|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| להציג את עצמך! התחלה רבה לך בפורום זה רק להציג את עצמך! ספר לנו משהו על עצמך, למה אתה כאן, מה שאתה רוצה לך לתת לך או כל דבר אחר ... |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
רק התחיל להתעורר ... אני חושב!חבר 'ה - שלום מבריטניה!
כל פרסום הוא חדש לי, אבל זה מרגיש ממש הערב, אז הנה אני הולך ... אני כבר על המסע הרוחני שלי במשך כמה שנים. למרות שיש לי לקרוא ספרים רבים והקשבתי הרבה תקליטורים, אני מרגישה שזה רק מתחיל לחץ לי. לקרוא האחרונה שלי היתה השיטה Sedona אשר היתה התגלות ענק ... היה לי מאוד מוזר התגובות פיזית כאשר משחררים - בעיקר גיהוק ונעשה מותש פיזית (לא אלגנטי לי כי אני רוצה להגשים!). כי כל אמרה, אני לא מרגיש שזה ריגש אותי ב. אני נוטה לחזור לואיז היי אחרי רוב הספרים כדי לבדוק את האיזון הפעם אני מרגישה הבנה עמוקה יותר על הכמיהה שלי לחפש קבלה ואהבה מבחוץ של לי. אני מרגיש את זה מחזיק אותי אחורה עכשיו אני יכול לראות כמה מעט קבלה / הערכה / אהבה נתתי לעצמי במשך השנים. (אהבתי את השיר המראה האחרונים פורסמה באתר). אני מאוד אוהבת, אדם אנרגיה גבוהה, אבל זה באמת הורס לי כאשר אני לא אקבל אותו בחזרה. בעיה זו חייבת להיות גדולה מאוד כמו שהוא עכשיו במראות בחיי ידי כל כך הרבה אנשים שאת מורת ממש מטריד אותי באמת את נקודת העבודה, עכשיו זה מרגיש כמו שבעלי מאבדת עניין אותי יותר מדי! אני באמת מנסה לקחת את תשומת לבי אלה ביטויים חיצוניים ולהסתכל פנימה, אבל אני לא ממש יודע איך לקבל את עצמי. ניסיתי ו Affirmations חי ויין הדוויירים ספרים על מפגין, אבל ההתנגדות נשארת. את ההתנגדות יש לו 37 שנים לבנות אז אני לא מופתע כי זה מאתגר. כל התובנות יהיה אושר עילאי. תודה ו יברך את כולכם. x |
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: רק התחילה להתעורר ... אני חושב!זה מזכיר לי לצטט טוב, "דעתך על אותי זה לא ענייני."
![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
סופר חבר
מנחה
|
Re: רק התחילה להתעורר ... אני חושב!ציטוט:
ברכות הליכה את הבלוג, אז מאוד נחמד להכיר, שלך אל האחדות.לעתים קרובות, כאשר אנו מתחילים את המסע הזה בחזרה הזיכרון המלא של מי שאנחנו אנחנו עושים הרבה ניסיון בצורה של מה שנראה כמו החיים מתפרקת בזמנים שלנו. נראה לעתים קרובות אנו נעים בין העליות והמורדות קיצוניים קיצוניים שבהם זה מרגיש כאילו כל העולם שלנו פתאום הגיוני יותר והאנשים תמיד ידעתי שיש לנו כל כך טוב קשורה יכול להרגיש כמו זרים; ולעתים קרובות הם מרגישים באותו אופן עלינו. חלק גדול הסיבה לכך היא כי אנחנו "השרה" ו "משאירים מאחור" מה כבר אינו משרת חיובי ביותר בצמיחה הרוחנית שלנו קדימה. אנשים לפעמים זה אומר, אבל לעתים קרובות יותר מאשר לא זה פשוט אומר עמדות, מחשבות ופרספקטיבות שאנחנו באמת מרפה. אני הולך להציע לך אולי להעיף מבט אחד חוט של חברים שלנו לאחרונה פורסם אם יש לך כבר לא. ג 'יימס Posted זה חוט ויש לו המון מידע טוב זה על סוגי הסימפטומים שהזכרת שקיבלת. ישנם סימפטומים רבים המשותפים בין אלה שזה עתה התעוררות עושה קפיצות גדולות בתודעה. הנה קישור אל חוט .... סימפטומים של התעוררות אני מקווה שאתה נהנה להישאר שלך כאן חוויית הפסטיבל, ואני מקווה שיש לנו הרבה מאוד שיחות יותר מאירת עיניים. שוב, ברוך הבא אהבה, אור וברכה, נמסטה תמצית |
|||
|
|
|
| להלן 2 משתמשים אמרו תודה ל מהות על ההודעה המועילה הזאת: |
ג 'יימס (06-03-2009),
הליכה את הבלוג (06-03-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: רק התחילה להתעורר ... אני חושב!חבר 'ה - שלום מבריטניה!
שלום וברוכים הבאים מארה"ב! כל פרסום הוא חדש לי, אבל זה מרגיש ממש הערב, אז הנה אני הולך ... עצום! אני כבר על המסע הרוחני שלי במשך כמה שנים. למרות שיש לי לקרוא ספרים רבים והקשבתי הרבה תקליטורים, אני מרגישה שזה רק מתחיל לחץ לי. הייתי מציע לך לשקול את זה אתה כבר למסע רוחני את כל החיים שלך ואת הוכנו לקראת מה הוא הבא לקרוא האחרונה שלי היתה השיטה Sedona אשר היתה התגלות ענק ... היה לי מאוד מוזר התגובות פיזית כאשר משחררים - בעיקר גיהוק ונעשה מותש פיזית (לא אלגנטי לי כי אני רוצה להגשים!). כי כל אמרה, אני לא מרגיש שזה ריגש אותי ב. אני נוטה לחזור לואיז היי אחרי רוב הספרים כדי לבדוק את האיזון הפעם אני מרגישה הבנה עמוקה יותר על שלי הכמיהה לחפש קבלה ואהבה מבחוץ של לי. אני מרגיש את זה מחזיק אותי אחורה עכשיו אני יכול לראות כמה מעט קבלה / הערכה / אהבה נתתי לעצמי במשך השנים. (אהבתי את השיר המראה האחרונים פורסמה באתר). אתה מתאר את הצעד הראשון כל צמיחה רוחנית יש לנו וזה להכיר אותו מה זה. השלב הבא הוא להודות לו על כך שהביא אותך למקום שאתה נמצא היום באהבה שחרור האנרגיה שלו אל האור. אני מאוד אוהבת, אדם אנרגיה גבוהה, אבל זה באמת הורס לי כאשר אני לא אקבל אותו בחזרה. בעיה זו חייבת להיות גדולה מאוד כמו שהוא עכשיו במראות בחיי ידי כל כך הרבה אנשים שאת מורת ממש מטריד אותי באמת את נקודת העבודה, עכשיו זה מרגיש כמו שבעלי מאבדת עניין אותי יותר מדי! אני חוויתי אותו ולמד כי לפעמים עדיף לגדול בשקט ולתת לאחרים לראות במקום לשמוע את הצמיחה שלך. עם זאת, אתה חייב תמיד להיות נאמן לעצמך. אני באמת מנסה לקחת את תשומת לבי אלה ביטויים חיצוניים ולהסתכל פנימה, אבל אני לא ממש יודע איך לקבל את עצמי. ניסיתי ו Affirmations חי ויין הדוויירים ספרים על מפגין, אבל ההתנגדות נשארת. את ההתנגדות יש לו 37 שנים לבנות אז אני לא מופתע כי זה מאתגר. כל התובנות יהיה אושר עילאי. תודה ו יברך את כולכם. X לפני שתוכל לראות בבירור בפנים אתה חייב לעמוד פנים אל פנים עם משהו למה הוא עוצר אותך. מה שזה לא יהיה, וייתכנו סיבות רבות, צריך להיות פנים, הודה והשפעתו תשחרר את עצמה ממך. כמו צד חשב, אני נשואה כבר 30 שנה על מישהו שלא לשתף את המחשבות כמו את עצמי מול הרוח אבל קשה כמו זה יכול להיות, עשינו אותה עבודה כמו שאני גדלתי, אני בעצם התחיל להבין שהיא אחד המורה הגדול שלי. בסופו של דבר, במבט לאחור, היתה זו היא החזיקה אותי בזמן שאני מקורקע לעזור לה לעוף. הים ג 'יימס |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה לג 'יימס על ההודעה המועילה הזאת: |
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: רק התחילה להתעורר ... אני חושב!ג 'יימס, תודה רבה עבור מהרהר הדוא"ל שלי עבור מציע לי כל כך הרבה ניסיון התובנה שלך. ההערה האחרונה שלך היה מרגיע ביותר, כפי שאני אוהבת את בעלי ואת שונאת את המחשבה של האבולוציה שלי האיות סוף אלינו.
עמידה פנים אל פנים עם דברים למה מחזיקים אותי חזרה נשמע טוב, אבל לא בטוח איך לעשות את זה. אני צריך להיות מדיטציה על הבעיות? |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי הליכה את הבלוג על ההודעה המועילה הזאת: |
ג 'יימס (06-03-2009)
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: רק התחילה להתעורר ... אני חושב!ציטוט:
אני לא רבה על מדיטציה, אבל אני תמיד ברוח אז מה שאתה עושה רק להישאר ערני ולצפות סימנים של רגעים אה הא. לא ממהרים דברים גם לא שוללת שאתה מוחזק בחזרה סיבות טובות מאוד. הכול טוב! ![]() פשוט להיות נוכחים וליהנות מה שקורה לך בפנים לתת לזה לקרות בזמן שלו. האמת צריך להיות מנוסה. בצע את הלב שלך. הים ![]() ג 'יימס |
|||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה לג 'יימס על ההודעה המועילה הזאת: |
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: רק התחילה להתעורר ... אני חושב!היי שוב, הליכה בביצה!
כשהייתי צעיר יותר, אני חושב להשתמש כדי שאחרים היו "מחזיק אותי בחזרה" וכי אם הייתי אחת, שאני יכול להיות הרבה יותר "רוחני" עד שהבנתי המחשבות האלה, בשבילי בכל אופן, בא ממקום של בורות תשוקות אנוכי פחד "יוצא". לפעמים אני עדיין ליפול לתוך אלה עמקים בחיי. רק לאחרונה, היה לי רגע אה הא אשר הנאור לי כמה הסיבה מאחורי רצון עז "שלי" כדי להיות מרפא ". הייתי מודע כי עמוק בפנים, ידעתי, כי אז, אני תתקבל על ידי קרובי משפחה שלי רוחניות שלי. אני אסיר תודה על כך מבינים זאת ואני הודיתי אותו באהבה לתת לו ללכת ועכשיו אני יותר מאוזנת ביחס הריפוי. כי ככה זה עובד וזה נפלא, תהליך איטי. יש כל כך הרבה נהיגה אותנו, במודע ולא במודע, כי זה לוקח זמן לגדול לתוך גדולתו אנחנו בתוך. שאלו את עצמכם את השאלה: מחזיקים אותי בחזרה מה? את המילה, האבולוציה, הוא גם תשובה מעורפלת. אני חושב שאתה תמצא שכל התשובות שלך לא יהיו סיבות מספיק שמישהו רוצה לחבק אותך בחזרה. דוגמה: יותר אוהבת, יותר לתת. אתה עלול לגלות, כמוני, שאני מחזיק את עצמי בחזרה מלהיות נאמן לעצמי כי חשבתי שאני אאבד את המשפחה שלי ואת זה עמוק, זה היה מסובך עוד יותר עם המחשבה לאבד את המשפחה שלי תאפשר לי את החופש להביע את את עצמי יותר מבחינה רוחנית. זה היה הפחד מדבר. הפחד בפני אתגרים אלה על הראש. אנחנו בני אדם מסובך, כל אחד מאיתנו אבל זה באמת כל טוב, כי אני גדלה בגלל ליקויים אלה אופי לא למרות אותם. בסופו של דבר הם היו המורים שלי. אתה תהיה בסדר. אתה בסדר גמור. קח כל יום ללמוד ממנו מה זה צריך ללמד אותך. יש לך את היקום כולו לרשותך! הים ג 'יימס |
||
|
|
|
| להלן 2 משתמשים אמרו תודה ל ג 'יימס על ההודעה המועילה הזאת: |
תמצית
(07-02-2009),
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: רק התחילה להתעורר ... אני חושב!יפה. אני הולך להמשיך לרכוב על אופניים ולהרהר זה. תודה ג 'יימס. אני משוכנע כי השיחה הזאת נשלחה אלי בדיוק בזמן הנכון. יברך אותך.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: רק התחילה להתעורר ... אני חושב! |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי radha_1 על ההודעה המועילה הזאת: |
הליכה את הבלוג (07-06-2009)
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התחלנו, סיימת - השמש במדבר | Editor | חדשות - מיסטיקה | 0 | 12-30-2008 03:30 |
| יכולת נפשית: יכולות נפשי כיצד לעורר אותם | Editor | חדשות - Psychic Ability & Psychic Reading | 0 | 11-04-2008 06:13 |
| חוויית סף מוות לחקר התחלה - ShortNews.com | Editor | חדשות - חוויית סף מוות | 0 | 10-07-2008 10:40 |
| - סת המורה הרוחני כי התחיל עידן חדש. | Jonas1 | וידאו - ורוחניות | 0 | 09-15-2008 02:36 |
| האם עצמי להתעורר? - Mooji | Jonas1 | וידאו - ורוחניות | 0 | 09-14-2008 09:52 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|