Φαίνεται δεν έχετε ακόμη εγγραφεί κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Αυτόματη Μετάφραση γίνει από Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Κοινότητα > Νέο φόρουμ (πρώτη επίσκεψη; Ξεκινήστε εδώ!) > Παρουσιάστε τον εαυτό σας!
Εγγραφή Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Αναζήτηση Σημερινά μηνύματα Mark Forums Read Κανάλι

Παρουσιάστε τον εαυτό σας! Ένα μεγάλο ξεκίνημα για σας σε αυτό το φόρουμ είναι μόνο για να παρουσιάσει τον εαυτό σας! Πες μας κάτι για τον εαυτό σας, γιατί είστε εδώ, τι θέλετε GO να δώσει σε σας ή οτιδήποτε άλλο ...

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικές ομάδες, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνία, Ερωτήσεις , Στατιστικές. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!

Σημείωση: Αυτή η διαφήμιση δεν εμφανίζεται για τα εγγεγραμμένα μέλη

Ετικέτες
Threads: Awakeni , Started
Βίντεο: Awakeni , Started ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2009, 12:15 AM   #1 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
walking the blog is on a distinguished road

Απλά άρχισε να ξυπνήσει ... νομίζω!

Παιδιά - hello από το Ηνωμένο Βασίλειο!

Απόσπαση είναι όλα τα νέα για μένα, αλλά αισθάνεται δικαίωμα απόψε, έτσι εδώ πηγαίνω ...

Έχω την δική πνευματικό ταξίδι μου για ένα-δύο χρόνια τώρα. Αν και έχω διαβάσει πολλά βιβλία και άκουσα πολλά CDs, πιστεύω ότι είναι μόλις αρχίζει να κάνει κλικ για μένα.

Τελευταία διαβάστε μου ήταν Sedona Η μέθοδος η οποία ήταν μια τεράστια αποκάλυψη ... Είχα πολύ παράξενο φυσικές αντιδράσεις κατά την απελευθέρωση - ως επί το πλείστον ερυγές και να γίνει φυσική εξαντληθεί (δεν το κομψό μου ότι θέλω να εκδηλώνουν!). Ότι όλα τα είπε, μου έκανε αίσθηση ότι με συγκίνησε την.

Τείνω να επανέλθω στην Louise Hay αφού τα περισσότερα βιβλία για τον έλεγχο και την ισορροπία και αυτή τη φορά αισθάνομαι μια βαθύτερη κατανόηση για την επιθυμία μου να αναζητήσουν την αποδοχή και την αγάπη του εκτός από μένα. Μπορώ να αισθάνομαι ότι μου καθυστερούν και μπορώ να δω τώρα πόσο λίγο αποδοχής / εκτίμηση / αγάπη που έδωσα στον εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια. (I loved την πρόσφατη ποίημα καθρέφτη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα).

Είμαι πολύ τρυφερός, υψηλό πρόσωπο της ενέργειας, αλλά καταστρέφει πραγματικά μου όταν δεν το παίρνει πίσω. Το θέμα αυτό πρέπει να γίνει πολύ μεγάλη καθώς είναι πλέον αντικατοπτρίζεται στη ζωή μου από τόσους πολλούς ανθρώπους των οποίων η αποδοκιμασία με ενοχλεί πολύ και με το εργατικό πραγματικά το σημείο, αισθάνεται τώρα ο άντρας μου έχει χάσει το ενδιαφέρον σε μένα!

Είμαι πραγματικά προσπαθεί να λάβει την προσοχή μου από αυτές τις εξωτερικές εκδηλώσεις και να αναζητήσουν μέσα, αλλά δεν γνωρίζουν πώς να αποδεχθούν τον εαυτό μου. Έχω δοκιμάσει τις δηλώσεις Hay και Wayne βιβλία Dwyers περίπου εκδηλώνεται, αλλά η αντίσταση παραμένει. Η αντίσταση είχε 37 χρόνια να οικοδομήσει έτσι δεν είμαι έκπληκτος που αυτό είναι δύσκολο. Κάθε γνώσεις θα ευδαιμονία. Σας ευχαριστώ και σας ευλογεί όλους. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 03:59 πμ   #2 (Permalink)
Τα νέα
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Ευχαριστήθηκε 0 Φορές σε 0 Posts
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Re: Μόλις άρχισε να ξυπνήσει ... νομίζω!

Αυτό μου θυμίζει ένα καλό παραθέτω, "Η γνώμη σας για μένα δεν είναι δουλειά μου."
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:51 πμ   #3 (Permalink)
Τα super
Συντονιστής
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 47%Activity: 47%Activity: 47%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαριστήθηκε 1.319 Φορές σε 708 Posts
Essence is on a distinguished road

Παράθεση:
Originally Αποστολέας περπάτημα το blog View Post

Απόσπαση είναι όλα τα νέα για μένα, αλλά αισθάνεται δικαίωμα απόψε, έτσι εδώ πηγαίνω ...

Έχω την δική πνευματικό ταξίδι μου για ένα-δύο χρόνια τώρα. Αν και έχω διαβάσει πολλά βιβλία και άκουσα πολλά CDs, πιστεύω ότι είναι μόλις αρχίζει να κάνει κλικ για μένα.

Τελευταία διαβάστε μου ήταν Sedona Η μέθοδος η οποία ήταν μια τεράστια αποκάλυψη ... Είχα πολύ παράξενο φυσικές αντιδράσεις κατά την απελευθέρωση - ως επί το πλείστον ερυγές και να γίνει φυσική εξαντληθεί (δεν το κομψό μου ότι θέλω να εκδηλώνουν!). Ότι όλα τα είπε, μου έκανε αίσθηση ότι με συγκίνησε την.

Τείνω να επανέλθω στην Louise Hay αφού τα περισσότερα βιβλία για τον έλεγχο και την ισορροπία και αυτή τη φορά αισθάνομαι μια βαθύτερη κατανόηση για την επιθυμία μου να αναζητήσουν την αποδοχή και την αγάπη του εκτός από μένα. Μπορώ να αισθάνομαι ότι μου καθυστερούν και μπορώ να δω τώρα πόσο λίγο αποδοχής / εκτίμηση / αγάπη που έδωσα στον εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια. (I loved την πρόσφατη ποίημα καθρέφτη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα).

Είμαι πολύ τρυφερός, υψηλό πρόσωπο της ενέργειας, αλλά καταστρέφει πραγματικά μου όταν δεν το παίρνει πίσω. Το θέμα αυτό πρέπει να γίνει πολύ μεγάλη καθώς είναι πλέον αντικατοπτρίζεται στη ζωή μου από τόσους πολλούς ανθρώπους των οποίων η αποδοκιμασία με ενοχλεί πολύ και με το εργατικό πραγματικά το σημείο, αισθάνεται τώρα ο άντρας μου έχει χάσει το ενδιαφέρον σε μένα!

Είμαι πραγματικά προσπαθεί να λάβει την προσοχή μου από αυτές τις εξωτερικές εκδηλώσεις και να αναζητήσουν μέσα, αλλά δεν γνωρίζουν πώς να αποδεχθούν τον εαυτό μου. Έχω δοκιμάσει τις δηλώσεις Hay και Wayne βιβλία Dwyers περίπου εκδηλώνεται, αλλά η αντίσταση παραμένει. Η αντίσταση είχε 37 χρόνια να οικοδομήσει έτσι δεν είμαι έκπληκτος που αυτό είναι δύσκολο. Κάθε γνώσεις θα ευδαιμονία. Σας ευχαριστώ και σας ευλογεί όλους. x

Χαιρετισμοί Περπάτημα το blog,
Έτσι πολύ ωραίο να κάνει γνωριμία σας, και στην Oneness.

Συχνά όταν αρχίσουμε αυτό το ταξίδι με προορισμό την πλήρη ανάμνηση του ποιοι είμαστε εμείς κάνουμε εμπειρία πολλά από την άποψη του τι φαίνεται σαν τη ζωή μας καταρρέει κατά καιρούς. Φαίνεται ότι συχνά ταλαντεύεται μεταξύ ακραίων ψηλά και τα ακραία χαμηλά, όταν κρίνει σαν όλος ο κόσμος μας κάνει ξαφνικά νόημα και δεν υπερβαίνει τους ανθρώπους που έχουμε πάντα τόσο γνωστό και που συνδέονται με την μπορεί να αισθάνονται σαν ξένοι? Και συχνά αισθάνονται τον ίδιο τρόπο για μας. Ένα μεγάλο μέρος της αιτίας αυτής είναι επειδή είμαστε "πτώση off" και "αφήνοντας πίσω" ό, τι δεν εξυπηρετεί πλέον θετικά εμπρός μας πνευματική ανάπτυξη. Μερικές φορές αυτό οι άνθρωποι μέσα, αλλά τις περισσότερες φορές δεν σημαίνει απλώς συμπεριφορές, τις σκέψεις και τις προοπτικές που είμαστε πραγματικά να αφήσει να πάει του.
Εγώ θα προτείνω ότι ίσως να ρίξετε μια ματιά σε ένα νήμα από τα μέλη μας δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. James δημοσιεύτηκε αυτό το νήμα και έχει πολλές καλές πληροφορίες σε αυτό σχετικά με τα είδη των συμπτωμάτων που αναφέρετε εσείς έχουν αντιμετωπίζετε. Υπάρχουν πολλά συμπτώματα που είναι κοινά μεταξύ αυτών που πρόσφατα αφύπνιση και την κατασκευή μεγάλων άλματα στη συνείδηση.
Εδώ είναι μια σύνδεση με το νήμα ....
Τα συμπτώματα της αφύπνισης

Ελπίζω να απολαύσετε την παραμονή σας στο Φεστιβάλ εμπειρία εδώ, και ελπίζω ότι έχουμε πολλά ακόμη πολύ διαφωτιστική συνομιλίες.

Άλλη μια φορά, Υποδοχή

Αγάπη, Φως και ευλογίες,

Namaste

Ουσία
Essence está offline   Reply With Quote
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για την Ουσία Για αυτό το χρήσιμο Post:
James (06-03-2009), περπάτημα το blog Ήθελα να σας ενημερώσουμε ότι η ενέργεια στα λόγια σας και τα λόγια τους ήταν, και είναι, αισθάνθηκε από μένα ένα πολύ ισχυρό, ακόμη και γράφ
Old 06-03-2009, 01:45 PM   #4 (Permalink)
Τα
Ανώτερος κράτη
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Ευχαριστήθηκε 1.242 Φορές σε 652 Posts
James is on a distinguished road

Γεια σας και καλώς από τις ΗΠΑ!

Φοβερός!

Θα πρότεινα θεωρείτε ότι έχετε σε ένα πνευματικό ταξίδι όλη τη ζωή σας και να έχουν προετοιμαστεί για ό, τι είναι επόμενο

Τείνω να επανέλθω στην Louise Hay αφού τα περισσότερα βιβλία για τον έλεγχο και την ισορροπία και αυτή τη φορά αισθάνομαι μια βαθύτερη κατανόηση σχετικά μου
λαχτάρα να αναζητήσουν την αποδοχή και την αγάπη του εκτός από μένα. Μπορώ να αισθάνομαι ότι μου καθυστερούν και μπορώ να δω τώρα πόσο λίγο αποδοχής / εκτίμηση / αγάπη που έδωσα στον εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια. (I loved την πρόσφατη ποίημα καθρέφτη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα).
Μπορείτε περιγράφουν το πρώτο βήμα σε όλους τους πνευματική ανάπτυξη που έχουμε και που είναι η αναγνώριση για αυτό που είναι. Το επόμενο βήμα είναι να την ευχαριστήσω για την άσκηση όπου μπορείτε να είστε σήμερα και αγάπη απελευθέρωση της ενέργειας του στο φως.

Έχω βιώσει την ίδια και έμαθα ότι μερικές φορές είναι καλύτερο να αναπτύσσεται ήσυχα και να αφήσει άλλους να βλέπουν αντί να ακούω ανάπτυξης σας. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να είναι αλήθεια για τον εαυτό σας.

Για να μπορέσετε να δείτε καθαρά μέσα σας πρέπει να σταθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τίποτα είναι γιατί σας κρατούν πίσω. Όποια και αν είναι, και μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι, πρέπει να αντιμετωπίσει, ευχαρίστησε και τα αποτελέσματά του θα απαλλαγεί από εσάς.

Ως μέρος της σκέψης, είμαι παντρεμένος εδώ και 30 χρόνια σε κάποιον που δεν μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις με τον εαυτό μου σε σχέση με το Πνεύμα, αλλά τόσο δύσκολο όσο μπορεί να είναι, έχουμε γίνει το έργο, όπως και εγώ μεγάλωσα, στην πραγματικότητα άρχισε να συνειδητοποιούν ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δάσκαλος μου. Στο τέλος, κοιτάζοντας πίσω, ήταν αυτή που με κράτησε γειωμένο ενώ εγώ τη βοήθειά της για να πετάξει.
06-03-2009, 02:20 PM
Ειρήνη,
James
James está offline   Reply With Quote
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον James για αυτό το χρήσιμο Post:
περπάτημα το blog Ήθελα να σας ενημερώσουμε ότι η ενέργεια στα λόγια σας και τα λόγια τους ήταν, και είναι, αισθάνθηκε από μένα ένα πολύ ισχυρό, ακόμη και γράφ
Old Thanks: 33   #5 (Permalink)
Τα
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
James, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδεχόμενο το email μου και για την προσφορά μου τόσο πολύ από την εμπειρία και διορατικότητα σας. Τελικό σχόλιο σας ήταν το πιο παρήγορο, όπως αγαπώ το σύζυγό μου και το μίσος την εξέλιξη της σκέψης μου ορθογραφία το τέλος μας.

Μόνιμη πρόσωπο με πρόσωπο με τους οποίους τα πράγματα που μου καθυστερούν ακούγεται καλό, αλλά δεν είναι σίγουροι πώς να το κάνουμε αυτό. Θα έπρεπε να κάνω διαλογισμό για τα θέματα;

06-03-2009, 02:32 PM
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον περπάτημα το blog για αυτό το χρήσιμο Post:
James Ήθελα να σας ενημερώσουμε ότι η ενέργεια στα λόγια σας και τα λόγια τους ήταν, και είναι, αισθάνθηκε από μένα ένα πολύ ισχυρό, ακόμη και γράφ
Old Ευχαριστήθηκε 1.242 Φορές σε 652 Posts   #6 (Permalink)
Τα
Ανώτερος κράτη

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
James, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδεχόμενο το email μου και για την προσφορά μου τόσο πολύ από την εμπειρία και διορατικότητα σας. Τελικό σχόλιο σας ήταν το πιο παρήγορο, όπως αγαπώ το σύζυγό μου και το μίσος την εξέλιξη της σκέψης μου ορθογραφία το τέλος μας.

Παράθεση:
Originally Αποστολέας περπάτημα το blog View Post
Μόνιμη πρόσωπο με πρόσωπο με τους οποίους τα πράγματα που μου καθυστερούν ακούγεται καλό, αλλά δεν είναι σίγουροι πώς να το κάνουμε αυτό. Θα έπρεπε να κάνω διαλογισμό για τα θέματα;

Ακούγεται σαν το γάμο σας έχει ένα ισχυρό θεμέλιο και θα είναι ωραία.
Δεν είμαι μεγάλος σε διαλογισμό, αλλά είμαι πάντα στο πνεύμα, ώστε ό, τι κάνετε μόλις μείνει σε εγρήγορση και να προσέχετε για ενδείξεις και τις στιγμές Ah Ha.
Μη βιαστείτε πράγματα και επίσης δεν αποκλείει ότι είστε κρατούνται πίσω για πολύ καλούς λόγους.
Απλά να είναι παρόντες και να απολαύσετε αυτό που συμβαίνει μέσα σας και αφήστε το να συμβεί στο δικό του χρόνο.
Είναι όλα καλά!
Η αλήθεια πρέπει να είναι έμπειρο.
Ακολουθήστε την καρδιά σας.
06-03-2009, 02:56 PM
Ειρήνη,
James
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον James για αυτό το χρήσιμο Post:
περπάτημα το blog Ήθελα να σας ενημερώσουμε ότι η ενέργεια στα λόγια σας και τα λόγια τους ήταν, και είναι, αισθάνθηκε από μένα ένα πολύ ισχυρό, ακόμη και γράφ
Old Ευχαριστήθηκε 1.242 Φορές σε 652 Posts   #7 (Permalink)
Τα
Ανώτερος κράτη

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Γεια και πάλι, Περπάτημα η τυρφώνες!

Όταν ήμουν νεότερος, μπορώ να χρησιμοποιήσω για να σκέφτονται άλλοι ήταν "κατοχή μου πίσω» και ότι αν ήμουν μόνη, θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο "πνευματικό" έως ότου συνειδητοποίησα ότι αυτές οι σκέψεις, για μένα ούτως ή άλλως, ήρθε από τον τόπο της άγνοιας και της εγωιστική επιθυμίες και ο φόβος του «βγαίνει».
Ακόμα μερικές φορές καταφύγει σε αυτές τις κοιλάδες στη ζωή μου.
Μόλις πρόσφατα, είχα μια Ah Ha στιγμή που φωτισμένη μου σε μερικές από τις λόγος πίσω συντριπτική "επιθυμία μου" να είναι "θεραπευτής". Ήμουν γνωρίζουν ότι βαθιά μέσα, ήξερα, ότι τότε, θα γίνει αποδεκτή από τους συγγενείς μου για την πνευματικότητα μου.
Υπάρχει τόσο πολύ οδήγηση μας, συνειδητά και υποσυνείδητα ότι χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθούν σε όλο το μεγαλείο είμαστε μέσα.
Ρωτήστε τον εαυτό σας την ερώτηση: κατοχή μου πίσω από αυτό; Η λέξη, την εξέλιξη, είναι πολύ αόριστη απάντηση.
Πιστεύω ότι θα βρείτε ότι όλες τις απαντήσεις σας δεν θα είναι επαρκείς λόγοι για κάποιον να θέλει να σας κρατήσει πίσω. Παράδειγμα: πιο τρυφερός, δίνοντας περισσότερο.
Μπορείτε να βρείτε, όπως και εγώ, που ήμουν εγώ που καθυστερούν από το να είναι αληθές για τον εαυτό μου γιατί σκέφτηκα ότι θα χάσουν την οικογένειά μου και ότι κατά βάθος, αυτό περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με τη σκέψη ότι η απώλεια της οικογένειάς μου, θα μου επιτρέψετε την ελευθερία να εκφράσω εαυτό μου περισσότερο πνευματικά. Αυτό ήταν φόβος ομιλίας. Ο φόβος που αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις.
Είμαστε περίπλοκα ανθρώπων, ο καθένας από εμάς, αλλά είναι πραγματικά όλα καλά γιατί μεγάλωσα, διότι αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα δεν είναι παρά από αυτούς. Στο τέλος ήταν καθηγητές μου.
Θα είναι ωραία. Είστε πρόστιμο. Πάρτε κάθε μέρα και να διδαχθεί από αυτό ό, τι έχει να σας διδάξει.
Έχετε ολόκληρο το σύμπαν στη διάθεσή σας!
06-03-2009, 06:53 PM
Ειρήνη,
James
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ στον James για αυτό το χρήσιμο Post:
Ουσία  (07-02-2009), περπάτημα το blog Ήθελα να σας ενημερώσουμε ότι η ενέργεια στα λόγια σας και τα λόγια τους ήταν, και είναι, αισθάνθηκε από μένα ένα πολύ ισχυρό, ακόμη και γράφ
Old Thanked 12 Times in 7 Posts   #8 (Permalink)
Τα
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Όμορφος. Πάω να πάτε σε έναν γύρο ποδήλατο και να σκεφθούμε αυτό. Ευχαριστούμε Τζέιμς. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συζήτηση ήταν που μου έστειλε ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή. Bless you.
07-02-2009, 09:24 πμ

Είμαι ο χρήστης αυτού του site, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι ένα θαυμάσιο γνώμη και πρέπει να εκτιμηθεί από όλους.
Old uv καθαριστής αέρα   #9 (Permalink)
Τα νέα
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
radha_1 is on a distinguished road

Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον radha_1 για αυτό το χρήσιμο Post:

radha_1 está offline   Reply With Quote
Reply

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ξεκινήσαμε, έχετε τελειώσει - Η Έρημος Κυρ Editor Νέα - Μυστικισμός 0 12-30-2008 03.30π.μ.
Psychic Ικανότητα: ψυχικών δυνατοτήτων και πώς να Awaken Them Editor Νέα - Psychic Ικανότητα & ψυχική ανάγνωση 0 11-04-2008 06.13π.μ.
Κοντά Μελέτη Εμπειρία Started Θάνατος - ShortNews.com Editor Νέα - Κοντά σε θάνατο εμπειρία 0 10-07-2008 10.40π.μ.
SETH - Ο δάσκαλος πνευματική ότι ξεκίνησε η Νέα Εποχή. Jonas1 Videos - Πνευματικότητα 0 09-15-2008 02:36 PM
Μήπως Self Awaken; - Mooji Jonas1 Videos - Πνευματικότητα 0 09-14-2008 09:52 PM

Ετικέτες
Awakeni , Started
Awakeni , Started ,

Thread Tools
Display Modes

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB κωδικός είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
HTML κώδικας Εκτός χρήσης
Trackbacks είναι Σε λειτουργία
Pingbacks είναι Σε λειτουργία
Refbacks είναι Σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT. Η ώρα τώρα είναι 07.00π.μ..

Χάρη στην NLP-er απολαύσετε αυτόματη μετάφραση