به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > باز یگانگی انجمن
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

باز یگانگی انجمن هر چیزی در رابطه با یگانگی. بحث ، ایده ها ، نشانی از افکار.... که در فروم دیگر متناسب نیست.

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : (کامل، 1-16، Braden، میدانید؟، دقیقه)
فیلم : (کامل ،1-16 ،Braden ،میدانید؟ ،دقیقه) ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 09-19-2008 ، 07:20  
مدیر
مدیر
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
مکان : استکهلم
نوشته های بلاگ : 2
تشکر شده 95 بار در 68 پست
Jonas1 is on a distinguished road

چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل ، 120 دقیقه)

سلام! من واقعا عاشق این فیلم! 2 ساعت پس از آن در ذهن boggling ایده ها و واقعیت!

اگر شما آن را ندیده ؛ است مربوط به نوع مخفی -- قانون جاذبه ها طول می کشد ، اما ادراک و گسترده تر از واقعیت و آگاهی خود. اطلاعات بیشتر در مورد فیزیک کوانتومی آن به طور کلی نسبت به نرم افزار خاصی مانند قانون جاذبه. به عبارت ساده تر ؛ آن را نشان می دهد که ارتباط بین علم مدرن و سن مفاهیم معنوی های قدیمی... به هر حال ، این خیلی فوتی و فوری و یک فیلم واقعا بزرگ!

لطفا دوباره با افکار شما در مورد فیلم آمده! واقعا ممنون می شوم نظر شما راجع به آن را به مانند شنیدن!

جوناس

لینک به فیلم (کلیک کنید در قسمت 1 ، بخش 2 و غیره) :

در مورد فیلم اینجا هستید : چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ -- بحث!

مطالب و محتوا
  • قسمت 1 "مقدمه": معرفی -- واقعیت چیست؟ -- مغز در مقابل چشم دیدن
  • قسمت 2 "دادگاه از امکانات": ناظر توهم -- مکانیک کوانتومی -- دادگاه Reginald 'sدوک از احتمالات بی پایان
  • قسمت 3 "دوبار آزمایش شکاف": آزمایش دو شکاف - -- امواج یا ذرات بنیادی؟ -- گرفتاری
  • قسمت 4 "پیغام از آب": Superposition -- هوشیاری -- "پیامی از آب" -- ساخت واقعیت
  • قسمت 5 "تصادفی ژنراتور": شماره تصادفی ژنراتور -- پا نقاشی / رقص -- دنباله رویای / چکیده ای از
  • قسمت 6 : "خدا و مذهب": پرسش بزرگ 4 -- اعتیاد و تخیلی -- مذهب -- تخطی خدا -- مغز
  • 7 قسمت "احساسات": مغز اتصالات -- احساسات -- آمینو اسیدها (Neuropeptides) -- سلولی -- اعتیاد
  • قسمت 8 "اعتیاد": اعتیاد (ادامه) -- پذیرش عروسی صحنه
  • قسمت 9 "بمباران سلولها": "معتاد به عشق" شعر -- لوب پیشانی -- بمباران گیرنده ها -- پیری
  • بخش 10 "شفا": شفا -- "من به شما تنفر" آینه صحنه -- گزینه های جدید -- آگاهانه ساخت -- راست و غلط
  • بخش 11 "وحدت": خدا چیست؟ -- وحدت و گرفتاری -- سوابق روانی -- ما همه یکی از -- روشنگری -- "جلگه" معرفی
  • بخش 12 "جلگه": خوش آمدید جلگه -- واحد جهانی -- دانشمند را به زندگی ما -- مصاحبه ها و اعتبارات اختتامیه : جستجوی مشخصتر دوبار آزمایش شکاف
  • : جستجوی مشخصتر دوبار آزمایش شکافتن (ادامه) -- اثر دارونما -- ژنتیک علت بیماری؟ -- موازی کهکشانهای / زندگی چندگانه -- بازیگر نقش مکمل زن Marlee Matlin مصاحبه -- گرفتاری آزمایشبخش 14 "پیام را از آب 2"
  • : فرد آلن ولف در رؤیادیدن -- دکتر ماسارو ایموتو روی "پیامی از آب" -- الکترونها -- نیروی هسته ای در مقابل شیمی برق -- دکتر Miceal Ledwith در واقعیت شما ساخت / ساخت را از صفر شروع -- بیشتر مینی مصاحبه هابخش 15 "زمان سفر"
  • : درگیر دو نفر تجربه -- زمان تجربیات سفر -- تصادفی شماره ژنراتور (قسمت 2)بخش 16 "تصادفی شماره ژنراتور"
  • : شماره تصادفی ژنراتور (قسمت 3)لینک به فیلم (کلیک کنید در قسمت 1 ، بخش 2 و غیره) :

چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل ، قسمت 1-16 ، 120 دقیقه) -- ویدئو ، فیلم
مواد مرتبط! چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ -- بحث!

فیلم راز -- قانون جاذبه ها (فیلم کامل ، قسمت 1-10 ، 133 دقیقه)

قانون جذب و فیلم راز -- بحث!

نمایش و بحث درباره فیلم اینجا هستید : پیوندهای مربوط به تاپیک های ارسال شده ، ویدئو و غیره

فیلم
راز -- قانون جاذبه ها (فیلم کامل) -- عضویت در این بحث!
چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل) -- عضویت در این بحث!

مقالات
قانون جاذبه،

Affirmations، فقر آگاهی، قدرت اندیشه، قدرت نماز، آگاهی رفاه، آگاهی با موفقیت انجام شد، تجسم، هوشیاری، کهکشان هولوگرافی، گایا Hypothesis، زمینه های Morphogenetic،

افراد -- فیلم
قانون جاذبه، آیا آنچه ما می دانیم Bleep، SecreŦ ،

Affirmations، هوشیاری ، کهکشان هولوگرافی، خلقت عمدی، Manifesting تمرین ها، فنون متافیزیکی، قدرت ذهن ، فقر آگاهی، آگاهی رفاه، آگاهی با موفقیت انجام شد، تجسم،

آبراهام Hicks، اندرو کوهن، اندرو Newberg، آنتونی رابینز، باب دویل، باب ناظر، دیوید Sereda، چوپرا Deepak، گرگ Braden، جک Canfield، جو ویتال، جان Assaraf، جان گری، جان Hagelin، لیزا نیکولز، مایکل Beckwith، مایکل Losier، Neale دونالد والش، Ophra Winfrey، پل Mckenna، Rhonda Byrne،

بیشتر ویدیوها

آخرین ویرایش توسط Jonas1 ؛ 09-19-2008 در
آبراهام Hicks، Amit Goswami، اندرو کوهن، اندرو Newberg، آنتونی رابینز، بن جانسون، بیل Bartman، بیل هریس، باب دویل، باب ناظر، برایان تریسی، Candace پرث، دن Lier، دانیل Monti، دیوید آلبرت، دیوید لینچ، دیوید Schirmer، دیوید Sereda، دبی آلن، چوپرا Deepak، دنیس Waitley، دونالد ادم خوب، Donny Deutsch، داگلاس Vermeeren، اد راش، ایلین هندریکس، الیزابت Fayt، استر Hicks، فرانک مگوایر، فرد آلن ولف، تسمه رابرتز، گرگ Braden، هیل Dwoskin، Iyanla Vanzant، شوالیه JZ، جک Canfield، جیمز آرتور ری، جفری Satinover، جری Hicks، جیم زیگلر، جو Rubino، جو ویتال، جان Assaraf، جان گری، جان Hagelin، جان اسپنسر الیس، جوزف Dispenza، کن ویلبر، کرک Nugent، لی Brower، له براون، لیزا نیکولز، Loral Langemeier، Marci Shimoff، ماری الماس، مارک ویکتور هنسن، Marlee Matlin، ماسارو ایموتو، متیو فاکس، Miceal Ledwith، مایکل Beckwith، مایکل Losier، مایک دولی، موریس گودمن، Neale دونالد والش، Ophra Winfrey، اپرا وینفری، پل Mckenna، پگی اونیل، رالف ابراهیم، Ramtha، Rhonda Byrne، ریچارد داوکینز، ریچارد گوردون، رابرت Kiyosaki، روپرت اردک وحشی دریایی، سری سری راوی شانکار، استفان هاپسون، استوارت همروف، تی. Harv Eker، ترنس McKenna، تونی رابینز، ویلیام پنجه، ویلی Jolley، Zig Ziglar،

مباحث -- فیلم
قانون جاذبه، آگاهی فراوانی، Affirmations، خلقت عمدی، EFT ، احساسی تکنیک آزادی، هیپنوتیزم، Manifesting تمرین ها، Manifesting تکنیک، فنون متافیزیکی، قدرت ذهن، Neuro - زبانشناسی برنامه نویسی، تسکین درد، فقر آگاهی، آگاهی رفاه، آگاهی با موفقیت انجام شد، فیلم اپوس، فیلم راز، یک واقعه آسیب زا و درمان، هیئت چشم انداز، تجسم،

متفرقه -- ویدیو
فراوانی، فراوان ، جذب، جذب، جاذبه ها، مربی گری، ثروتمند شدن، مربی زندگی، مانیفست ، تظاهر، Manifesting، ذهن راه حل، انگیزشی، انگیزشی بلندگو، رشد شخصی، رشد شخصی، ارتباط، روابط، خود کمک، عزت نفس، سمینار ، مدیریت استرس، با موفقیت انجام شد، Teleclasses، ارتعاشات، کاهش وزن، کارگاه آموزشی، شادی، همایش معنوی، کارگاه و عرفانی، به درس و عرفانی، جشنواره معنوی، آموزش و عرفانی،

امیدوارم که جامعه جهانی یگانگی ! هر گونه سؤال؟ لطفا با من تماس بگیرید!

10-01-2008 ، 05:19 10:03..
Jonas1 está offline  
Old پاسخ : چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل ، 120 دقیقه)  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1Points: 94, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

absolut's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssssss5
سپاس ها : 0
absolut is on a distinguished road

من قطعا از مدتی کنار گذاشته خواهد شد به مجموعه و قلاب کامپیوتر من تا تلویزیون و تماشای این داشته باشد. نظر می رسد که راه ارزشمند صرف چند ساعت و شاید دعوت بیش از چند شرکت دوستان خود را به لذت ببرید.

11-03-2008 ، 09:32
absolut está offline  
Old محل سکونت : خلیج گوردون بایرون  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
پاسخ : چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل ، 120 دقیقه)
تشکر شده 16 بار در 12 پست
Eilt Druin is on a distinguished road

من خود را یک کپی از این فیلم و من واقعا از آن خوششان می آید. من آن را در بر داشت بسیار جذاب ، و من قدر دانی از آنها استفاده می شود راه فیزیک کوانتوم در حال حاضر و به نام بسیاری از مفاهیم مهم متافیزیکی. دوست من به ویژه آب بخش پیغام. من با همه چیز است که در این فیلم ارائه شد موافق هستید ، من شدیدا توصیه به مصرف آن.

12-12-2008 ، 07:59
عضو
کاربر جدید
Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24Points: 1,692, Level: 24

vera's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss146
تشکر شده 33 بار در 25 پست
vera is on a distinguished road

این قابلیتی است که من به همراه بسیاری از دوستان من منتقل شده است. ما همه کمی متفاوت و کمی همه یکسان است ، اما این فیلم سمت راست کوچه everyones.

12-13-2008 ، 01:22
vera está offline  
عضو
عضو ارشد
Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48Points: 5,026, Level: 48

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss456
تشکر شده 179 بار در 128 پست
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile این فیلم چیزی است که من تا به جامعه انجام شده است برای بیش از هزار سال است.

12-14-2008 ، 03:55
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1Points: 19, Level: 1

Jesse Goens's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
سپاس ها : 0
Jesse Goens is on a distinguished road

Lightbulb این فیلم به ما میدهد توضیح بزرگی از حقیقت را بیان می کنم این فیلم 5 ستاره از 5 ستاره. سازمان دیده بان فیلم.

JGO

12-31-2008 ، 04:25
Jesse Goens está offline  
عضو
کاربر جدید
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
نوشته های بلاگ : 1
تشکر شده 31 بار در 23 پست
fred is on a distinguished road

من کاملا عشق عنوان. زمانی که من به دنبال نشستن و استراحت در طول روز و یا حتی وقایع هفته من تمایل به خودم همین سوال حداقل دو بار در نشسته بپرسید.

(کامل
fred está offline  

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
قانون جاذبه و فیلم راز (فیلم کامل ، 133 دقیقه) Jonas1 باز یگانگی انجمن 17 09-07-2009 11:47
نگاهی الکلی های ناشناس 11TH گام ص 239 ، 1 از 8 Jonas1 فیلم -- عرفان 3 01-25-2009 09:01
چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل ، قسمت 1-16 ، 120 دقیقه) Jonas1 فیلم -- هوشیاری 0 09-19-2008 02:52
12.980 Jonas1 فیلم -- قانون جاذبه 0 09-19-2008 01:20
یوگا برای گردن و درد شانه -- 57 دقیقه ، کلاس کامل Jonas1 فیلم -- یوگا 0 09-16-2008 09:51

برچسب ها
1-16، میدانید؟، Braden، دقیقه)، (کامل
1-16 ،میدانید؟ ،Braden ،دقیقه) ، ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 02:00.

توسط مترجم تصدی فعال ان ال- er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google