Global Oneness Community          
Automaatne tõlked tehtud Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Uute liikmete foorum (esimene visiit? Start here!) > Kehtiv ennast!
Registreeru Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Otsima Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Kehtiv ennast! Suur algus teid selles foorumis on ainult praegu ennast! Räägi meile midagi ise, miks sa siin oled, mida sa tahad GO anda sulle või midagi muud ...

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Sildid
Threads: Awakeni , Alustatud
Videos: Awakeni , Alustatud ,

Reply

LinkBack Thread Tools Iimi
Old 06-03-2009, 12:15   #1 (Permalink)
Liige
Junior Member
Points: 609, Level: 12Points: 609, Level: 12Points: 609, Level: 12
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss14
Koht: Liverpool
www.experiencefestival.com
walking the blog is on a distinguished road

Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!

Poisid - hello UK!

Posting on kõik uus mulle, kuid tundub, õigus täna, et siit ma lähen ...

Olen olnud oma vaimse teekonna paar aastat. Kuigi ma olen lugenud palju raamatuid ja kuulanud palju CDsid, usun, et see on alles algusjärgus klikkida minu jaoks.

Minu viimase lugeda oli Sedona, mis oli suur ilmutus ... Mul oli väga imelik füüsikaliste reaktsioonide kui levitava - enamasti röhitised ja muutub füüsiliselt ammendanud (mitte elegantne mulle, et ma tahan väljendada!). See kõik öeldud, ma ei tunne, et ta esitas mulle.

Ma pigem naasta Louise Hay pärast kõige raamatuid vaadata ja tasakaalu ning see aeg minu sügavam mõistmine minu igatsus otsima vastuvõtmise ja armastust väljastpoolt mind. Ma tunnen seda, kellel mulle tagasi ja võin nüüd näha, kuidas väike võtmise / hindamine / Love olen andnud ise aastaid. (Ma armastasin viimaste peeglile luuletuse postitati site).

Mul on väga armastav, kõrge energiaga isik, kuid see tõesti hävitab, kui ma ei saa seda tagasi. See küsimus tuleb muutuda väga suur, sest see on nüüd peegeldub minu elus nii palju inimesi, kelle hukkamõistu tõesti häirib mind ja tõesti töö punkt, nüüd on tunne nagu mu abikaasa on kaotamas huvi mulle ka!

Ma olen tõesti püüdnud teha oma tähelepanu nende väliste ilmingute ja vaata sees, kuid ma tõesti ei tea, kuidas vastu ise. Olen proovinud Hein väiteid ja Wayne Dwyers raamatuid ilmutamata, kuid vastupidavus on. Vastupanu on olnud 37 aastat, et ehitada nii, ma ei ole üllatunud, et see on raske. Kõik teadmisi oleks õnnistus. Tänan ja õnnistagu teid kõiki. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 03:59   #2 (Permalink)
Uus liige
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Tänas 0 Times in 0 Posts
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Re: Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!

See meenutab mulle hea tsitaat: "Teie arvamus minust on ükski minu asi."
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:51   #3 (Permalink)
Super liige
Moderaator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Päeviku sissekanded: 3
Aitäh: 1.381
Tänan sind nii palju, et jagada see suurepärane sait siin.
Essence is on a distinguished road

Tsitaat:
Originally Posted by jalutuskäigu blogi View Post
Poisid - hello UK!

Olen olnud oma vaimse teekonna paar aastat. Kuigi ma olen lugenud palju raamatuid ja kuulanud palju CDsid, usun, et see on alles algusjärgus klikkida minu jaoks.

Minu viimase lugeda oli Sedona, mis oli suur ilmutus ... Mul oli väga imelik füüsikaliste reaktsioonide kui levitava - enamasti röhitised ja muutub füüsiliselt ammendanud (mitte elegantne mulle, et ma tahan väljendada!). See kõik öeldud, ma ei tunne, et ta esitas mulle.

Ma pigem naasta Louise Hay pärast kõige raamatuid vaadata ja tasakaalu ning see aeg minu sügavam mõistmine minu igatsus otsima vastuvõtmise ja armastust väljastpoolt mind. Ma tunnen seda, kellel mulle tagasi ja võin nüüd näha, kuidas väike võtmise / hindamine / Love olen andnud ise aastaid. (Ma armastasin viimaste peeglile luuletuse postitati site).

Mul on väga armastav, kõrge energiaga isik, kuid see tõesti hävitab, kui ma ei saa seda tagasi. See küsimus tuleb muutuda väga suur, sest see on nüüd peegeldub minu elus nii palju inimesi, kelle hukkamõistu tõesti häirib mind ja tõesti töö punkt, nüüd on tunne nagu mu abikaasa on kaotamas huvi mulle ka!

Ma olen tõesti püüdnud teha oma tähelepanu nende väliste ilmingute ja vaata sees, kuid ma tõesti ei tea, kuidas vastu ise. Olen proovinud Hein väiteid ja Wayne Dwyers raamatuid ilmutamata, kuid vastupidavus on. Vastupanu on olnud 37 aastat, et ehitada nii, ma ei ole üllatunud, et see on raske. Kõik teadmisi oleks õnnistus. Tänan ja õnnistagu teid kõiki. x

Tervitused Walking blogi
Nii väga tore, et teie tuttav, ja et ühtsus.

Sageli, kui me hakkame selle reisi tagasi täielikult mälestuseks, kes me oleme me kogemused kuigi palju sellest, mis tundub meie elu lagunemisohus aegadel. Tundub me tihti võnkuma vahel äärmiselt tõusud ja äärmise Lows kus ta tunneb, nagu oleks kogu maailma äkki mõtet enam ja inimesed oleme alati teadnud nii hästi ja nendega koos ei tunne võõraste ja tihti nad tunnevad samamoodi meist. Suur osa põhjuseks on, sest me oleme "lahkuvad" ja "jättes maha" Mida enam teenib kõige positiivsem edastada vaimset kasvu. Mõnikord tähendab see inimesi, kuid enamasti see tähendab lihtsalt seda, hoiakuid, mõtteid ja väljavaateid, et me oleme tõesti üürile lahti.
Ma oletada, et äkki te võtate vaata teemat üks meie liikmed hiljuti postitatud, kui sa pole veel. James postitatud seda teemat ja see on palju head informatsiooni selle kohta tüüpi sümptomid mentioned teil on esinenud. On palju sümptomeid, mis on levinud nende hulgas äsja ärkamine ja teha suuri hüppeid teadvuse.
Siin on link thread ....
Sümptomid ärkamine

Loodan, et te nautida viibimise siin Kogemused Festival, ja loodan, et meil on palju väga valgustav vestlused.

Veelkord, Tere

Armastus, Valgus ja õnnistagu,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Pärast 2 Users Say Thank You to Essence For This Useful Post:
James (06-03-2009), jalutuskäigu blogi (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 01:45   #4 (Permalink)
Liige
Vanem liige
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Postitused: 755
Tänas 1.243 Times in 652 Posts
James is on a distinguished road

Poisid - hello UK!
Tere tulemast USAst!

Lahe!

Pakun, et mul on olnud vaimne teekond kogu oma elu ja on valmis kõik, mis on järgmise

Ma pigem naasta Louise Hay pärast kõige raamatuid vaadata ja tasakaalu ning see aeg minu sügavam mõistmine minu
Soov leida vastuvõtmise ja armastust väljastpoolt mind. Ma tunnen seda, kellel mulle tagasi ja võin nüüd näha, kuidas väike võtmise / hindamine / Love olen andnud ise aastaid. (Ma armastasin viimaste peeglile luuletuse postitati site).
Te kirjeldaksite esimene samm kogu vaimse kasvu me oleme ja mis on tunnistades seda, mis see on. Järgmise sammuna tuleb tänada seda viies teid, kus sa oled praegu ja armastades vabastama oma energia valgust.

Olen kogenud sama ja teada, et mõnikord on parem kasvada vaikselt ja lase teistel näha, mitte kuulda oma kasvu. Kuid alati tuleb olla tõsi ise.

Ma olen tõesti püüdnud teha oma tähelepanu nende väliste ilmingute ja vaata sees, kuid ma tõesti ei tea, kuidas vastu ise. Olen proovinud Hein väiteid ja Wayne Dwyers raamatuid ilmutamata, kuid vastupidavus on. Vastupanu on olnud 37 aastat, et ehitada nii, ma ei ole üllatunud, et see on raske. Kõik teadmisi oleks õnnistus. Tänan ja õnnistagu teid kõiki. X

Enne näete selgelt sees peate seista silmitsi miks midagi hoiab sind tagasi. Mis iganes see on, ja seal võib olla palju põhjuseid, tuleb silmitsi, tänas ja selle mõju vabastab ennast teile.
Nagu pool arvas, mul on olnud abielus 30 aastat, et keegi, kes ei jaga samu mõtteid kui mina Seoses Vaimu, kuid nii raske, kui on võimalik, oleme teinud seda tööd ja kui ma kasvasin ma tegelikult hakkas aru, et ta oli üks minu suurim õpetaja. Lõpuks tagasi vaadates, oli ta kes hoida mind maandatud, kui ma teda aidata sõita.
Rahu,
James
James está offline   Reply With Quote
Pärast User Says Thank You to James For This Useful Post:
jalutuskäigu blogi (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:20   #5 (Permalink)
Liige
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss14

James, tänan teid nii palju kaalub mu e-posti ja pakub mulle nii palju oma kogemusi ja teadmisi. Teie viimane märkus oli kõige lohutav, sest ma armastan oma meest ja vihkamise mõte minu areng õigekirja lõpuks meile.

Alalise silmitsi miks asjad hoiavad mind tagasi kõlab hästi, kuid ei ole kindel, kuidas seda teha. Kas ma peaksin olema mõtiskledes küsimuste kohta?
Pärast User Says Thank You to jalgsi blogi For This Useful Post:
James (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:32   #6 (Permalink)
Liige
Vanem liige

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Tsitaat:
Originally Posted by jalutuskäigu blogi View Post
James, tänan teid nii palju kaalub mu e-posti ja pakub mulle nii palju oma kogemusi ja teadmisi. Teie viimane märkus oli kõige lohutav, sest ma armastan oma meest ja vihkamise mõte minu areng õigekirja lõpuks meile.

Alalise silmitsi miks asjad hoiavad mind tagasi kõlab hästi, kuid ei ole kindel, kuidas seda teha. Kas ma peaksin olema mõtiskledes küsimuste kohta?
See kõlab teie abielu on tugev alus ja see trahv.
Ma pole väga juures mõtiskledes, kuid ma olen alati Vaimu nii nagu sulle just Olge tähelepanelik ja jälgida märke ja Ah Ha hetked.
Ärge asjadega kiirustada ka ei välista, et teil hoitakse tagasi väga head põhjused.
See kõik on hea!
Lihtsalt olla ja nautida, mis toimub sinu sees ning lasta sellel juhtuda omal ajal.
Tõde tuleb kogemustega.
Järgi oma südant.
Rahu,
James
Pärast User Says Thank You to James For This Useful Post:
jalutuskäigu blogi (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 02:56   #7 (Permalink)
Liige
Vanem liige

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Tere jälle Jalutuskäik rabas!
Kui olin noorem, ma saan mõelda, teised olid "kellel mind tagasi" ja kui olin üks, ma ei saanud nii palju "vaimne" kuni mõistsin, et need mõtted, minu jaoks nagunii, tulid kohale teadmatusest ja isekas soove ja hirm "tule välja".
Ma ikka mõnikord langevad tagasi need orud minu elus.
Just hiljuti oli mul Ah Ha hetk, mis valgustatud mul mõned põhjuseks minu ülekaalukas "soov" tuleb "tervendaja". Ma olin selgeks teha, et sügaval sees, ma teadsin, et siis ma oleks heaks kiitnud mu sugulased minu vaimsus.
Olin tänulik, et mõista seda, ja ma tänas ta ja armastades lase tal minna ja nüüd olen rohkem tasakaalustatud suhtes paranemist. See, kuidas see toimib ja see on imeline, aeglane protsess.
Seal on nii palju sõidu meile, teadlikult ja alateadlikult, et see võtab aega kasvada ülevus oleme jooksul.
Küsige endalt küsimus: kellel mind tagasi mida? Sõna, evolutsioon, on liiga ebamäärane vastus.
Ma arvan, leiad, et kõik teie vastused ei ole piisavalt põhjendanud, et keegi soovivad hoida sulle tagasi. Näide: rohkem armastavad rohkem anda.
Võite leida, nagu mina tegin, et ma hoidis ennast tagasi on tõsi, et mina, sest ma arvasin, et kaotaks oma perekonda ja et sügaval, see oli veelgi keerulisemaks, arvasin, et kaotan oma perekonna annaks mulle vabaduse väljendada ise veel vaimselt. See oli hirm rääkida. Hirmu ees seisavad väljakutsetele.
Me ei keerulised inimesed, igaüks meist, kuid tegelikult on kõik hea, sest ma kasvasin, sest nende laadi vigu ei ole hoolimata neist. Lõpuks nad olid minu õpetajad.
Te saate trahvi. Olete trahvi. Võtke iga päev ja õppida seda, mida ta on õpetada teid.
Sul on kogu universum Teie käsutuses!
Rahu,
James
Pärast 2 Users Say Thank You to James For This Useful Post:
Essence  (07-02-2009), jalutuskäigu blogi (06-03-2009)
Old 06-03-2009, 06:53   #8 (Permalink)
Liige
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss14

Ilus. Ma lähen, et minna jalgrattaga sõitma ja kaaluma seda. Täname, James. Olen kindel, et seda vestlust saatis mulle just õige aeg. Bless you.
Old 07-02-2009, 09:24   #9 (Permalink)
Uus liige
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Tänas 1 Time in 1 Post
radha_1 is on a distinguished road

Olen kasutaja selle saidi, kuid ma arvan, et see on suurepärane arvamus ja tuleb hinnata igaüks.
UV õhu gaasipesuseadme
radha_1 está offline   Reply With Quote
Pärast User Says Thank You to radha_1 For This Useful Post:
jalutuskäigu blogi (07-06-2009)
Reply

| Hi -- -- Minu tutvustus Sarnased Threads

Niit
Thread Starter Foorum Foorum Viimane postitus Videod - seadus Attraction
Me alustasime, siis lõppenud - Desert Sun Editor Uudised - Müstitsism 10-03-2008 12-30-2008 03:30
Psychic Ability: Psychic abilities ja kuidas ärkame Them Editor Uudised - Psychic Ability & Psychic Reading 10-03-2008 11-04-2008 06:13
Near Death Experience Uuring Alustatud - ShortNews.com Editor Uudised - Near Death Experience 10-03-2008 10-07-2008 10:40
Seth - vaimne õpetaja, et alustada uuel ajastul. Jonas1 Videod - Vaimsus 10-03-2008 09-15-2008 02:36
Kas Self ärkame? - Mooji Jonas1 Videod - Vaimsus 10-03-2008 09-14-2008 09:52

Sildid
Awakeni , Alustatud
Awakeni , Alustatud ,

Thread Tools
Iimi

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid