Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > New Members Forum (Prvi posjet? Start here!) > Present yourself!
Register Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Pretraživanje Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Present yourself! Odličan početak za vas na ovaj forum samo za sebe je prisutan! Recite nam nešto o sebi, zašto ste ovdje, što želite GO dati da vas ili bilo što drugo ...

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Awakeni , Started
Videos: Awakeni , Started ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2009, 12:15   #1 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Pohvaljen 12 Puta u 7 Postova
walking the blog is on a distinguished road

Dovoljno je počeo da se probudi ... Mislim!

Dečki - Pozdrav iz UK!

Posting je sve novo za mene, ali ona se osjeća pravo večeras, pa evo idem ...

Ive 'bio na svoj duhovni put za par godina. Iako sam pročitao mnogo knjiga i slušao puno CD-ova, osjećam da je to samo početak to je samo kliknite na mene.

Moj najnoviji je pročitati Sedona metoda koja je bila veliki otkrivenje ... Sam imao vrlo čudno fizičke reakcije kada ispuštanje - uglavnom Burping i postaje fizički iscrpljen (ne elegantno me da želim pokazati!). To je sve rekao, ja sam osjećaj da mi se preselili na.

JA inklinirati vratiti Louise Hay nakon što je većina knjiga na provjeru i ravnotežu i ovaj put sam osjetiti dublje razumijevanje o mojim čežnja da traže prihvaćanje i ljubav izvan mene. Mogu osjetiti to me drži leđa i ja sada mogu vidjeti koliko malo prihvaćanja / poštovanje / ljubav dajem sebi tijekom godina. (Voljela sam nedavno ogledalo pjesma objavljena na stranicama).

Ja sam jako voli, visoka energetska osobu, ali to me stvarno uništava našto JA dont 'dobiti Internet leđa. Ovo pitanje mora postaje vrlo velik, jer sada se odražava u mom životu toliko ljudi čija nailazim stvarno mi smeta i to stvarno radne točke, ona sada osjeća kao moj muž je izgubio interes za mene previše!

Ja sam stvarno težak uzeti moju pažnju od tih vanjskih manifestacija i izgled iznutra, ali ja stvarno ne znam kako bih prihvatiti. Ive 'pokušao Sijeno afirmacije i Wayne Dwyers knjige o očitovanju, ali otpor ostaje. Otpor je imao 37 godine graditi tako da nisam sam iznenađen da je to izazovna. Bilo koji uvide bi blaženstvo. Hvala i sve vas blagoslivljem. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 03:59   #2 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Re: Dovoljno je počeo da se probudi ... Mislim!

To me podsjeća na dobar citat, "Vaše mišljenje za mene nije ništa od moje poslovanje."
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:51   #3 (permalink)
Super Član
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 46%Activity: 46%Activity: 46%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Blog Entries: 3
Thanked 1.319 Puta u 708 Postova
Essence is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by hodanje blog View Post
Dečki - Pozdrav iz UK!

Ive 'bio na svoj duhovni put za par godina. Iako sam pročitao mnogo knjiga i slušao puno CD-ova, osjećam da je to samo početak to je samo kliknite na mene.

Moj najnoviji je pročitati Sedona metoda koja je bila veliki otkrivenje ... Sam imao vrlo čudno fizičke reakcije kada ispuštanje - uglavnom Burping i postaje fizički iscrpljen (ne elegantno me da želim pokazati!). To je sve rekao, ja sam osjećaj da mi se preselili na.

JA inklinirati vratiti Louise Hay nakon što je većina knjiga na provjeru i ravnotežu i ovaj put sam osjetiti dublje razumijevanje o mojim čežnja da traže prihvaćanje i ljubav izvan mene. Mogu osjetiti to me drži leđa i ja sada mogu vidjeti koliko malo prihvaćanja / poštovanje / ljubav dajem sebi tijekom godina. (Voljela sam nedavno ogledalo pjesma objavljena na stranicama).

Ja sam jako voli, visoka energetska osobu, ali to me stvarno uništava našto JA dont 'dobiti Internet leđa. Ovo pitanje mora postaje vrlo velik, jer sada se odražava u mom životu toliko ljudi čija nailazim stvarno mi smeta i to stvarno radne točke, ona sada osjeća kao moj muž je izgubio interes za mene previše!

Ja sam stvarno težak uzeti moju pažnju od tih vanjskih manifestacija i izgled iznutra, ali ja stvarno ne znam kako bih prihvatiti. Ive 'pokušao Sijeno afirmacije i Wayne Dwyers knjige o očitovanju, ali otpor ostaje. Otpor je imao 37 godine graditi tako da nisam sam iznenađen da je to izazovna. Bilo koji uvide bi blaženstvo. Hvala i sve vas blagoslivljem. x

Pozdrav Pješačka blog,
Dakle vrlo lijepo kako bi vaš poznanik, i u Jednost.

Često, kada smo započeli ovo putovanje natrag u punom spomen tko smo mi radimo puno iskustva na način kao što se čini naš život raspada na vrijeme. Čini mi često oscilira između ekstremne uspone i padove, gdje ekstremni da se osjeća kao da je naš cijeli svijet odjednom ima smisla ni više ljudi mi uvijek tako dobro poznati i povezani s mogu osjećati kao stranac, i često se osjećaju na isti način o nama. Veliki dio uzrok za to je zato što smo "pad off" i "ostavljajući iza sebe" što više ne služi naš najveći pozitivan naprijed duhovnog rasta. Ponekad to znači ljudi, ali češće nego ne to jednostavno znači stavova, misli i perspektive da smo stvarno ostavljajući ići u.
Ja ću predložiti da možda pogledati niti jedan od naših članova nedavno objavljena, ako to već niste učinili. Jakov posted this thread i ima puno dobrih informacija na to o vrstama simptoma koje ste spomenuli ste osjećali. Postoje mnoge simptome koji su uobičajeni među onima novo buđenje i stvaranje velike skokove u svijesti.
Ovdje je link na konac ....
Simptomi buđenje

Nadam se da ćete uživati u Vašem boravku ovdje na Experience festivalu, i nadam se da ćemo imati mnogo više vrlo enlightening razgovore.

Još jednom, dobro došli

Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Nakon 2 Users Say Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post:
James (06-03-2009), hodanje blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 01:45   #4 (permalink)
Member
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Thanked 1.242 Puta u 652 Postova
James is on a distinguished road

Dečki - Pozdrav iz UK!
Pozdrav i dobro došli iz SAD!

Strašan!

Htjela predlažemo da smatrate da ste bili na duhovni put cijeli svoj život, te su spremni za sve što je sljedeći

JA inklinirati vratiti Louise Hay nakon što je većina knjiga na provjeru i ravnotežu i ovaj put sam osjetiti dublje razumijevanje o mom
čežnja da traže prihvaćanje i ljubav izvan mene. Mogu osjetiti to me drži leđa i ja sada mogu vidjeti koliko malo prihvaćanja / poštovanje / ljubav dajem sebi tijekom godina. (Voljela sam nedavno ogledalo pjesma objavljena na stranicama).
Vi opisuju prvi korak do svega duhovni rast smo i da je to prepoznavanje za ono što je. Sljedeći korak je to hvala vam za dovođenje do mjesta gdje ste vi danas i nježno otpustite svoje energije u svjetlo.

Ja sam doživjela istu i naučio da je ponekad najbolje je da raste tiho i omogući drugima da vide umjesto čuti vaš rast. Međutim, uvijek moraju biti vjerni sebi.

Ja sam stvarno težak uzeti moju pažnju od tih vanjskih manifestacija i izgled iznutra, ali ja stvarno ne znam kako bih prihvatiti. Ive 'pokušao Sijeno afirmacije i Wayne Dwyers knjige o očitovanju, ali otpor ostaje. Otpor je imao 37 godine graditi tako da nisam sam iznenađen da je to izazovna. Bilo koji uvide bi blaženstvo. Hvala i sve vas blagoslivljem. X

Prije nego što možete jasno vidjeti iznutra, morate stajati licem u lice sa zašto nešto što vam drži leđa. Što god da je, a postoji svibanj biti mnogo razloga, treba lica, zahvalio je i njezin utjecaj će se oslobođenje od vas.
Kao stranu misao, ja sam bio u braku 30 godina za nekoga tko ne dijeli isto mišljenje kao i ja u vezi s Duhom, ali kao tvrdo kao što se može, mi smo ga napravili posao i kao što sam odrastao, ja zapravo počeo shvatiti da je ona jedan od mojih najvećih učitelja. Na kraju, tražeći natrag, to je ona koja mi je zadržao utemeljena dok sam joj pomoći da to fly.
Mir,
James
James está offline   Reply With Quote
Nakon User Says Thank You to James Za Ovaj Koristan Post:
hodanje blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:20   #5 (permalink)
Member
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

James, hvala vam toliko za contemplating moj elektronička pošta i za mene nude toliko svog iskustva i uvid. Vaš komentar je bio konačni najviše umirujuce, kako volim svog muža i mržnje misli moje evolucije pravopisa kraj nas.

Stojeći licem u lice i zašto su stvari me drži leđa zvuči dobro, ali ne siguran kako to učiniti. Trebam li se razmišljajući o pitanjima?
Nakon User Says Thank You to hodanje blog Za Ovaj Koristan Post:
James (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:32   #6 (permalink)
Member
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Quote:
Originally Posted by hodanje blog View Post
James, hvala vam toliko za contemplating moj elektronička pošta i za mene nude toliko svog iskustva i uvid. Vaš komentar je bio konačni najviše umirujuce, kako volim svog muža i mržnje misli moje evolucije pravopisa kraj nas.

Stojeći licem u lice i zašto su stvari me drži leđa zvuči dobro, ali ne siguran kako to učiniti. Trebam li se razmišljajući o pitanjima?
Zvuči kao tvoj brak ima jake temelje i ona će biti u redu.
Im 'ne velik u meditaciji, ali ja sam uvijek u Duhu pa što god samo ne ostati budan i bdjeti za oznake i Ah Ha trenutke.
Ne rogoz stvari a isto tako ne isključuje da se održavaju nazad za vrlo dobrih razloga.
It's all good!
Samo budi prisutan i uživati u onome što se događa u tebi i neka se to dogodi u svoje vrijeme.
Istina se mora doživjeti.
Slijedite svoje srce.
Mir,
James
Nakon User Says Thank You to James Za Ovaj Koristan Post:
hodanje blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:56   #7 (permalink)
Member
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Bok opet, Pješačka bog!
Kad sam bio mlađi, ja mislim koristiti za druge su me drži leđa ", i da, ako sam bio sam, sam mogao postati tako mnogo" duhovnih "sve dok nisam shvatio da se tim mislima, za mene u svakom slučaju, dolazi iz neznanja i mjesta sebičan želje i straha od "coming out".
Ja još uvijek ponekad padne natrag u ove doline u mom životu.
Samo u zadnje vrijeme, imao sam Ah Ha trenutka koji me prosvijetlio da neki od razloga iza mojih neodoljiv "želju" da bude "iscjelitelj". Bio sam svjestan da je duboko, znao sam, da je onda, ja bi biti prihvaćen od svoje rođake za moju duhovnost.
Bio sam zahvalan ostvariti taj i ja se zahvalio i nježno neka ga ide i sada sam više uravnotežena u odnosu na liječenje. To je kako radi i to je prekrasno, spor proces.
Postoji toliko toga nam se u vožnji, svjesno i podsvjesno da treba vremena da izrastu u veličini mi smo u roku.
Upitajte pitanje: me drži leđa from what? Riječ, evolucija, je previše neodređen odgovor.
Mislim da ćete uvidjeti da je sve vaše odgovore neće biti dovoljni razlozi za nekoga da želim te držati leđa. Primjer: više ljubavi, više daje.
Vi svibanj pronaći, kao što sam učinio, da sam ja osobno držanje leđa od toga da bude vjerna sebi, jer sam mislio da će izgubiti svoju obitelj i da je duboko dolje, to je dodatno zakompliciralo s misli da gubitak moja obitelj će dopustiti mene slobodu izražavanja ja osobno više duhovno. To je bio strah govoriti. Strah pred tim izazovima na glavu.
Mi smo komplicirane ljudska bića, svaki od nas, ali stvarno je sve dobro, jer sam rastao zbog karaktera tih nedostataka ne usprkos njima. Na kraju su mi učitelji.
Te će biti u redu. Ti su u redu. Iskoristite svaki dan i učiti iz nje ono što je do vas naučiti.
Imate cijeli svemir na raspolaganju!
Mir,
James
Nakon 2 Users Say Thank You to James Za Ovaj Koristan Post:
Essence  (07-02-2009), hodanje blog (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 06:53   #8 (permalink)
Member
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

Lijepo. Im 'idući u ići na vožnju biciklom i razmišljati ovo. Hvala James. Ja sam siguran da je ovaj razgovor je bio poslan da me baš u pravo vrijeme. Te blagoslovio.
Old 07-02-2009, 09:24   #9 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
radha_1 is on a distinguished road

Ja sam korisnik ove stranice, ali mislim da je ovo divno mišljenje i moraju biti cijenjen od strane svih.
UV pročišćivač zraka
radha_1 está offline   Reply With Quote
Nakon User Says Thank You to radha_1 Za Ovaj Koristan Post:
hodanje blog (07-06-2009)
Reply

« Hi -- | Moj Uvod »