|
|
|
|||||||
| Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Отвори Јединство Форуми Ништа у вези са Јединство. Дискусија, идеја, мисли .... да не може да стане на другом форуму. |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад |
| (10-01-2009) | Катхлеен Анн (09-20-2008) |
|
|
|||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Закон привлачности и тајна филма (Цео филм, 133 минута)Здраво "Сви"
Пошто је чуо о тајним а назад морам да кажем да баш и није потребно много обавештење о томе у тренутку ..... Зато многе идеје дођу и оду да га десенситисе реакције на оно што чини добро да би било истинито. .. Наравно да се може рећи за многе ствари, укључујући и верских уверења ... ја би мој ум отворен за све идеје ... овај разлог није одржао моју пажњу дуго није било изгледа да се уклопи у реалности света какав је данас .... Или како ја лично видите ствари .... Гледање видеа Јона љубазно дао линк, и једини пут сам добро слушао информације о тајним ... Ја се боре са неке од концепата за двосмислен начин то може да буде замишљена .... Кроз мисли ми променити реалност ........ Могао је да буде обрнуто ... оно што ми као појединци виде као реалност почиње да се мења наше мисли ...... Чинећи да видимо шта смо евентуално могли бити вођени да видите .....? Само мисли .... ......................Иако идеја тајна је фантастичан идеологија, и изгледа да раде за неке ... Ја сам видео ситуација променити када мисли / перцепције промена ... Главни разлог због кога сам се боре са тајном је то чини ми схватити шта потпуно различите приоритете појединци могу имати једни према другима ...... Мада морам да кажем само раније ове године следећи инстинкт ... Нашао сам да су многи многи људи желе изнад сопствене користи .. сигурно мирном свету који је пун поштовања и љубазности свима живот ..... И за мене који сам по себи ће дати свет, природа, вас, нас, и сав живот .... мислио ...... вреди имати без обзира на начин на кругу је / је .... ..... само моје мисли ...... Љубав, Мир и Радост свима вама ......, как ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Закон привлачности и тајна филма (Цео филм, 133 минута)Видио сам Тајна Такође, и ја верујем да је идеја представљена у њему нису ништа ново, иако су држали тајну из становништво за намерно, себичног разлога ...
То је једноставна у свом приступу и презентације, али то је вероватно јер сам већ био веома упознати са свим концептима представили у њој. То може бити прилично фасцинантно за поцетника, ипак. Такође сам пронашао да није објашњавају одређене аспекте и мноштво информација је изостављено - опет, због своје једноставности вероватно није у оквиру делокруга овог филма посебно да обухвати више аспеката напредних.
|
|
|
|
|||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Закон привлачности и тајна филма (Цео филм, 133 минута)Лоше везу'с
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Закон привлачности и тајна филма (Цео филм, 133 минута)Иако многе идеје у закони привлачности не може бити нове, ипак мислим да филм не изгледа да без обзира има позитиван ефекат на одређене особе. Ту је много фаме око овог филма, али је тешко рећи како заслужује је.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Закон привлачности и тајна филма (Цео филм, 133 минута)Нисам видео филм, јер нисам сигуран да ли заиста верујем у Закон о атракција.
Мислим, дошао сам се! Како то да ја могу да мој пут кроз ништа. Ја сам уверења да морате "учинити да их добију. Шта мислите? Ласт едитед од јмартин; на 05-26-2009 08:02 АМ.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Закон привлачности и тајна филма (Цео филм, 133 минута)Свако има различите идеје о томе шта јесте или није могуће, па зашто куцам елсес мишљење некога, само зато што не може смисла за вас?
Такође, и даље мислим да је овај филм вредан гледања, посебно пре него што претпоставке о томе. |
||
|
|
|
|
|
||||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Закон привлачности и тајна филма (Цео филм, 133 минута)Нисам видео филм, јер нисам сигуран да ли заиста верујем у Закон о атракција.
Куоте:
Само сам хтео да се изјасни као оно што си овде навео. Ја сам нови на овом форуму, али сам морао одговорити на ово. Имам неколико пријатеља који говоре и мисле исто. Тачка иза филм је више него само размишљам свој пут кроз све. Ја волим да на то гледате као укупна ментална Преправак ако хоћете. Није баш на позитивно мишљење или афирмацију нивоу, али као што знате и разумевања како закон узрока и последице ради у свом животу. Мисли постају ствари. То је био закон од почетка времена. Шта око вас. Све је почело са мислио, онда је осећај, па акције, па крајњи резултат је оно што видите. Зграде, аутомобиле, улице, изума, и на даље. Ваш тренутни резултати или ефекти су резултат који мисли (или узрок). Знам да је ово кратко и слатко, али гледајући тајна, и ради других истраживања су ме стварно ценимо како моћан ум заиста. Дакле, ако ништа друго, само гледајте да добијете различите тачке гледишта о томе како свет функционише. То би могло покренути нешто ... ![]() <А ХРЕФ\u003d"хттп://ууу.аццессыоуруеалтх.цом"> Едвард Литорс </> |
|||
|
|
|
| Тагс |
| Алати тхреад | |
|
|
|
|