|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Подаруйте собі! Відмінний старт для вас на цьому форумі не тільки уявити собі! Розкажи нам що-небудь про себе, чому ви тут, що ви хочете шукати дати вам або що-небудь ще ... |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#10 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Джеймс,
Я дуже любить, високий чоловік енергії, але насправді руйнує мене, коли я не отримати його назад. Це питання має стати дуже великим, як це зараз відображається в моєму житті настільки багатьох людей, чиї несхвалення дійсно турбує мене, і по-справжньому трудовий точки, тепер він відчуває, як мій чоловік втрачає інтерес до мене теж! Я відчував таке ж і дізнався, що Іноді краще рости спокійно і нехай інші бачать замість того, щоб почути ваш зріст. Однак, ви повинні завжди бути вірним собі. Як можна спокійно рости, коли любов всередині такої великогабаритний сипучих і вам хочеться кричати його з вашої дахом?? І ваша печаль настільки глибоко, що ви хочете, щоб втопити в них? Мої почуття зводить мене з диким! Вчора я спробував поділитися з близького друга / колеги, і він засміявся - непарні сміятися, незручно. Я не міг зрозуміти, сміх, тому я запитав, і він поклав на те непроникним особою і зробив вигляд, щоб зрозуміти, що я кажу (для мене гумор?). |
||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо Нарнії за цей пост: |
Джеймс (07-21-2009),
Ходьба в блог (07-05-2009)
|
|
|
#11 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Я досить новий на цьому сайті, йдучи в блозі, але дозвольте мені серцево вітати вас.
Пробудження до розуміння, що ми всі Духа у фізичній формі має власний унікальний набір проблем, деякі з яких ви, описаних у Вашому власному досвіді. Є багато пропозицій, що я можу зробити, щоб допомогти, але все це дійсно залежить від вас вірити в себе. Єдиним справжнім впливом на вас, це ви. ![]() Я запропоную один біт подання через веб-сайт; весело з ним і насолоджуватися. Namaste http://gogratitude.com/ |
||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо Blackstone01 за цей пост: |
Сутності
(07-04-2009),
Ходьба в блог (07-05-2009)
|
|
|
#12 (Постійне посилання) | ||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1306 таймс "в 703 повідомленнях
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Привіт Blackstone,
Я бачу, вам сподобається "gogratitude" сайт, і всі їх роботи. Це дивне місце! Дозвольте мені запитати, ви також знайомі з сайту "тут"? (тут \u003d абсолютно унікальний думок) Ось посилання, де ви можете підписатися на щоденні нагадування. Я вже отримую ці пару років, і вони являють собою відмінний спосіб почати день .... Check It Out. Tuts Adventurers клубу: Дізнайся про силу думки & творчої візуалізації сповідувати мрії! Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності |
||||||||||
|
|
|
|
|
#13 (Постійне посилання) | ||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1306 таймс "в 703 повідомленнях
|
Re: тільки почали ... я буду думати!ОН .... Я ледве не забула ....
![]() Я саме хотіла запитати вас .... який тип з чорного каменю? Обсидіан, турмалін, онікс .....??? LOL Просто бути дурним ..... і розважитися ... ![]() (Я просто люблю, що мало танців рожевого слона ..... LOL) Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності |
||||||||||
|
|
|
|
|
#14 (Постійне посилання) | |||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Цитата:
Власне, це мій знайомий ім'я (КПП): П. також хотіли танців рожевого слона. дозволяє мені думати, ЛСД.: P |
|||
|
|
|
|
|
#15 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати! |
||
|
|
|
|
|
#16 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Щоб мені провалитися! Мені так пощастило, що привернуло стільки чудових посад. Спасибі вам усім!
![]() Відповідь полягає в справжню мене, і вона починає відроджуватися зараз особливо, так як я почала приймати тривалих поїздок цикл в сільській місцевості. Я починають розуміти, що всі obsticles що я думав, там були зупинки моє щастя створені мною ... багато моїх рішення про те, як усе має виявлятися, як інші можуть реагувати, коли я досяг, чого хочу і стільки віри, що моє щастя залежить від всіх інших ... Це всього лише велика Screan дим, і я поклав його туди. Там чудовий теплий вітер, що дме тут і речі починають здаватися clearer.x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Привіт!
Я новачок тут настільки вітати нас обох! Я відчув загальний поворот у моєму житті в останні два-три роки в зв'язку з пробудженням, і я просто хочу сказати вам, що, хоча це може здатися болючим часом, вона є частиною цього процесу. Я знайшов книгу Антонія DeMello до надзвичайно потужним в наданні допомоги з симптомами ви описали Може бути, Ви хотіли б перевірити їх для себе. Удачи на твоєму шляху мого друга. Це буде гарний що б не сталося.
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо Gemineyes за цей пост: |
Джеймс (07-21-2009),
Ходьба в блог (07-21-2009)
|
|
|
#18 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: тільки почали ... я буду думати!Привіт Джеймс.
Як ви бачите з мого підпису я щойно вступив ви, хлопці, і я одразу ж наткнувся на yopur посади відповідаючи на ходьбі в блозі. Ви говорите як воістину дивно мудра людина, і мені приносить велике задоволення познайомитися з вами. Це так рідко можна зустріти людей з певним типом мудрість, яку ви так очевидно, і я не можу допомогти, але є надія для людства до тих пір, поки є люди, як ви в світі. Я впевнений, що ваш люблячий способи допомогли багатьом, багатьом людям у вашому житті, і я просто хотів, щоб відправити ваш шлях подяку за це. Нехай твій світло засяє і висвітлити. Gemineyes.
|
|
| Цей користувач сказав Дякую Gemineyes за цей пост: |
Ходьба в блог (07-21-2009)
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ми почали, ви закінчили - сонця пустелі | Editor | Новини - містика | 0 | 12-30-2008 03:30 AM |
| Психічна Здібності: психічні здібності і як пробудити їх | Editor | Новини - Psychic & Здібності психічний читання | 0 | 11-04-2008 06:13 AM |
| Near Death Experience Дослідження було розпочато - ShortNews.com | Editor | Новини - Near Death Experience | 0 | 10-07-2008 10:40 ранку |
| Сет - духовного вчителя, який розпочався новий вік. | Jonas1 | Відео - Духовність | 0 | 09-15-2008 02:36 PM |
| Self чи прокинутися? - Mooji | Jonas1 | Відео - Духовність | 0 | 09-14-2008 09:52 PM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|