Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Open Teuhidi i TiranaLive
Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Open Teuhidi i TiranaLive Çdo gjë në lidhje me njesine. Diskutim, idetë, mendimet .... se nuk përshtatet në një tjetër forum.

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags
Threads: (plotë, 1-16, Braden, Di?, Minuta)
Videos: (plotë ,1-16 ,Braden ,Di? ,Minuta) ,

LinkBack Thread Tools
Old 09-19-2008, 07:20  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Vendndodhja: Stockholm
Blog Entries: 2
Jonas1 is on a distinguished road

Çfarë sinjal bip A e dini se? (Film të plotë, 120 minuta)

'Njatjeta! I really love this movie! 2 orë e saj e mendjes dhe ideve boggling fakte!

Nëse ju nuk e keni parë atë, ai është lloj i lidhur me Sekret - Ligji i tërheqje, por merr një dënim më të gjerë të realitetit dhe ndërgjegje vetë. Fizika kuantike më shumë rreth saj në përgjithësi shumë se një aplikim të veçantë si Ligji i tërheqje. Për ta thënë më thjeshtë, por tregon lidhjet midis shkencës moderne dhe mosha e koncepteve të vjetra shpirtërore ... Gjithsesi, ajo është shumë bindëse dhe një film të vërtetë e madhe!

Ju lutem të vijë përsëri me mendimet tuaja për film! Unë me të vërtetë do të doja të dëgjoj mendimin tuaj në lidhje me të!

Jonas

Link to film (klikoni mbi Pjesa 1, Pjesa 2, etj):

Diskutoni film këtu: Çfarë sinjal bip A e dini se? - Diskutimi!!

Përmbajtja
  • Pjesa 1 "Hyrje": Intro - Çfarë është Realiteti? - Eyes vs Brain parë
  • Pjesa 2 "Gjykata e Mundësitë": Observer Illusion - Quantum Mechanics - Gjykata dukë Reginald e Mundësitë pambarim
  • Pjesa 3 "Double-gris Experiment": Double-gris Experiment - grimcave apo Valët? - Ngatërresë
  • Pjesa 4 "Mesazhet nga uji": Superposition - Consciousness - "Mesazh Nga Uji" - Krijimi Reality
  • Pjesa 5 "Random Gjeneratorë": Random Number Generators - këmba Pikturë / Dancing - Dream Sequence / radhitje
  • Pjesa 6 "Zoti dhe Feja": 4 Pyetjet e Madhe - Addiction & Fantasy - Fe - ofendim Perëndisë - Brain
  • Pjesa 7 "Emocionet": Brain Connections - Emocionet - Amino acidet (Neuropeptides) - Cell - Addiction
  • Pjesa 8 "Addiction"(Varësisë vazhdim) - Pritja Dasma Scene
  • Pjesa 9 "Bombarding qeliza": "Addicted To Love" Song - ballore lob - receptorėt Bombarding - Aging
  • Pjesa 10 "shërimit": Shërimi - "I hate you" skenën pasqyrë - Choices rejat - Krijimi i të ndërgjegjshme - E drejta dhe e gabuar
  • Pjesa 11 "Unitetit": Çfarë është Perëndia? - Uniteti dhe ngatërresë - Përvoja psikike - We Are All One - Iluminizmit - Flatland "Intro
  • Pjesa 12 "Flatland": Mirë se vini në Flatland - Global Ndarjet - Scientist për Jetën tonë - Kredi e mbylljes dhe Intervista: Kërkim i zgjeruar Double-gris Experiment
  • Pjesa 13 "Placebo Effect": Kërkim i zgjeruar Double-gris Experiment (vazhdimi) - Efekti Placebo - Gjenetikë Shkak Sëmundjeve? - Universes paralele / jeton Multiple - Actress Marlee Matlin Interview - ngatërresë Experiment
  • Pjesa 14 "Mesazh Nga Uji 2": Fred Alan Wolf mbi Dreaming - Dr Masaru Emoto mbi "Mesazh Nga Uji" - Elektrone - Nuclear Power vs Kimike Power - Dr Miceal Ledwith më Reality Krijimi juaj / Krijimi Nga Asgjë - Më shumë Mini-Intervista
  • Pjesa 15 "Time Travel": Entangling Dy Njerëzit eksperimentojnë - Time Eksperimentet Travel - Random Number Generators (pjesa 2)
  • Pjesa 16 "Random Number Generators": Random Number Generators (pjesa 3)

Link to film (klikoni mbi Pjesa 1, Pjesa 2, etj):
Diskutoni film këtu: Çfarë sinjal bip A e dini se? - Diskutimi!!

Related materiale!

Movie Sekret - Ligji i terheqjen (film të plotë, Pjesa 1-10, 133 minuta)

Shiko dhe diskutuar filmi këtu: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret - Diskutime!

Filma
Sekret - Ligji i terheqjen (film të plotë) - Join diskutim!
Çfarë sinjal bip A e dini se? (film të plotë) - Join diskutim!

Artikuj
Ligji i tërheqje,

Affirmations, Ndërgjegje varfërisë, Fuqia e mendimit, Fuqia e lutjes, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Vizualizimi, Ndërgjegje, Holographic Universe, Hipoteza Gaia, Morphogenetic Fields,

Lidhje të postuar temat, video, etj
Ligji i tërheqje, Çfarë sinjal bip Ne Nuk di, Secret,

Affirmations, Ndërgjegje , Holographic Universe, Me qëllim krijimin, Manifesting Ushtrimet, Metafizik Teknika, Mind Power, Ndërgjegje varfërisë, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Vizualizimi,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob kujdestar, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,

More videos

Popullore - Videos
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob kujdestar, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth FAYT, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, Jź Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Xhefri Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Braun, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Topics - Videos
Ligji i tërheqje, Ndërgjegje bollëk, Affirmations, Me qëllim krijimin, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnozë, Manifesting Ushtrimet, Manifesting Technique, Metafizik Teknika, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Ndërgjegje varfërisë, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Movie Opus, Movie Sekret, Trauma Terapia, Bordi Vizioni, Vizualizimi,

Ndryshme - Videos
Bollëk, Bollshme , Tërhequr, Tërheqja, Tërheqje, Stërvitje, Pasurohen, Life Coaching, Manifest , Manifestim, Manifesting, Mind Zgjidhje, Motivues, Motivues Kryetari, Zhvillimi personal, Personal Growth, Lidhja, Relationships, Self Help, Vetëbesim, Seminari , Menaxhimi i stresit, Suksesi, Teleclasses, Vibracionet, Humbje Pesha, Workshop, Lumturia, Seminar Shpirtërore, Workshop Shpirtërore, Kursi Shpirtërore, Festivali Shpirtërore, Shpirtërore Teaching,

Unë shpresoj që ju pëlqen Filma Komunitetit ! Ndonjë pyetje? Lutem kontaktojnë!

Last edited by Jonas1; 09-19-2008 në 10:03..
Jonas1 está offline  
Old 10-01-2008, 05:19  
Qumeshtor
Shvercer
Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

absolut's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssssss5
absolut is on a distinguished road

Re: Çfarë sinjal bip A e dini se? (Film të plotë, 120 minuta)

Unë do patjetër duhet të vënë mënjanë disa kohë dhe lidh kompjuterin tim deri në TV dhe shikojnë këtë. Tingëllon si një mënyrë vlen të shpenzojë nja dy orë dhe ndoshta të ftojë për një shokë shumë të gëzojnë të kompanisë së tyre.
absolut está offline  
Old 11-03-2008, 09:32  
Anëtar
Shvercer
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Vendndodhja: Byron Bay
Eilt Druin is on a distinguished road

Unë vetë një kopje të këtij filmi dhe I really liked it. I gjetur shumë intrigues, dhe unë vlerësoj mënyrën se fizika kuantike përdoren për të paraqitur dhe mbështetur shumë koncepteve të rëndësishme metafizike. I pëlqente sidomos pjesët Messages ujit. Unë jam dakord me çdo gjë që ishte paraqitur në këtë film, I highly recommend it.
Old 12-12-2008, 07:59  
Anëtar
Shvercer
Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24

vera's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss146
vera is on a distinguished road

Kjo është diçka që unë kam kaluar së bashku me shumë nga miqtë e mi. Ne jemi të gjithë pak të ndryshme dhe një pak të gjithë të njëjtën, por ky film është e drejtë deri rrugicë everyones.
vera está offline  
Old 12-13-2008, 01:22  
Anëtar
Senior Member
Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss456
Vendndodhja: Bossier
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: Çfarë sinjal bip A e dini se? (Film të plotë, 120 minuta)

Ky film është diçka që komuniteti im ka qenë duke bërë për më shumë se mijëra vjet.
Old 12-14-2008, 03:55  
Qumeshtor
Shvercer
Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1

Jesse Goens's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Jesse Goens is on a distinguished road

Lightbulb Re: Çfarë sinjal bip A e dini se? (Film të plotë, 120 minuta)

Ky film na jep një shpjegim i madh i së vërtetës, I give this 5 stars film out of 5 stars. Watch movie.

JGO
Jesse Goens está offline  
Old 12-31-2008, 04:25  
Anëtar
Shvercer
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Blog Entries: 1
fred is on a distinguished road

I love plotësisht titullin. Kur ulem dhe relaksohuni në kërkim gjatë ditës apo edhe ngjarjet javë Unë synoj të kërkoj veten time njëjtën pyetje të paktën dy herë në një ulur.
fred está offline