به نظر می رسد شما در انجمن ما نیستید. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > جدید : اعضای انجمن (اولین دیدار؟ شروع کنید!) > زمان حال خودتان!
ثبت نام بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضا امروز پست جستجو امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

زمان حال خودتان! شروع خوبی برای شما در این فروم فقط به خودتان حال حاضر! ارسال به ما چیزی در مورد خودتان ، چرا شما اینجا هستید ، آنچه که می خواهید بروید به شما و یا هر چیز دیگری را...

اخبار شرکت
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، کلیپ های جستجو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!

توجه : این تبلیغ برای اعضای ثبت نام نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : Awakeni ، آغاز شده
فیلم : Awakeni ، آغاز شده ،

Reply

LinkBack ابزارهای موضوع حالت نمایش
Old 06-03-2009 ، 12:15   #1 (permalink)
عضو
کاربر جدید
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
تشکر شده 12 بار در 7 پست
walking the blog is on a distinguished road

فقط شروع به بیدار شدن... من فکر می کنم!

Guys -- سلام از انگلستان!

ارسال های جدید تمام شده است به من ، ولی امشب احساس حق ، بنابراین در اینجا بروم...

من در سفر روحانی خود من برای چند سال در حال حاضر شده است. هر چند من کتاب های بسیاری را خوانده ام و گوش به مقدار زیادی از سی دی ، احساس می کنم آن است که فقط فقط برای شروع برای من کلیک کنید.

جدید ترین من خواندن به روش Sedona که وحی بزرگ شده بود... من خیلی عجیب بود عکس العمل فیزیکی هنگامی که آزادی -- عمدتا burping و جسمی خسته شدن (نه ظریف من که من را به فاش کردن می خواهم!). که همه گفت : من احساس می کنید که آن را به من منتقل کنید.

من تمایل به بازگشت به لوییز هی بعد از ترین آثار برای بررسی و تعادل می باشد و این بار احساس می کنم درک عمیق تر در مورد من مایل به پذیرش و عشق درخواست از خارج از من. من می توانم احساس آن را به من نگه به عقب و هم اکنون من مشاهده می کنید که چگونه پذیرش کمی / قدردانی / عشق من در طول سال ها به خودم داده. (من عاشق شعر آینه های اخیر اضافه شده در سایت).

من بسیار با محبت ، فرد به انرژی زیاد ، ولی واقعا من از بین میبرد وقتی که من آن را دریافت نمی بازگشت. این مسئله خیلی بزرگ شدن باید آن را به عنوان در حال حاضر در زندگی من که توسط افراد بسیاری از آینه بی میلی که مرا واقعا bothers و واقعا کار نقطه ، آن را در حال حاضر مثل شوهر من است احساس از دست دادن علاقه به من بیش از حد!

من واقعا تلاش برای جلب توجه من را از این تظاهرات به بیرون و نگاه درون ، اما من واقعا نمی دانند چگونه خودم را بپذیرید. من سعی affirmations یونجه و وین آثار Dwyers درباره manifesting ، اما مقاومت در برابر باقی مانده است. مقاومت تا به حال 37 سال ساخت تا من با تعجب نیست که این چالش برانگیز است. هر گونه بینش برکت خواهد بود. تشکر از شما و برکت از همه شما. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009 ، 03:59   #2 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
chapsborn2bwild is on a distinguished road

پاسخ : درست شده از خواب بیدار... من فکر می کنم!

که مرا یاد نقل قول خوب است ، "شما از نظر من هیچ یک از کسب و کار من است".
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009 ، 05:51   #3 (permalink)
مدیر ویژه انجمن
ناظر
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
نوشته های بلاگ : 3
تشکر شده 1،306 بار در 703 پست
Essence is on a distinguished road

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط راه رفتن در این وبلاگ View Post

ارسال های جدید تمام شده است به من ، ولی امشب احساس حق ، بنابراین در اینجا بروم...

من در سفر روحانی خود من برای چند سال در حال حاضر شده است. هر چند من کتاب های بسیاری را خوانده ام و گوش به مقدار زیادی از سی دی ، احساس می کنم آن است که فقط فقط برای شروع برای من کلیک کنید.

جدید ترین من خواندن به روش Sedona که وحی بزرگ شده بود... من خیلی عجیب بود عکس العمل فیزیکی هنگامی که آزادی -- عمدتا burping و جسمی خسته شدن (نه ظریف من که من را به فاش کردن می خواهم!). که همه گفت : من احساس می کنید که آن را به من منتقل کنید.

من تمایل به بازگشت به لوییز هی بعد از ترین آثار برای بررسی و تعادل می باشد و این بار احساس می کنم درک عمیق تر در مورد من مایل به پذیرش و عشق درخواست از خارج از من. من می توانم احساس آن را به من نگه به عقب و هم اکنون من مشاهده می کنید که چگونه پذیرش کمی / قدردانی / عشق من در طول سال ها به خودم داده. (من عاشق شعر آینه های اخیر اضافه شده در سایت).

من بسیار با محبت ، فرد به انرژی زیاد ، ولی واقعا من از بین میبرد وقتی که من آن را دریافت نمی بازگشت. این مسئله خیلی بزرگ شدن باید آن را به عنوان در حال حاضر در زندگی من که توسط افراد بسیاری از آینه بی میلی که مرا واقعا bothers و واقعا کار نقطه ، آن را در حال حاضر مثل شوهر من است احساس از دست دادن علاقه به من بیش از حد!

من واقعا تلاش برای جلب توجه من را از این تظاهرات به بیرون و نگاه درون ، اما من واقعا نمی دانند چگونه خودم را بپذیرید. من سعی affirmations یونجه و وین آثار Dwyers درباره manifesting ، اما مقاومت در برابر باقی مانده است. مقاومت تا به حال 37 سال ساخت تا من با تعجب نیست که این چالش برانگیز است. هر گونه بینش برکت خواهد بود. تشکر از شما و برکت از همه شما. x

سلام قدم زدن وبلاگ ،
بنابراین بسیار خوبی را ایجاد آشنایی خود ، و به یگانگی.

اغلب هنگامی که ما شروع این سفر به یاد که پر از ما هستند که ما را تجربه زیادی در راه از آنچه به نظر می رسد چون زندگی ما به جز در افتادن بار. به نظر می رسد که ما اغلب بین نهایت اوج و نزولی شدید که در آن تلو تلو خوردن آن را به عنوان احساس اگر تمام دنیا ما را ناگهان حس میکند و دیگر نیازی به کسانی که با ما همیشه این خوبی و می تواند همراه با احساس غریبه شناخته شده و اغلب آنها احساس به همان شیوه در مورد ما. بخش بزرگی از علت این بدین خاطر است که ما در "انداختن خاموش" و "خروج از پشت سر" چه دیگر در خدمت مثبت رشد معنوی ما را به پیش برد. گاهی اوقات این افراد به معنی ، اما نه بیشتر از آن را به سادگی به معنی رفتار ، افکار و دیدگاه که ما واقعا رها از.
رفتن به من نشان می دهد که شاید نگاهی به یکی از موضوع از اعضای ما به تازگی ارسال شده شما را در صورتی که در حال حاضر نیست. جیمز در این موضوع نوشته شده است و بسیاری از اطلاعات خوب در آن در مورد نوع عوارضی که ذکر شده است به شما تجربه. نشانه های بسیاری هستند که در میان آنها به تازگی بیداری و ایجاد جهش بزرگی در آگاهی مشترک است ، وجود دارد.
در اینجا یک لینک به موضوع است....
نشانه های بیداری

امیدوارم لذت ببرید به شما اقامت خود را در اینجا تجربه در جشنواره ، و امیدواریم که در حال حاضر بسیاری از گفتگوهایی که در ادامه بسیار روشنگر.

یکبار دیگر ، خوش آمدید

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس
Essence está offline   Reply With Quote
تعداد 2 کاربر از شما تشکر بگو به جوهر برای این پست سودمند :
جیمز (06-03-2009) ، راه رفتن در این وبلاگ (06-03-2009)
Old 06-03-2009 ، 01:45   #4 (permalink)
عضو
عضو ارشد
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
تشکر شده 1،242 بار در 652 پست
James is on a distinguished road

سلام و خوش آمدید از ایالات متحده!

Awesome!

من به شما پیشنهاد نظر داشته باشید که شما در سفر روحانی کل زندگی تان بوده است و آنچه که برای آینده آماده شده است

من تمایل به بازگشت به لوییز هی بعد از ترین آثار برای بررسی و تعادل می باشد و این بار احساس می کنم درک عمیق تر در باره من
مایل به پذیرش و به دنبال عشق بیرون از من. من می توانم احساس آن را به من نگه به عقب و هم اکنون من مشاهده می کنید که چگونه پذیرش کمی / قدردانی / عشق من در طول سال ها به خودم داده. (من عاشق شعر آینه های اخیر اضافه شده در سایت).
توصیف شما اولین گام به رشد معنوی را داریم و به رسمیت شناختن آن است که برای آنچه در آن است. گام بعدی این است که آن را برای آوردن شما را به جایی که هستید امروز با عشق و انتشار انرژی خود را به نور تشکر کنیم.

را تجربه کرده ام و همان آموخته که گاهی اوقات بهتر است به رشد بی سر و صدا کنید و اجازه دهید دیگران به جای رشد خود را بشنوند. با این حال ، شما همیشه باید برای خودتان درست باشد.

من واقعا تلاش برای جلب توجه من را از این تظاهرات به بیرون و نگاه درون ، اما من واقعا نمی دانند چگونه خودم را بپذیرید. من سعی affirmations یونجه و وین آثار Dwyers درباره manifesting ، اما مقاومت در برابر باقی مانده است. مقاومت تا به حال 37 سال ساخت تا من با تعجب نیست که این چالش برانگیز است. هر گونه بینش برکت خواهد بود. تشکر از شما و برکت از همه شما. اکس

قبل از اینکه شما را به وضوح می توانید ببینید در داخل شما باید به صورت ایستاده با هر چیزی است که چرا شما را عقب نگه داشتن صورت می شود. هر چه آن است ، و ممکن است دلایل بسیاری وجود دارد ، باید با آن روبرو می شود ، شده و اثر آن خود را از شما خواهد شد را آزاد کند.
به عنوان یک طرف اندیشه ، من به مدت 30 سال به کسی که نشانی از افکار همان سهم نیست ازدواج کرده است به عنوان خودم با توجه به روح بلکه به عنوان سخت می توان آن را به عنوان ، ما را ساخته اند و کار با آن ، که من بزرگ شدم ، من در واقع شروع به درک کنند که او یکی از بزرگترین معلم من بود. در پایان ، به دنبال بازگشت ، از آن او بود که به من پایه محکم نگه داشته در حالی که او را کمک کنم تا پرواز کند.
صلح ،
جیمز
James está offline   Reply With Quote
پس شما نمی توانید به جیمز برای این پست سودمند :
Old 06-03-2009 ، 02:20   #5 (permalink)
عضو
کاربر جدید

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
تشکر شده 12 بار در 7 پست

جیمز ، بسیار از شما سپاسگزارم contemplating ایمیل برای من و برای ارائه به من آنقدر تجربه و بینش خود را. نظر شما در نهایی ترین آرامبخش بود ، به عنوان شوهر من عشق و نفرت من فکر تکامل من هجی پایان از ما.

ایستاده چهره به چهره با چیزهایی هستند که چرا به من نگه بازگشت خیلی خوب است ، اما مطمئن نیستید که چگونه به این کار. باید مراقب باشد در مسائل؟
پس شما نمی توانید به قدم زدن در این وبلاگ برای این پست سودمند :
جیمز (06-03-2009)
Old 06-03-2009 ، 02:32   #6 (permalink)
عضو
عضو ارشد

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط راه رفتن در این وبلاگ View Post
جیمز ، بسیار از شما سپاسگزارم contemplating ایمیل برای من و برای ارائه به من آنقدر تجربه و بینش خود را. نظر شما در نهایی ترین آرامبخش بود ، به عنوان شوهر من عشق و نفرت من فکر تکامل من هجی پایان از ما.

ایستاده چهره به چهره با چیزهایی هستند که چرا به من نگه بازگشت خیلی خوب است ، اما مطمئن نیستید که چگونه به این کار. باید مراقب باشد در مسائل؟
بیشتر شبیه به یک ازدواج خود را برای تلفن های موبایل دارای بنیان قوی و از آن جریمه خواهد شد.
من نه در مراقبه بزرگ اما من همیشه در روح پس هر چه شما تنها بمانید هشدار ها و علائم و ساعت را برای ه لحظات Ha.
انجام کارهای عجله ندارند و همچنین حکومت انجام نشده است که شما در حال بازگشت به دلایل بسیار خوبی برگزار شد.
این همه خوبی است!
فقط حضور داشته باشد و لذت بردن از آنچه در درون شما اتفاق می افتد و اجازه دهید آن را در زمان خود اتفاق می افتد.
حقیقت را باید تجربه کافی دارد.
قلب را دنبال کنید.
صلح ،
جیمز
پس شما نمی توانید به جیمز برای این پست سودمند :
Old 06-03-2009 ، 02:56   #7 (permalink)
عضو
عضو ارشد

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

سلام دوباره ، قدم زدن لجن زار!
زمانی که من جوانتر بود ، استفاده کنم فکر می کنم به دیگران "برگزار شد بازگشت من" و اگر من تنها بود ، من می تواند بسیار بیشتر تبدیل به "روحانی" می کنم تا متوجه شد که آن افکار ، برای من به هر حال ، از یک محل از جهل و تمایلات خودخواهانه بیرون بزند و ترس از "بیرون آمدن".
من هنوز هم گاهی اوقات به وارد شدن به این دره ها در زندگی من پاییز.
اخیرا ، من به حال قمری Ha لحظه ای که من به برخی از دلایل پشت قریب به اتفاق قربانیان "آرزوی من" را به شفا دهنده باشد "روشنفکر". من آگاه ساخته بود که عمیق درون ، من می دانستم ، که در آن زمان ، من می خواهم توسط اقوام من عرفان می شود برای من قابل قبول است.
من سپاسگزار بود و به تحقق بخشیدن به این هایی که من آن را با عشق و اجازه آن بروید و در حال حاضر من بیشتر و متعادل با توجه به شفا. است که چگونه کار می کند و آن عالی است ، فرایند آهسته است.
است آنقدر رانندگی ما وجود دارد ، آگاهانه و subconsciously که در آن زمان به رشد را به عظمت ما در درون هستند.
خودتان سوال : من به برگزاری پرسش از چه؟ واژه ، تکامل ، بیش از حد مبهم است پاسخ دهد.
من فکر می کنم شما را پیدا خواهد کرد که تمامی پاسخ های خود را نمی خواهد دلایل کافی برای کسی که میخواهیم به شما را به عقب نگه دارید. به عنوان مثال : در ادامه با محبت ، ادامه دادن.
شما ممکن است دریابید ، تا من ، که من خودم را عقب نگه داشتن از واقعی بودن به خودم چون من فکر کردم من می خواهم خانواده ام را از دست داده و پایین که عمیق ، بیشتر با این فکر که از دست دادن خانواده ام از من اجازه می دهد که آزادی بیان بود پیچیده خودم را بیشتر از لحاظ معنوی. این بود صحبت کردن از ترس. ترس از مواجهه با این چالش ها بر سر.
ما در پیچیده انسان ، هر یک از ما ، اما واقعا همه خوب چون من به دلیل معایب این شخصیت بزرگ شد نه در وجود آنها. در پایان از آنها معلم من بودند.
از شما می خواهند خوب است. شما خوب است. نگاهی هر روز آن را فرا گیرند و از آنچه امروز دارد به شما تدریس.
شما باید کل کهکشان که در اختیار شما!
صلح ،
جیمز
تعداد 2 کاربر از شما تشکر بگو به جیمز برای این پست سودمند :
اسانس  (07-02-2009) ، راه رفتن در این وبلاگ (06-03-2009)
Old 06-03-2009 ، 06:53   #8 (permalink)
عضو
کاربر جدید

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
تشکر شده 12 بار در 7 پست

زیباست. من می روم تا در تاریخ دوچرخه سواری بروید و در نظر داشتن این. جیمز شما تشکر می کنم. من مطمئن هستم که این گفتگو تنها در زمان مناسب برای من فرستاده شده است. برکت شما خواهد شد.
Old 07-02-2009 ، 09:24   #9 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
1 بار در 1 پست
radha_1 is on a distinguished road

من کاربر این سایت ، اما من فکر می کنم این نظر فوق العاده است و باید توسط همگان قدردانی خواهد شد.
تصفیه کننده هوا ماوراء بنفش
radha_1 está offline   Reply With Quote
پس شما نمی توانید به radha_1 برای این پست سودمند :
Reply

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
ما آغاز شده ، شما به پایان رسید -- جستجوی پیشرفته کویر Editor خبر -- علوم خفیه 0 12-30-2008 03:30
توانایی روانی : مجانی روانی خوانشها Editor اخبار -- تجربه نزدیک مرگ 0 11-04-2008 06:13
مطالعه تجربه مرگ در نزدیکی شروع -- ShortNews.com Editor خبر -- Paranormal 0 10-07-2008 10:40
شیث -- معلم روحانی که عصر جدید آغاز شده. Jonas1 فیلم -- عرفان 0 09-15-2008 02:36
آیا خود بیدار؟ -- Mooji Jonas1 فیلم -- عرفان 0 09-14-2008 09:52

برچسب ها
Awakeni ، آغاز شده
Awakeni ، آغاز شده ،

ابزارهای موضوع
حالت نمایش

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان هم اکنون : 10:56.

با تشکر از - er ان لذت ببرید ترجمه های درخواست شده اتوماتیک
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft موسسات Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
غیر فعال با یادآوری Mished.co.uk
Google