|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Present sevi! Lielisks sākums jums šis forums ir tikai iepazīstināt sevi! Pastāsti mums kaut ko par sevi, kādēļ jūs esat šeit, ko jūs vēlaties GO dot jums vai kaut kas cits ... |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: Just sāka modināt ... Es domāju!James,
Es esmu ļoti mīlošs augstu enerģijas persona, bet tas tiešām iznīcina mani, kad es nesaņem atpakaļ. Šis jautājums kļūst ļoti lielas, kā tas ir tagad atspoguļojas manā dzīvē, ko tik daudzi cilvēki, kuru nosodījumu patiešām uztrauc mani un lai tiešām darba punkts, ka tagad jūtas kā mans vīrs zaudē interesi par mani arī! Es esmu pieredzējis pats un uzzināja, ka dažreiz vislabāk ir augt klusi un ļaut citiem redzēt, nevis dzirdēt jūsu izaugsmi. Tomēr jūs vienmēr uzticīgi sev. Kā var augt mierīgi, kad Love iekšpusē ir tik pār-plūst un jūs vēlaties uzkliegt to ārā no sava jumta? Un jūsu bēdas tik dziļi, ka jūs vēlaties noslīcināt ar viņiem? Manas jūtas brauciena mani savvaļā! Vakar es mēģināju apmaiņu ar tuvs draugs / kolēģis un viņš iesmējās - nepāra smieties, neērti. Es nevarēju saprast, smieties, tāpēc es lūdzu, un viņš tad laiž poker sejas un izlikās, lai saprastu, ko es runāju apmēram (līdz humors me?). |
||
|
|
|
| Pēc 2 Lietotāji Say Paldies Narnia Par šo noderīgo Post: |
James (07-21-2009),
pastaigas blog (07-05-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Just sāka modināt ... Es domāju!Es esmu diezgan jauns lietotājs, pastaigas blogu, taču ļaujiet man arī paplašināt silti welcome to you.
Atmodas uz izpratni, ka mēs visi esam no Gara fiziskā forma ir tā paša unikālā problēmu kopums, daži no kuriem jums ir aprakstīta savā pieredzē. Ir daudzi ieteikumi, ka es varētu darīt, lai palīdzētu, bet tas viss patiešām ir atkarīgs no jums uzticēties sev. Tikai patieso ietekmi uz jums, ir jums. ![]() Es sniedz vienu bitu ieskata, izmantojot tīmekļa vietni, ir jautri ar to un baudīt. Namaste http://gogratitude.com/ |
||
|
|
|
| Pēc 2 Lietotāji Say Paldies Blackstone01 Par šo noderīgo Post: |
Essence
(07-04-2009),
pastaigas blog (07-05-2009)
|
|
|
#12 (Permalink) | ||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Just sāka modināt ... Es domāju!Sveicieni Blackstone
Es redzu, jums baudīt "gogratitude" vietas un visu to darbu. Tā ir lieliska vieta! Ļaujiet man jautāt, vai jūs arī iepazīties ar "tut" site? (tut \u003d Totally Unikālo domas) Šeit ir saite, kur jūs varat pierakstīties uz ikdienas atgādinājumi. Man ir saņēmuši šos pāris gadus un ir lielisks veids, kā sākt savu dienu .... to pārbaudīt out. Tuts Adventurers Club: Izpētīt jauda domas un radošo vizualizāciju nodoties sapņiem! Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#13 (Permalink) | ||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Just sāka modināt ... Es domāju!OH .... Es gandrīz aizmirsu ....
![]() Esmu bijis nozīmē lūgt jums .... kāda veida Black Stone? Obsidiāna, Tourmaline, Onyx .....??? LOL nav tikai muļķīgs ..... un ņemot some fun ... ![]() (Es mīlu, ka maz deju rozā ziloni ..... LOL) Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Just sāka modināt ... Es domāju!Quote:
Faktiski, tas ir mans pazīstams vārds (CAT): PI arī kā deju rozā elaphant. man liek domāt par LSD.: P |
|||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Just sāka modināt ... Es domāju!Blimey! Es esmu tik laimīgs, kas piesaistīja tik daudz brīnišķīgas vietas. Thank you all!
![]() Atbilde atrodas autentiskas mani un viņa sāk atkal parādās tagad jo vairāk es sāku ilgs cikls braucieni laukos. Es esmu nāk saprast, ka visi obsticles, ka es domāju, ka tur bija apstāšanās mana laime ir izveidota ar me ... tik daudzi no maniem spriedumus par to, kā lietas ir acīmredzamas, kā citi varētu reaģēt, kad man ir sasniegt to, ko es gribu un tik daudz uzskatu, ka mana laime ir atkarīga no visiem pārējiem ... Tas viss ir tikai liels dūmu screan, un man to tur. Ir brīnišķīgi silts vējš pūš šeit un viss sāk likties clearer.x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Just sāka modināt ... Es domāju!Hi!
Es esmu jauns šeit tik laipni aicināti gan mums! Man ir pieredze kopējais apgrozījums savas dzīves Pēdējos divos trijos gados, kas mostas, un es tikai gribu pateikt, ka, lai gan tas var šķist sāpīgi reizēm tā ir daļa no procesa. Atradu Antony DeMello grāmatas ir ļoti spēcīgs, palīdzot ar simptomiem, Jums ir aprakstīta tā varbūt jūs gribētu, lai pārbaudītu tās izmantot pats. Good luck ceļojumā mans draugs. Tas būs skaists viena no tā, kas notiek.
|
|
| Pēc 2 Lietotāji Say Paldies Gemineyes Par šo noderīgo Post: |
James (07-21-2009),
pastaigas blog (07-21-2009)
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Just sāka modināt ... Es domāju!Hi James.
Kā jūs varat redzēt no savu parakstu es tikko pievienojās you guys, un man tūlīt nāca pāri yopur posts atbildot uz kājām blog. Jūs skaņu kā patiesi pārsteidzošs gudrs cilvēks, un tas dod man liels prieks, lai jūsu paziņa. Tas ir tik reti sastapties cilvēkiem ar īpaša veida gudrība, ka jūs tik acīmredzami nav un es nevaru palīdzēt, bet ir cerība cilvēcei, kamēr ir cilvēki, kā jūs pasaulē. Es esmu pārliecināts, ka jūsu mīlošs veidi ir palīdzējuši daudzi, daudzi cilvēki savā dzīvē un es tikai gribēju nosūtīt pateicību savu ceļu uz to. Maijs jūsu gaisma spīdēt turp un apgaismošanai. Gemineyes.
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies Gemineyes Par šo noderīgo Post: |
pastaigas blog (07-21-2009)
|
![]() |