נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל האחדות קהילה > גלובל האחדות ראשי > פתח האחדות פורומים
בלוגים מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

פתח האחדות פורומים כל דבר הקשור האחדות. דיונים, רעיונות, מחשבות .... זה לא מתאים בפורום אחר.

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: (המלא, 1-16, בראדן, יודע?, דקות)
קטעי וידאו: (המלא ,1-16 ,בראדן ,יודע? ,דקות) ,

LinkBack כלי פתיל
Old 09-19-2008, 07:20  
מנהלה
מנהלה
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
רשומות בלוג: 2
תודה: 36
המשתמש קיבל 95 תודות ב 68 הודעות
Jonas1 is on a distinguished road

הצפצוף מה אנחנו יודעים? (סרט מלאה, 120 דקות)

הי! אני באמת אוהב את הסרט הזה! 2 שעות של רעיונות מבלבלים את המוח ואת העובדות!

אם לא ראית את זה, זה סוג של קשור הסוד - חוק המשיכה אבל לוקח אחיזה רחבה יותר של המציאות ושל התודעה עצמה. נוסף על פיזיקת הקוונטים שלו בכלל מאשר יישום ספציפי כמו חוק המשיכה. לנסח את זה יותר פשוט: הוא מציג את הקשרים בין המדע לבין העידן המודרני מושגים רוחני הישן ... בכל מקרה, זה מאוד משכנע סרט גדול באמת!

בבקשה תחזור עם המחשבות שלך על הסרט! אני באמת רוצה לשמוע את דעתך על זה!

ג 'ונאס

קישור לסרט (לחץ על חלק 1, חלק 2 וכו '):

לדון את הסרט כאן: הצפצוף מה אנחנו יודעים? - דיון!

תוכן
  • חלק 1 "מבוא": מבוא - מה היא המציאות? - עיניים לעומת המוח רואה
  • חלק 2 "בית המשפט האפשרויות": Observer Illusion - מכניקה קוונטית - המשפט דיוק של רג 'ינלד האפשרויות הבלתי פוסק
  • חלק 3 "ניסוי חריץ כפול": ניסוי חריץ כפול - חלקיקים או גלים? - Entanglement
  • חלק 4 "הודעות המים": סופרפוזיציה - התודעה - "המסר של מים" - יצירת מציאות
  • Part 5 "Random Generators": Random Number Generators - פוט ציור / ריקוד - Sequence חלום / Recap
  • חלק 6 "אלוהים & דת": 4 שאלות הגדול - התמכרות ופנטזיה - דת - הפוגע אלוהים - המוח
  • חלק 7 "רגשות": המוח חיבורי - רגשות - חומצות אמינו (Neuropeptides) - התא - התמכרות
  • חלק 8 "התמכרות": (התמכרות המשך) - קבלת פנים חתונה Scene
  • חלק 9 "הפצצת תאים": "Addicted to Love" שיר - פרונטלי באונה - רצפטורים מפגיזים - אייג 'ינג
  • חלק 10 "ריפוי": ריפוי - "אני שונאת אותך" זירת המראה - אופציות ניו - יצירת במודע - Right & Wrong
  • חלק 11: "אחדות": מה זה אלוהים? - אחדות & Entanglement - ניסיון מדיום - כולנו אחד - ההשכלה - "שטוחלנדיה" Intro
  • חלק 12 "שטוחלנדיה": ברוכים הבאים שטוחלנדיה - חטיבות גלובל - המדען אל החיים שלנו - הקרדיטים & ראיונות: Extended ניסוי חריץ כפול
  • חלק 13 "אפקט הפלצבו": Extended ניסוי חריץ כפול (המשך) - אפקט הפלצבו - גנטיקה לגרום למחלה? - יקומים מקבילים / חיה מרובים - שחקנית Marlee Matlin ראיון - Entanglement ניסוי
  • חלק 14 "הודעה מן המים 2": פרד אלן וולף על החולמים - ד"ר מסרו אמוטו ב "המסר של מים" - אלקטרונים - כוח גרעיני לעומת כוח כימי - ד"ר Miceal Ledwith על יצירת המציאות שלך / יצירת יש מאין - מיני עוד ראיונות
  • חלק 15 "נסיעה בזמן": Entangling שני אנשים הניסוי - שעה מסעות ניסויים - Random Number Generators (חלק 2)
  • חלק 16 "Random Number גנרטורים": Random Number Generators (חלק 3)

קישור לסרט (לחץ על חלק 1, חלק 2 וכו '):
לדון את הסרט כאן: הצפצוף מה אנחנו יודעים? - דיון!

חומר קשורים!

הסרט הסוד - חוק המשיכה (סרט מלאה, חלק 1-10, 133 דקות)

הצג לדון כאן סרט: חוק המשיכה והסרט החשאי - דיון!

סרטים
הסוד - חוק המשיכה (סרט מלא) - הצטרפות לדיון!
הצפצוף מה אנחנו יודעים? (סרט מלא) - הצטרפות לדיון!

מאמרים
חוק המשיכה,

Affirmations, תודעת העוני, כוח המחשבה, כוחה של תפילה, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, וויזואליזציה, התודעה, היקום ההולוגרפי, Gaia Hypothesis, Morphogenetic פילדס,

קשר פורסם האשכולות, קטעי וידאו וכו '
חוק המשיכה, מה בליפ Do We Know, SecreT,

Affirmations, התודעה , היקום ההולוגרפי, יצירה מכוונת, מפגין תרגילים, טכניקות מטאפיזי, כוח המוח, תודעת העוני, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, וויזואליזציה,

אברהם היקס, אנדרו כהן, אנדרו Newberg, אנתוני רובינס, בוב דויל, בוב פרוקטור, דוד Sereda, Deepak Chopra, גרג בראדן, ג 'ק קנפילד, ג 'ו ויטאלה, John Assaraf, John גריי, ג 'ון Hagelin, ליסה ניקולס, מיכאל Beckwith, מיכאל Losier, ניל דונלד וולש, Ophra Winfrey, פול Mckenna, רונדה ביירן,

עוד קטעי וידאו

אנשים - Videos
אברהם היקס, עמית Goswami, אנדרו כהן, אנדרו Newberg, אנתוני רובינס, בן ג 'ונסון, ביל Bartman, ביל האריס, בוב דויל, בוב פרוקטור, בריאן טרייסי, קנדיס פרת, דן Lier, דניאל מונטי, דוד אלברט, דייוויד לינץ ', דוד Schirmer, דוד Sereda, דבי אלן, Deepak Chopra, דניס Waitley, דונלד טראמפ, דוני דויטש, דאגלס Vermeeren, ראש אד, איליין הנדריקס, אליזבת FAYT, אסתר היקס, פרנק מגווייר, פרד אלן וולף, גארת 'רוברטס, גרג בראדן, הייל Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, ג 'ק קנפילד, ג 'יימס ארתור ריי, ג 'פרי Satinover, ג 'רי היקס, ג 'ים ציגלר, ג 'ו רובינו, ג 'ו ויטאלה, John Assaraf, John גריי, ג 'ון Hagelin, אליס ג 'ון ספנסר, יוסף Dispenza, קן וילבר, קירק נוג 'נט, לי Brower, לס בראון, ליסה ניקולס, Loral Langemeier, מרסי Shimoff, מארי היהלומים, מארק ויקטור הנסן, Marlee Matlin, מסרו אמוטו, מתיו פוקס, Miceal Ledwith, מיכאל Beckwith, מיכאל Losier, מייק דולי, מוריס גודמן, ניל דונלד וולש, Ophra Winfrey, אופרה וינפרי, פול Mckenna, פגי אוניל, ראלף אברהם, Ramtha, רונדה ביירן, ריצ 'רד דוקינס, ריצ 'רד גורדון, רוברט קיוסאקי, רופרט Sheldrake, סרי סרי ראווי שנקר, סטיבן Hopson, סטיוארט Hameroff, T. Harv Eker, טרנס מק 'קנה, טוני רובינס, ויליאם Tiller, וילי Jolley, זיג Ziglar,

נושאים - וידאו
חוק המשיכה, תודעת שפע, Affirmations, יצירה מכוונת, העברה בנקאית , טכניקת החופש הרגשי, היפנוזה, מפגין תרגילים, מפגין טכניקה, טכניקות מטאפיזי, כוח המוח, Neuro-Linguistic Programming, כאבים, תודעת העוני, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, סרט אופוס, סרט הסוד, טיפול בטראומה, לוח החזון, וויזואליזציה,

שונות - וידאו
שפע, שופע , משוך, משיכת, אטרקציה, אימון, להתעשר, החיים אימון, המניפסט , התגשמות, מפגין, פתרונות Mind, מוטיבציה, דובר מוטיבציה, פיתוח אישי, צמיחה אישית, יחסים, יחסים, עזרה עצמית, הערכה עצמית, סמינר , Stress Management, הצלחה, Teleclasses, תנודות, הרזיה, סדנת, אושר, סמינר רוחני, סדנה רוחנית, קורס רוחנית, פסטיבל רוחני, הוראה רוחנית,

אני מקווה שאתה אוהב גלובל באחדות הקהילה ! יש שאלות? בבקשה צרו איתי קשר!

נערך לאחרונה על ידי Jonas1; ב 09-19-2008 10:03..
Jonas1 está offline  
Old 10-01-2008, 05:19  
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

absolut's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssssss5
תודה: 0
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
absolut is on a distinguished road

Re: מה הצפצוף אנחנו יודעים? (הסרט מלאה, 120 דקות)

אני בהחלט צריך להגדיר זמן הצידה וו המחשב שלי לטלוויזיה ולראות את זה. נשמע כמו בדרך כדאי לבלות כמה שעות ואולי מעל להזמין כמה חברים על מנת ליהנות החברה שלהם.
absolut está offline  
Old 11-03-2008, 09:32  
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
תודה: 2
המשתמש קיבל 16 תודות ב 12 הודעות
Eilt Druin is on a distinguished road

יש לי עותק של הסרט הזה ואני באמת אוהבת אותו. מצאתי את זה מאוד מסקרן, ואני מעריך את האופן שבו השתמשו הקוונטים להציג ולגבות מושגים חשובים רבים המטאפיסי. אני במיוחד אהבתי את המים ההודעות חלקים. אני מסכים עם כל מה שהוצג בסרט הזה, אני ממליצה זה.
Old 12-12-2008, 07:59  
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24

vera's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss146
תודה: 8
הודה 33 פעמים ב 25 הודעות
vera is on a distinguished road

זה משהו שאני חלפו לאורך הרבה חברים שלי. כולנו קצת שונים קצת אבל בכל זאת הסרט הזה הוא נכון בסמטה everyones.
vera está offline  
Old 12-13-2008, 01:22  
חבר
חבר בכיר
Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss456
תודה: 159
המשתמש קיבל 179 תודות ב 128 הודעות
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: מה הצפצוף אנחנו יודעים? (הסרט מלאה, 120 דקות)

סרט זה משהו בקהילה שלי כבר עושה במשך אלפי שנים.
Old 12-14-2008, 03:55  
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1

Jesse Goens's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
תודה: 0
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
Jesse Goens is on a distinguished road

Lightbulb Re: מה הצפצוף אנחנו יודעים? (הסרט מלאה, 120 דקות)

הסרט הזה נותן לנו הסבר גדול של האמת, אני נותן לסרט הזה 5 כוכבים מתוך 5 כוכבים. לראות את הסרט.

JGO
Jesse Goens está offline  
Old 12-31-2008, 04:25  
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
רשומות בלוג: 1
תודה: 9
המשתמש קיבל 31 תודות ב 23 הודעות
fred is on a distinguished road

אני בהחלט אוהב את הכותרת. כאשר אני יושב להירגע מבט במשך היום או אפילו אירועי שבועות אני נוטה לשאול את עצמי את אותה שאלה לפחות פעמיים ישיבה.
fred está offline  

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות) Jonas1 פתח האחדות פורומים 17 09-07-2009 11:47
צריכת אנרגיה יעילה: הפוך לבעלות רוח טורבינה שלך צעד אחד בכל זמן Jonas1 וידאו - רוחניות 3 01-25-2009 09:01
הצפצוף מה אנחנו יודעים? (סרט מלאה, חלק 1-16, 120 דקות) Jonas1 וידאו - תודעה 0 09-19-2008 02:52
הסרט הסוד - חוק המשיכה (מלאה הסרט חלק 1-10, 133 דקות) Jonas1 וידאו - חוק המשיכה 0 09-19-2008 01:20
יוגה עבור כאב צוואר כתף - 57 דקות, השיעור המלא Jonas1 וידאו - יוגה 0 09-16-2008 09:51

תגיות
(המלא, 1-16, בראדן, יודע?, דקות)
(המלא ,1-16 ,בראדן ,יודע? ,דקות) ,

כלי פתיל

פרסום כללים
אתה לא ייתכן לשלוח הודעה חדשה
אתה לא ייתכן העברת תגובות
אתה לא ייתכן העברת קבצים מצורפים
אתה לא ייתכן לערוך את ההודעות שלך

קוד BB הוא על
סמיילים הם על
[IMG] קוד על