Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Global Oneness Main > Open Oneness Forumi
Blogi Členi Fotografije Videos Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Open Oneness Forumi Karkoli v zvezi s Oneness. Razprava, ideje, misli .... da ne spada v drugem forumu.

Quick News
Dobrodošli na Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in počutila pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Tags
Threads: (polno, 1-16, Braden, Know?, Zapisniki)
Videos: (polno ,1-16 ,Braden ,Know? ,Zapisniki) ,

LinkBack Thread Tools
Old 09-19-2008, 07:20  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Thanked 95 Times v 68 Posts
Jonas1 is on a distinguished road

Kaj Škripati vemo? (Full film, 120 minut)

Živjo! Res ljubezen ta film! Njegov 2 uri uma boggling idej in dejstev!

Če še niste videli, da je neke vrste povezana s Secret - zakon privlačnosti, ampak ima širši oprijem stvarnosti in zavesti same. Njena več o kvantne fizike na splošno kot posebno uporabo, kot so zakon privlačnosti. Povedano bolj preprosto, ampak kaže povezave med sodobne znanosti in starost starih duhovnih konceptov ... Kakorkoli že, je zelo prepričljivi in res super film!

Please come back s svojim misli o filmu! Jaz bi res želel slišati vaše mnenje o tem!

Jonas

Povezava na film (kliknite na del 1, 2. del itd):

Pogovorite se film tukaj: Kaj Škripati vemo? - Razprava!

Vsebina
  • Part 1 "Uvod": Intro - Kaj je realnost? - Eyes vs Brain videnje
  • Part 2 "Sodišče možnosti": Observer Illusion - Quantum Mechanics - Sodišče Duke Reginald o neskončna Možnosti
  • Del 3 "Double-Slit Experiment":-Double Slit Experiment - delci ali Waves? - Zapletanja
  • Del 4 "Sporočila iz vode": Superpozicijo - Zavest - "Message From Water" - Creating Reality
  • : Random Number Generators - Foot painting / Dancing - Dream Sequence / zaporko pokrijteDel 6 "Bog & Religion"
  • : 4 Velika vprašanja - Addiction & Fantasy - Religion - krši Bog - BrainDel 7 "Emotions"
  • : Brain Connections - Emotions - Aminokisline (Neuropeptides) - Cell - Odvisnost8. del "Addiction"
  • : Drogami (nadaljevanje) - Poroka Sprejem SceneDel 9 "obstreljevanjem celice"
  • : "Addicted To Love Song - Frontal Lobe - obstreljevanjem receptorji - AgingDel 10 "Healing"
  • : Healing - "Sovražim te" ogledalo scene - Nove volitve - Zavestno Ustvarjanje - Pravica & WrongDel 11 "Unity"
  • : Kaj je Bog? - Unity & zapletanje - Psychic Izkušnje - We Are All One - Razsvetljenja - "Flatland" Intro12. del "Flatland"
  • : Dobrodošli na Flatland - Global zavaja - Znanstvenik na naše življenje - Closing Credits & Intervjuji: Extended Double-Slit ExperimentDel 13 "Placebo Effect"
  • : Extended Double-Slit Experiment (nadaljevanje) - Placebo Effect - Genetika povzročajo bolezni? - Vzporedna vesolja / več življenj - Actress Marlee Matlin Intervju - zapletanja ExperimentDel 14 "Message From Water 2"
  • : Fred Alan Wolf o Dreaming - Dr Masaru Emoto o "Message From Water" - electrons - Jedrske elektrarne vs Chemical Power - Dr Miceal Ledwith o oblikovanju Your Reality / Ustvarjanje iz nič - Več Mini-IntervjujiDel 15 "Time Travel"
  • : Zapletnimi Dva poskusa People - Time Travel Experiments - Random Number Generators (2. del)16. del "Random Number Generators"
  • : Random Number Generators (3. del)Povezava na film (kliknite na del 1, 2. del itd):

Kaj oddajati signale v radiu delati mi znanje? (Full film, Del 1-16, 120 minut) - Video, Movie
Pogovorite se film tukaj: Kaj Škripati vemo? - Razprava!

Law of Attraction in Secret Movie - Pogovor!

Secret Movie - zakon privlačnosti (Full film, Del 1-10, 133 minut)

Ogled in razpravljali film tukaj: Povezave do objavil niti, videos etc

Filmi
The Secret - Law of Attraction (full film) - Pridružite se razpravi!
Kaj Škripati vemo? (full movie) - Pridružite se razpravi!

Členi
Law of Attraction,

Affirmations, Revščina zavesti, Power of Thought, Power of Prayer, Blaginja Consciousness, Uspeh zavesti, Vizualizacija, Consciousness, Holographic Universe, Gaia Hypothesis, Morfogenetski Fields,

Ljudje - Videos
Law of Attraction, Kaj Škripati Do We Know, Administrativnet,

Affirmations, Consciousness , Holographic Universe, Namerno ustvarjanje, Manifestiranje Vaje, Metafizično Techniques, Mind Power, Revščina zavesti, Blaginja Consciousness, Uspeh zavesti, Vizualizacija,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,

Več video posnetkov

Last edited by Jonas1; na 09-19-2008
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Topics - Videos
Law of Attraction, Številčnosti Consciousness, Affirmations, Namerno ustvarjanje, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnoza, Manifestiranje Vaje, Manifestiranje Technique, Metafizično Techniques, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Revščina zavesti, Blaginja Consciousness, Uspeh zavesti, Opus Movie, Secret Movie, Trauma Therapy, Vision board, Vizualizacija,

Razno - Videos
Številčnosti, Obilno , Pridobivanje, Privabljanje, Attraction, Coaching, Kako bogati, Life Coaching, Manifest , Manifestation, Manifestiranje, Mind Solutions, Motivacijski, Motivational Speaker, Osebni razvoj, Osebna rast, Povezava, Relationships, Self Help, Self-esteem, Seminar , Stress Management, Uspeh, Teleclasses, Tresljaji, Hujšanje, Delavnica, Sreča, Spiritual Seminar, Spiritual Workshop, Spiritual Course, Spiritual Festival, Spiritual Teaching,

Upam, da vam je všeč Global Oneness Skupnosti ! Vprašanja? Prosim contact me!

10-01-2008, 05:19 10:03..
Jonas1 está offline  
Old Re: Kaj oddajati signale v radiu delati mi znanje? (Full film, 120 minut)  
New Member
Junior države
Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

absolut's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssssss5
Thanked 0 Times v 0 Posts
absolut is on a distinguished road

Jaz bom zagotovo morali določiti nekaj časa na stran in trnek svoj računalnik do TV in gledal to. Podoben vredno način, da preživijo nekaj ur in morda povabi pred nekaj prijateljev, da uživajo svoje podjetje.

11-03-2008, 09:32
absolut está offline  
Old Lokacija: Byron Bay  
Države
Junior države
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Re: Kaj oddajati signale v radiu delati mi znanje? (Full film, 120 minut)
Eilt Druin is on a distinguished road

I lastno kopijo tega filma in res je bilo všeč. Našel sem zelo zanimiv, in cenim, kako jih uporabljajo kvantne fizike, da predstavi in nazaj do številnih pomembnih metafizičnih konceptov. Sem še posebej všeč Water Sporočila delov. Strinjam se z vsem, kar je bilo predstavljeno v tem filmu, sem zelo priporočam.

12-12-2008, 07:59
Države
Junior države
Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24

vera's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss146
Thanked 33 Times v 25 Posts
vera is on a distinguished road

To je nekaj, kar sem jih opravili skupaj, da veliko mojih prijateljev. Vsi smo malo drugačen in malo vse enaka, vendar pa ta film, je pravica do vsakdo ulici.

12-13-2008, 01:22
vera está offline  
Old Re: Kaj oddajati signale v radiu delati mi znanje? (Full film, 120 minut)  
Države
Senior Member
Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss456
Thanked 179 Times v 128 Posts
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Ta film je nekaj, kar je moja skupnost ima že več kot tisoč let.

12-14-2008, 03:55
New Member
Junior države
Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1

Jesse Goens's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Thanked 0 Times v 0 Posts
Jesse Goens is on a distinguished road

Lightbulb Ta film daje nam veliko razlaga resnice, dajem ta film 5 zvezdic od 5 zvezdic. Oglejte si film.

JGO

12-31-2008, 04:25
Jesse Goens está offline  
Old Thanked 31 Times v 23 Posts  
Države
Junior države
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Blog Entries: 1
fred is on a distinguished road

Popolnoma ljubezen naslov. Ko sem sedel in se sprostite videti čez dan ali celo tednov dogodkov sem ponavadi sprašujem isto vprašanje najmanj dvakrat na sejo.

Joga za Neck in Shoulder Pain - 57 minut, v celoti razred
fred está offline  

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Law of Attraction in Secret Movie (Full film, 133 minut) Jonas1 Open Oneness Forumi 17 09-07-2009 11:47
Alcoholics anonymous VZELI 11TH STEP PG 239, 1 od 8 Jonas1 Videos - duhovnost 3 01-25-2009 09:01
Kaj Škripati vemo? (Full film, Del 1-16, 120 minut) Jonas1 Videos - Consciousness 0 09-19-2008 02:52
Secret Movie - zakon privlačnosti (Full movie Part 1-10, 133 minut) Jonas1 Videos - Law of Attraction 0 09-19-2008 01:20
(polno Jonas1 Videos - joga 0 09-16-2008 09:51

Tags
1-16, Know?, Braden, Zapisniki), (polno
1-16 ,Know? ,Braden ,Zapisniki) , ,

Thread Tools

Napotitev Pravila
Ti ne post nove teme
Ti ne post Odgovori
Ti ne post attachments
Ti ne edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 02:15.

vB Enterprise Translator z NLP-er