|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room [1] |
| Present yourself! Velik začetek za vas na ta forum je samo predstaviti sebe! Povejte nam kaj o sebi, zakaj ste tukaj, kaj hočeš GO za vas ali kaj drugega ... |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Države
Senior Member
|
Re: Samo začela prebujati ... mislim!James,
Jaz sem zelo ljubeč, visoko energetsko oseba, vendar je v resnici uničuje me, ko ne pridem nazaj. To vprašanje je vedno zelo velik, kot je zdaj zrcali v mojem življenju, ki ga tako veliko ljudi, katerih neodobravanje pošteno moti me in res dela točki, je zdaj občutek, moj mož izgublja zanimanje za mene! Sem doživela enako in ugotovil, da včasih je najbolje, da raste tiho in naj drugi vidijo, namesto slišati vaše rasti. Vendar pa morate vedno zvesti sami. Kako lahko en raste tiho, ko Ljubezen notranjost pa je tako preveč tekoče in se želite kričati, ven iz vašega strehi?? In tvoja bremena, tako globoko, ki jih želite utopiti v njih? Moji občutki so me divje vožnje! Včeraj sem se potrudil delijo z tesen prijatelj / kolega in se je zasmejal - čuden smeh, neprijetno. Nisem mogla razumeti smeh, zato sem ga vprašal, in mu nato dajo na poker obraz in se pretvarjal, da razumete, kaj sem govoril (za humor me?). |
||
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Samo začela prebujati ... mislim!Jaz sem precej nov na tej strani, hoja blog, ampak mi tudi razširiti toplo dobrodošlico za vas.
Prebujenje za razumevanje, da smo vsi Duha v fizični obliki, ima svoj edinstven niz izzivov, nekateri, ki ste ga opisali v svoje lastne izkušnje. Obstaja veliko predlogov, da bi lahko naredila za pomoč, vendar je vse res, je odvisno od vas, da zaupate vase. Samo res vpliva na vas, si ti. ![]() Bom ponujajo eno malo vpogled preko spletne strani, zabavajte se z njim in uživajte. Namaste http://gogratitude.com/ |
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Super država
Moderator
|
Re: Samo začela prebujati ... mislim!Lep pozdrav Blackstone,
Vidim, da ste uživali "gogratitude" site in vse svoje delo. To je čudovito mesto! Naj vas vprašam, ste tudi seznanjeni z "tut" site? (tut \u003d Totally Unique thoughts) Tukaj je link, kjer se lahko prijavite za dnevne opomnike. I so prejemali te za nekaj let in so odličen način za začetek vašega dneva .... check it out. TUTs Avanturisti Club: Raziščite moč misli in ustvarjalne vizualizacije, da očitno sanje! Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Super država
Moderator
|
Re: Samo začela prebujati ... mislim!OH .... Skoraj sem pozabil ....
![]() Sem bil kar pomeni, da vas .... kakšen tip Black Stone? Obsidian, turmalin, Onyx .....??? LOL Samo pa neumno ..... in ob nekaterih zabavno ... ![]() (Obožujem to malo plesa pink slona ..... LOL) Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
|
New Member
Junior države
|
Re: Samo začela prebujati ... mislim!Citat:
Pravzaprav, to mi je znano ime (mačka): PI všeč tudi ples roza elaphant. me pomislite na LSD.: P |
|||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Samo začela prebujati ... mislim!Zaboga! Tako sem srečen, da so pritegnili toliko čudovitih mest. Hvala vsem!
![]() Odgovor je v verodostojno in ona mi je začelo zdaj ponovno pojavijo predvsem zato, ker sem začela s ciklom dolge vožnje na podeželju. Prihajam zavedati, da so vse obsticles sem mislil, da so bili tam ustavljanja moje sreče so bili oblikovani z mano ... Toliko mojih sodb o tem, kako stvari, ki jih očitno, kako lahko drugi odzovejo, ko sem dosegla, kar želim, in tako močno prepričanje, da je moja sreča je odvisna od vseh ostalih ... To je vse samo velika screan dima in sem dal to tam. Obstaja čudovit topel veter, ki piha tukaj, in stvari so se začeli zdi clearer.x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Samo začela prebujati ... mislim!Zdravo!
Jaz sem novi tukaj tudi tako dobrodošli na oba! Imam izkušnje skupaj preobrat v mojem življenju v zadnjih dveh do treh letih zaradi prebujanje in želim povedati, da čeprav se morda zdi boleča od časa do časa, je del procesa. Našel sem knjigo Antony DeMello, da je treba zelo močne v pomoč pri simptomi, ki ste ga opisali, da morda bi radi, da jih preverijo sami. Vso srečo na vaši poti prijatelj. To bo en lep, ne glede kaj se zgodi.
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Samo začela prebujati ... mislim!Hi James.
Kot lahko vidite iz mojega podpisa imam šele pridružili fantje in sem takoj prišel čez yopur delovnih mest, odgovor na hojo blog. Zveniš kot zares neverjetno pametno osebo, in to veliko veselje mi je, da bo vaše znanca. To je tako redko, da naletijo na ljudi s posebno vrsto modrosti, ki ste jih tako očitno in ne morem pomagati, ampak upanje za vse človeštvo, dokler obstajajo ljudje, kot si ti v svetu. Prepričan sem, da vaš ljubeč način so pomagali veliko, veliko ljudi v vašem življenju in sem si želela, da pošljete svojo pot hvaležnost za to. May vaša luč sveti tja in osvetlitev. Gemineyes.
|
|
| Po User Says Thank You do Gemineyes Za to Useful Post: |
hoja blog (07-21-2009)
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Začeli smo, ste končali - Desert Sun | Editor | Novice - Mysticism | 0 | 12-30-2008 03:30 |
| Psychic Ability: Psychic Abilities in nasveti za Prebudite Them | Editor | Novice - Psychic Ability & Psychic Reading | 0 | 11-04-2008 06:13 |
| Near Death Izkušnje Started Study - ShortNews.com | Editor | Novice - Near Death Experience | 0 | 10-07-2008 10:40 |
| Seth - duhovni učitelj, ki je začel New Age. | Jonas1 | Videos - duhovnost | 0 | 09-15-2008 02:36 |
| Ali Self Prebudite? - Mooji | Jonas1 | Videos - duhovnost | 0 | 09-14-2008 09:52 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|