|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Prezentati-va! Un start bun pentru tine la acest forum este doar să prezinte tine! Spune-ne ceva despre tine, de ce eşti aici, ce vrei GO pentru a vă fi sau orice altceva ... |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
Re: Doar început să se trezească ... cred!James,
Sunt foarte iubitoare, persoană de mare energie, dar este într-adevãr distruge mine, atunci când nu-mi lua it spate. Această problemă trebuie să devină foarte mare cum este reflectat în prezent în viaţa mea de atât de mulţi oameni dezaprobare ale căror într-adevăr mă deranjează şi pentru a forţei de muncă într-adevăr punct, acum se simte ca sotul meu este de a pierde interesul pentru mine de asemenea! Eu am experimentat la fel şi a aflat că , uneori, cel mai bine este să crească în linişte si lasa altele a se vedea în loc de creştere aud dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie să fie întotdeauna adevărat pentru tine. Cum se poate dezvolta in liniste, atunci când în interiorul Iubirea este atât de mult cu trafic fluid şi doriţi să Shout It Out de la acoperişul tău-top??? Şi dumneavoastră durerile atât de adâncă pe care doriţi să se înece în ele? Sentimentele mele sunt de conducere eu sălbatice! Ieri am încercat de partajare cu un prieten apropiat / coleg şi el a rîs - un rîs ciudat, disconfort. Nu am putut înţelege râde, aşa că am întrebat şi el, apoi puse pe o fata de poker şi pretins să înţeleagă ceea ce am fost vorba (cu umor mine?). |
||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You să Narnia pentru acest post-uri utile: |
Iacov (07-21-2009),
de mers pe jos de blog (07-05-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Doar început să se trezească ... cred!Sunt destul de noi la acest site, mersul pe jos blog-ul, dar permiteţi-mi să se extindă, de asemenea, un călduros bun venit pentru tine.
Trezirea la înţelegerea faptului că suntem cu toţii de Spirit într-o formă fizică a set unic propriu de provocări, dintre care unele le-aţi descris în propriile voastre experienţe. Există multe sugestii pe care am putea face pentru a ajuta, dar totul este într-adevăr până la tine să ai încredere în tine. Influenţa adevărat numai pe tine, esti tu. ![]() Eu va oferi un pic de înţelegere, prin intermediul unui site web; sa te distrezi cu ea şi să se bucure. NAMASTE http://gogratitude.com/ |
||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You să Blackstone01 pentru acest post-uri utile: |
Esenţa
(07-04-2009),
de mers pe jos de blog (07-05-2009)
|
|
|
#12 (Permalink) | ||
|
Super Membru
Moderator
|
Re: Doar început să se trezească ... cred!Salutări Blackstone,
Te văd bucura de gogratitude "," site-ului şi toată munca lor. Este un loc minunat! Lasă-mă să întreb, de asemenea, sunteţi familiarizaţi cu Tut "" site-ul? (tut \u003d totul unic Thoughts) Aici este un link la care vă puteţi înscrie pentru memento-uri de zi cu zi. Am fost primit aceste pentru o pereche de ani acum, şi sunt o modalitate foarte bună de a începe ziua .... Check it out. Tuts Aventurieri Club: Explora puterea de gândire şi vizualizare creativa pentru a manifesta visele! Love, lumină şi binecuvântările, NAMASTE Esenţa |
||
|
|
|
|
|
#13 (Permalink) | ||
|
Super Membru
Moderator
|
Re: Doar început să se trezească ... cred!OH .... Aproape că am uitat ....
![]() Am fost sensul sa te intreb .... ce tip de Black Stone? Obsidian, turmalina, Onyx .....??? LOL ..... Doar a fi o prostie şi având te distrezi ... ![]() (Îmi place că dans puţin elefant roz ..... LOL) Love, lumină şi binecuvântările, NAMASTE Esenţa |
||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Doar început să se trezească ... cred!Citat:
De fapt, e familiare meu nume (CAT): PI, de asemenea, ca dans elaphant roz. mă face să mă gândesc de LSD.: P |
|||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Doar început să se trezească ... cred!Blimey! Sunt atât de norocos sa au atras posturi minunat atât de multe. Thank you all!
![]() Răspunsul este autentic în mine şi ea începe să reapară acum mai ales de când am început să ia plimbari cu ciclu lung în mediul rural. Vin sa realizeze ca toate obsticles m-am gândit că s-au oprire exista fericirea mea sunt create de mine ... atât de multe hotărârilor mele despre modul în care lucrurile ar trebui să manifeste, altii cum ar putea reacţiona atunci când am realizat ceea ce vreau şi credinţa atât de mult că fericirea mea se bazează pe toată lumea ... Totul e doar un screan mare de fum si am pus-o acolo. Există un vânt cald minunat suflare aici şi lucrurile încep să se par clearer.x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Doar început să se trezească ... cred!Hi!
Sunt nou pe aici prea atât de bun venit la amandoi! Am experimentat o cotitură total de viaţa mea în ultimii doi-trei ani, datorită trezirea şi vreau să vă spun că, deşi s-ar putea părea dureroasă uneori, este parte a procesului. Am găsit cărţi Antoniu DeMello de a fi extrem de puternic în a ajuta cu simptome pe care le-au descris acest lucru poate v-ar plăcea să-i pentru tine. Mult noroc în călătoria dvs. de prietenul meu. Acesta va fi unul frumos, indiferent de ce se întâmplă.
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You să Gemineyes pentru acest post-uri utile: |
Iacov (07-21-2009),
de mers pe jos de blog (07-21-2009)
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Doar început să se trezească ... cred!Max James.
După cum puteţi vedea din semnătura mea l-am alăturat tu guys şi imediat am dat peste posturi yopur răspunde la mersul pe jos la blog. Vorbeşti ca o persoană cu adevărat uimitor înţelepţi, şi it a da eu mare placere pentru a face cunoştinţă dumneavoastră. Este atât de rar să vină peste oameni cu un anumit tip de intelepciunea pe care le au, astfel, evident, şi nu mă pot ajuta, dar au speranţă pentru omenire, atât timp cât există oameni ca tine în lume. Eu sunt căile tale iubitoare-vă că au ajutat mulţi, mulţi oameni în viaţa ta şi am vrut doar pentru a trimite recunoştinţă calea ta pentru asta. Strălucească dumneavoastră vă poate lumina mai departe şi a ilumina. 08:05
|
|
| În urma User says Thank You a Gemineyes pentru acest post-uri utile: |
de mers pe jos de blog (07-21-2009)
|
![]() |