Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Automatické překlady provedené Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Noví členové fóra (První návštěva? Začněte zde!) > Prezentujte se!
Registrovat Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Hledat Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená Chat Místnost

Prezentujte se! Skvělý start pro vás na tomto fóru je jen představit sebe! Povězte nám něco o sobě, proč jste tady, co chcete, GO, aby na vás nebo něco jiného ...

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Awakeni , Started
Videa: Awakeni , Started ,

Reply

LinkBack Nástroje témat Zobrazovací módy
Old 06.03.2009, 12:15 AM   #1 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Poloha: Liverpool
www.experiencefestival.com
walking the blog is on a distinguished road

Jen se začala probouzet ... Myslím, že!

Chlapi - ahoj z Velké Británie!

Vysílání je vše pro mě něco nového, ale cítí se pravě dnes večer, takže tady bych jít ...

Byl jsem na své vlastní duchovní cestu, na pár let. I když jsem četl mnoho knih a poslouchal spoustu CD, mám pocit, že je to teprve začíná klikněte pro mě.

Můj poslední četl Sedona metoda, která byla obrovská zjevení ... Měl jsem velmi podivné tělesné reakce při uvolnění - většinou říhání a stává fyzicky vyčerpán (ne elegantní mi, že chci, aby zjevné!). Řekl, že všichni, já jsem pocit, že se přestěhoval na mě.

Mám sklon vrátit se zpět k Louise Hay poté, co nejvíce knih pro kontrolu a rovnováhu a tentokrát cítím hlubší porozumění o mé touhy hledat přijetí a lásky mimo mě. Cítím, že mě drží zpátky a nyní mohu vidět, jak málo o přijetí / ocenění / lásku jsem dal pro sebe v průběhu let. (Miloval jsem nedávno zrcadlo báseň zveřejněny na webu).

Jsem velmi milující a vysokou energetickou osobu, ale je to opravdu ničí mě, když jsem don't get it back. Tato otázka je stále velmi velká, jak se nyní odráží v mém životě tolika lidem, jejichž nesouhlas opravdu mi vadí a opravdu pracovní místo, to teď připadá jako můj manžel ztrácí zájem o mě taky!

Jsem opravdu snažil, aby moji pozornost od těchto vnějších projevů a podívejte se dovnitř, ale já opravdu nevím, jak přijmout sám sebe. Snažil jsem Hay afirmace a Wayne Dwyers knihy o projevuje, ale zůstává odpor. Odpor má 37 roků stavět, takže mě nepřekvapuje, že je to náročné. Jakékoli poznatky by blaženosti. Děkuji Vám a všem vám žehnám. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 06.03.2009, 03:59   #2 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

chapsborn2bwild's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
chapsborn2bwild is on a distinguished road

Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že!

To mi připomnělo dobrou cenovou nabídku, "Váš názor na mě nic není moje věc."
chapsborn2bwild está offline   Reply With Quote
Old 06.03.2009, 05:51   #3 (permalink)
Super člen
Moderátor
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Místo: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Poděkoval 1306 Times in 703 Příspěvky
Essence is on a distinguished road

Citace:
Původně odeslal chůze blog View Post

Vysílání je vše pro mě něco nového, ale cítí se pravě dnes večer, takže tady bych jít ...

Byl jsem na své vlastní duchovní cestu, na pár let. I když jsem četl mnoho knih a poslouchal spoustu CD, mám pocit, že je to teprve začíná klikněte pro mě.

Můj poslední četl Sedona metoda, která byla obrovská zjevení ... Měl jsem velmi podivné tělesné reakce při uvolnění - většinou říhání a stává fyzicky vyčerpán (ne elegantní mi, že chci, aby zjevné!). Řekl, že všichni, já jsem pocit, že se přestěhoval na mě.

Mám sklon vrátit se zpět k Louise Hay poté, co nejvíce knih pro kontrolu a rovnováhu a tentokrát cítím hlubší porozumění o mé touhy hledat přijetí a lásky mimo mě. Cítím, že mě drží zpátky a nyní mohu vidět, jak málo o přijetí / ocenění / lásku jsem dal pro sebe v průběhu let. (Miloval jsem nedávno zrcadlo báseň zveřejněny na webu).

Jsem velmi milující a vysokou energetickou osobu, ale je to opravdu ničí mě, když jsem don't get it back. Tato otázka je stále velmi velká, jak se nyní odráží v mém životě tolika lidem, jejichž nesouhlas opravdu mi vadí a opravdu pracovní místo, to teď připadá jako můj manžel ztrácí zájem o mě taky!

Jsem opravdu snažil, aby moji pozornost od těchto vnějších projevů a podívejte se dovnitř, ale já opravdu nevím, jak přijmout sám sebe. Snažil jsem Hay afirmace a Wayne Dwyers knihy o projevuje, ale zůstává odpor. Odpor má 37 roků stavět, takže mě nepřekvapuje, že je to náročné. Jakékoli poznatky by blaženosti. Děkuji Vám a všem vám žehnám. x

Pozdravy Procházky blog,
Takže velmi příjemné, že vás poznávám, a do jednoty.

Často, když se začneme tuto cestu zpět do plného připomenutí, kdo jsme my cítí příliš mnoho na to, co vypadá jako náš život se rozpadá na časy. Zdá se, že jsme často oscilují mezi extrémní výšky a extrémní minima, kde se cítí, jako by se celý náš svět náhle smysl nic víc a lidé jsme vždycky tak dobře známé a ve spojení se mohou cítit jako cizince, a často mají pocit, že stejným způsobem o nás. Velká část příčinou je to proto, že jsme "svržení off" a "opouští" to, co již neslouží naše největší pozitivní vpřed duchovní růst. Někdy to znamená lidí, ale častěji to jednoduše znamená, postoje, myšlenky a perspektivy, že jsme opravdu pustil.
Budu o tom, že možná jste se podívat na vlákno jeden z našich členů v poslední době odeslány, pokud jste tak již neučinili. James posta tato vlákna a má spoustu dobrých informací v ní o typech příznaky jste zmínil jste čelil. Existuje řada příznaků, které jsou běžné mezi těmi nově probuzení a dělat velké skoky na vědomí.
Zde je odkaz na vlákno ....
Příznaky probuzení

Doufám, že Vám Váš pobyt tady na festivalu zkušenosti, a doufám, že budeme mít mnoho více velmi poučná konverzace.

Ještě jednou, vítejte

Láska, Světlo a požehnání,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You For This k Essence Užitečné post:
James (06-03-2009), chůze blog (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 01:45 PM   #4 (permalink)
Členské
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Poděkoval 1242 Times in 652 Příspěvky
James is on a distinguished road

Dobrý den, vítejte z USA!

Děsivý!

Navrhoval bych vám za to, že jste byli na duchovní cestu celý svůj život a byli připraveni na to, co je další

Mám sklon vrátit se zpět k Louise Hay poté, co nejvíce knih pro kontrolu a rovnováhu a tentokrát se cítím hlubší porozumění o mém
touhu usilovat o přijetí a lásky mimo mě. Cítím, že mě drží zpátky a nyní mohu vidět, jak málo o přijetí / ocenění / lásku jsem dal pro sebe v průběhu let. (Miloval jsem nedávno zrcadlo báseň zveřejněny na webu).
Bys popsat první krok pro všechny duchovní růst máme, a to je rozpoznat, co to je. Dalším krokem je, aby poděkoval za to vám přinese, kde jste dnes a láskyplně uvolňování energie na světlo.

Mám stejné zkušenosti, a zjistila, že někdy je nejlepší pěstovat klidně a ať jiní vidí místo slyšet váš růst. Musíte však být vždy věrný sám sobě.

Jsem opravdu snažil, aby moji pozornost od těchto vnějších projevů a podívejte se dovnitř, ale já opravdu nevím, jak přijmout sám sebe. Snažil jsem Hay afirmace a Wayne Dwyers knihy o projevuje, ale zůstává odpor. Odpor má 37 roků stavět, takže mě nepřekvapuje, že je to náročné. Jakékoli poznatky by blaženosti. Děkuji Vám a všem vám žehnám. X

Než budete moci jasně vidět dovnitř, musíte postavit tváří v tvář s tím, proč něco je drží zpátky. Ať je to cokoliv, a tam může být mnoho důvodů, je třeba čelit, poděkoval a jeho vliv uvolní samo od sebe.
Jako vedlejší myslel jsem byl ženatý 30 let, aby někdo, kdo nesdílí stejné myšlenky jako já, pokud jde o Duchu, ale tak těžké, jak je možné, jsme si práci a když jsem vyrostl, jsem vlastně začal Uvědomujeme si, že ona byla jedna z mých největších učitele. Na konci ohlédnu zpátky, to byla ona, kdo mě stále uzemněna, když jsem jí pomohl k letu.
Klid,
James
James está offline   Reply With Quote
Po uživatelů říká James Thank You For This Užitečné post:
chůze blog (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 02:20 PM   #5 (permalink)
Členské
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

James, děkuji moc za zvažuje svůj e-mail a nabídli mi tolik vašich zkušeností a znalostí. Vaše konečné komentář byl nejvíce uklidňující, protože miluji svého manžela a nenávist myšlenka mého vývoje pravopisu náš konec.

Stojící tváří v tvář s tím, proč se věci drží mi zní dobře, ale nevíte, jak to udělat. Měl bych meditovat o otázkách?
Po uživatelů říká Děkujeme k chůzi blogu For This Užitečné post:
James (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 02:32 PM   #6 (permalink)
Členské
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Citace:
Původně odeslal chůze blog View Post
James, děkuji moc za zvažuje svůj e-mail a nabídli mi tolik vašich zkušeností a znalostí. Vaše konečné komentář byl nejvíce uklidňující, protože miluji svého manžela a nenávist myšlenka mého vývoje pravopisu náš konec.

Stojící tváří v tvář s tím, proč se věci drží mi zní dobře, ale nevíte, jak to udělat. Měl bych meditovat o otázkách?
Vypadá to, jako vaše manželství má pevné základy, a bude to fajn.
Nejsem velký na meditaci, ale já jsem vždy v Duchu, co děláte, takže zůstaňte varování a dávejte pozor na značky a Ah Ha momenty.
Nespěchejte věci a také nevylučují, že jste se rozhodl vrátit za velmi dobrých důvodů.
Je to všechno dobré!
Jen být přítomen a užijte si to, co se děje uvnitř vás a nechejte je stát ve svém vlastním čase.
Pravda má být zkušený.
Následujte své srdce.
Klid,
James
Po uživatelů říká James Thank You For This Užitečné post:
chůze blog (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 02:56 PM   #7 (permalink)
Členské
Senior Member

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983

Hi again, Pěší bog!
Když jsem byl mladší, mám použít, aby si jiní "mě drží zpátky," a že když jsem byl jediný, mohl jsem se tak daleko více "duchovní", až jsem si uvědomil, že ty myšlenky, pro mě tak jako tak, přišel z místa a neznalosti sobecké touhy a strach z "coming out".
Já ještě někdy ustoupit do těchto údolí v mém životě.
Zrovna nedávno jsem měl Ah Ha moment, který osvícený mi některé důvodem mé zdrcující "touha" být "léčitele". Byla jsem informována, že hluboko uvnitř jsem věděl, že pak bych přijmout moji příbuzní mé spiritualita.
Byl jsem vděčný, že si to uvědomují, a poděkoval jsem ji a láskyplně ho nechal jít a teď jsem více vyrovnané s ohledem na léčení. To je, jak to funguje a je to nádherné, pomalý proces.
Tam je tolik jízdy nás, vědomě i podvědomě, že to chvíli trvá, než vyroste do velikosti jsme uvnitř.
Položte si otázku: mě drží zpátky od toho, co? Slovo, vývoj, je příliš vágní odpověď.
Myslím, že zjistíte, že všechny vaše odpovědi nebudou dostatečné důvody, proč někdo chce držet zpátky. Příklad: více lásky, více dávat.
Možná zjistíte, jako já, že jsem držel jsem se vrátil z věrný sám, protože jsem si myslel bych přijít o svou rodinu, a že v hloubi, bylo to k dalším komplikacím s myšlenkou, že jsem ztratil rodinu by mi dovolte vyjádřit svobodu sám sebe duchovně. To byl strach mluvit. Strach čelit těmto výzvám čelem.
Jsme komplikované lidské bytosti, každý z nás, ale je to opravdu vše dobré, protože jsem vyrostl, protože tyto charakterové vady není jim navzdory. Na konci byli moji učitelé.
Budete v pořádku. Jste v pořádku. Užívat každý den a poučit se z toho, co to má naučit.
Máte celý vesmír k dispozici!
Klid,
James
Po 2 Users Say Thank You For This James Užitečné post:
Essence  (07-02-2009), chůze blog (06-03-2009)
Old 06.03.2009, 06:53 PM   #8 (permalink)
Členské
Junior Member

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13

Krásný. Chystám se jet na kole, a to přemýšlet. Thank you James. Jsem si jist, že tento rozhovor byl poslán do mě ten správný čas. Bůh ti žehnej.
Old 07.02.2009, 09:24   #9 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

radha_1's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Stránka 1 z 1 pracovní místo
radha_1 is on a distinguished road

Jsem uživatel těchto stránek ale myslím, že to je skvělý názor, a třeba si uvědomit všichni.
UV čistič vzduchu
radha_1 está offline   Reply With Quote
Po uživatelů říká k radha_1 Thank You For This Užitečné post:
chůze blog (07-06-2009)
Reply