|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Prezentácia sa! Skvelý štart pre vás na tomto fóre je len predstaviť seba! Povedzte nám niečo o sebe, prečo ste tu, čo chcete, GO, aby na vás alebo niečo iné ... |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!James,
Som veľmi milujúci a vysokú energetickú osobu, ale je to naozaj ničí ma, keď som Nechcem get it back. Táto otázka je stále veľmi veľká, ako sa teraz odráža v mojom živote toľkých ľuďom, ktorých nesúhlas naozaj mi vadí a naozaj pracovné miesto, to teraz pripadá ako môj manžel stráca záujem o mě taky! Mám rovnaké skúsenosti, a zistil, že Niekedy je najlepšie pestovať ticho a nech iní vidia miesto počuť váš rast. Musíte však byť vždy verný sám sebe. Ako sa môže človek rast ticho, keď láska vnútri je tak po-plynulý a chcete kričať, že sa z vašej strechy-top?? A váš smútok tak hlboký, že chcete, aby sa v nich utopiť? Moje pocity sú hybnou mne divokej! Včera som sa snažil zdieľať s blízkym priateľom / kolega a smial sa - nepárny smiať, nepríjemné. Nedokázal som pochopiť, smiať, tak som sa opýtal a on potom dal na pokerovej tváre a predstieral, že pochopil, čo som hovoril (k humoru ma?). |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This do Narnie Užitočné post: |
James (07-21-2009),
chôdze blog (07-05-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Som pomerne nová na túto stránku, chôdza blog, ale dovoľte mi tiež rozšíriť privítať na vás.
Prebudení k poznaniu, že sme všetci Ducha v listinnej podobe má vlastný unikátny súbor úloh, z ktorých niektoré ste podľa svojej vlastnej skúsenosti. Existuje veľa návrhov, ktoré som mohol urobiť, aby pomohol, ale to všetko je naozaj na vás, aby ste dôveru v seba sama. Jediný skutočný vplyv na vás, ste vy. ![]() Ja ponúkne jeden trochu nahliadnuť prostredníctvom webových stránok, pobaviť sa a užite si. Namaste http://gogratitude.com/ |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k Blackstone01 Užitočné post: |
Essence
(07-04-2009),
chôdze blog (07-05-2009)
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Pozdravy Blackstone
Vidím, že ste si "gogratitude" stránky a všetky ich prácu. Je to nádherné miesto! Opýtam sa vás tiež zoznámi s "tut" stránky? (tut \u003d absolútne unikátne myšlienky) Tu je odkaz na miesto, kde sa môžete zaregistrovať pre každodenné pripomenutie. Bol som na príjme týchto pár rokov a sú skvelý spôsob, ako začať svoj deň .... na to pozrieť. Tutsi Dobrodruhovia Klub: Preskúmať silu myslenia a kreativita vizualizácie manifestovať sny! Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!OH .... Skoro som zabudol ....
![]() Som sa vás opýtať .... aký typ čierny kameň? Obsidián, turmalín, onyx .....??? LOL Len je hlúpe ..... a ktoré majú nejakú zábavu ... ![]() (Len som rád, že malé sloní tanec ružové ..... LOL) Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Citácia:
Vlastne je to moje známe meno (kat): PI tiež rád tanec ružové elaphant. ma núti premýšľať o LSD.: P |
|||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že! |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Sakra! Som tak šťastný, že som prilákalo toľko nádherných miest. Ďakujem vám všetkým!
![]() Odpoveď je v pravej já a ona je teraz začína znovu objaví najmä preto, že som začal brať dlhý cyklus vychádzky do prírody. Idem si uvedomiť, že všetky obsticles, že som myslel, že tam zastavil moje šťastie sú vytvorené mnou ... toľko môj úsudok o tom, ako by mali veci zjavné, ako iní mohli reagovať, keď som dosiahol toho, čo chcem, a tak presvedčenie, že moje šťastie je závislé na ostatných ... Je to všetko len veľký dym screan a dal som to tam. Je tu nádherný teplý vietor sem a veci sa začínajú zdať clearer.x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Ahoj!
Som tu nový taky tak vitajte na nás oboch! Mám skúsenosti spolu obrat v mojom živote v posledných dvoch až troch rokov vzhľadom na prebudenie, a chcem vám povedať, že aj keď sa môže zdať niekedy bolestivé, je súčasťou procesu. Našiel som Antony DeMello kníh, ktoré majú byť extrémne silný pri pomoci s príznakmi máte popísané, takže možno budete chcieť skontrolovať je sám. Veľa šťastia na vašej ceste, môj priateľ. Bude to jedna krásna, bez ohľadu na to, čo sa stane.
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k Gemineyes Užitočné post: |
James (07-21-2009),
chôdze blog 08.02.2009, 08:18 PM
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Len sa začala prebúdzať ... Myslím, že!Hi James.
Ako môžete vidieť z môjho podpisu, ktoré som nastúpil vy a ja som hneď narazil na yopur miest odpoveď na pešej blogu. Hovoríš ako naozaj úžasný múdry človek, a to pre mňa veľkým potešením, že vás spoznávam. To je tak vzácne stretnúť ľudí s konkrétny druh múdrosti, že ste tak zjavne a nemůžu si pomoct, ale majú nádej pre ľudstvo tak dlho, kým tam sú ľudia ako ty na svete. Som si istý, váš milujúci spôsoby pomohli veľa, veľa ľudí vo svojom živote a ja som len chcel poslať poďakovanie svojej ceste za to. Môže vaše svetlo svieti ďalej a osvetliť. Gemineyes.
|
|
| Po užívateľov hovorí k Gemineyes Thank You For This Užitočné post: |
chôdze blog 08.02.2009, 08:18 PM
|
![]() |