|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Parodyti save! Puiki pradžia jums šis forumas yra tiesiog parodyti save! Papasakok ką nors apie save, kodėl tu čia, ką norite GO suteikia jums ar ko nors kito ... |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!James
Aš labai mylintis, aukštos energijos asmuo, bet jis iš tikrųjų griauna mane, kai I don't get it back. Šis klausimas turi tapti labai didelis, kaip yra dabar atspindi mano gyvenime tiek daug žmonių, kurių nepritarimas tikrai nervina mane ir tikrai darbo vieta, tai dabar jaučiasi mano vyras praranda susidomėjimą me too! Turiu patirties pačiu ir sužinojau, kad kartais tai geriausia augti tyliai ir tegul kiti mato, o ne išgirsti jūsų augimui. Tačiau, jūs visada turi būti teisinga sau. Kaip galima ramiai auga, kai meilė viduje yra taip per tekančių ir norite šaukti jį iš savo stogo? Ir savo rūpesčiais taip giliai, kad norite nuskęsti į juos? Mano jausmai yra varomoji man laukiniai! Vakar aš bandžiau dalintis su artimas draugas / kolega, ir jis nusijuokė - keista, juoktis, nejauku. Aš negalėjau suprasti, juoktis, todėl aš paprašiau ir jis tada įdėti į pokerio veidą ir apsimeta, kad suprasti, ką aš kalbu apie (su humoru domėjosi?). |
||
|
|
|
| Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Narnijos Už šią naudingą Post: |
James (07-21-2009),
pėsčiomis dienoraštis (07-05-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!Esu gana nauja šioje svetainėje, vaikščiojimo blogas, bet leiskite man taip pat nuoširdžiai sveikiname jus.
Awakening to, kad visi esame Dvasios supratimo, materiali forma turi savo unikalų rinkinį iššūkius; kai kurie turite aprašyti savo patirtį. Yra daug pasiūlymų, kad aš galėtų padėti, tačiau visa tai iš tikrųjų yra jūsų reikalas pasitikėjimą savimi. Tik tiesa įtaką jums, tai jūs. ![]() Aš pasiūlyti vieną tiek suprasti per interneto svetainę; smagiai su juo ir naudojasi. Namaste http://gogratitude.com/ |
||
|
|
|
| Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Blackstone01 Už šią naudingą Post: |
Esmė
(07-04-2009),
pėsčiomis dienoraštis (07-05-2009)
|
|
|
#12 (Permalink) | ||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!Sveikinimai Blackstone
Matau, kad jums patiks "gogratitude" svetainėje ir visų jų darbą. Tai puiki vieta! Leiskite paklausti, ar jūs taip pat susipažinęs su "Tut" svetainėje? (tut \u003d visiškai unikalus mintys) Štai nuoroda, kur Jūs galite registruotis kasdien priminimus. Man gauna šiuos metus dabar pora ir jie yra puikus būdas pradėti dieną .... check it out. Tuts Adventurers Klubas: Naršyti minties ir kūrybos vizualizacija skelbti svajones galia! Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė |
||
|
|
|
|
|
#13 (Permalink) | ||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!Oh .... Aš beveik pamiršo ....
![]() Buvau prasme paprašyti jus .... kokio tipo Juodasis akmuo? Obsidianas, Turmalinas, Onyx .....??? Hi just being silly ..... turintys some fun ... ![]() (Man labai patinka, kad mažai šokių rožinis dramblys ..... lol) Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė |
||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | |||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!Citata:
Tiesą sakant, tai mano pažįstamas pavadinimas (cat): PI patikti šokių Pink elaphant. priverčia mane galvoti apie LSD.: P |
|||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!Eik tu! Man labai pasisekė, kad sulaukė tiek daug puikių pranešimų. Thank you all!
![]() Atsakymas per autentiškas man ir ji pradeda pasikartoti dabar ypač, nes aš pradėjau vartoti ilgą ciklą važiuoja į kaimą. I'm coming suvokti, kad visi obsticles aš maniau, kad ten buvo nutraukti mano laimė yra sukurtas man ... taip daugelis mano sprendimus, apie ką turėtų būti akivaizdi, kaip kiti gali reaguoti, jei aš turiu pasiekti, ką noriu ir tiek įsitikinimą, kad mano laimė priklauso nuo everyone else ... It's all just didelis dūmų screan ir patalpinti jį čia. Yra puikus šiltas vėjas pučia čia ir viskas ima atrodyti clearer.x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!Hi!
Esu naujas čia taip pritariu abiem mums! Turiu patirties bendra apyvarta mano gyvenime per pastaruosius dvejus ar trejus metus, nes sužadinimą ir aš tik noriu pasakyti, kad nors tai gali atrodyti skausmingos kartais, tai šio proceso dalis. Radau Antonijaus DeMello knygas būtų labai galinga padėti su simptomai turite aprašyti taip, o gal norite patikrinti juos sau. Sėkmės kelionės mano draugas. Ji bus graži ir nesvarbu, kas atsitiks.
|
|
| Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Gemineyes Už šią naudingą Post: |
James (07-21-2009),
pėsčiomis dienoraštis (07-21-2009)
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Tiesiog pradėjo žadinti ... manau!Hi James.
Kaip matote iš mano parašą Turiu tik prisijungė jus vaikinai ir aš iš karto atėjo per yopur žinutes atsakant į pėsčiųjų dienoraštis. Jums skamba tikrai nuostabi išmintingą asmenį, ir tai suteikia man didelį malonumą, kad jūsų draugas. Jis yra toks retas, kad žmonės susiduria su tam tikro tipo išminties, kad jums tai akivaizdu, kad ir aš negaliu padėti, bet yra viltis žmonijai tol, kol yra tokių žmonių kaip jūs pasaulyje. Esu tikras, kad savo meilės būdais padėjo daug, daug žmonių į savo gyvenimą, ir aš norėjau siųsti dėkingi savo kelią, kad. Gegužės jūsų light shine pirmyn ir apšviesti. Gemineyes.
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame Gemineyes Už šią naudingą Post: |
pėsčiomis dienoraštis (07-21-2009)
|
![]() |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mes pradėjome, baigėte - Desert Sun | Editor | Naujienos - Mistika | 0 | 12-30-2008 03:30 |
| Psychic ability: psychic sugebėjimus ir Kaip pažadinti Them | Editor | Naujienos - Psychic Gebėjimas & Psychic Reading | 0 | 11-04-2008 06:13 |
| Near Death Experience Studijų pradžia - ShortNews.com | Editor | Naujienos - Prie mirties Patirtis | 0 | 10-07-2008 10:40 |
| Seth - dvasinis mokytojas, kuris prasidėjo New Age. | Jonas1 | Video - dvasingumas | 0 | 09-15-2008 02:36 |
| Ar savarankiškai Awaken? - Mooji | Jonas1 | Video - dvasingumas | 0 | 09-14-2008 09:52 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|