|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Prezentujte se! Skvělý start pro vás na tomto fóru je jen představit sebe! Povězte nám něco o sobě, proč jste tady, co chcete, GO, aby na vás nebo něco jiného ... |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že!James,
Jsem velmi milující a vysokou energetickou osobu, ale je to opravdu ničí mě, když jsem don't get it back. Tato otázka je stále velmi velká, jak se nyní odráží v mém životě tolika lidem, jejichž nesouhlas opravdu mi vadí a opravdu pracovní místo, to teď připadá jako můj manžel ztrácí zájem o mě taky! Mám stejné zkušenosti, a zjistil, že Někdy je nejlepší pěstovat tiše a ať jiní vidí místo slyšet váš růst. Musíte však být vždy věrný sám sobě. Jak se může člověk růst tiše, když láska uvnitř je tak po-plynulý a chcete křičet, že se z vaší střechy-top?? A váš smutek tak hluboký, že chcete, aby se v nich utopit? Mé pocity jsou hnací mne divoké! Včera jsem se snažil sdílet s blízkým přítelem / kolega a smál se - lichý smát, nepříjemné. Nedokázal jsem pochopit, smát, tak jsem se zeptal a on pak dal na pokerové tváře a předstíral, že pochopil, co jsem mluvil (k humoru mě?). |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This do Narnie Užitečné post: |
James (07-21-2009),
chůze blog (07-05-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že!Jsem poměrně nová na tuto stránku, chůze blog, ale dovolte mi také rozšířit přivítat na vás.
Probuzení k poznání, že jsme všichni Ducha v listinné podobě má vlastní unikátní soubor úkolů, z nichž některé jste podle své vlastní zkušenosti. Existuje mnoho návrhů, které jsem mohl udělat, aby pomohl, ale to vše je opravdu na vás, abyste důvěru v sebe sama. Jediný opravdový vliv na vás, jste vy. ![]() Já nabídne jeden trochu nahlédnout prostřednictvím webových stránek, pobavit se a užijte si. Namaste http://gogratitude.com/ |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k Blackstone01 Užitečné post: |
Essence
(07-04-2009),
chůze blog (07-05-2009)
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že!Pozdravy Blackstone
Vidím, že jste si "gogratitude" stránky a všechny jejich práci. Je to nádherné místo! Zeptám se vás také seznámí s "tut" stránky? (tut \u003d naprosto unikátní myšlenky) Zde je odkaz na místo, kde se můžete zaregistrovat pro každodenní připomenutí. Byl jsem na příjmu těchto pár let a jsou skvělý způsob, jak začít svůj den .... na to podívat. Tuts Dobrodruzi Klub: Prozkoumat sílu myšlení a kreativita vizualizace manifestovat sny! Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že!OH .... Málem jsem zapomněl ....
![]() Jsem se vás zeptat .... jaký typ černý kámen? Obsidián, turmalín, onyx .....??? LOL Jen je hloupé ..... a které mají nějakou zábavu ... ![]() (Jen jsem rád, že malé sloní tanec růžové ..... LOL) Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že!Citace:
Vlastně je to moje známé jméno (kat): PI také rád tanec růžové elaphant. mě nutí přemýšlet o LSD.: P |
|||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že! |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že!Sakra! Jsem tak šťastný, že jsem přilákalo tolik nádherných míst. Děkuji vám všem!
![]() Odpověď je v pravé já a ona je teď začíná znovu objeví zejména proto, že jsem začal brát dlouhý cyklus vyjížďky do přírody. Jdu si uvědomit, že všechny obsticles, že jsem myslel, že tam zastavil moje štěstí jsou vytvořeny mnou ... tolik můj úsudek o tom, jak by měly věci zjevné, jak jiní mohli reagovat, když jsem dosáhl toho, co chci, a tak přesvědčení, že mé štěstí je závislé na ostatní ... Je to všechno jen velký kouř screan a dal jsem to tam. Je tu nádherný teplý vítr sem a věci se začínají zdát clearer.x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že!Ahoj!
Jsem tu nový taky tak vítejte na nás oba! Mám zkušenosti celkem obrat v mém životě v posledních dvou až tří let se vzhledem k probuzení, a chci vám říci, že i když se může zdát někdy bolestivé, je součástí procesu. Našel jsem Antony DeMello knih, které mají být extrémně silný při pomoci s příznaky máte popsáno, takže možná budete chtít zkontrolovat je sám. Hodně štěstí na vaší cestě, můj přítel. Bude to jedna krásná bez ohledu na to, co se stane.
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k Gemineyes Užitečné post: |
James (07-21-2009),
chůze blog (07-21-2009)
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Jen se začala probouzet ... Myslím, že!Hi James.
Jak můžete vidět z mého podpisu, které jsem nastoupil vy a já jsem hned narazil na yopur míst odpověď na pěší blogu. Mluvíš jako opravdu úžasný moudrý člověk, a to pro mě velkým potěšením, že vás poznávám. To je tak vzácné potkat lidi s konkrétní druh moudrosti, že jste tak zjevně a nemůžu si pomoct, ale mají naději pro lidstvo tak dlouho, dokud tam jsou lidi jako ty na světě. Jsem si jist, váš milující způsoby pomohli mnoho, mnoho lidí ve svém životě a já jsem jen chtěl poslat poděkování své cestě za to. Může vaše světlo svítí dál a osvětlit. Gemineyes.
|
|
| Po uživatelů říká k Gemineyes Thank You For This Užitečné post: |
chůze blog (07-21-2009)
|
![]() |