Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > New Members Forum (vizita e parë? Filloni këtu!) > Present veten!
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Present veten! Një fillim i madh për ju në këtë forum është i pranishëm vetëm për veten! Na tregoni diçka për veten, pse ju jeni këtu, çfarë ju doni SHKO për të dhënë për ju ose ndonjë gjë tjetër ...

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Threads:
, Awakeni Social Groups Started
, Awakeni Social Groups Started Social Groups

Reply

Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 07-04-2009, 07:32   110 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member
Points: 3,463, Level: 38Points: 3,463, Level: 38Points: 3,463, Level: 38
Activity: 57%Activity: 57%Activity: 57%

Narnia's Avatar

Activity Longevity
8/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss323
Narnia is on a distinguished road

Re: Vetëm për të filluar zgjuar ... mendoj!

Jakobit

Unë jam shumë i dashur, njeri të lartë të energjisë, por me të vërtetë më merr shpirtin mua kur unë nuk e merrni mbrapsht. Kjo çështje duhet të bëhen shumë të mëdha ashtu siç është tani pasqyrohet në jetën time nga njerëzit aq shumë pakënaqësi të cilit me të vërtetë pengon mua dhe me të vërtetë punës pikë, kjo tani ndjehet si burri im është humbur interes në mua, too!
I kanë përjetuar njëjtë dhe mësuar se ndonjëherë është mirë të rritet qetë dhe le të shohim të tjerët në vend që të dëgjojnë rritjen tuaj. Megjithatë, ju duhet gjithmonë të jetë e vërtetë për veten.

Si mund të rritet në heshtje kur dashuria është aq e gjatë brenda që rrjedhin dhe ju doni të thërras atë nga kulmi i juaj-top? Dhe brengat tuaj në mënyrë të thellë se ju doni të mbytem në to? Ndjenjat e mia janë të makinës me të egra!

Dje kam provuar ndarjen me një mik i ngushtë i / koleg dhe ai qeshi - një qesh çuditshme, të pakëndshme. Unë nuk mund të kuptoj qesh, kështu që unë dhe ai që ka bërë pastaj një fytyrë poker dhe pretenduar për të kuptuar se çfarë isha duke folur rreth (për qejf mua?).
Narnia está offline   Reply With Quote
Pas 2 Users Say Thank You to Narnia për këtë post të dobishme:
James (07-21-2009), ecje blog (07-05-2009)
Old 07-04-2009, 05:04   111 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Big Bear Valley News
Blackstone01 is on a distinguished road

Unë jam mjaft e re në këtë vend, ecje blog, por më lejoni gjithashtu të japë një mirëseardhje të ngrohtë për ju.

Zgjimi të kuptuar se ne jemi të gjithë të Frymës në një formë fizike e ka caktuar atë e vet unik të sfidave, disa prej të cilave ju kanë përshkruar në përvojat tuaja personale.

Ka shumë sugjerime që unë mund të bëjë për të ndihmuar, por të gjitha është me të vërtetë deri te ju me besim në veten tuaj. Ndikim të vërtetë mbi ju, po ju.

Unë do të ofrojë një pasqyrë pak e nëpërmjet një web site, have fun with it and enjoy.

Namaste
http://gogratitude.com/
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Pas 2 Users Say Thank You to Blackstone01 për këtë post të dobishme:
Thelbi  (07-04-2009), ecje blog (07-05-2009)
Old 07-04-2009, 05:18   112 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator
Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204
Vendndodhja: Thellë East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.314 Times in 707 Posts
Essence is on a distinguished road

Përshëndetje Blackstone,

Unë shoh se jeni gëzojnë gogratitude "faqen e internetit dhe të gjithë punën e tyre. Kjo është një vend i mrekullueshëm!!
Më lejoni të pyes, a jeni njohur edhe me tut "faqe? (tut \u003d Totally Unique Mendim)
Këtu është një link ku ju mund të regjistroheni për paralajmërimeve të përditshme. Kam marrë këto për disa vjet dhe tani ata janë një mënyrë e madhe për të filluar ditën tuaj .... check it out.

Tuts Adventurers Club: Explore fuqia e mendimit dhe vizualizimi krijues të ëndrrave të sigurt!

Dashurisë, dritës dhe bekimin,

Namaste

Thelbi

Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 05:25   113 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator
Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204
Vendndodhja: Thellë East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.314 Times in 707 Posts
Essence is on a distinguished road

OH .... Unë pothuajse harruar ....

Unë kam qenë kuptim te ju pyes .... çfarë lloji i Zi gurit? Xham vullkanik, turmalinë, Onyx .....???

..... LOL Just qenë budalla dhe ka disa fun ...

(I just love se elefant vallëzimi pak i kuq ..... LOL)

Dashurisë, dritës dhe bekimin,

Namaste

Thelbi
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-05-2009, 11:03   114 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Big Bear Valley News
Blackstone01 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Thelbi
Unë kam qenë kuptim te ju pyes .... çfarë lloji i Zi gurit? Xham vullkanik, turmalinë, Onyx .....???

Në të vërtetë, është e njohur emrin tim (cat): PI edhe si vallëzimi elaphant trëndafili. më bën të mendoj e LSD.: P
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-05-2009, 04:10   115 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 16%Activity: 16%Activity: 16%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
6/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
BelievHUman is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Blackstone01 View Post
Në të vërtetë, është e njohur emrin tim (cat): PI edhe si vallëzimi elaphant trëndafili. më bën të mendoj e LSD.: P
[/ color]
:-)

Vajza ime përdorur për gjithmonë dua që pjesë replayed, që është çudi pse?
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-05-2009, 08:05   116 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
walking the blog is on a distinguished road

Blimey! Unë jam aq me fat që kanë tërhequr kaq shumë postime mrekullueshme. Thank you all!

Përgjigjja është brenda autentike mua dhe ajo është duke filluar të rishfaqen veçanërisht tani që kam filluar të marrë rides gjatë ciklit në fshat.

Unë jam që vijnë të kuptojnë se të gjitha obsticles që mendova u ka ndalur lumturia e mia janë të krijuar nga mua ... aq shumë e gjykimet e mia për gjërat se si duhet të qarta, se si të tjerët mund të reagojnë kur kam arritur atë që dua dhe kaq shumë besim se lumturia ime është e varur nga të gjithë të tjerët ... Kjo është e gjitha screan vetëm një tym i madh dhe kam vënë aty. Ka një erë e ngrohtë defekt i mrekullueshëm këtu dhe gjërat kanë filluar të duken clearer.x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-21-2009, 03:27   117 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 43, Level: 1Points: 43, Level: 1Points: 43, Level: 1

Gemineyes's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Gemineyes is on a distinguished road

Hi!
Unë jam i ri këtu edhe aq i mirëpritur për të dyja ne!
Unë kam përjetuar një kthesë totale e jetës time në dy-tre vitet e kaluara për shkak të zgjimit dhe unë vetëm dua të them se edhe pse kjo mund të duket e dhimbshme disa herë, kjo është pjesë e procesit. Unë kam gjetur librat Antony DeMello të jetë tejet i fuqishëm për të ndihmuar me simptomet ju kanë përshkruar kështu që ndoshta ju do të donte për të kontrolluar ato për veten tuaj.
Good luck në udhëtimin tuaj my friend. Ajo do të jetë një e bukur pa marrë parasysh se çfarë ndodh.
Old 07-21-2009, 03:42   118 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 43, Level: 1Points: 43, Level: 1Points: 43, Level: 1

Gemineyes's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Gemineyes is on a distinguished road

Hi James.
Siç mund ta shikoni nga firma ime kam vetëm bashkuar ju djema dhe unë menjëherë erdhi gjithë postimet yopur iu përgjigjur në këmbë blog. Ju tingëllojë si një person me të vërtetë mahnitëse të mençur, dhe kjo më jep kënaqësi të madhe për të bërë të njohurin tuaj. Ai është kaq i rrallë që të vijnë të gjithë njerëzit me lloj i veçantë i dituri që ju keni kaq qartë dhe unë nuk mund të ndihmojnë, por të ketë shpresë për njerëzimin sa kohë që ka njerëz si ju në botë.
Unë jam i sigurt rrugët e tua i dashur kanë ndihmuar shumë, shumë njerëz në jetën tuaj dhe unë vetëm donte të dërgonte mirënjohjen rrugën tuaj për këtë.
Shndrit maj drita juaj me radhë dhe të mësoj.
Gemineyes.
Reply

| Hi -- » Prezantimi im Similar Threads

Fije
Nismėtari Forum Forum Last Post News - Shpirtërore
Ne kemi filluar, ju mbaruar - Desert Sun Editor News - misticizmi 10:00 12-30-2008 03:30
Psikike Aftësia: aftësive psikike dhe të zgjuar Si Them Editor Lajme - Aftësia & Psychic Psychic Reading 10:00 11-04-2008 06:13
Studimi në përvojë afër-vdekjes - Shoqata e shtypit Editor News - Near Death Experience 10:00 10-07-2008 10:40
- Seth mësuesi shpirtëror që filloi Epoka e Re. Jonas1 Videos - shpirtërore 10:00 09-15-2008 02:36
A Vetë zgjuar? - Mooji Jonas1 Videos - shpirtërore 10:00 09-14-2008 09:52

Threads:
Awakeni Social Groups Started
Awakeni Social Groups Started Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. 11:29-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

vB Enterprise Translator nga NLP-er
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google