|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Kehtiv ennast! Suur algus teid selles foorumis on ainult praegu ennast! Räägi meile midagi ise, miks sa siin oled, mida sa tahad GO anda sulle või midagi muud ... |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!James
Mul on väga armastav, kõrge energiaga isik, kuid see tõesti hävitab, kui ma ei saa seda tagasi. See küsimus tuleb muutuda väga suur, sest see on nüüd peegeldub minu elus nii palju inimesi, kelle hukkamõistu tõesti häirib mind ja tõesti töö punkt, nüüd on tunne nagu mu abikaasa on kaotamas huvi mulle ka! Olen kogenud sama ja teada, et mõnikord on parem kasvada vaikselt ja lase teistel näha, mitte kuulda oma kasvu. Kuid alati tuleb olla tõsi ise. Kuidas saab üks kasvama vaikselt, kui Love sees on nii üle voolav ja tahad karjuda ta välja oma katuse-top?? Ja oma valusid nii sügavale, et soovite uputavad neile? Minu tunded on sõidu mulle loodusest! Eile ma püüdsin jagamist lähedane sõber / kolleeg ja ta naeris - veider naerma, ebamugav. Ma ei saanud aru, naerda, nii et küsisin ja ta siis pannakse Pokker nägu ja teeseldud aru, mida ma räägin (et huumor mulle?). |
||
|
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to Narnia For This Useful Post: |
James (07-21-2009),
jalutuskäigu blogi (07-05-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!Olen pigem UUS, matka blogi, kuid lubage mul soojalt tere.
Awakening mõistmisele et me kõik Vaimu füüsiline vorm on ta enda ainulaadseid väljakutseid, millest mõned teil on kirjeldatud oma kogemustest. On mitmeid soovitusi, et ma võiks teha, et aidata, kuid see kõik on tõesti teie usaldust endasse. Ainus tõeline mõju olete, on teil. ![]() Ma pakkuda üks veidi ülevaate kaudu veebilehel; nautige seda ja nautida. Namaste http://gogratitude.com/ |
||
|
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to Blackstone01 For This Useful Post: |
Essence
(07-04-2009),
jalutuskäigu blogi (07-05-2009)
|
|
|
#12 (Permalink) | ||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!Tervitused Blackstone,
Ma näen, et te naudite "gogratitude" saidi ja kõigi nende tööd. See on suurepärane koht! Lubage mul küsida, kas sa oled ka tuttav "TTÜ" site? (TTÜ \u003d täiesti ainulaadse mõtted) Siin on link kus saab registreeruda iga päev meeldetuletused. Ma olen saanud need paar aastat ja nad on suurepärane võimalus alustada oma päeva .... check it out. Tuts Adventurers Club: Avasta võimu mõtte ja loova visualiseerimise väljendada unenäod! Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#13 (Permalink) | ||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!OH .... Ma peaaegu unustasin ....
![]() Mul on olnud mõttes küsida .... millist Musta Kivi? Obsidiaan, turmaliin, Onyx .....??? LOL Lihtsalt on rumal ..... ja millel on some fun ... ![]() (Ma lihtsalt armastan seda väikest tantsu roosa elevant ..... LOL) Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | |||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!Tsitaat:
Tegelikult on see minu tuttav nimi (kassi): PI like dancing roosa elaphant. paneb mind mõtlema LSD.: P |
|||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!Helkkari! Ma olen nii õnnelik, et on pälvinud nii paljude imeliste ametikohta. Tänan teid kõiki!
![]() Vastus on sees autentne mind ja ta hakkab uuesti nüüd eriti kuna mul on alustanud pikka tsüklit seljas maal. Ma tulen mõistma, et kõik obsticles et ma arvasin, olid seal peatumine minu õnn on loodud mulle ... nii palju minu otsuseid, kuidas asjad peaksid manifesti, kuidas teised võivad reageerida, kui olen saavutanud, mida ma tahan ja nii palju usku, et minu õnn on sõltuvad kõik teised ... See kõik on lihtsalt suur suitsu screan ja panin selle sinna. Seal on ilus soe tuul puhub siin ja asjad hakkavad tundub clearer.x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!Tere!
Ma olen uus ka siin nii rahul, et meile mõlemale! Olen kogenud kokku pööret minu elu viimase kahe-kolme aasta tõttu ärkamine ja ma tahan teile öelda, et kuigi see võib tunduda valus ajal, see on osa protsessist. Ma leidsin Antony DeMello raamatud olema väga võimas, et aidata koos sümptomid teil on kirjeldatud nii äkki sa tahaks näha neid ise järele. Hea õnne reisi sõber. See on ilus üks ükskõik, mis juhtub.
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to Gemineyes For This Useful Post: |
James (07-21-2009),
jalutuskäigu blogi (07-21-2009)
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Lihtsalt hakkas ärgata ... ma arvan!Tere James.
Nagu näed mu allkirja ma just ühinenud teiega ja ma kohe leidsin yopur postitused vastates jalgsi blogi. Sa tunduda tõesti hämmastav tark inimene, ja mul on hea meel, et teie tuttav. See on nii haruldane sattuda inimeste teatud tüüpi tarkust, et sa nii loomulikult ja ma ei saa aidata, kuid on lootust, et inimkond niikaua kui leidub inimesi, nagu sina maailmas. Olen kindel, et teie armastav viisil aidanud paljud, paljud inimesed oma elu ja ma tahtsin saata tänu oma teed seda. Mail oma valguse sära edasi ja valgustamiseks. Gemineyes.
|
|
| Pärast User Says Thank You to Gemineyes For This Useful Post: |
jalutuskäigu blogi (07-21-2009)
|
![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| Me alustasime, siis lõppenud - Desert Sun | Editor | Uudised - Müstitsism | 10-03-2008 | 12-30-2008 03:30 |
| Psychic Ability: Psychic abilities ja kuidas ärkame Them | Editor | Uudised - Psychic Ability & Psychic Reading | 10-03-2008 | 11-04-2008 06:13 |
| Near Death Experience Uuring Alustatud - ShortNews.com | Editor | Uudised - Near Death Experience | 10-03-2008 | 10-07-2008 10:40 |
| Seth - vaimne õpetaja, et alustada uuel ajastul. | Jonas1 | Videod - Vaimsus | 10-03-2008 | 09-15-2008 02:36 |
| Kas Self ärkame? - Mooji | Jonas1 | Videod - Vaimsus | 10-03-2008 | 09-14-2008 09:52 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|