Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Відкриті форуми Єдності
Блоги Статті Фотографій Відео Goodies ЧАВО Список користувачів Повідомлення за сьогодні Всі розділи прочитані Канал

Відкриті форуми Єдності Всі пов'язані з Єдність. Обговорення, ідеї, думки .... що не вписується в іншому форумі.

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Law Of Attraction, Secret Movie
Відео: Law Of Attraction ,Secret Movie ,

Linkback Пристосування для нарізання
Old 09-19-2008, 01:49 PM  
Адміністратор
Адміністратор
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Розташування: Стокгольм
Записи блога: 2
Поблагодарили 95 раз в 68 повідомленнях
Jonas1 is on a distinguished road

Закон тяжіння і The Secret Movie (повний фільм, 133 хв)

Це один переїхав до музики - Pop Ambient, це дійсно дуже красива історія позаду ....:

Я думаю, що багато хто з вас вже бачили фільм "The Secret - закон тяжіння" ... я ... я вважав і вважаю своєю великою фільм!

Ось посилання на YouTube повну версію фільму (133 хвилин):

Secret Movie - закон тяжіння (повний фільм Частини 1-10, 133 хвилин) - відео, фільми

Перша частина фільму нижче, однак відзначають, що необхідно використовувати посилання над та натисніть на частини-1, Частина-2 і т.д., щоб побачити різні частини:

Було б чудово почути ваші коментарі з приводу фільму та ідеї, що лежать в її! (Особисто я не думаю, що поняття "закон тяжіння" хоча б віддалено нових або коли-небудь таємних ...!!)

Є ще багато фільмів пов'язані тут: Закон відео місця.

Будь ласка, поверніться до неї з вашими коментарями! Її тема, яку я дійсно відчуваю це цікаво!

05-23-2008

Посилання на схожі відео:

Оригінальна ідея BY: Ронда Берн
КЛЮЧОВІ СЛОВА: Закон тяжіння, Secret Movie, Успіх Свідомості, Афірмації, Силу свого розуму, Inspirational Mind фільми,
STARING: Джон Assaraf, Майкл Беквіт, Лі Брауер, Джек Кенфілд, Джон Demartini, Марі Diamond, Майк Дулі, Боб Дойл, Хейл Двоскина, Морріс Гудман, Джон Грей, Джон Хегелін, Білла Харріса, Бен Джонсон, Lorai Langemeier, Ліза Ніколс, Боб Проктор, Джеймс Артур Рей, Девід Schirmer, Марсі Shimoff, Джо Вітале, Денис Waitley, Ніл Доналд Уолш, Фред Алан Вольф,

Посилання на фільм:

Посилання на обговорення:

Обговорення фільму тут: Закон тяжіння і The Secret Movie

Фільми
- Приєднуйтесь до обговорення! Bleep Що ми знаємо? (Повний фільм)
- Приєднуйтесь до обговорення! Bleep Що ми знаємо? (Повний фільм)

Статті
Закон тяжіння,

Афірмації, Сила думки, Сила молитви, Процвітання Свідомість, Успіх свідомість, Візуалізація, Голографічний Всесвіт, Свідомість, Гіпотеза Gaia, Морфогенетичні поля, Посилання на,

Віри і переконань, спокій, любов і щастя, духовне керівництво,
Колективне свідомість, групова свідомість, індивідуальна свідомість, Inner Self, Вище Я

Медитації статті
Медитація є вік старої техніки для контролю розуму і екстремально потужний інструмент. У зв'язку з законом місця, медитація може бути використаний для зменшення суми ООН контрольованої негативних думок і підвищити зосередитися на процвітання, радість, любов і щастя.

Див будь-який з цих архівів Інші статті:

Люди - Відео
Закон тяжіння, Secre, Т,Афірмації

Афірмації, Свідомість , Гіпотеза Gaia, Виявляючи Вправи, Метафізичні методи, Розум держава,, Злидні свідомість Сила думки, Успіх свідомість, Візуалізація, Голографічний Всесвіт,

Ендрю Коен, Ендрю Ньюберг, Кендес Перт, Боб Дойл, Боб Дойл, Боб Проктор, Діпак Чопра, Грегг Брад, Джек Кенфілд, Джек Кенфілд, Джо Вітале, Джон Assaraf, Джон Грей, Джон Хегелін, Ліза Ніколс, Майкл Беквіт, Ніл Доналд Уолш, Ніл Доналд Уолш, Paul McKenna, Ронда Берн, Ронда Берн,

Люди - відео, пов'язані з таємницею і Bleep Що ми знаємо?

10-01-2008, 05:19 AM
Ендрю Коен, Джон Хегелін, Ендрю Ньюберг, Кендес Перт, Боб Дойл, Бен Джонсон, Білла Харріса, Білла Харріса, Боб Дойл, Боб Проктор, Кендес Перт, Джеффрі Satinover,, Daniel Monti, Ендрю Ньюберг, Аміт Госвамі, Девід Schirmer, Девід Schirmer, Діпак Чопра, Діпак Чопра, Грегг Брад, Денис Waitley, Donny Deutsch, Дуглас Вермірен, Ed Rush, Елейн Хендрікс, JZ Knight, Естер Хікс, Frank Maguire, Фред Алан Вольф, Фред Алан Вольф, Грегг Брад, Джек Кенфілд, Хейл Двоскина, JZ Knight, РАМТ, Джек Кенфілд, Джеймс Артур Рей, Джеррі Хікс, Джим Зіглер, Джо Рубіна, Джо Вітале, Джо Вітале, Джон Assaraf, Джон Грей, Джон Хегелін, Йосип Діспенца, Девід Альберт, Кірк Nugent, Лі Брауер, Лі Брауер, Ліза Ніколс, Ліза Ніколс, Марсі Shimoff, Марсі Shimoff, Марі Diamond, Марлі Матліна, Елейн Хендрікс, Меттью Фокс, Miceal Ledwith, Daniel Monti, Майкл Беквіт, Ніл Доналд Уолш, Майк Дулі, Морріс Гудман, Ніл Доналд Уолш, Paul McKenna, Paul McKenna, Ронда Берн, Ральф Абрахам, РАМТ, Йосип Діспенца, Ронда Берн, Річард Гордон, Роберт Кийосаки, Руперт Шелдрейк, Шрі Шрі Раві Шанкар, Стівен Хопсон, Стюарт Hameroff, Т. Harv Екер, Теренс Маккенна, Тоні Роббінс, Вільям артилерії, Фред Алан Вольф, Філіп Котлер, Теми - Відео,

пов'язані з таємницею і Bleep Що ми знаємо?
Закон тяжіння, Афірмації, Афірмації, Виявляючи Вправи, Emotional Freedom Technique , Гіпноз, Виявляючи Вправи, Метафізичні методи, Метафізичні методи, Розум держава,, Нейро-лінгвістичне програмування, Полегшення болю, Злидні свідомість, Сила думки, Успіх свідомість, Візуалізація, Secret Movie, Secret Movie, Vision рада, Візуалізація, Голографічний Всесвіт,

пов'язані з таємницею і Bleep Що ми знаємо?
Рясний, Залучати , Залучення, Місця, Коучинг, Початок багатих, Життя Коучинг, Маніфест, Прояви , Проявляючи, Розум Рішення, Мотиваційна, Мотиваційна спікера, Особистісне зростання, Особистий розвиток, Особистою, Самопоміч, Відносини, Самоповага, Семінар, Управління стресом , Успіх, Teleclasses, Коливання, Втрата ваги, Семінар, Щастя, Духовний семінар, Духовний семінар, Духовні курси, Духовні фестиваль, Духовне вчення, Остання редакція Jonas1; на 09-19-2008,

Я сподіваюся, що ви, як глобальне співтовариство Єдності ! Є питання? Будь ласка зв'язатися зі мною!

http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d314&t\u003d390 04:19 PM..
Jonas1 está offline  
(10-01-2009)
Кетлін Енн (09-20-2008)
Old 09-20-2008, 07:30 PM  
Користувач
Senior Member
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Thanked 398 Times у 205 повідомленнях
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Закон тяжіння і Secret Movie (повний фільм, 133 хв)

Привіт "Все"
Дізнавшись про таємний деякий час назад, я повинен сказати, що я дійсно не займати багато повідомлення про це під час ..... так багато ідей приходять і йдуть, що воно може desensitise реакції до того, що здається, добре, щоб бути правдою. .. Звичайно, це можна сказати і про багато речей, в тому числі релігійних переконань ... Я тримаю мій погляд відкрита для всіх ідей ... Причина цього одна не проводила свою увагу на часу минуло, здавалося, не вписується в реальність світу, як це .... сьогодні або способом я особисто зору речей ....

При перегляді відео Jonas люб'язно дали посилання, і єдиний раз, коли я слухав належним чином інформацію про таємну ... я борюся з деякими концепціями для неоднозначного Як це може бути задумана .... Через думки ми змінити реальність ........ Може бути, навпаки, ..., що ми як люди сприймають як реальність починає мінятися наші думки ...... Змушує нас подивитися, що ми могли б керуватися, щоб побачити .....?
Тільки думки ..........................

Хоча ідея секрет фантастичною ідеології, і, здається, працює для деяких ... Я бачив зміни ситуації, коли думка / зміни у сприйнятті ... Основною причиною я борюся з секретними це дає мені зрозуміти, що абсолютно різні пріоритети особи можуть мати один з одним ...... Хоча я повинен сказати, раніше цього року тільки з таких інстинктів ... Я виявив, що багато людей хочуть багато вище своїх корисливих цілях .. безпечний світ в усьому світі, що повне повагу і увагу до все життя ..... І для мене це саме по собі дасть світу, природу, ви з нами, і все життя .... думки варто мати ...... все навпаки було / IS ....
..... Тільки мої думки ...... любов, мир і радість всім вам ...... як ...
kathleen ann está offline  
Old 11-04-2008, 10:59 ранку  
Користувач
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Re: Що Bleep ми знаємо? (Повний фільм, 120 хв)
Поблагодарили 16 раз в 12 повідомленнях
Eilt Druin is on a distinguished road

Я бачив Secret Крім того, і я теж вважаю, що ідеї, представлені в ньому немає нічого нового, хоча вони були збережені в таємниці від населення за навмисне, егоїстичним причин ...

Це спрощений підхід і презентації, але це, ймовірно, тому, що я вже добре знайомі з усіма поняттями представлені в ній. Вона може бути дуже захоплюючою для новачка, однако. Я також виявив, що вона не пояснює деякі аспекти, і велика частина інформації залишилася поза - знову ж таки, завдяки своїй простоті вони, ймовірно, не входять у сферу даного конкретного фільму для покриття більш просунутих аспектів.
Old 12-15-2008, 12:43 ранку  
Нові члени
Junior Member
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Thanked 0 Times у 0 повідомлень
Loracat5 is on a distinguished road

Smile Re: Закон тяжіння і Secret Movie (повний фільм, 133 хв)

Я дивитися і читати деякі книги, але я нове, що мої думки зіграв рол в тому, що увійшов в моє життя з досвідом до теж. Секретне прагне поставити свого роду табу поворот на всю концепцію. Він узяв собі цікавих відкриттів і перетворили його в ілюмінатор за жадібність і влада. Це повернув мене великий час. Я був зацікавлений в досвіді інших, а деякі поза інформації про думки і реальності. Під час перегляду відео зробив мені хочеться це зло. Це допомогло мені зрозуміти деякі питання, які у мене були.
Loracat5 está offline  
Old 05-19-2009, 03:10 AM  
Нові члени
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

Бад-Link's
Visualise Affirm Baleave está offline  
Old 05-22-2009, 12:01 ранку  
Користувач
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Я тільки зараз повертаюся на форум тепер сам, але я ще прийду через будь-які спам-повідомлень та / або потоків, тому я думаю, що це досить сміл
Seeking Spirit is on a distinguished road

Хоча багато хто з цих ідей в закони тяжіння може бути не новим, я вважаю, що фільм здається мати позитивний вплив на певних людей, незалежно. Там було багато наснагу з приводу цього фільму, але важко сказати, наскільки він заслуговує.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-26-2009, 07:58 PM  
Нові члени
Junior Member
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jmartin is on a distinguished road

Я не бачив фільму, тому що я не впевнений, чи дійсно я вірю в Закон тяжіння.

Я маю на увазі, давай! Як виходить, що я можу думати мій шлях через все. Я прийшов до переконання, що необхідно "зробити", щоб отримати. Що ви думаєте?

Остання редакція jmartin; на 05-26-2009 08:02 PM..
jmartin está offline  
Old 05-27-2009, 02:53 AM  
Користувач
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Я тільки зараз повертаюся на форум тепер сам, але я ще прийду через будь-які спам-повідомлень та / або потоків, тому я думаю, що це досить сміл
Seeking Spirit is on a distinguished road

Кожна людина має різні ідеї про те, що є чи не є можливим, то чому хтось постукав думку elses тільки тому, що воно не може мати сенс для Вас?

Крім того, я вважаю, цей фільм варто переглянути, особливо перед робити припущення про нього.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-28-2009, 05:49 PM  
Нові члени
Junior Member
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
edwardlitors is on a distinguished road

Я не бачив фільму, тому що я не впевнений, чи дійсно я вірю в Закон тяжіння.

Цитата:
Спочатку Написав jmartin View Post
Я маю на увазі, давай! Як виходить, що я можу думати мій шлях через все. Я прийшов до переконання, що необхідно "зробити", щоб отримати. Що ви думаєте?
Ей J Мартін,

Я просто хотів висловити свої зауваження, що ви заявили тут. Я новачок у цьому форумі, але я просто повинен був відповісти на це. У мене є кілька друзів, які говорять і думають те ж саме. Справа за фільм це більше, ніж думає ваш шлях через все. Мені подобається дивитися на нього як загальне психічне ремонту, якщо ви будете. Не зовсім про позитивний мисленні або затвердження рівня, а більше як знання і розуміння того, як закон причинно-слідчої роботи у вашому житті. Думки стають речами. Це була права з самого початку часів. Подивіться навколо себе. Все почалося з думки, то почуття, то дії, а потім кінцевим результатом було те, що ви бачите. Будинки, автомобілі, вулиці, винаходи, все далі й далі. Ваші поточні результати або наслідки, були результатом цієї думки (або причини). Я знаю, що це коротке і солодке, але дивлячись на таємницю, і робити інші дослідження дійсно змусив мене цінувати про те, яким потужним увазі насправді. Таким чином, якщо нічого, просто подивитися його, щоб отримати різні точки зору про те, як влаштований світ. Це може спричинити за собою що-то ...

<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Едвард Litors </ a>
edwardlitors está offline  

Мітки
Law Of Attraction, Secret Movie
Law Of Attraction ,Secret Movie ,

Пристосування для нарізання

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На