Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Отвори Јединство Форуми
Блогови Чланци Фотографије Видео Додаци Најчешћа питања Листа чланова Данашњи Постови Означи форуме као прочитане Цхат Соба

Отвори Јединство Форуми Ништа у вези са Јединство. Дискусија, идеја, мисли .... да не може да стане на другом форуму.

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: (пуни, 1-16, Браден, Кноу?, Минута)
Видео: (пуни ,1-16 ,Браден ,Кноу? ,Минута) ,

ЛинкБацк Алати тхреад
Old 09-19-2008, 07:20 АМ  
Админ
Админ
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Локација: Стокхолм
Текстова у блогу: 2
Хвала: 36
Захваљено 95 пута на 68 порука
Jonas1 is on a distinguished road

Шта Блееп знамо? (Цео филм, 120 минута)

Здраво! Заиста волим овај филм! Његова 2 сата ума богглинг идеје и чињенице!

Ако нисте видели, то је нека врста везаних за Тајна - Закон о атракција, али се шири канџама реалност и саме свести. Њен више о квантној физици уопште од специфичне примене као што су Закон о атракција. Да би га једноставно, то показује везе између савремене науке и живота старих духовних концепата ... У сваком случају, веома је привлачан и заиста велики филм!

Молимо вас вратите се са својим мислима о филму! Ја бих стварно желео да чујем ваше мишљење о томе!

Јона

Линк на филм (кликните на Део 1, Део 2, итд):

Дискутујте овде филм: Шта Блееп знамо? - Дискусија!

Садржај
  • Део 1: "Увод": Увод - Шта је стварност? - Очи вс Мозак виђење
  • Парт 2 "Суд Могућности": Посматрач Илузија - Квантна механика - Војвода Региналда је вечан Суда Могућности
  • Парт 3 "Дупли-Слит експеримент": Двапут Слит експеримент - честице или таласа? - Заврзламе
  • Део 4: "Поруке из воде": Суперпозиција - Свест - "Порука из воде" - Стварање Реалност
  • Део 5: "Ова Генератори": Произвољан број генератора - Стопала Сликарство / данцинг - Сан Низ / Рекапитулација
  • Део 6: "Бог и религија": 4 Велики Питања - Зависност и фантазија - Религија - вријеђа Бога - Мозак
  • Део 7 "Емоције": Мозга Везе - Емоције - амино киселине (Неуропептидес) - Мобилни - Зависност
  • Део 8 "Зависност": Зависност (наставак) - сцена венчања
  • Део 9 "бомбардовања ћелије": "Аддицтед то Лове Песма - Фронтални ушна шкољка - бомбардовања рецептора - Старење
  • Део 10 "Лечење": Лечење - "Ја вас мрзе" огледало сцени - Нови избори - свесно Прављење - Право & Погрешно
  • Део 11 "Јединства": Шта је Бог? - Јединство и мрежа - Псыцхо искуства - ми смо сви једно - просветитељство - "Флатланд" Увод
  • Део 12 "Флатланд"Добродошли Флатланд - Глобано Заводи - научник на наш живот - Затварање Кредити и Интервјуи: Проширена Дупли-Слит експеримент
  • Део 13 "плацебо ефекат": Проширена Дупли-Слит експеримент (наставак) - плацебо ефекат - генетику Узрок болести? - Паралелних универзума / Мултиплексни Живи - Глумица Марли Матлин Интервју - Заврзламе експеримент
  • Део 14 "Порука од Вода 2": Фреде Алана Волф на Сањарење - Др Масару Емото на тему "Порука из воде" - на енергетским - Нуклеарна електрана вс Хемијско Снага - на Прављење Реалност Др Мицеал Ледуитх / Израда Извор: Ништа - Више Мини Интервјуи
  • Део 15 "Путовање кроз време": Ентанглинг Људи Два експеримента - време путовања Експерименти - број Генератори (део 2)
  • Део 16 "произвољан број генератора": Произвољан број генератора (део 3)

Линк на филм (кликните на Део 1, Део 2, итд):
Дискутујте овде филм: Шта Блееп знамо? - Дискусија!

У вези материјала!

Тајна Филм - Закон привлачења (Цео филм, део 1-10, 133 минута)

Погледај и овде о филму: Закон привлачења и Тајна Филм - дискусија!

Филмови
Тајна - Закон о атракција (пуни филм) - Придружите се дискусији!
Шта Блееп знамо? (пуни филм) - Придружите се дискусији!

Чланци
Закон привлачења,

Потврда, Сиромаштва свести, Снага мисли, Снага молитве, Свест просперитета, Успех свести, Визуелизација, Свест, Холограм Свемир, Геја хипотеза, Морфогенетски Поља,

Линкови на постављене теме, видео итд
Закон привлачења, Шта Блееп знамо, СецреТ,

Потврда, Свест , Холограм Свемир, Намерно стварање, Испољавања Вјежбе, Метафизички Технике, Моћ ума, Сиромаштва свести, Свест просперитета, Успех свести, Визуелизација,

Аврам Хикс, Ендрју Коен, Андреу Неуберг, Ентони Робинс, Боб Дојл, Боб Проктор, Дејвид Середа, Деепак Цхопра, Грег Браден, Јацк Цанфиелд, Јое Витале, Џон Ассараф, Џон Греј, Џон Хагелин, Лиза Николс, Мицхаел Бецкуитх, Мицхаел Лосиер, Ралф Доналда Волш, Опхра фантастика, Паул МцКенна, Ронда Берн,

Море видеос

Људи - Видео
Аврам Хикс, Амит Госуами, Ендрју Коен, Андреу Неуберг, Ентони Робинс, Бен Јохнсон, Бил Бартман, Бил Харис, Боб Дојл, Боб Проктор, Брајан Трејси, Цандаце Перт, Дан Лиер, Данијел Монте, Дејвид Алберта, Давид Лынцх, Дејвид Сцхирмер, Дејвид Середа, Деббие Аллен, Деепак Цхопра, Дени Уаитлеы, Доналд Трумп, Донны Деутсцх, Даглас Вермеерен, Ед Раш, Илејн Хендрикс, Елизабета Фаыт, Естер Хикс, Френк Магвајер, Фред Алана Волф, Гарт Робертса, Грег Браден, Хале Дуоскин, Иыанла Ванзант, ЈЗ витез, Јацк Цанфиелд, Јамес Артхур Реј, Џефри Сатиновер, Џери Хикс, Јим Зиглер, Џо Рубино, Јое Витале, Џон Ассараф, Џон Греј, Џон Хагелин, Јохн Спенцер Елис, Јосип Диспенза, Кен Уилбер, Кирка Нугент, Ли Броуер, Лес Браун, Лиза Николс, Лорал Лангемеиер, Марци Схимофф, Мари Дијамант, Означи Виктор Хансена, Марли Матлин, Масару Емото, Маттхеу Фокс, Мицеал Ледуитх, Мицхаел Бецкуитх, Мицхаел Лосиер, Мике Доолеы, Морис Гудмен, Ралф Доналда Волш, Опхра фантастика, Опрах Уинфреы, Паул МцКенна, Пеги О'Нил, Ралпх Абрахам, Рамтха, Ронда Берн, Рицхард Даукинс, Ричард Гордона, Роберт Киыосаки, Руперт Схелдраке, Шри Шри Рави Сханкар, Стивен Хопсон, Стјуарт Хамерофф, Т. Харв Екер, Терренце МцКенна, Тоны Роббинс, Вилијам Тиллер, Вили Јоллеы, Зиг Зиглар,

Теме - Видео
Закон привлачења, Обиље Свест, Потврда, Намерно стварање, Електронски трансфер , Техника емоционалне слободе, Хипноза, Испољавања Вјежбе, Испољавања Техника, Метафизички Технике, Моћ ума, Неуро-лингвистички Програмирање, Болова, Сиромаштва свести, Свест просперитета, Успех свести, Опус Филм, Тајна Филм, Терапија траума, Визија одбор, Визуелизација,

Остало - Видео
Обиље, У изобиљу , Привући, Привлачење, Атракција, Коучинг, Геттинг богате, Живот Коучинг, Манифест , Манифестација, Испољавања, Виду решења, Мотивација, Мотивација Звучник, Лични развој, Лични раст, Однос, Релације, Самопомоћ Помоћ, Самопоштовање, Семинару , Управљање стресом, Успех, Телецлассес, Вибрација, Мршављење, Радионица, Срећа, Духовни семинар, Духовна радионица, Духовни Курс, Фестивал духовне, Духовни Настава,

Ја вам се допада Глобални Јединство заједнице ! Каквих питања? Молим контактирајте ме!

Ласт едитед од Јонас1; на 09-19-2008 10:03 АМ..
Jonas1 está offline  
Old 10-01-2008, 05:19 ПМ  
Нови члан
Јуниор члан
Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

absolut's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssssss5
Хвала: 0
Захваљено 0 пута на 0 порука
absolut is on a distinguished road

Одг: Шта Блееп знамо? (Цео филм, 120 минута)

Ја дефинитивно ће морати да поставите неко време по страни и кука мој рачунар на ТВ и гледати ово. Звучи као вредно начин да проведете пар сати и можда позвати преко неколико пријатеља да уживају у својој компанији.
absolut está offline  
Old 11-03-2008, 09:32 ПМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Локација: Бајрон Беј
Хвала: 2
Захваљено 16 пута у 12 Поруке
Eilt Druin is on a distinguished road

Ја свој примерак овог филма и стварно ми се допало. Било ми је веома интригантан, и ценим начин на који они користе квантне физике да представи и резервне копије многих важних метафизичких концепата. Посебно сам волео воду Поруке делова. Слажем се са свиме што је представљен у овом филму, ја сам високо га препоручујем.
Old 12-12-2008, 07:59 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24

vera's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss146
Хвала: 8
Захваљено 33 пута на 25 порука
vera is on a distinguished road

То је нешто што сам прошао заједно са многим својим пријатељима. Сви смо ми мало другачији и мало све исто, али овај филм је право до еверыонес улицу.
vera está offline  
Old 12-13-2008, 01:22 ПМ  
Члан
Виши члан
Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
1/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss456
Локација: Боссиер
Хвала: 159
Захваљено 179 пута на 128 порука
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Одг: Шта Блееп знамо? (Цео филм, 120 минута)

Овај филм је нешто што моје заједнице је радио за неколико хиљада година.
05-16-2009, 05:35
EarthKat29 está offline  
Old 12-14-2008, 03:55 ПМ  
Нови члан
Јуниор члан
Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1

Jesse Goens's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Хвала: 0
Захваљено 0 пута на 0 порука
Jesse Goens is on a distinguished road

Lightbulb Одг: Шта Блееп знамо? (Цео филм, 120 минута)

Овај филм нам даје велику објашњење истине, дајем овај филм 5 звездица од 5 звездица. Гледати филм.

ЈГО
Jesse Goens está offline  
Old 12-31-2008, 04:25 ПМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Текстова у блогу: 1
Хвала: 9
Захваљено 31 пута на 23 порука
fred is on a distinguished road

Ја у потпуности љубав наслов. Када сам сјести и опустити гледа на дан или чак недеља догађаји сам тенденцију да се питам исто питање на бар два пута на седници.
fred está offline  

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Закон привлачења и тајна филма (Цео филм, 133 минута) Jonas1 Отвори Јединство Форуми 17 09-07-2009 11:47 АМ
Анонимни алкохоличари УЗИМАЈТЕ КОРАК 11. ПГ 239, 1 од 8 Jonas1 Видеос - Духовност 3 01-25-2009 09:01 АМ
Шта Блееп знамо? (Цео филм, део 1-16, 120 минута) Jonas1 Видеос - Свест 0 09-19-2008 02:52 АМ
Тајна Филм - Закон привлачења (Цео филм део 1-10, 133 минута) Jonas1 Видеос - Закон привлачења 0 09-19-2008 01:20 АМ
Јога за врата и рамена бола - 57 минута, пуно класа Jonas1 Видеос - Јога 0 09-16-2008 09:51 АМ

Тагс
(пуни, 1-16, Браден, Кноу?, Минута)
(пуни ,1-16 ,Браден ,Кноу? ,Минута) ,

Алати тхреад

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ВБ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 03:21 ПМ.

ББ предузећа преводилац НЛП-ЕР
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google