|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Ajándékozza meg magát! A jó kezdést Önnek ezen a fórumon, hogy a gyerekek be magad! Mesélj valamit magadról, miért vannak itt, hogy mit akarsz GO számodra, vagy bármi mást ... |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Éppen most kezdett felébreszteni ... azt hiszem!Fiúk - hello a brit!
Kiküldetés minden új számomra, de úgy érzi, jobb ma este, úgyhogy most megyek ... Már a saját lelki út egy pár éve. Bár olvastam sok könyvet, és hallgatta a sok CD-t, úgy érzem, hogy ez csak most kezd kattintson a számomra. Az én legutóbbi olvasható volt, a Sedona módszer ami egy hatalmas felfedezés ... Én már nagyon furcsa fizikai reakciók során elengedése - többnyire böfögés, és válik fizikailag merült ki (nem elegáns, hogy én akarom, hogy nyilvánvaló!). Azt mondta, hogy minden, én érzem, hogy velem költözött. Én inkább visszaállítsák Louise Hay után a legtöbb könyv az ellenőrzési és kiegyensúlyozó, és most úgy érzem, mélyebb megértése van a sóvárgás keresni elfogadás és a szeretet kívülről rám. Érzem gazdaság engem, és én most már látni, milyen keveset elfogadására / mérlegelési / love adtam magamnak az évek során. (Imádtam a közelmúltban tükör verset felkerül az oldalra). Én egy nagyon szeretetteljes, a magas energiaárak személy, de ez tényleg pusztítja el nekem, ha nem kapom vissza. Ezt a kérdést kell, nagyon nagy lesz, mint most tükröződik az életemben oly sokan, akiknek rosszallását igazán zavar engem, és hogy valóban a munkaerő a lényeg, most úgy érzi, a férjem elveszíti érdeklődés engem is! Én tényleg megpróbál rá a figyelmem ezek a külső megnyilvánulások és keresse belül, de nem igazán tudom, hogyan fogadja el magam. Próbáltam a Hay affirmations és Wayne Dwyers könyveket nyilvánul meg, de az ellenállás is. Az ellenállás volt 37 esztendeig épült úgyhogy nem vagyok meglepve, hogy ez nagy kihívást jelent. Any insights lenne a boldogság. Köszönjük, és áldja meg minden. × |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Csak kezdett felébreszteni ... azt hiszem!Jut eszembe egy jó idézet: "Az Ön véleménye rólam van közöm hozzá."
![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||
|
Super Member
Moderátori
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.307 megköszönte Times-ban 703 Hozzászólások
|
Re: Csak kezdett felébreszteni ... azt hiszem!Idézet:
Üdvözlettel Walking a blog, Szóval nagyon szép, hogy megismerhetem, és az Egység.Gyakran, mikor kezdődik ez az út vissza a teljes emlékezés, hogy kik vagyunk mi sok tapasztalattal, ahogy mi látszik az életünk szétesésének idején. Úgy tűnik, gyakran szélsőséges rezeg közötti magasságra és a szélsőséges mélypontra, amikor úgy érzi, mintha a világ egyszerre van értelme, nem több, és az emberek, mi mindig olyan jól ismert, és azok is érzem magam, mint idegent, és gyakran úgy érzik, ugyanúgy rólunk. Nagy részét az oka ennek az az oka vagyunk "dropping off" és "hagy maga után", amit már nem szolgálja a mi legpozitívabb előre lelki növekedés. Néha ez azt jelenti, az emberek, de gyakrabban mint nem, akkor egyszerűen azt jelenti, attitűdök, gondolatok és perspektívák, hogy mi az igazán elengedni. Fogok arra utalnak, hogy talán vessünk egy pillantást egy szál egyik tagja nemrégiben közzétette, ha még nem tette meg. James kifüggesztett ez téma, és mivel sok jó információ van erről a típusú tünetek mondod te már tapasztalt. Számos olyan tünetek, amelyek közösek közül újonnan ébredési és hogy a nagy ugrások a tudatosság. Itt van egy link a fonalat .... Tünetei ébredés I hope you enjoy your stay here on Tapasztalat Fesztiválon, és remélem, mi több, nagyon sok felvilágosító beszélgetéseket. Még egyszer, Welcome Love, Light and Blessings, Namaste Lényegében |
|||||||||||
|
|
|
| A következő 2 Users Say Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post: |
Jakab (06-03-2009),
séta a blog (06-03-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Tagjának
Senior Member
|
Re: Csak kezdett felébreszteni ... azt hiszem!Fiúk - hello a brit!
Hello és üdvözöljük az USA-ból! Kiküldetés minden új számomra, de úgy érzi, jobb ma este, úgyhogy most megyek ... Döbbenetes! Már a saját lelki út egy pár éve. Bár olvastam sok könyvet, és hallgatta a sok CD-t, úgy érzem, hogy ez csak most kezd kattintson a számomra. Azt javaslom, úgy, hogy már egy spirituális út a teljes élet és a már előkészített bármit, ami a következő Az én legutóbbi olvasható volt, a Sedona módszer ami egy hatalmas felfedezés ... Én már nagyon furcsa fizikai reakciók során elengedése - többnyire böfögés, és válik fizikailag merült ki (nem elegáns, hogy én akarom, hogy nyilvánvaló!). Azt mondta, hogy minden, én érzem, hogy velem költözött. Én inkább visszaállítsák Louise Hay után a legtöbb könyv, hogy ellenőrizze és az egyensúly, és most úgy érzem, a mélyebb megértés lesz az én sóvárgó keresni elfogadás és szeretet kívülről rám. Érzem gazdaság engem, és én most már látni, milyen keveset elfogadására / mérlegelési / love adtam magamnak az évek során. (Imádtam a közelmúltban tükör verset felkerül az oldalra). Te le az első lépés ahhoz, hogy minden lelki fejlődés van, és ez felismerve azt, mi az. A következő lépés az, hogy megköszönjem azt hozza, hogy hol van ma és szeretettel szabadulnak fel az energiát a fény. Én egy nagyon szeretetteljes, a magas energiaárak személy, de ez tényleg pusztítja el nekem, ha nem kapom vissza. Ezt a kérdést kell, nagyon nagy lesz, mint most tükröződik az életemben oly sokan, akiknek rosszallását igazán zavar engem, és hogy valóban a munkaerő a lényeg, most úgy érzi, a férjem elveszíti érdeklődés engem is! Azt tapasztaltam, ugyanaz, és megtudta, hogy néha a legjobb nő csendesen, és hagyja mások látnak helyett hallani a növekedés. Azonban mindig igaz, hogy önmaga. Én tényleg megpróbál rá a figyelmem ezek a külső megnyilvánulások és keresse belül, de nem igazán tudom, hogyan fogadja el magam. Próbáltam a Hay affirmations és Wayne Dwyers könyveket nyilvánul meg, de az ellenállás is. Az ellenállás volt 37 esztendeig épült úgyhogy nem vagyok meglepve, hogy ez nagy kihívást jelent. Any insights lenne a boldogság. Köszönjük, és áldja meg minden. X Mielőtt tisztán látni benned kell, hogy álljon szembe valami, miért tart vissza. Bármi is legyen az, és még számos oka lehet, meg kell szembenéznie, megköszönte, és annak hatása felszabadítja magát tőletek. Mellékesen gondoltam, már 30 éve házasok, hogy valaki, aki nem ugyanazokkal a gondolatokkal, mint jómagam tekintetében, hogy a Lélek, de olyan nehéz, mint azt is, mi tette a munka és ahogy nőttem, tényleg kezdett észre, hogy ő volt az egyik legnagyobb tanár. A végén, hogy visszagondolok, ez volt a lány, aki tartotta bennem földelt, míg én segítek neki repülni. Béke, Jakab |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For A James Useful Post: |
séta a blog (06-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Csak kezdett felébreszteni ... azt hiszem!James, köszönöm tehát sok részére tervez e-mail címemet, és felajánlotta nekem annyira a tapasztalatok és ismeretek. Az Ön utolsó megjegyzés volt a leginkább megnyugtató, ahogy én szeretem a férjem, és utálom a gondolat, hogy az én alakulása helyesírás végén minket.
Állandó szembe a dolgokat, miért tartjuk vissza jól hangzik, de nem biztos abban, hogyan kell ezt csinálni. Kell lennem elmélkedve a kérdéseket? |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You gyaloglás a blog ez hasznos Post: |
Jakab (06-03-2009)
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
Re: Csak kezdett felébreszteni ... azt hiszem!Idézet:
Én nem vagyok jó a meditálás de én mindig a Lélek tehát bármit csinálsz csak maradjon éber és figyelje a jelzéseket és az Ah ha pillanatokat. Ne siessetek a dolgokat, és szintén nem zárják ki, hogy Ön tartják vissza a nagyon jó okkal. It's all good! ![]() Csak jelen lenni és élvezni, mi történik benned és hagyja történni a maga idejében. Igazság, hogy a tapasztalatot. Kövesd a szíved. Béke, ![]() Jakab |
|||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For A James Useful Post: |
séta a blog (06-03-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Tagjának
Senior Member
|
Re: Csak kezdett felébreszteni ... azt hiszem!Szia újra, Walking a láp!
Amikor fiatalabb voltam, azt hiszem, hogy használni mások "holding me back", valamint, hogy ha voltam az egyetlen, nem tudtam annyira sokkal "spirituális", amíg rájöttem, hogy ezek a gondolatok, nekem amúgy jött egy hely a tudatlanságot és az önző vágyak és a félelem a "coming out". Én néha még mindig esik vissza ezek a völgyek az életemben. A közelmúltban volt egy pillanat, Ah ha megvilágosodott számomra, hogy néhány oka az én elsöprő "vágya", hogy a "gyógyító". Én arról, hogy mélyen, tudtam, hogy akkor, azt fogadja el az én rokonaim Spirituality. Én hálás volt, hogy észre ezt, és megköszöntem, és hagyjuk, hogy szeretettel és most sokkal kiegyensúlyozottabb tekintetében a gyógyulást. Ez hogyan működik, és ez egy csodálatos, lassú folyamat. Ilyen sok vezetői minket, tudatosan és tudat alatt, hogy időbe kerül, hogy nőnek nagyságát vagyunk belül. Kérdezd meg magadtól a kérdést: holding me back miből? A szó, fejlődéséről, túl homályos választ. Azt hiszem, azt találjuk, hogy az összes választ nem lesz elegendő ok, hogy valaki kíván tartani vissza. Példa: több szeretet, több adó. Előfordulhat, ahogy én is tettem, hogy én tartottam magam vissza attól, hogy igaz magamnak, mert azt hittem, megszűnne a családom, és a mélyben, ez még tovább bonyolította az a gondolat, hogy elveszíti a családom lehetővé tenné, hogy nekem az a kifejezés szabadságát További magam lelkileg. Ez volt a félelem beszél. A félelem szembenézni ezekkel a kihívásokkal fejét. Vagyunk bonyolult emberi lények, mindannyian, de tényleg minden jó, mert nőttem, mivel ezek a hibák nem karakter ellenére őket. A végén voltak a tanáraim. Te jó lesz. You are fine. Vegyünk minden nap, és tanulhatnak is, mit kell tanítani. Akkor az egész világegyetem az Ön rendelkezésére! Béke, Jakab |
||
|
|
|
| A következő 2 Users Say Thank You For A James Useful Post: |
Lényegében
(07-02-2009),
séta a blog (06-03-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Csak kezdett felébreszteni ... azt hiszem!Gyönyörű. Fogok menni a biciklizés, és szemléljük ezt. Thank you James. Biztos vagyok benne, hogy ez a beszélgetés küldték nekem csak a megfelelő időben. Áldja meg.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Csak kezdett felébreszteni ... azt hiszem!Én vagyok a felhasználó ezen az oldalon, de azt hiszem, ez egy csodálatos, és véleményt kell lennünk mindenki.
uv légtisztító ![]() |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For radha_1, hogy ez hasznos Post: |
séta a blog (07-06-2009)
|
![]() |