Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Global Oneness Main > Otvori Oneness Forumi
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Otvori Oneness Forumi Ništa se odnose na Jednost. Diskusija, ideje, misli .... da ne stane na nekom drugom forumu.

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: (puni, 1-16, Braden, Znati?, Minutes)
Videos: (puni ,1-16 ,Braden ,Znati? ,Minutes) ,

LinkBack Thread Tools
Old 09-19-2008, 07:20  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Pohvaljen 95 Puta u 68 Postova
Jonas1 is on a distinguished road

What the Bleep znamo? (Cijeli film, 120 minuta)

Bok! Ja stvarno volim ovaj film! Njegova 2 sata uma boggling ideje i činjenice!

Ako ga niste vidjeli, to je vrsta vezanih uz Tajna - Law of Attraction ali zauzima širi zahvat od stvarnosti i sama svijest. Njegov više o kvantne fizike općenito nego određeni program kao što je Zakon o atrakcija. Da biste ga stavili više jednostavna, ona pokazuje veze između moderne znanosti i doba starih duhovnih pojmova ... U svakom slučaju, to je vrlo snažna i zaista veliki film!

Please come back sa svojim mislima o filmu! Ja stvarno bih čuti vaše mišljenje o tome!

Nadam se da vam poput Global Oneness Community

Link na film (kliknite na Dio 1, Part 2, itd.):

Discuss film ovdje: What the Bleep znamo? - Rasprava!

Sadržaj
  • Part 1 "Uvod": Uvod - Što je stvarnost? - Oči vs Brain viđenje
  • Part 2 "sud Mogućnosti": Promatrač Illusion - Kvantna mehanika - Duke Reginald je sud beskrajan Mogućnosti
  • Part 3 "Double-razrez Experiment": Double-šlic Experiment - čestice ili valovi? - Sprezanje
  • Part 4 "Poruke iz vode": Superpozicija - svijesti - "Poruka iz vode" - Creating Reality
  • Dio 5 "Random Generators": Random Number Generators - Foot Painting / Plesanje - Dream Sequence / rekapitulacija
  • 6. dio: "Bog & Religion": 4 Velika Pitanja - Ovisnost & Fantasy - Religija - vrijeđa Boga - Brain
  • Part 7 "Emotions": Brain Veze - Emocije - aminokiselina (Neuropeptides) - Ćelija - Addiction
  • Part 8 "Navika": Ovisnost (nastavak) - Vjenčanje Prijem Scena
  • Part 9 "bombardiranjem ćelije": "Addicted To Love" Song - Frontal Lobe - bombardiranjem receptori - Starenje
  • Part 10 "Healing": Liječenje - "Ja te mrzim" ogledalo scena - Novi Choices - Svjesno Stvaranje - Right & Wrong
  • Part 11 "Jedinstvo": Što je Bog? - Jedinstvo & sprezanje - Psychic Experience - Mi smo svi jedno - Prosvjetiteljstvo - "Flatland" Intro
  • Part 12 "Flatland": Welcome to Flatland - Global Zavodi - Znanstvenik na naš život - Closing Credits & Intervjui: Extended Double-razrez Experiment
  • Part 13 "placebo efekt": Extended Double-šlic Experiment (nastavak) - Placebo efekt - Genetika uzrokuje bolest? - Paralelni svemira / Višestruki Lives - Glumica Marlee Matlin Intervju - sprezanje Experiment
  • Part 14 "Poruka iz vode 2": Fred Alan Wolf, Dreaming - Dr. Masaru Emoto na "Message From Water" - Elektroni - Nuklearna elektrana vs Kemijska Power - Dr. Miceal Ledwith na izradi Vašeg Reality / Stvaranje iz ničega - Više Mini-Interviews
  • Part 15 "Time Travel": Entangling dvije osobe eksperiment - Time Travel Experiments - Random Number Generators (part 2)
  • Part 16 "Random Number Generators": Random Number Generators (part 3)

Link na film (kliknite na Dio 1, Part 2, itd.):
Discuss film ovdje: What the Bleep znamo? - Rasprava!

Related materijal!

Film The Secret - Law of Attraction (Cijeli film, Part 1-10, 133 minuta)

Pogledajte i raspravljati film ovdje: Law of Attraction i Secret Movie - Rasprava!

Film
Secret - Law of Attraction (puni film) - Join the discussion!
What the Bleep znamo? (puni film) - Join the discussion!

Članci
Law of Attraction,

Affirmations, Poverty svijest, Power of Thought, Power of Prayer, Prosperity Svijest, Uspjeh svijest, Vizualizacija, Svijest, Holografski svemir, Gaia Hypothesis, Morphogenetic Fields,

Linkovi na postavljene teme, video itd.
Law of Attraction, What the Bleep Do We Know, Tajnikt,

Affirmations, Svijest , Holografski svemir, Namjerno stvaranje, Očitovanju Vježbe, Metafizički Tehnike, Mind Power, Poverty svijest, Prosperity Svijest, Uspjeh svijest, Vizualizacija,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra SVIBANJ, Paul McKenna, Rhonda byrne,

More videos

Ljudi - Video
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra SVIBANJ, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terrence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Topics - Video
Law of Attraction, Abundance Svijest, Affirmations, Namjerno stvaranje, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnoza, Očitovanju Vježbe, Očitovanju Tehnika, Metafizički Tehnike, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Poverty svijest, Prosperity Svijest, Uspjeh svijest, Opus Movie, The Secret Movie, Trauma terapija, Vizija board, Vizualizacija,

Razno - Video
Abundance, U izobilju , Privucite, Privlačenje, Atrakcija, Coaching, Getting bogat, Life Coaching, Manifest , Manifestacija, Manifestirati, Mind Solutions, Motivacija, Motivational Speaker, Osobni razvoj, Osobni rast, Čvrsta veza, Veze, Self Help, Self-Esteem, Seminar , Stress Management, Uspjeh, Teleclasses, Vibracije, Mršavljenje, Radionica, Sreća, Duhovni seminar, Duhovna radionica, Spiritual Tečaj, Spiritual Festival, Spiritual Nastava,

! Bilo kakva pitanja? Molim kontaktirajte me Intro!

Last edited by Jonas1; 09-19-2008 at 10:03..
Jonas1 está offline  
Old 10-01-2008, 05:19  
New Member
Junior Member
Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

absolut's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssssss5
absolut is on a distinguished road

Re: What the Bleep Do znamo? (Cijeli film, 120 minuta)

Ja definitivno će morati postaviti neko vrijeme na stranu i kuka mom računala do TV-a gledati ovo. Zvuči kao način da se isplati potrošiti nekoliko sati, a možda pozvati preko nekoliko prijatelja kako uživati u njihovom društvu.
absolut está offline  
Old 11-03-2008, 09:32  
Member
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Pohvaljen 16 Puta u 12 Postova
Eilt Druin is on a distinguished road

JA posjedovati kopiju ovog filma, a ja stvarno svidjela. JA postaviti Internet vrlo intrigantan, a ja cijenim način na koji su koristili kvantnu fiziku predstaviti i natrag do mnogih važnih metafizičke koncepte. Posebno sam volio voda Poruke dijelova. Slažem se sa svime što je predstavljen u ovom filmu, ja visoko preporučiti to.
Old 12-12-2008, 07:59  
Member
Junior Member
Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24

vera's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss146
Pohvaljen 33 Puta u 25 Postova
vera is on a distinguished road

To je nešto što sam prošao uzduž se mnogi moji prijatelji. Mi smo svi malo drugačiji i malo svi isti, ali ovaj film je pravo gore everyones uličici.
vera está offline  
Old 12-13-2008, 01:22  
Member
Senior Member
Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48
Activity: 27%Activity: 27%Activity: 27%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss456
Pohvaljen 179 Puta u 128 Postova
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: What the Bleep Do znamo? (Cijeli film, 120 minuta)

Ovaj film je nešto što moja zajednica je događaj za više tisuća godina.
Old 12-14-2008, 03:55  
New Member
Junior Member
Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1

Jesse Goens's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Jesse Goens is on a distinguished road

Lightbulb Re: What the Bleep Do znamo? (Cijeli film, 120 minuta)

Ovaj film nam daje veliku objašnjenje istine, dajem ovaj film 5 stars out of 5 stars. Gledati film.

JGO
Jesse Goens está offline  
Old 12-31-2008, 04:25  
Member
Junior Member
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Blog Entries: 1
Pohvaljen 31 Puta u 23 Postova
fred is on a distinguished road

Ja u potpunosti ljubav naslov. Kad sam sjesti i opustiti se gleda preko dana ili čak tjedana događaja sam uglavnom ja sam pitati isto pitanje najmanje dva puta u sjedeći.
fred está offline