Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Nauji nariai forumas (pirmas apsilankymas? Start here!) > Parodyti save!
Registruotis Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Ieškoti Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Parodyti save! Puiki pradžia jums šis forumas yra tiesiog parodyti save! Papasakok ką nors apie save, kodėl tu čia, ką norite GO suteikia jums ar ko nors kito ...

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Awakeni , Pradėtas
Video: Awakeni , Pradėtas ,

Reply

LinkBack Temos įrankiai Display Modes
Old 06-03-2009, 12:15   #1 (Permalink)
Valstybės
Legionierius
Points: 609, Level: 12Points: 609, Level: 12Points: 609, Level: 12
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss14
Vieta: Liverpulis
Ačiū: 34
Padėkojo 12 kartų 7 Žinutės
walking the blog is on a distinguished road

Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!

Vaikinai - Hello from the UK!

Siunčiamos yra visi nauji su manimi, bet tai mano teisė vakarą, todėl čia aš einu ...

Aš apie savo dvasinę kelionę į metus dabar pora. Nors aš perskaičiau daug knygų ir klausyti daug CD, manau, kad tai tik pradedamas spausti už mane.

Mano naujausi skaityti buvo Sedona metodą, kuris buvo didžiulis apreiškimas ... Aš turėjau labai keistą fizinių reakcijų, kai atleidus - daugiausia raugulys ir tampa fiziškai išnaudojo (ne elegantiškas man, kad aš noriu manifestas!). Kad visi sako, aš manau, kad jis persikėlė mane.

Aš linkęs grįžti prie Louise Hay, kai dauguma knygų patikrinti ir pusiausvyrą, ir šį kartą jaučiu gilesnį supratimą apie mano ilgesys siekti pripažinimo ir meilės, ne iš manęs. Galiu jausti holding me back, ir aš dabar gali matyti, kaip mažai priėmimas / malonumu / Meilė atidavė save per metus. (I loved neseniai veidrodis poema Posted on site).

Aš labai mylintis, aukštos energijos asmuo, bet jis iš tikrųjų griauna mane, kai I don't get it back. Šis klausimas turi tapti labai didelis, kaip yra dabar atspindi mano gyvenime tiek daug žmonių, kurių nepritarimas tikrai nervina mane ir tikrai darbo vieta, tai dabar jaučiasi mano vyras praranda susidomėjimą me too!

Esu labai stengiasi imtis savo dėmesį nuo šių išorinių apraiškų ir užsukti į vidų, bet I don't really know how priimti save. I've tried Hay teiginius ir Wayne Dwyers knygų apie tiesos, tačiau atsparumas išlieka. Atsparumas buvo 37 metų pastatyti taip, aš nesu nustebęs, kad tai yra nelengva. Bet įžvalgos būtų palaima. Thank you and bless you all. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 03:59   #2 (Permalink)
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Ačiū: 0
Padėkojo 0 Times in 0 Posts
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Re: Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!

Tai primena man gera citata: "Tavo nuomonė man nė vienas iš mano verslui."
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:51   #3 (Permalink)
Super valstybės
Moderatorius
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 38%Activity: 38%Activity: 38%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Ačiū: 1.381
Padėkojo 1.321 Times 709 Žinutės
Essence is on a distinguished road

Citata:
Originally Posted by pėsčiomis dienoraštis View Post

Siunčiamos yra visi nauji su manimi, bet tai mano teisė vakarą, todėl čia aš einu ...

Aš apie savo dvasinę kelionę į metus dabar pora. Nors aš perskaičiau daug knygų ir klausyti daug CD, manau, kad tai tik pradedamas spausti už mane.

Mano naujausi skaityti buvo Sedona metodą, kuris buvo didžiulis apreiškimas ... Aš turėjau labai keistą fizinių reakcijų, kai atleidus - daugiausia raugulys ir tampa fiziškai išnaudojo (ne elegantiškas man, kad aš noriu manifestas!). Kad visi sako, aš manau, kad jis persikėlė mane.

Aš linkęs grįžti prie Louise Hay, kai dauguma knygų patikrinti ir pusiausvyrą, ir šį kartą jaučiu gilesnį supratimą apie mano ilgesys siekti pripažinimo ir meilės, ne iš manęs. Galiu jausti holding me back, ir aš dabar gali matyti, kaip mažai priėmimas / malonumu / Meilė atidavė save per metus. (I loved neseniai veidrodis poema Posted on site).

Aš labai mylintis, aukštos energijos asmuo, bet jis iš tikrųjų griauna mane, kai I don't get it back. Šis klausimas turi tapti labai didelis, kaip yra dabar atspindi mano gyvenime tiek daug žmonių, kurių nepritarimas tikrai nervina mane ir tikrai darbo vieta, tai dabar jaučiasi mano vyras praranda susidomėjimą me too!

Esu labai stengiasi imtis savo dėmesį nuo šių išorinių apraiškų ir užsukti į vidų, bet I don't really know how priimti save. I've tried Hay teiginius ir Wayne Dwyers knygų apie tiesos, tačiau atsparumas išlieka. Atsparumas buvo 37 metų pastatyti taip, aš nesu nustebęs, kad tai yra nelengva. Bet įžvalgos būtų palaima. Thank you and bless you all. x

Sveikinimai Ėjimo dienoraštį,
Tad labai malonu, kad jūsų pažįstamas, ir į vienybę.

Dažnai kai mes pradėti šią kelionę atgal į visą atmintį, kas mes esame mes patirtimi daug kas atrodo, kaip mūsų gyvenime falling apart kartais būdu. Atrodo, mes dažnai svyruoti tarp tolimiausio aukštumas ir labai susilpnėjus, kur ji jaučiasi tarsi visą mūsų pasaulį netikėtai prasmės ne daugiau, ir žmonės mes visada žinoma, taip pat ir susijusių su galima jaučiasi svetimi ir jie dažnai jaučiasi taip pat, apie mus. Didelė dalis šios priežasties yra todėl, kad mes esame "RICH" ir "paliekant" Kas nebeatlieka savo labiausiai teigiamas perduoti dvasinio augimo. Kartais tai reiškia žmonių, tačiau dažniausiai tai tiesiog reiškia, požiūrį, mintis ir perspektyvas, mes tikrai Letting Go of.
Einu daryti prielaidą, kad galbūt išgėrėte per thread vienas iš mūsų nariai neseniai paskelbtas atrodo, jei jūs dar neturite. James Posted šioje temoje ir jis yra daug geros informacijos apie tai simptomai jūs paminėti jūsų patyrė rūšys. Yra daug požymių, kad yra bendro tarp tų naujai Awakening ir padaryti didelių šuolių į sąmonę.
Čia yra nuorodų į sriegis ....
Simptomai Awakening

I hope you enjoy your stay here at Patirtis festivalis, ir aš tikiuosi, mes turime daug labai Paaiškinti pokalbiai.

Vėl atvykę

Meilė, šviesos ir Blessings,

Namaste

Esmė
Essence está offline   Reply With Quote
Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame esmė Už šią naudingą Post:
James (06-03-2009), pėsčiomis dienoraštis (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 01:45   #4 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Ačiū: 755
Padėkojo 1.243 Times 652 Žinutės
James is on a distinguished road

Sveiki atvykę iš JAV!

Nuostabus!

Siūlyčiau manote, kad jums buvo apie dvasinę kelionę visą savo gyvenimą ir buvo pasirengę bet yra šalia

Aš linkęs grįžti prie Louise Hay, kai dauguma knygų patikrinti ir pusiausvyros ir šį kartą jaučiu gilesnį supratimą apie savo
ilgesys siekti pripažinimo ir meilės, ne iš manęs. Galiu jausti holding me back, ir aš dabar gali matyti, kaip mažai priėmimas / malonumu / Meilė atidavė save per metus. (I loved neseniai veidrodis poema Posted on site).
Jūs aprašyti pirmasis žingsnis į visas dvasinio augimo turime ir tai pripažįstantis ją kas tai yra. Kitas žingsnis yra ačiū jam pareikšti jums, kur jums šiandien ir su meile išlaisvinti savo energiją į šviesą.

Turiu patirties pačiu ir sužinojau, kad kartais tai geriausia augti ramiai ir tegul kiti mato, o ne išgirsti jūsų augimui. Tačiau, jūs visada turi būti teisinga sau.

Esu labai stengiasi imtis savo dėmesį nuo šių išorinių apraiškų ir užsukti į vidų, bet I don't really know how priimti save. I've tried Hay teiginius ir Wayne Dwyers knygų apie tiesos, tačiau atsparumas išlieka. Atsparumas buvo 37 metų pastatyti taip, aš nesu nustebęs, kad tai yra nelengva. Bet įžvalgos būtų palaima. Thank you and bless you all. X

Kad galėtumėte aiškiai matyti jūsų viduje turi stovėti veidu į veidą su kodėl viskas ūkio jums atgal. Whatever it is, ir gali būti daug priežasčių, turi būti sprendžiamos, padėkojo ir jo poveikis bus išlaisvinti save nuo tavęs.
Kaip pusė manė, man buvo ištekėjusi už 30 metų asmuo, kuris nėra tas pačias mintis, kaip aš su tai susiję su Dvasia, bet taip sunku, kaip gali būti, mes padarėme tai veikia ir kaip aš užaugau, aš faktiškai pradėjo Suprantu, kad ji buvo viena iš didžiausių mano mokytojas. Galų gale, žvelgdamas atgal, tai buvo jis, kuris nuolat man pakilti, o aš padėti savo skristi.
Taika,
James
James está offline   Reply With Quote
Šis vartotojas Says Dėkojame James Norėdami šią naudingą Post:
pėsčiomis dienoraštis (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:20   #5 (Permalink)
Valstybės
Legionierius

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss14

James, Dėkojame, tiek daug galvoja mano elektroninio pašto adresą ir siūlyti man tiek daug jūsų patirtis ir žinios. Galutinis Jūsų komentaras buvo labiausiai guodžia, kaip aš myliu savo vyrą ir neapykantos savo minties raida rašybos mums pabaigoje.

Nuolatinis veidu į veidą, kodėl viskas yra holding me back skamba gerai, bet nežinote, kaip tai padaryti. Turėčiau būti meditacijos į klausimus?
Šis vartotojas Says Dėkojame, kad vaikščiojimas dienoraštį šią naudingą Post:
James (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:32   #6 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Citata:
Originally Posted by pėsčiomis dienoraštis View Post
James, Dėkojame, tiek daug galvoja mano elektroninio pašto adresą ir siūlyti man tiek daug jūsų patirtis ir žinios. Galutinis Jūsų komentaras buvo labiausiai guodžia, kaip aš myliu savo vyrą ir neapykantos savo minties raida rašybos mums pabaigoje.

Nuolatinis veidu į veidą, kodėl viskas yra holding me back skamba gerai, bet nežinote, kaip tai padaryti. Turėčiau būti meditacijos į klausimus?
Skamba jūsų santuoka turi tvirtą pagrindą ir tai bus gerai.
Aš nesu tuo meditacijos didelis, bet aš visada Dvasia taip Whatever you do just Būkite atidūs ir stebėkite ir Ah Ha akimirkų.
Negalima skubinti įvykių ir taip pat neatmeta galimybės, kad esate stabdo dėl labai svarių priežasčių.
It's all good!
Tiesiog dabar ir naudojasi, kas vyksta jūsų viduje ir leisti jam įvykti savo laiku.
Tiesa turi būti patyręs.
Follow your heart.
Taika,
James
Šis vartotojas Says Dėkojame James Norėdami šią naudingą Post:
pėsčiomis dienoraštis (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:56   #7 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Hi again, Ėjimo pelkės!
Kai buvau jaunesnis, man naudoti mano kiti buvo "holding me back", o jei aš vienas, aš gali tapti kur kas daugiau "dvasios", kol supratau, kad tas mintis, man vis tiek atvyko iš nežinojimo ir vieta savanaudis norų ir baimės "išeina".
Aš vis dar kartais patenka atgal į šių slėnių mano gyvenime.
Visai neseniai, turėjau Ah Ha momentas šviesuolių, kurie mane kai už mano didžioji "noras" būti "gydytojas priežasties". Man buvo pranešta, kad giliai viduje, aš žinojau, kad ten, aš norėčiau pritarti mano gimines mano dvasingumas.
Buvau dėkinga siekiant įgyvendinti šią ir aš padėkojo ji ir meile let it go, ir dabar aš labiau subalansuotą, atsižvelgiant į gydymo. Štai kaip tai veikia ir tai yra nuostabus, lėtas procesas.
Yra tiek daug vairavimo mums, sąmoningai ir nesąmoningai, kad reikia laiko virs didybė mes viduje.
Užduokite sau klausimą: holdingo mane atgal nuo ko? Žodis, evoliucija, yra pernelyg neaiškus atsakymas.
Manau, jūs rasite, kad visi atsakymai į Jūsų klausimus negali būti pakankama priežastis, kad kas nors nori turėti tave atgal. Pavyzdys: daugiau mylėti, daugiau duoti.
Galite rasti, kaip aš, kad man buvo sulaikęs mane atgal nebūtų teisinga sau, nes aš maniau, prarastų savo šeimą ir kad giliai, tai buvo dar sudėtingesnė mintis, kad praranda savo šeima leistų man laisvę reikšti save labiau dvasiškai. Tai buvo baimė kalbėti. Ir su šiais iššūkiais galvą dėl baimės.
Mes sudėtinga žmonėmis, kiekvienas iš mūsų, bet jis tikrai yra viskas gerai, nes aš užaugau dėl šių savybių trūkumų nėra, nepaisant jų. Galų gale jie buvo mano mokytojai.
Jums bus gerai. Jūs baudą. Paimkite kiekvieną dieną, ir pasimokyti iš to, ką jis turi išmokyti jus.
Turite visą visatos Jūsų paslaugoms!
Taika,
James
Po 2 Vartotojai padėkoti James Už šią naudingą Post:
Esmė  (07-02-2009), pėsčiomis dienoraštis (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 06:53   #8 (Permalink)
Valstybės
Legionierius

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss14

Gražus. I'm going to go on bike ride ir apmąstyti tai. Dėkojame James. Esu tikras, kad šis pokalbis buvo išsiųstas į mane tik reikiamu laiku. Bless you.
Old 07-02-2009, 09:24   #9 (Permalink)
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Ačiū: 0
Padėkojo 1 valanda 1 Skelbti
radha_1 is on a distinguished road

Aš esu šios svetainės vartotojas, bet manau, kad tai yra puikus nuomonę ir turi būti įvertintas kiekvienas.
UV oro valytuvas
radha_1 está offline   Reply With Quote
Šis vartotojas Says Dėkojame radha_1 Už šią naudingą Post:
pėsčiomis dienoraštis (07-06-2009)
Reply

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mes pradėjome, baigėte - Desert Sun Editor Naujienos - Mistika 0 12-30-2008 03:30
Psychic ability: psychic sugebėjimus ir Kaip pažadinti Them Editor Naujienos - Psychic Gebėjimas & Psychic Reading 0 11-04-2008 06:13
Near Death Experience Studijų pradžia - ShortNews.com Editor Naujienos - Prie mirties Patirtis 0 10-07-2008 10:40
Seth - dvasinis mokytojas, kuris prasidėjo New Age. Jonas1 Video - dvasingumas 0 09-15-2008 02:36
Ar savarankiškai Awaken? - Mooji Jonas1 Video - dvasingumas 0 09-14-2008 09:52

Žymos
Awakeni , Pradėtas
Awakeni , Pradėtas ,

Temos įrankiai
Display Modes

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant