Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Отвори Јединство Форуми
Блогови Чланци Фотографије Видео Додаци Најчешћа питања Листа чланова Данашњи Постови Означи форуме као прочитане Цхат Соба

Отвори Јединство Форуми Ништа у вези са Јединство. Дискусија, идеја, мисли .... да не може да стане на другом форуму.

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Закон привлачења, Тајна Филм
Видео: Закон привлачења ,Тајна Филм ,

ЛинкБацк Алати тхреад
Old 09-19-2008, 01:49 АМ  
Админ
Админ
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Локација: Стокхолм
Текстова у блогу: 2
Хвала: 36
Захваљено 95 пута на 68 порука
Jonas1 is on a distinguished road

Закон привлачења и тајна филма (Цео филм, 133 минута)

Ово је премештена у Музика - Амбијентална мобилне телефоне, то је заправо стварно лепа прича иза њега ....:

Мислим да многи од вас су видели филм "Тајна - Закон привлачења" ... Имам ... и мислио сам да и даље мислим да је велики филм!

Овде је линк на сајту ЫоуТубе пуну верзију филма (133 минута):

Тајна Филм - Закон привлачења (Цео филм део 1-10, 133 минута) - видео, филм

Први део филма је испод, али имајте на уму да морате да користите везу изнад и кликните на Део-1, Део-2 итд да видимо различите делове:

Било би сјајно да чујемо ваш коментар о филму и идеје иза ње! (Лично не мислим да концепт "Закон привлачења" је чак и нови даљински или су били тајна ...!!)

Овде су много више у вези филмова: Закон о атракција видео снимци.

Молимо вас вратите се са вашим коментарима! Његова тема Осећам се занимљиво!

Јона

Линкови ка Релатед Видеос:

ОРИГИНАЛНИ идеји: Ронда Берн
КЉУЧНЕ РЕЧИ: Закон привлачења, Тајна Филм, Успех Свест, Потврда, Моћ ума, Инспиратионал Ум Филм,
Старинг: Џон Ассараф, Мицхаел Бецкуитх, Ли Броуер, Јацк Цанфиелд, Џон Демартини, Мари Дијамант, Мике Доолеы, Боб Дојл, Хале Дуоскин, Морис Гудмен, Џон Греј, Џон Хагелин, Бил Харис, Бен Јохнсон, Лораи Лангемеиер, Лиза Николс, Боб Проктор, Јамес Артхур Реј, Дејвид Сцхирмер, Марци Схимофф, Јое Витале, Дени Уаитлеы, Ралф Доналда Волш, Фред Алана Волф,

Линк на филм:

Линк на дискусију:

Дискутујте овде филм: Закон привлачења и Тајна Филм

Филмови
Тајна - Закон о атракција (пуни филм) - Придружите се дискусији!
Шта Блееп знамо? (пуни филм) - Придружите се дискусији!

Чланци
Закон привлачења,

Потврда, Сиромаштва свести, Снага мисли, Снага молитве, Свест просперитета, Успех свести, Визуелизација, Свест, Холограм Свемир, Геја хипотеза, Морфогенетски Поља,

Веру и веровање, мирни, љубави и среће, духовне смернице,
Колективне Свести, Група Свести, Индивидуална Свест, унутрашњем самоуправе, виши самоуправу

Медитација чланци
Медитација је година стара техника за контролу ума и изузетно је моћна алатка. У односу на Закон о атракција, медитација се може користити за смањење износа под контролом УН-негативне мисли и повећати свој фокус на просперитет, радост, љубав и срећу.

Погледајте било који од ових архива за више чланака:

Линкови на постављене теме, видео итд
Закон привлачења, Шта Блееп знамо, СецреТ,

Потврда, Свест , Холограм Свемир, Намерно стварање, Испољавања Вјежбе, Метафизички Технике, Моћ ума, Сиромаштва свести, Свест просперитета, Успех свести, Визуелизација,

Аврам Хикс, Ендрју Коен, Андреу Неуберг, Ентони Робинс, Боб Дојл, Боб Проктор, Дејвид Середа, Деепак Цхопра, Грег Браден, Јацк Цанфиелд, Јое Витале, Џон Ассараф, Џон Греј, Џон Хагелин, Лиза Николс, Мицхаел Бецкуитх, Мицхаел Лосиер, Ралф Доналда Волш, Опхра фантастика, Паул МцКенна, Ронда Берн,

Море видеос

Људи - Видео
Аврам Хикс, Амит Госуами, Ендрју Коен, Андреу Неуберг, Ентони Робинс, Бен Јохнсон, Бил Бартман, Бил Харис, Боб Дојл, Боб Проктор, Брајан Трејси, Цандаце Перт, Дан Лиер, Данијел Монте, Дејвид Алберта, Давид Лынцх, Дејвид Сцхирмер, Дејвид Середа, Деббие Аллен, Деепак Цхопра, Дени Уаитлеы, Доналд Трумп, Донны Деутсцх, Даглас Вермеерен, Ед Раш, Илејн Хендрикс, Елизабета Фаыт, Естер Хикс, Френк Магвајер, Фред Алана Волф, Гарт Робертса, Грег Браден, Хале Дуоскин, Иыанла Ванзант, ЈЗ витез, Јацк Цанфиелд, Јамес Артхур Реј, Џефри Сатиновер, Џери Хикс, Јим Зиглер, Џо Рубино, Јое Витале, Џон Ассараф, Џон Греј, Џон Хагелин, Јохн Спенцер Елис, Јосип Диспенза, Кен Уилбер, Кирка Нугент, Ли Броуер, Лес Браун, Лиза Николс, Лорал Лангемеиер, Марци Схимофф, Мари Дијамант, Означи Виктор Хансена, Марли Матлин, Масару Емото, Маттхеу Фокс, Мицеал Ледуитх, Мицхаел Бецкуитх, Мицхаел Лосиер, Мике Доолеы, Морис Гудмен, Ралф Доналда Волш, Опхра фантастика, Опрах Уинфреы, Паул МцКенна, Пеги О'Нил, Ралпх Абрахам, Рамтха, Ронда Берн, Рицхард Даукинс, Ричард Гордона, Роберт Киыосаки, Руперт Схелдраке, Шри Шри Рави Сханкар, Стивен Хопсон, Стјуарт Хамерофф, Т. Харв Екер, Терренце МцКенна, Тоны Роббинс, Вилијам Тиллер, Вили Јоллеы, Зиг Зиглар,

Теме - Видео
Закон привлачења, Обиље Свест, Потврда, Намерно стварање, Електронски трансфер , Техника емоционалне слободе, Хипноза, Испољавања Вјежбе, Испољавања Техника, Метафизички Технике, Моћ ума, Неуро-лингвистички Програмирање, Болова, Сиромаштва свести, Свест просперитета, Успех свести, Опус Филм, Тајна Филм, Терапија траума, Визија одбор, Визуелизација,

Остало - Видео
Обиље, У изобиљу , Привући, Привлачење, Атракција, Коучинг, Геттинг богате, Живот Коучинг, Манифест , Манифестација, Испољавања, Виду решења, Мотивација, Мотивација Звучник, Лични развој, Лични раст, Однос, Релације, Самопомоћ Помоћ, Самопоштовање, Семинару , Управљање стресом, Успех, Телецлассес, Вибрација, Мршављење, Радионица, Срећа, Духовни семинар, Духовна радионица, Духовни Курс, Фестивал духовне, Духовни Настава,

Ја вам се допада Глобални Јединство заједнице ! Каквих питања? Молим контактирајте ме!

хттп://ууу.експериенцефестивал.цом/форум/вбтубе_схоу.пхп?до\u003dтубе&тубеид\u003d314&т\u003d390 04:19 АМ..
Jonas1 está offline  
(10-01-2009)
Old 09-20-2008, 07:30 АМ  
Члан
Виши члан
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Хвала: 1.284
Захваљено 398 пута на 205 порука
kathleen ann is on a distinguished road

Одг: Закон привлачности и тајна филма (Цео филм, 133 минута)

Здраво "Сви"
Пошто је чуо о тајним а назад морам да кажем да баш и није потребно много обавештење о томе у тренутку ..... Зато многе идеје дођу и оду да га десенситисе реакције на оно што чини добро да би било истинито. .. Наравно да се може рећи за многе ствари, укључујући и верских уверења ... ја би мој ум отворен за све идеје ... овај разлог није одржао моју пажњу дуго није било изгледа да се уклопи у реалности света какав је данас .... Или како ја лично видите ствари ....

Гледање видеа Јона љубазно дао линк, и једини пут сам добро слушао информације о тајним ... Ја се боре са неке од концепата за двосмислен начин то може да буде замишљена .... Кроз мисли ми променити реалност ........ Могао је да буде обрнуто ... оно што ми као појединци виде као реалност почиње да се мења наше мисли ...... Чинећи да видимо шта смо евентуално могли бити вођени да видите .....?
Само мисли ..........................

Иако идеја тајна је фантастичан идеологија, и изгледа да раде за неке ... Ја сам видео ситуација променити када мисли / перцепције промена ... Главни разлог због кога сам се боре са тајном је то чини ми схватити шта потпуно различите приоритете појединци могу имати једни према другима ...... Мада морам да кажем само раније ове године следећи инстинкт ... Нашао сам да су многи многи људи желе изнад сопствене користи .. сигурно мирном свету који је пун поштовања и љубазности свима живот ..... И за мене који сам по себи ће дати свет, природа, вас, нас, и сав живот .... мислио ...... вреди имати без обзира на начин на кругу је / је ....
..... само моје мисли ...... Љубав, Мир и Радост свима вама ......, как ...
kathleen ann está offline  
Old 11-04-2008, 10:59 ПМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Локација: Бајрон Беј
Хвала: 2
Захваљено 16 пута у 12 Поруке
Eilt Druin is on a distinguished road

Видио сам Тајна Такође, и ја верујем да је идеја представљена у њему нису ништа ново, иако су држали тајну из становништво за намерно, себичног разлога ...

То је једноставна у свом приступу и презентације, али то је вероватно јер сам већ био веома упознати са свим концептима представили у њој. То може бити прилично фасцинантно за поцетника, ипак. Такође сам пронашао да није објашњавају одређене аспекте и мноштво информација је изостављено - опет, због своје једноставности вероватно није у оквиру делокруга овог филма посебно да обухвати више аспеката напредних.
Old 12-15-2008, 12:43 ПМ  
Нови члан
Јуниор члан
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Хвала: 1
Захваљено 0 пута на 0 порука
Loracat5 is on a distinguished road

Smile Одг: Закон привлачности и тајна филма (Цео филм, 133 минута)

Ја сам гледа и чита неке књиге, али сам нова да моје мисли играо уваљати у што је дошао у мој живот из искуства пре него превише. Тајна тежи да стави нека врста табу заокрет у читав концепт. То је занимљиво откриће себе и претворио га у бродски прозор за похлепе и моћи. То ме је искључен велики пут. Био сам заинтересован у искуства других и неких информација о изван мисли и реалности. Гледање видеа је да се осећам као да је зло. То није ми помогне да разумеју неколико питања која сам имао.
Loracat5 está offline  
Old 05-19-2009, 03:10 ПМ  
Нови члан
Јуниор члан
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Хвала: 0
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

Лоше везу'с
Visualise Affirm Baleave está offline  
Old 05-22-2009, 12:01 ПМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Захваљено 30 пута на 22 порука
Seeking Spirit is on a distinguished road

Иако многе идеје у закони привлачности не може бити нове, ипак мислим да филм не изгледа да без обзира има позитиван ефекат на одређене особе. Ту је много фаме око овог филма, али је тешко рећи како заслужује је.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-26-2009, 07:58 АМ  
Нови члан
Јуниор члан
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jmartin is on a distinguished road

Нисам видео филм, јер нисам сигуран да ли заиста верујем у Закон о атракција.

Мислим, дошао сам се! Како то да ја могу да мој пут кроз ништа. Ја сам уверења да морате "учинити да их добију. Шта мислите?

Ласт едитед од јмартин; на 05-26-2009 08:02 АМ..
jmartin está offline  
Old 05-27-2009, 02:53 ПМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Захваљено 30 пута на 22 порука
Seeking Spirit is on a distinguished road

Свако има различите идеје о томе шта јесте или није могуће, па зашто куцам елсес мишљење некога, само зато што не може смисла за вас?

Такође, и даље мислим да је овај филм вредан гледања, посебно пре него што претпоставке о томе.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-28-2009, 05:49 АМ  
Нови члан
Јуниор члан
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
edwardlitors is on a distinguished road

Нисам видео филм, јер нисам сигуран да ли заиста верујем у Закон о атракција.

Куоте:
Оригиналлы постед бы јмартин View Post
Мислим, дошао сам се! Како то да ја могу да мој пут кроз ништа. Ја сам уверења да морате "учинити да их добију. Шта мислите?
Хеј Ј Мартин

Само сам хтео да се изјасни као оно што си овде навео. Ја сам нови на овом форуму, али сам морао одговорити на ово. Имам неколико пријатеља који говоре и мисле исто. Тачка иза филм је више него само размишљам свој пут кроз све. Ја волим да на то гледате као укупна ментална Преправак ако хоћете. Није баш на позитивно мишљење или афирмацију нивоу, али као што знате и разумевања како закон узрока и последице ради у свом животу. Мисли постају ствари. То је био закон од почетка времена. Шта око вас. Све је почело са мислио, онда је осећај, па акције, па крајњи резултат је оно што видите. Зграде, аутомобиле, улице, изума, и на даље. Ваш тренутни резултати или ефекти су резултат који мисли (или узрок). Знам да је ово кратко и слатко, али гледајући тајна, и ради других истраживања су ме стварно ценимо како моћан ум заиста. Дакле, ако ништа друго, само гледајте да добијете различите тачке гледишта о томе како свет функционише. То би могло покренути нешто ...

<А ХРЕФ\u003d"хттп://ууу.аццессыоуруеалтх.цом"> Едвард Литорс </>
edwardlitors está offline  

Тагс
Закон привлачења, Тајна Филм
Закон привлачења ,Тајна Филм ,

Алати тхреад

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ВБ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 10:04 ПМ.

Хвала НЛП-ЕР можете уживати аутоматским преводима
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google