|
|
|
|||||||
| Open Teuhidi i TiranaLive Çdo gjë në lidhje me njesine. Diskutim, idetë, mendimet .... se nuk përshtatet në një tjetër forum. |
| Quick News |
| Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me:
Forum Home,
Social Groups,
Blogs,
Artikuj,
Photos,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Admin
Admin
|
Çfarë sinjal bip A e dini se? (Film të plotë, 120 minuta)'Njatjeta! I really love this movie! 2 orë e saj e mendjes dhe ideve boggling fakte!
Nëse ju nuk e keni parë atë, ai është lloj i lidhur me Sekret - Ligji i tërheqje, por merr një dënim më të gjerë të realitetit dhe ndërgjegje vetë. Fizika kuantike më shumë rreth saj në përgjithësi shumë se një aplikim të veçantë si Ligji i tërheqje. Për ta thënë më thjeshtë, por tregon lidhjet midis shkencës moderne dhe mosha e koncepteve të vjetra shpirtërore ... Gjithsesi, ajo është shumë bindëse dhe një film të vërtetë e madhe! Ju lutem të vijë përsëri me mendimet tuaja për film! Unë me të vërtetë do të doja të dëgjoj mendimin tuaj në lidhje me të! Jonas Link to film (klikoni mbi Pjesa 1, Pjesa 2, etj): Diskutoni film këtu: Çfarë sinjal bip A e dini se? - Diskutimi!! ![]() ![]() ![]() ![]() ********************************
Përmbajtja
Link to film (klikoni mbi Pjesa 1, Pjesa 2, etj): Diskutoni film këtu: Çfarë sinjal bip A e dini se? - Diskutimi!! ![]() ![]() ![]() ![]() ******************************** Related materiale! Movie Sekret - Ligji i terheqjen (film të plotë, Pjesa 1-10, 133 minuta) Shiko dhe diskutuar filmi këtu: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret - Diskutime! ![]() ![]() ![]() ![]() ******************************** Filma Sekret - Ligji i terheqjen (film të plotë) - Join diskutim! Çfarë sinjal bip A e dini se? (film të plotë) - Join diskutim! Artikuj Ligji i tërheqje, Affirmations, Ndërgjegje varfërisë, Fuqia e mendimit, Fuqia e lutjes, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Vizualizimi, Ndërgjegje, Holographic Universe, Hipoteza Gaia, Morphogenetic Fields, Lidhje të postuar temat, video, etj Ligji i tërheqje, Çfarë sinjal bip Ne Nuk di, Secret, Affirmations, Ndërgjegje , Holographic Universe, Me qëllim krijimin, Manifesting Ushtrimet, Metafizik Teknika, Mind Power, Ndërgjegje varfërisë, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Vizualizimi, Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob kujdestar, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne, More videos Popullore - Videos Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob kujdestar, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth FAYT, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, Jź Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Xhefri Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Braun, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar, Topics - Videos Ligji i tërheqje, Ndërgjegje bollëk, Affirmations, Me qëllim krijimin, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnozë, Manifesting Ushtrimet, Manifesting Technique, Metafizik Teknika, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Ndërgjegje varfërisë, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Movie Opus, Movie Sekret, Trauma Terapia, Bordi Vizioni, Vizualizimi, Ndryshme - Videos Bollëk, Bollshme , Tërhequr, Tërheqja, Tërheqje, Stërvitje, Pasurohen, Life Coaching, Manifest , Manifestim, Manifesting, Mind Zgjidhje, Motivues, Motivues Kryetari, Zhvillimi personal, Personal Growth, Lidhja, Relationships, Self Help, Vetëbesim, Seminari , Menaxhimi i stresit, Suksesi, Teleclasses, Vibracionet, Humbje Pesha, Workshop, Lumturia, Seminar Shpirtërore, Workshop Shpirtërore, Kursi Shpirtërore, Festivali Shpirtërore, Shpirtërore Teaching, Last edited by Jonas1; 09-19-2008 në 10:03.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Çfarë sinjal bip A e dini se? (Film të plotë, 120 minuta)Unë vetë një kopje të këtij filmi dhe I really liked it. I gjetur shumë intrigues, dhe unë vlerësoj mënyrën se fizika kuantike përdoren për të paraqitur dhe mbështetur shumë koncepteve të rëndësishme metafizike. I pëlqente sidomos pjesët Messages ujit. Unë jam dakord me çdo gjë që ishte paraqitur në këtë film, I highly recommend it.
|
|
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Çfarë sinjal bip A e dini se? (Film të plotë, 120 minuta)Kjo është diçka që unë kam kaluar së bashku me shumë nga miqtë e mi. Ne jemi të gjithë pak të ndryshme dhe një pak të gjithë të njëjtën, por ky film është e drejtë deri rrugicë everyones.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Anëtar
Senior Member
|