale czuje się dziś prawo, więc idę ... I już na mojej własnej drodze duchowej na kilka lat. Chociaż czytałem wiele książek i słuchałem dużo płyt, czuję, że dopiero zaczyna kliknij dla mnie. Moje ostatnie przeczytaj stronę Sedona Method który stał się wielkim objawieniem ... Miałem bardzo dziwne reakcje fizyczne podczas zwalniania - głównie odbijanie się i staje się fizycznie wyczerpana (nie eleganckie mi, że chcę oczywiste!). To wszystko mówił, czułem, że przeniesiono mnie. Zwykle powrócić do Louise Hay po większości książek do wyboru i równowagi i tym razem czuję się lepiej zrozumieć o moim pragnieniem poszukiwania akceptacji i miłości z poza mną. I can feel it gospodarstwa mnie i mogę teraz sprawdzić, jak niewiele przyjęcia / uznanie / love dałem sobie przez lata. (Kocham ostatnich wiersz lustro umieszczone na stronie). Jestem bardzo kochać, wysoka osoba energii, ale tak naprawdę niszczy mnie, gdy nie otrzymasz ją z powrotem. Kwestia ta musi stać się bardzo duża jak obecnie odzwierciedlenie w moim życiu tak wielu ludzi, których dezaprobatę naprawdę denerwuje mnie i naprawdę pracy punkt, teraz czuje się jak mój mąż traci zainteresowanie me too! Jestem naprawdę próbuje się moją uwagę od tych zewnętrznych przejawach i zajrzyj do środka, ale nie wiem jak zaakceptować siebie. Próbowałem afirmacje Hay i Wayne książek Dwyers o objawia, ale oporu pozostaje. Oporu miał 37 lat budowy więc nie jestem zaskoczony, że jest to wyzwanie. Wszelkie spostrzeżenia byłoby szczęścia. Dziękuję i wszystkich was błogosławię. x |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Tak zaczęła się budzić ... I think!To przypomina mi dobrą ofertę, "Twoja opinia o mnie to nie mój interes".
![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Super Użytkownik
Moderator
|
Re: Tak zaczęła się budzić ... I think!Cytat:
Pozdrowienia Zwiedzanie blogu So very nice, aby Twój znajomy, a do jedności.Często, kiedy zaczynamy to powrót do pełnej pamiątkę tego, kim jesteśmy my dużo doświadczenia na drodze, co wydaje się nasze życie rozpada się w niektórych momentach. Wydaje się, że często oscylują pomiędzy skrajnymi wzlotów i upadków, ekstremalnych, gdzie czuje się jakby cały nasz świat nagle sens nie więcej i ludzi, zawsze tak dobrze znane i związane z może czuć się jak obcy, a często czują się tak samo o nas. Dużej części przyczyną tego dlatego, że jesteśmy "opuszczają" i "pozostawiając", co nie służy najbardziej pozytywne przekazania duchowego wzrostu. Czasami ludzie środków, ale częściej niż nie oznacza to po prostu postaw, myśli i perspektywy, że jesteśmy naprawdę puszczając. Idę na to, że może Ci spojrzeć na jeden wątek naszych użytkowników Ostatnio wysłane, jeśli jeszcze nie. James wysłana tego wątku i ma wiele dobrych w niej informacje na temat rodzajów objawów można wymienić trzeba przeżywać. Istnieje wiele objawów, które są wspólne dla tych nowo budzi i podejmowania duże skoki w świadomości. Oto link do wątku .... Objawy przebudzenie I hope you enjoy your stay here Doświadczenie na festiwalu i mam nadzieję, mamy wiele innych bardzo pouczające rozmowy. Po raz kolejny, witamy Namaste Essence Essence |
|||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc: |
James (06-03-2009),
Zwiedzanie blog (06-03-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Re: Tak zaczęła się budzić ... I think!Guys - powitanie z UK!
Hello and welcome from the US! Delegowanie to wszystko dla mnie nowe, ale czuje się dziś prawo, więc idę ... Fantastyczny! I już na mojej własnej drodze duchowej na kilka lat. Chociaż czytałem wiele książek i słuchałem dużo płyt, czuję, że dopiero zaczyna kliknij dla mnie. Sugerowałbym uważają, że byłeś na drodze duchowej całego swojego życia i zostały przygotowane na to, co jest obok Moje ostatnie przeczytaj stronę Sedona Method który stał się wielkim objawieniem ... Miałem bardzo dziwne reakcje fizyczne podczas zwalniania - głównie odbijanie się i staje się fizycznie wyczerpana (nie eleganckie mi, że chcę oczywiste!). To wszystko mówił, czułem, że przeniesiono mnie. Zwykle powrócić do Louise Hay po większości książek do wyboru i równowagi i tym razem czuję się lepiej zrozumieć o mojej pragnienie poszukiwania akceptacji i miłości z poza mną. I can feel it gospodarstwa mnie i mogę teraz sprawdzić, jak niewiele przyjęcia / uznanie / love dałem sobie przez lata. (Kocham ostatnich wiersz lustro umieszczone na stronie). Opisać pierwszy krok do rozwoju duchowego wszystkie mamy i to jest uznając ją za to, co jest. Następnym krokiem jest podziękować za to przynoszą tam, gdzie jesteśmy dzisiaj i miłością uwolnienia swojej energii na światło dzienne. Jestem bardzo kochać, wysoka osoba energii, ale tak naprawdę niszczy mnie, gdy nie otrzymasz ją z powrotem. Kwestia ta musi stać się bardzo duża jak obecnie odzwierciedlenie w moim życiu tak wielu ludzi, których dezaprobatę naprawdę denerwuje mnie i naprawdę pracy punkt, teraz czuje się jak mój mąż traci zainteresowanie me too! Mam doświadczenie w tym samym i dowiedziałem się, że czasami lepiej jest się rozwijać spokojnie i niech inni widzą zamiast słyszeć twój wzrost. Trzeba jednak zawsze być wiernym sobie. Jestem naprawdę próbuje się moją uwagę od tych zewnętrznych przejawach i zajrzyj do środka, ale nie wiem jak zaakceptować siebie. Próbowałem afirmacje Hay i Wayne książek Dwyers o objawia, ale oporu pozostaje. Oporu miał 37 lat budowy więc nie jestem zaskoczony, że jest to wyzwanie. Wszelkie spostrzeżenia byłoby szczęścia. Dziękuję i wszystkich was błogosławię. X Przed widać wyraźnie wewnątrz trzeba stanąć twarzą w twarz, dlaczego coś trzyma je z powrotem. Cokolwiek to jest, i nie może być z wielu powodów, musi stawić czoła, podziękował i jej wpływ będzie zwolnić się od Ciebie. Jako strona myśli, jestem żonaty od 30 lat do kogoś, kto nie podziela tej samej myśli jak ja, w odniesieniu do Ducha Świętego, ale tak trudne, jak może być, zrobiliśmy to działa i jak rosła, tak naprawdę zaczęło sobie sprawę, że była ona jedną z moich największych nauczycieli. W końcu, patrząc wstecz, to ona powstrzymała mnie uziemione, a ja jej pomóc latać. Pokój, James |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You to James ta wiadomosc: |
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Tak zaczęła się budzić ... I think!James, thank you so much rozważać mój e-mail i oferuje mi tyle doświadczenie i wiedzę. Twój komentarz końcowy był jak najbardziej pocieszające, jak mi mój mąż i nienawidzisz mój rozwój pisowni po nas.
Stały twarzą w twarz z tym, dlaczego rzeczy trzyma mnie brzmi dobrze, ale nie wiesz jak to zrobić. Będę rozważając kwestie? |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do chodzenia blogu ta wiadomosc: |
James (06-03-2009)
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Re: Tak zaczęła się budzić ... I think!Cytat:
Nie jestem wielkim na medytację, ale zawsze jestem w Ducha Świętego, co zrobić, po prostu zachować czujność i należy uważać na objawy i chwile Ah Ha. Nie spiesz się rzeczy, a także nie wyklucza, że odbywają się z powrotem ze względu na bardzo dobre. It's all good! ![]() Wystarczy być obecny i cieszyć się, co dzieje się w tobie i niech się dzieje w swoim czasie. Prawdę trzeba przeżyć. Follow Your Heart. Pokój, ![]() James |
|||
|
|
|
| Po User Says Thank You to James ta wiadomosc: |
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Re: Tak zaczęła się budzić ... I think!Cześć, Zwiedzanie Bog!
Kiedy byłem młodszy, aby myśleć inni "gospodarstwo mnie" i że gdybym był jeden, nie mogłem się tak dużo bardziej "duchowy", aż zdałem sobie sprawę, że te myśli, dla mnie tak, pochodził z miejsca niewiedzy i egoistycznych pragnień i strach przed "coming out". I jeszcze nieraz powróci do tych dolin w moim życiu. Niedawno miałem chwilę Ah Ha który oświecony mnie do niektórych powodem mojej przytłaczającą "chęci" do "uzdrowiciel". I został powiadomiony, że w głębi duszy wiedziałem, że to, chciałbym być akceptowane przez moich krewnych mojej duchowości. Byłam wdzięczna sobie z tego sprawy i podziękował jej i miłością let it go i teraz jestem bardziej zrównoważony w odniesieniu do uzdrowienia. Tak to działa i to jest wspaniałe, powolny proces. Nie jest tak dużo jazdy nas, świadomie i podświadomie, że potrzeba czasu, aby wyrosnąć na wielkość jesteśmy wewnątrz. Zadaj sobie pytanie: holding me back from what? Słowo ewolucja jest zbyt mało odpowiedzi. Myślę, że można zauważyć, że wszystkie Twoje odpowiedzi nie będą wystarczające powody, aby ktoś chce przytulić się do ciebie z powrotem. Przykład: więcej miłości, więcej z siebie. Może się okazać, jak ja, że trzyma się z powrotem do prawdziwych sobie, bo myślałam, że stracę rodzinę i że w głębi serca, to było bardziej skomplikowane z myślą, że tracę rodzinę pozwoliłaby mi wolność wyrażania się bardziej duchowo. To był strach mówić. Strach stawić czoła tym wyzwaniom w głowę. Jesteśmy skomplikowane ludźmi, każdy z nas, ale tak naprawdę wszystko jest dobrze, bo rosły z powodu tych wad charakteru nie pomimo nich. W końcu byli moi nauczyciele. Będziesz grzywny. Jesteś w porządku. Podjęcie każdego dnia i dowiedzieć się od niego to, co was uczyć. Musisz cały wszechświat do Twojej dyspozycji! Pokój, James |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You to James ta wiadomosc: |
Essence
(07-02-2009),
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Tak zaczęła się budzić ... I think!Piękny. Mam zamiar iść na rajd rowerowy i kontemplować to. Thank you James. Jestem pewien, że ta rozmowa została wysłana do mnie tylko raz w prawo. Bless you.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Tak zaczęła się budzić ... I think!Jestem użytkownikiem tego terenu, ale myślę, że to jest wspaniałe opinię i musi być doceniane przez wszystkich.
UV oczyszczacz powietrza ![]() |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You to radha_1 ta wiadomosc: |
Zwiedzanie blog (07-06-2009)
|
![]() |