Φαίνεται δεν έχετε ακόμη εγγραφεί κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Αυτόματη Μετάφραση γίνει από Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Κοινότητα > Νέο φόρουμ (πρώτη επίσκεψη; Ξεκινήστε εδώ!) > Παρουσιάστε τον εαυτό σας!
Εγγραφή Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Αναζήτηση Σημερινά μηνύματα Mark Forums Read Κανάλι

Παρουσιάστε τον εαυτό σας! Ένα μεγάλο ξεκίνημα για σας σε αυτό το φόρουμ είναι μόνο για να παρουσιάσει τον εαυτό σας! Πες μας κάτι για τον εαυτό σας, γιατί είστε εδώ, τι θέλετε GO να δώσει σε σας ή οτιδήποτε άλλο ...

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικές ομάδες, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνία, Ερωτήσεις , Στατιστικές. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!

Σημείωση: Αυτή η διαφήμιση δεν εμφανίζεται για τα εγγεγραμμένα μέλη

Ετικέτες
Threads: Awakeni , Started
Βίντεο: Awakeni , Started ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2009, 07:32 πμ   #10 (Permalink)
Τα
Ανώτερος κράτη
Points: 3,446, Level: 38Points: 3,446, Level: 38Points: 3,446, Level: 38
Activity: 68%Activity: 68%Activity: 68%

Narnia's Avatar

Activity Longevity
9/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss321
Ευχαριστήθηκε 262 Φορές σε 148 Posts
Narnia is on a distinguished road

Re: Μόλις άρχισε να ξυπνήσει ... νομίζω!

James,

Είμαι πολύ τρυφερός, υψηλό πρόσωπο της ενέργειας, αλλά καταστρέφει πραγματικά μου όταν δεν το παίρνει πίσω. Το θέμα αυτό πρέπει να γίνει πολύ μεγάλη καθώς είναι πλέον αντικατοπτρίζεται στη ζωή μου από τόσους πολλούς ανθρώπους των οποίων η αποδοκιμασία με ενοχλεί πολύ και με το εργατικό πραγματικά το σημείο, αισθάνεται τώρα ο άντρας μου έχει χάσει το ενδιαφέρον σε μένα!
Έχω βιώσει την ίδια και έμαθε ότι μερικές φορές είναι καλύτερο να αυξηθεί ήσυχα και να αφήσει άλλους να βλέπουν αντί της αύξησης σας ακούω. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να είναι αλήθεια για τον εαυτό σας.

Πώς μπορεί κάποιος να αυξηθεί ήσυχα όταν η αγάπη είναι μέσα τόσο πάνω ροής και θέλετε να το φωνάξει έξω από την ταράτσα του τελευταίου σας;;; Και τις λύπες σου τόσο βαθιά που θέλετε να πνίγονται σε αυτά; Τα συναισθήματά μου είναι οδήγηση μου άγρια!

Χθες προσπάθησα ανταλλαγή με στενός φίλος / συνάδελφος και γέλασε - μια περίεργη γέλιο, άβολα. Δεν μπορούσα να καταλάβω το γέλιο, γι 'αυτό ζήτησε και αυτός στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε ένα πρόσωπο πόκερ και προφασιζόμενη να καταλάβουν τι μιλούσα για (να με χιούμορ;).
Narnia está offline   Reply With Quote
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για Νάρνια για αυτό το χρήσιμο Post:
James (07-21-2009), περπάτημα το blog (07-05-2009)
Old 07-04-2009, 05:04 PM   #11 (Permalink)
Τα νέα
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Blackstone01 is on a distinguished road

Είμαι αρκετά νέος σε αυτό το site, το περπάτημα το blog, αλλά επιτρέψτε μου να επεκταθεί επίσης ένα θερμό καλωσόρισμα σε εσάς.

Ξύπνημα με την κατανόηση ότι είμαστε όλοι του Πνεύματος σε φυσική μορφή έχει δικό του μοναδικό σύνολο προκλήσεων? Μερικά από τα οποία έχετε περιγράφονται στις δικές σας εμπειρίες.

Υπάρχουν πολλές προτάσεις που θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσει, αλλά στην πραγματικότητα όλα είναι στο χέρι σας να εμπιστοσύνη στο εαυτό σας. Η μόνη πραγματική επιρροή σε σας, είστε εσείς.

Θα προσφέρει ένα κομμάτι διορατικότητα μέσω ενός δικτυακού τόπου? Να διασκεδάσουν με αυτό και να απολαύσετε.

Namaste
http://gogratitude.com/
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για Blackstone01 για αυτό το χρήσιμο Post:
Ουσία  (07-04-2009), περπάτημα το blog (07-05-2009)
Old 07-04-2009, 05:18 PM   #12 (Permalink)
Τα super
Συντονιστής
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαριστήθηκε 1.306 Φορές σε 703 Posts
Essence is on a distinguished road

Χαιρετισμούς Blackstone,

Βλέπω σας αρέσει το "gogratitude" site και όλες τις εργασίες τους. Είναι ένα υπέροχο μέρος!
Επιτρέψτε μου να ρωτήσω, θα είναι επίσης εξοικειωμένοι με το "tut" site; (tut \u003d εντελώς μοναδικό Thoughts)
Εδώ είναι μια σύνδεση με όπου μπορείτε να εγγραφείτε για τις καθημερινές υπενθυμίσεις. Έχω λάβει αυτά για ένα-δύο χρόνια τώρα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας .... check it out.

TUTS τυχοδιώκτες Club: Ανακαλύψτε τη δύναμη της δημιουργικής σκέψης και οπτικοποίηση σε πρόδηλη όνειρα!

Αγάπη, Φως και ευλογίες,

Namaste

Ουσία

Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 05:25 PM   #13 (Permalink)
Τα super
Συντονιστής
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαριστήθηκε 1.306 Φορές σε 703 Posts
Essence is on a distinguished road

OH .... Ξέχασα σχεδόν ....

Έχω νόημα να σας ζητήσω .... τι είδους Μαύρη Πέτρα; Obsidian, Τουρμαλίνης, Onyx .....???

LOL Απλά είναι χαζό ..... και έχοντας κάποια διασκέδαση ...

(Αγαπώ αυτό το μικρό χορευτικό ροζ ελέφαντα ..... LOL)

Αγάπη, Φως και ευλογίες,

Namaste

Ουσία
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-05-2009, 11:03 πμ   #14 (Permalink)
Τα νέα
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Blackstone01 is on a distinguished road

Παράθεση:
Originally Αποστολέας Ουσία
Έχω νόημα να σας ζητήσω .... τι είδους Μαύρη Πέτρα; Obsidian, Τουρμαλίνης, Onyx .....???

Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό το όνομά μου (cat): PI επίσης όπως και το χορό ροζ elaphant. με κάνει να σκεφτώ LSD.: P
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-05-2009, 04:10 PM   #15 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 26%Activity: 26%Activity: 26%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
7/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Ευχαρίστησε 68 φορές σε 40 μηνύματα
BelievHUman is on a distinguished road

Παράθεση:
Originally Αποστολέας Blackstone01 View Post
Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό το όνομά μου (cat): PI επίσης όπως και το χορό ροζ elaphant. με κάνει να σκεφτώ LSD.: P
[/ color]
:-)

Η κόρη μου που χρησιμοποιείται για να θέλουν πάντα το μέρος αναπαραχθούν, αναρωτιέμαι γιατί συμβαίνει αυτό;
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-05-2009, 08:05 PM   #16 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
walking the blog is on a distinguished road

Blimey! Είμαι τόσο τυχερός που έχει προσελκύσει τόσο πολλές θαυμάσιες θέσεις. Σας ευχαριστώ όλους!

Η απάντηση είναι στο αυθεντικό μου και αυτή που αρχίζει τώρα να επανεμφανιστούν κυρίως επειδή έχω αρχίσει να λαμβάνει μεγάλες βόλτες με το ποδήλατο στην ύπαιθρο.

Έρχομαι να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα τα obsticles που σκέφτηκα ήταν να σταματούν σ 'ευτυχία μου δημιουργούνται από μένα ... έτσι πολλές από τις αποφάσεις μου σχετικά με το πώς τα πράγματα θα πρέπει να πρόδηλο, πως οι άλλοι μπορεί να αντιδράσουν όταν έχω επιτύχει αυτό που θέλω και τόσο πολύ την πεποίθησή μου ότι η ευτυχία εξαρτάται από όλους τους άλλους ... Είναι όλα απλά ένα μεγάλο screan καπνό και το έβαλα εκεί. Υπάρχει μια υπέροχη ζεστή άνεμος πνέει εδώ και τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται clearer.x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-21-2009, 03:27 πμ   #17 (Permalink)
Τα νέα
Junior Member
Points: 43, Level: 1Points: 43, Level: 1Points: 43, Level: 1

Gemineyes's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Ευχαρίστησε 9 φορές σε 4 Posts
Gemineyes is on a distinguished road

Γεια σας!
Είμαι νέος και εδώ, ώστε να καλωσορίσω τους δυο μας!
Έχω εμπειρία συνολικά ανάκαμψη της ζωής μου τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, λόγω αφύπνιση και θέλω μόνο να σας πω ότι και αν φαίνεται επώδυνο κάποιες φορές, είναι μέρος της διαδικασίας. Βρήκα βιβλία Antony DeMello να είναι εξαιρετικά ισχυρό, βοηθώντας με τα συμπτώματα που έχετε περιγράψει έτσι ίσως θα θέλατε να τους δείτε μόνοι σας.
Καλή τύχη στο ταξίδι σας, ο φίλος μου. Θα είναι ένα όμορφο δεν έχει σημασία τι θα συμβεί.
Old 07-21-2009, 03:42 πμ   #18 (Permalink)
Τα νέα
Junior Member
Points: 43, Level: 1Points: 43, Level: 1Points: 43, Level: 1

Gemineyes's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Ευχαρίστησε 9 φορές σε 4 Posts
Gemineyes is on a distinguished road

Hi James.
Όπως μπορείτε να δείτε από την υπογραφή μου που μόλις προσχώρησαν σας παιδιά και εγώ αμέσως τέθηκε σε yopur θέσεις απαντώντας στο περπάτημα το blog. Μπορείτε να ακούγεται σαν μια πραγματικά εκπληκτική σοφό άτομο, και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά να κάνει γνωριμία σας. Είναι τόσο σπάνιο να συναντήσετε ανθρώπους με το συγκεκριμένο είδος της σοφίας που σας έτσι ώστε να έχουν προφανώς και δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά να έχουν ελπίδα για την ανθρωπότητα όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα στον κόσμο.
Είμαι βέβαιος αγαπημένη τους τρόπους σας έχουν βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους στη ζωή σας και θα ήθελα απλώς να στείλετε την ευγνωμοσύνη δρόμο σας γι 'αυτό.
Μπορεί να λάμψει το φως σας εμπρός και να φωτίζει.
Gemineyes.

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ξεκινήσαμε, έχετε τελειώσει - Η Έρημος Κυρ Editor Νέα - Μυστικισμός 0 12-30-2008 03.30π.μ.
Psychic Ικανότητα: ψυχικών δυνατοτήτων και πώς να Awaken Them Editor Νέα - Psychic Ικανότητα & ψυχική ανάγνωση 0 11-04-2008 06.13π.μ.
Κοντά Μελέτη Εμπειρία Started Θάνατος - ShortNews.com Editor Νέα - Κοντά σε θάνατο εμπειρία 0 10-07-2008 10.40π.μ.
SETH - Ο δάσκαλος πνευματική ότι ξεκίνησε η Νέα Εποχή. Jonas1 Videos - Πνευματικότητα 0 09-15-2008 02:36 PM
Μήπως Self Awaken; - Mooji Jonas1 Videos - Πνευματικότητα 0 09-14-2008 09:52 PM

Ετικέτες
Awakeni , Started
Awakeni , Started ,

Thread Tools
Display Modes

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB κωδικός είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
HTML κώδικας Εκτός χρήσης
Trackbacks είναι Σε λειτουργία
Pingbacks είναι Σε λειτουργία
Refbacks είναι Σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT. Η ώρα τώρα είναι 08:00 PM.

vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής από NLP-er