|
|
|
|||||||
| Open Teuhidi i TiranaLive Çdo gjë në lidhje me njesine. Diskutim, idetë, mendimet .... se nuk përshtatet në një tjetër forum. |
| Quick News |
| Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me:
Forum Home,
Social Groups,
Blogs,
Artikuj,
Photos,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Pas User Says Thank You to Jonas1 për këtë post të dobishme: | Ann Kathleen (09-20-2008) |
|
|
|||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)Hi "Të gjithë"
Duke dëgjuar rreth ndërsa sekret te unë duhet të them unë nuk ka marrë njoftim me të vërtetë shumë e saj në kohë ..... Pra, shumë ide të vijnë e të shkojnë se ajo mund të desensitise reagime për atë që duket të mirë për të qenë e vërtetë. .. Sigurisht që mund të thuhet për shumë gjëra, duke përfshirë besimet fetare ... Unë mbaj mendjen time të hapur për të gjitha idetë ... arsye ky nuk e mbajnë vëmendjen time për kohë të gjatë ishte ajo nuk duket të përshtaten në realitetin e botës ashtu siç është sot .... Apo mënyrë unë personalisht shikoni gjërat .... Watching Jonas video dha mirësi e lidhura me, dhe koha vetëm kam dëgjuar të duhur të informacionit në lidhje me sekret ... Unë luftë me disa prej koncepteve për mënyrën paqartë se mund të jetë konceptuar .... Nëpërmjet të ndryshojë mendimet ne realitet ........ Mund të jetë mënyra tjera të rrumbullakëta, ... ajo që ne si individë të shohim si realitet po fillon të ndryshojë mendimet tona ...... Marrja e shohim atë që ne ndoshta mund të udhëzuar për të parë .....? Vetëm një mendim .... ......................Edhe pse ideja e fshehtë është një ideologji fantastike, dhe duket se për të punuar për disa ... unë kam parë raste kur ndryshim / ndryshimet menduar perceptim ... Arsyeja kryesore unë luftë me fshehtë është ajo më bën të kuptojnë përparësitë krejt të ndryshme se çfarë individët mund të kenë me njëri-...... e tjera Edhe pse unë duhet të them më parë këtë vit vetëm duke ndjekur instinktet e ... Unë kam gjetur që njerëzit duan shumë e shumë të fitojë mbi të tyre .. një botë paqësore sigurt se e plotë të respektit dhe mirësi për të gjithë jetën ..... Dhe për mua që në vetvete do t'i jepte botës, natyrës, ju, ne, dhe të gjithë jetës .... Një vlerë që ka menduar ...... raundin e çfarëdo mënyrë ajo ishte / është .... ..... vetëm mendimet e mia ...... dashurinë, paqen, dhe gëzim për ju të gjithë ...... kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)Kam parë Sekret gjithashtu, dhe unë besoj se edhe idetë e paraqitura në të nuk janë asgjë e re, edhe pse ata kanë qenë mbajtur sekret nga një popull për të, ka arsye të qëllimshme egoist ...
Ajo është e thjeshtë në qasjen e saj dhe prezantim, por që është ndoshta sepse unë isha tashmë shumë i njohur me të gjitha konceptet e paraqitura në të. Ajo mund të jetë mjaft interesante për fillestar, though. Unë gjithashtu gjeti që nuk e ka shpjeguar aspekte të caktuara dhe një shumë e informacionit u la jashtë - sërish, për shkak të thjeshtësisë saj se ndoshta nuk ishte brenda fushëveprimit të këtij filmi të veçantë që të mbulojnë aspekte më të përparuara.
|
|
|
|
|||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)Lidhje e keqe e
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)Edhe pse shumë prej ideve në ligjet e tërheqje nuk mund të jetë i ri, unë ende mendoj se filmi nuk duket të ketë një efekt pozitiv mbi disa njerëzve pa dallim. Ka qenë shumë i hype në lidhje me këtë film, por është e vështirë të them sa e meriton ai është.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)Unë nuk shoh filmin, sepse unë nuk jam i sigurt nëse unë me të vërtetë besoj në Ligji i tërheqje.
Unë do të thotë, eja! Si është ajo që unë mund të mendoj rrugën time përmes ndonjë gjë. Unë jam i besimit që ju duhet të 'bëjnë' që të merrni. Çfarë mendoni ju? Last edited by jmartin; 05-26-2009 në 08:02.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)Gjithkush ka të ndryshme idetë mbi atë që është apo nuk është e mundur, kështu që pse të trokas elses mendim dikush, vetëm sepse nuk mund të bëjë kuptim për ju?
Gjithashtu, unë ende mendoj se ky film është vlerë shihni, sidomos para se të bërë supozime për atë. |
||
|
|
|
|
|
||||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)Unë nuk shoh filmin, sepse unë nuk jam i sigurt nëse unë me të vërtetë besoj në Ligji i tërheqje.
Quote:
Unë vetëm për të kërkuar të komentojë si atë që deklaroi këtu. Unë jam i ri në këtë forum, por unë vetëm duhej të përgjigjen për këtë. Unë kam disa miq që thonë dhe mendojnë të njëjtën gjë. Pikë prapa filmi është më shumë se vetëm të menduarit rrugën tuaj nëpërmjet ndonjë gjë. Më pëlqen të shikojnë atë si një reconditioning përgjithshme mendore nëse ju do. Not quite në një nivel të menduarit pozitiv apo pohimit, por më shumë si njohja dhe të kuptuarit se si ligji i shkakut dhe punon efekt në jetën tuaj. Mendime të bëhen gjërat. Kjo është ligji që nga fillimi i kohës. Shikoni rreth jush. Çdo gjë filloi me një mendim, pastaj ndjenja, atëherë veprimi, dhe pastaj rezultati përfundimtar ishte ajo që ju shihni. Ndërtesat, makinat, rrugët, shpikje, në dhe. Rezultatet e juaj aktual ose efektet, ishin rezultat të atij mendimi (ose shkaku). Di që kjo është e shkurtër dhe e ëmbël, por shikuar të fshehtë, dhe duke bërë kërkime të tjera me të vërtetë më bëri të vlerësojmë në mendje se sa i fuqishëm është me të vërtetë. Pra, nëse asgjë tjetër, vetëm shikojnë se për të marrë një këndvështrim të ndryshëm mbi atë se si punon bota. Kjo mund të shkaktojë diçka ... ![]() <A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A> |
|||
|
|
|
| Tags |
| Thread Tools | |
|
|
|
|