Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Настояща себе си! А чудесно начало за вас в този форум е само да се представиш! Кажи ни нещо за себе си, защо сте тук, какво искате Към дам на вас или нещо друго ... |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Просто започна да се събуди ... мисля!Момчета - здрасти от Великобритания!
Командироване е ново за мен, но тя се чувства право тази вечер, така че тук аз отивам ... Аз бях на собствения си духовно пътуване за няколко години. Въпреки, че съм прочел много книги и слушах много CD-та, аз чувствам, че това е едва започва да кликнете за мен. Моят най-новите чете Седона е метод, който е огромен откровение ... Имах много странни физически реакции при освобождаване - най-вече оригване и стават физически изчерпани (не в дома ми, че искам да се проявяват!). Всичко това се каза, аз го чувствам, че тя ме премести. Склонен съм да се върне обратно към Луиз Хей след повечето книги за проверка и баланс и този път се чувствам по-дълбоко разбиране за моя копнеж да се търси приемане и любов от чужбина за мен. Не мога да чувствам, че ме задържа и не мога сега виждам колко малко приемане / поскъпване или любов, аз на себе си през годините. (Обичах последните поема огледало, публикувани на сайта). Аз съм много нежен, висок човек на енергия, но тя наистина ме унищожава, когато не си го върне. Този въпрос трябва да стане много голям, тъй като сега е отражение в живота ми от толкова много хора, чиито неодобрение наистина ме притеснява и наистина труда точка, той вече се чувства като съпругът ми се губят интерес в мен! Аз съм наистина се опитва да ми внимание от тези външни прояви и гледам вътре, но аз наистина не знам как да се приеме. Опитах сеното твърденията и Уейн Dwyers книги за проявява, но съпротивата продължава. Съпротивлението е имал 37 години да се изгради така че аз не съм изненадан, че това е истинско предизвикателство. Всякакви идеи ще бъдат блаженство. Благодаря ви и да ви благослови всички. х |
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: току-що започна да се събуди ... мисля!Това ми напомня на един добър цитирам, "Вашето мнение за мен не е моя работа."
![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1358
Благодари 1306 пъти в 703 Мнения
|
Re: току-що започна да се събуди ... мисля!Цитат:
Приветствия Пешеходни на блога Така че много хубаво да си познат, и за единството.Често, когато започнем това пътуване обратно към пълния спомен от това което ние правим, са много опит по пътя на това, което изглежда като нашия живот се разпада понякога. Изглежда ние често се люшка между екстремни върхове и екстремно ниски, където тя се чувства като че ли целият свят изведнъж ни има смисъл, не повече и на хората, които винаги са добре известни, така и свързани със могат да се почувстват като непознати, а често те се чувстват по същия начин за нас. Голяма част от причината за това е, защото ние сме "отпадане на разстояние" и "оставяйки след себе си" това, което вече не служи нашите най-напред положителен растеж духовно. Понякога това означава, хора, но по-често, отколкото не това просто означава, нагласи, мисли и перспективи, че ние сме наистина отидете на отдаване под наем. Аз отивам да се предполага, че може би да погледна в темата един от нашите членове, публикувани наскоро, ако вече не сте. Джеймс, публикувани тази тема и тя е много добър в него информация за типа на симптомите, които споменавате сте били свидетели. Има много общи симптоми, които са сред тези нови пробуждане и вземане на големи скокове в съзнание. Ето ви и линк към темата .... Симптомите на пробуждане Надявам се да се радвате на престоя си тук, в опит фестивал, и се надявам, ние имаме още много много поучително разговори. Още веднъж, добре дошли Любов, Светлина и благословии Намасте Същност |
|||||||||||
|
|
|
| Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за същността За това полезно мнение: |
Джеймс (06-03-2009),
ходене в блога (06-03-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: току-що започна да се събуди ... мисля!Момчета - здрасти от Великобритания!
Здравейте и добре дошли на САЩ! Командироване е ново за мен, но тя се чувства право тази вечер, така че тук аз отивам ... Прекрасен! Аз бях на собствения си духовно пътуване за няколко години. Въпреки, че съм прочел много книги и слушах много CD-та, аз чувствам, че това е едва започва да кликнете за мен. Бих предложил ли, че сте били на едно духовно пътуване целия си живот и са били подготвени за всичко, що е следващия Моят най-новите чете Седона е метод, който е огромен откровение ... Имах много странни физически реакции при освобождаване - най-вече оригване и стават физически изчерпани (не в дома ми, че искам да се проявяват!). Всичко това се каза, аз го чувствам, че тя ме премести. Склонен съм да се върне обратно към Луиз Хей след като повечето книги за проверка и баланс и този път се чувствам по-дълбоко разбиране за моята копнеж да се търси приемане и любов от чужбина за мен. Не мога да чувствам, че ме задържа и не мога сега виждам колко малко приемане / поскъпване или любов, аз на себе си през годините. (Обичах последните поема огледало, публикувани на сайта). Можете описват първата стъпка към духовно израстване всички имаме и тя признава, че е за какво е то. Следващата стъпка е да го благодаря за да ви донесат до мястото, където сте днес и с любов пускането му енергия в светлина. Аз съм много нежен, висок човек на енергия, но тя наистина ме унищожава, когато не си го върне. Този въпрос трябва да стане много голям, тъй като сега е отражение в живота ми от толкова много хора, чиито неодобрение наистина ме притеснява и наистина труда точка, той вече се чувства като съпругът ми се губят интерес в мен! Имам опит на едни и същи и научих, че понякога е най-добре да расте спокойно и други да се видите, вместо да чуем вашите растеж. Все пак, трябва винаги да бъде верен на себе си. Аз съм наистина се опитва да ми внимание от тези външни прояви и гледам вътре, но аз наистина не знам как да се приеме. Опитах сеното твърденията и Уейн Dwyers книги за проявява, но съпротивата продължава. Съпротивлението е имал 37 години да се изгради така че аз не съм изненадан, че това е истинско предизвикателство. Всякакви идеи ще бъдат блаженство. Благодаря ви и да ви благослови всички. Х Преди да можете да виждате ясно вътре във вас трябва да стоят лице в лице с нещо е защо ти спира. Каквото и да е, и може да има много причини, трябва да бъдат изправени, благодари и ефектът му ще се освободите от вас. Като страничен мисълта, че са женени от 30 години някой, който не споделят едни и същи мисли като мен по отношение на Духа, но толкова силно, колкото може да бъде, които сме направили това работи и като съм израснал, аз започнах да осъзнават, че тя е една от най-големите ми учител. В крайна сметка, гледайки назад, то тя е, който продължаваше да ме заземен, докато аз я помогне да летя. Мир, Джеймс |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за Джеймс За това полезно мнение: |
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: току-що започна да се събуди ... мисля!Джеймс, благодаря ти така много за планира моя имейл и за мен предлагат толкова много от своя опит и прозрение. Вашият окончателен коментар е най-вкусно, както аз обичам моя съпруг и омраза мисълта за моята еволюция правопис края на нас.
Постоянният лице в лице с защо нещата са ме задържа звучи добре, но не и сигурни как да направите това. Трябва ли да се медитира по въпросите? |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за ходене в блога за това полезно мнение: |
Джеймс (06-03-2009)
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: току-що започна да се събуди ... мисля!Цитат:
Аз не съм много по медитация, но аз съм винаги в Дух така, каквото и да правиш само внимавайте и следете за знаци и Ах моменти Ха. Не прибързвайте нещата, а също и не изключи, че сте се задържа за много добри причини. Всичко това е добре! ![]() Само да се представи и се наслаждавайте на случващото се вътре в себе си и да се случи в собствения си път. Истината трябва да бъде опитен. Следвайте сърцето си. Мир, ![]() Джеймс |
|||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за Джеймс За това полезно мнение: |
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: току-що започна да се събуди ... мисля!Здравейте отново, ходене на блато!
Когато бях млад, аз мисля да се използват други бяха "ме задържа", и че ако аз бях единствен, аз може да стане много по-"духовни", докато не осъзнах, че тези мисли, за мен така или иначе, дойде от едно място на невежеството и егоистични желания и страх от "излиза". Аз все още понякога попадат отново в тези долини в живота ми. Съвсем скоро имах Ах Ха момента който просветени мен някои от причините зад огромното ми "желанието" да бъде "лечител". Бях знаят, че дълбоко вътре, знаех, че тогава, аз ще се приемат от роднините ми за моята духовност. Бях благодарен да осъзнават това и аз го благодарност и любов го пусна и сега съм по-балансиран по отношение на изцелението. Ето как тя работи и това е едно прекрасно, бавен процес. Има толкова много ни шофиране, съзнателно и подсъзнателно, че отнема време да се превърне в величието ние сме вътре. Задайте си въпроса: ме задържа от какво? Думата, еволюция, е твърде неясен отговор. Мисля, че ще откриете, че всичките ви отговори няма да бъдат достатъчни причини за някой, който да искам да те прегърна обратно. Пример: по-нежен, по-даване. Можете да намерите, както го бях направил, че аз бях себе си задържа да бъдат верни на себе си, защото мислех, че ще загубят и моето семейство, че дълбоко, това е допълнително се усложнява с мисълта, че загубата семейството ми ще ми позволи свободата да изразят себе си по-духовно. Това беше страх говорене. Страхът от справяне с тези предизвикателства. Ние сме сложни човешки същества, всеки от нас, но наистина всичко е добре, защото съм израснал, защото характер на тези недостатъци не въпреки тях. В крайна сметка те са моите учители. Ти ще се оправиш. Вие сте наред. Приемайте всеки ден и се учат от това какво е да те научи. Имате право на цялата вселена на Ваше разположение! Мир, Джеймс |
||
|
|
|
| Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за Джеймс За това полезно мнение: |
Същност
(07-02-2009),
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: току-що започна да се събуди ... мисля!Красив. Аз ще отида на колело яздя и съзерцавам това. Благодаря ви Джеймс. Аз съм сигурен, че този разговор е било изпратено само за мен най-подходящото време. Наздраве.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: току-що започна да се събуди ... мисля!Аз съм потребител на този сайт, но аз мисля, че това е едно прекрасно мнение и трябва да бъдат оценени от всички.
UV Air Purifier ![]() |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за radha_1 За това полезно мнение: |
ходене в блога (07-06-2009)
|
![]() |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ние започнахме, можете завършен - пустинята нд | Editor | Новини - Мистицизъм | 0 | 12-30-2008 03:30 ч. |
| Психически способност: психически способности и "Как да се събудим Тях | Editor | Новини - психически & психически Способност за четене | 0 | 11-04-2008 06:13 AM |
| Близо изследване смъртта Започнати - ShortNews.com | Editor | Новини - Близо до смъртта | 0 | 10-07-2008 10:40 ч. |
| СЕТ - Духовният учител, която започна новата епоха. | Jonas1 | Видео - Израстване | 0 | 09-15-2008 02:36 ч. |
| Събудете Самостоятелно ли? - Mooji | Jonas1 | Видео - Израстване | 0 | 09-14-2008 09:52 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
| Display Modes | |
|
|