Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > New Members Forum (pirmā vizīte? Start here!) > Present sevi!
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Present sevi! Lielisks sākums jums šis forums ir tikai iepazīstināt sevi! Pastāsti mums kaut ko par sevi, kādēļ jūs esat šeit, ko jūs vēlaties GO dot jums vai kaut kas cits ...

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Awakeni , Started
Video: Awakeni , Started ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2009, 12:15   #1 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 609, Level: 12Points: 609, Level: 12Points: 609, Level: 12
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss14
Atrašanās vieta: Liverpool
Pateicās 12 reizes 7 Posts
walking the blog is on a distinguished road

Tikko sāka modināt ... Es domāju!

Puiši - hello from UK!

Posting ir viss jauns, lai man, bet jūtas labi šovakar, tāpēc šeit es dodos ...

Es esmu par savu garīgo ceļojumu, lai pāris gadus. Lai gan esmu izlasījis daudz grāmatu un klausīties uz partijām, CD, man liekas, ka tas ir tikai sākas, klikšķiniet uz mani.

Mana jaunākā lasīt bija Sedona metodi, kas bija milzīgs atklājums ... Man bija ļoti dīvaini fiziskās reakcijas atbrīvojot - galvenokārt atraugām un kļūt fiziski izsmelta (ne elegants mani, ka es vēlos paust!). Ka visi teica, es tomēr jūtu, ka tas mani aizkustināja on.

Man ir tendence atgriezties pie Louise Hay pēc tam, kad lielākā daļa grāmatas pārbaudes un līdzsvara un šoreiz man šķiet, dziļāku izpratni par manas ilgas meklēt atbalstu un mīlestību no ārpus manis. Es to jūtu saimniecības mani atpakaļ un tagad varu redzēt, cik maz pieņemšanas / kursa / love esmu devusi sev pa gadiem. (I mīlēja nesen spogulis dzejolis izvietoti vietas).

Es esmu ļoti mīlošs augstu enerģijas persona, bet tas tiešām iznīcina mani, kad es nesaņem atpakaļ. Šis jautājums kļūst ļoti lielas, kā tas ir tagad atspoguļojas manā dzīvē, ko tik daudzi cilvēki, kuru nosodījumu patiešām uztrauc mani un lai tiešām darba punkts, ka tagad jūtas kā mans vīrs zaudē interesi par mani arī!

Es esmu patiešām cenšas ņemt manu uzmanību no šīs ārējās izpausmes un izskatās iekšā, bet man nav īsti zināms, kā pieņemt sevi. I've tried Siena affirmations un Wayne Dwyers grāmatas par izpaužas, bet pretestība saglabājas. Pretestība bija 37 gadi, lai izveidotu tik es neesmu pārsteigts, ka tas ir izaicinājums. Jebkurš atziņas būtu svētlaime. Paldies jums un svētīju jūs visus. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 03:59   #2 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Pateicās 0 Times 0 Posts
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Re: Just sāka modināt ... Es domāju!

Tas man atgādina labu citātu: "Jūsu viedoklis man nav neviens no maniem biznesa."
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:51   #3 (Permalink)
Super loceklis
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Atrašanās vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Pateicās 1.321 Times 709 Posts
Essence is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by pastaigas blog View Post
Puiši - hello from UK!

Es esmu par savu garīgo ceļojumu, lai pāris gadus. Lai gan esmu izlasījis daudz grāmatu un klausīties uz partijām, CD, man liekas, ka tas ir tikai sākas, klikšķiniet uz mani.

Mana jaunākā lasīt bija Sedona metodi, kas bija milzīgs atklājums ... Man bija ļoti dīvaini fiziskās reakcijas atbrīvojot - galvenokārt atraugām un kļūt fiziski izsmelta (ne elegants mani, ka es vēlos paust!). Ka visi teica, es tomēr jūtu, ka tas mani aizkustināja on.

Man ir tendence atgriezties pie Louise Hay pēc tam, kad lielākā daļa grāmatas pārbaudes un līdzsvara un šoreiz man šķiet, dziļāku izpratni par manas ilgas meklēt atbalstu un mīlestību no ārpus manis. Es to jūtu saimniecības mani atpakaļ un tagad varu redzēt, cik maz pieņemšanas / kursa / love esmu devusi sev pa gadiem. (I mīlēja nesen spogulis dzejolis izvietoti vietas).

Es esmu ļoti mīlošs augstu enerģijas persona, bet tas tiešām iznīcina mani, kad es nesaņem atpakaļ. Šis jautājums kļūst ļoti lielas, kā tas ir tagad atspoguļojas manā dzīvē, ko tik daudzi cilvēki, kuru nosodījumu patiešām uztrauc mani un lai tiešām darba punkts, ka tagad jūtas kā mans vīrs zaudē interesi par mani arī!

Es esmu patiešām cenšas ņemt manu uzmanību no šīs ārējās izpausmes un izskatās iekšā, bet man nav īsti zināms, kā pieņemt sevi. I've tried Siena affirmations un Wayne Dwyers grāmatas par izpaužas, bet pretestība saglabājas. Pretestība bija 37 gadi, lai izveidotu tik es neesmu pārsteigts, ka tas ir izaicinājums. Jebkurš atziņas būtu svētlaime. Paldies jums un svētīju jūs visus. x

Greetings Walking blogā,
Tik ļoti jauki, lai jūsu paziņa, un to vienotību.

Bieži vien, kad mēs sākam šo ceļojumu atpakaļ pilnu piemiņai, kas mēs esam mēs pieredze daudz veidu, kas, šķiet, tāpat kā mūsu dzīve, kas, izņemot uz laiku. Šķiet, ka mēs bieži svārstīties starp galēju kāpumi un ekstremāli zemas, ja tā uzskata, tā, it kā mūsu visu pasauli pēkšņi ir jēga ne vairāk un cilvēki, mēs vienmēr ir zināms tik labi un kas saistīti ar var justies kā svešiniekiem, un bieži viņi jūtas tāpat par mums. Liela daļa Iemesls tam ir tāpēc, ka mēs esam "pilināmā off" un "aiz sevis atstājot" kas vairs nekalpo mūsu pozitīvs priekšu garīgajā izaugsmē. Dažreiz tas ir cilvēkiem, bet visbiežāk tas vienkārši nozīmē, attieksmi, domas un perspektīvas, ka mēs patiešām izīrēšanu aiziet.
Es esmu, kas liek domāt, ka varbūt jūs lietojat apskatīt pavedienu vienu no mūsu biedriem nesen posted ja vēl neesat to izdarījis. James posted this thread un tai ir daudz labu informāciju tajā par simptomu jums minēt jums ir piedzīvojušas veidiem. Ir daudz simptomu, kas ir kopīgi starp nesen mostas, un veikt plaša lēcieni apziņas.
Šeit ir saite uz vītne ....
Simptomi atmodas

Ceru, ka jums pie mums šeit palikt pie Pieredze festivāls, un es ceru, ka mums ir daudz vairāk ļoti informēts sarunas.

Vēlreiz Welcome

Mīlestības, gaismas un Blessings,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Pēc 2 Lietotāji Say Paldies Essence Par šo noderīgo Post:
James (06-03-2009), pastaigas blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 01:45   #4 (Permalink)
Loceklis
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Paldies Essence
James is on a distinguished road

Puiši - hello from UK!
Hello and welcome no ASV!

Satriecošs!

Es ieteiktu Jūs uzskatāt, ka jums ir bijis garīgais ceļojums visu jūsu dzīvi, un tās ir sagatavotas, lai kāds ir blakus

Man ir tendence atgriezties pie Louise Hay pēc tam, kad lielākā daļa grāmatas pārbaudes un līdzsvara un šoreiz man šķiet, dziļāku izpratni par manu
ilgas meklēt atbalstu un mīlestību no ārpus manis. Es to jūtu saimniecības mani atpakaļ un tagad varu redzēt, cik maz pieņemšanas / kursa / love esmu devusi sev pa gadiem. (I mīlēja nesen spogulis dzejolis izvietoti vietas).
Jūs raksturotu pirmais solis, lai visi garīgo izaugsmi mums ir un kas atzīstot to, kas tas ir. Nākamais solis ir pateikties to iepazīstinot jūs, kur jums ir šodien un mīlestību publicēt enerģiju gaismā.

Es esmu pieredzējis pats un uzzināja, ka dažreiz vislabāk ir augt klusi un ļaut citiem redzēt, nevis dzirdēt jūsu izaugsmi. Tomēr jūs vienmēr uzticīgi sev.

Es esmu patiešām cenšas ņemt manu uzmanību no šīs ārējās izpausmes un izskatās iekšā, bet man nav īsti zināms, kā pieņemt sevi. I've tried Siena affirmations un Wayne Dwyers grāmatas par izpaužas, bet pretestība saglabājas. Pretestība bija 37 gadi, lai izveidotu tik es neesmu pārsteigts, ka tas ir izaicinājums. Jebkurš atziņas būtu svētlaime. Paldies jums un svētīju jūs visus. X

Pirms varat redzēt skaidri iekšā, jums ir stāvēt aci pret aci ar kāpēc kaut kas ir saimniecībā, jūs atpakaļ. Kāds tas ir un var būt daudz iemeslu, nepieciešams, ar ko jāsaskaras, pateicās un tā ietekme būs atbrīvot sevi no jums.
Kā pusē domu, es esmu bijis precējies jau 30 gadus ar kādu, kurš nepiekrīt pašas domas par sevi attiecībā uz Garu, bet gan grūti, jo tas var būt, mēs esam padarījuši darbs un kā es augu, man tiešām sāka saprast, ka viņa bija viens no maniem lielākajiem skolotāju. Kas beigās, skatoties, tas bija viņa, kas tur mani pamatots, kamēr es viņai palīdzēt lidot.
Miers,
James
James está offline   Reply With Quote
Pēc Lietotājs saka Paldies James Par šo noderīgo Post:
pastaigas blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:20   #5 (Permalink)
Loceklis
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss14

James, thank you so much iedomāties manu e-pastu un piedāvātu man tik daudz par savu pieredzi un ieskatu. Savu galīgo komentārs bija visvairāk mierinājums, kā es mīlu savu vīru un naida domāja par manu attīstību rakstība beigās mums.

Stāvot aci pret aci ar kāpēc lietas, tur man atkal skan labi, bet nezināt, kā to izdarīt. Vai man meditating uz jautājumiem?
Pēc Lietotājs saka Paldies pastaigas Blogs par šo noderīgo Post:
James (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:32   #6 (Permalink)
Loceklis
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Paldies Essence

Quote:
Originally Posted by pastaigas blog View Post
James, thank you so much iedomāties manu e-pastu un piedāvātu man tik daudz par savu pieredzi un ieskatu. Savu galīgo komentārs bija visvairāk mierinājums, kā es mīlu savu vīru un naida domāja par manu attīstību rakstība beigās mums.

Stāvot aci pret aci ar kāpēc lietas, tur man atkal skan labi, bet nezināt, kā to izdarīt. Vai man meditating uz jautājumiem?
Tas izklausās jūsu laulība ir spēcīgs pamats, un tas būs labi.
Es neesmu lieliski meditating, bet es esmu vienmēr Garu, lai kāds jūs tikai saglabāt modrību un skatīties pazīmes un Ah Ha brīžus.
Nav skriešanās lietas un arī neizslēdz, ka Jūs tiekat kavē ļoti labu iemeslu dēļ.
Tas viss ir labi!
Tikai piedalīties un baudīt to, kas notiek tevī un ļaujiet tai notikt savā laikā.
Patiesība ir pieredzējusi.
Sekojiet jūsu sirds.
Miers,
James
Pēc Lietotājs saka Paldies James Par šo noderīgo Post:
pastaigas blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:56   #7 (Permalink)
Loceklis
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Paldies Essence

Hi again, Walking purvs!
Kad es biju jaunāks, man izmantot, lai domāju, ka pārējie bija "saimniecības mani atpakaļ" un ka, ja es biju viens, es varētu kļūt tik daudz "garīgā", līdz es sapratu, ka tās domas, man vienalga, nāca no vietas nezināšana un patmīlīgs vēlmēm un bailēm no "nāk ārā".
Es joprojām reizēm nonāk atpakaļ šajās ielejas manā dzīvē.
Pavisam nesen man bija Ah Ha brīdis, kas apgaismoja mani uz dažiem iemesls mans lielākais "vēlmi", ko "dziedniece". Man bija jāapzinās, ka dziļi iekšā, es zināju, ka tad, es būtu pieņēmusi saviem radiniekiem manu garīgumu.
Es biju pateicīgs realizēt, un es pateicos, un mīlestību ļaujiet tai iet, un tagad es esmu daudz līdzsvarotāku attiecībā uz dzīšanu. Tas ir veids, kā tā darbojas, un tas ir brīnišķīgi, lēns process.
Tur ir tik daudz vadītāja mums, apzināti un neapzināti, ka ir nepieciešams laiks izaugt diženumu mums atrodas.
Uzdot sev jautājumu: kontrolakciju mani atpakaļ no tā, ko? Vārds, evolūciju, ir pārāk neskaidra atbilde.
Es domāju, ka jūs atklāsit, ka visas jūsu atbildes nebūs pietiekami iemesli, kāds vēlas turēt jums atpakaļ. Piemērs: vairāk mīlošs, daudz dodot.
Jūs varat atrast, kā es izdarīju, ka man turēja sev aizmugurē tiek uzticīgi sev, jo es domāju, ka es pazaudēju savu ģimeni un, ka dziļi, tas bija vēl sarežģītāka sakarā ar domu, ka zaudē savu ģimeni, es varētu brīvi izteikt sevi vairāk garīgi. Tas bija bailes runāšana. Bailes risināt šīs problēmas.
Mums ir sarežģīti cilvēkam, katram no mums, bet tas tiešām ir viss labi, jo es pieauga tāpēc, ka šo rakstura trūkumiem nav par spīti tiem. Šajā nolūkā tās bija manas skolotājiem.
You will be fine. You are fine. Katru dienu un mācīties no tās, ko tā ir iemācīt jums.
Jums ir viss visums ir Jūsu rīcībā!
Miers,
James
Pēc 2 Lietotāji Say Paldies James Par šo noderīgo Post:
Essence  (07-02-2009), pastaigas blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 06:53   #8 (Permalink)
Loceklis
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss14

Daiļš. Es iešu uz bike ride un pārdomāt to. Paldies James. Es esmu pārliecināta, ka šīs sarunas tika nosūtīti mani tieši īstajā laikā. Svētīt jums.
Old 07-02-2009, 09:24   #9 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Pateicās 1 time in 1 Post
radha_1 is on a distinguished road

Es esmu lietotājs šajā lapā, bet es domāju, ka šī ir lieliska atzinuma un ir jāvērtē ikviens.
uv gaisa attīrītājs
radha_1 está offline   Reply With Quote
Pēc Lietotājs saka Paldies radha_1 Par šo noderīgo Post:
pastaigas blog (07-06-2009)
Reply

« Hi -- | Mani Ievads »