Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Open Teuhidi i TiranaLive
Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Open Teuhidi i TiranaLive Çdo gjë në lidhje me njesine. Diskutim, idetë, mendimet .... se nuk përshtatet në një tjetër forum.

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags
Threads: Ligji i Tërheqje, Movie Sekret
Videos: Ligji i Tërheqje ,Movie Sekret ,

LinkBack Thread Tools
Old 09-19-2008, 01:49  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Vendndodhja: Stockholm
Blog Entries: 2
Jonas1 is on a distinguished road

Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)

'Njatjeta!

I guess shumë prej jush kanë parë filmin "Sekret - Ligji i tërheqje" ... unë kam ... dhe kam menduar dhe ende mendoj se një film të tij e madhe!

Këtu është një lidhje me një version të plotë të YouTube filmin (133 minuta):

Movie Sekret - Ligji i terheqjen (Full Movie Part 1-10, 133 minuta) - Video, Movie

Pjesa e parë e filmit është më poshtë, por vini re që ju duhet të përdorni Lidhje mbi dhe klikoni mbi Pjesa-1, Pjesa-2, etj për të parë pjesë të ndryshme:

Ajo do të jetë e madhe për të dëgjoj komentin tuaj në lidhje me filmin dhe idetë prapa it! (Personalisht unë nuk mendoj se koncepti i "Ligji i tërheqje" është edhe distanca e re ose kanë qenë ndonjëherë një ...!!) sekret

Ka shumë filma të tjera në lidhje këtu: Ligji i videos tërheqje.

Ju lutem të vijë përsëri me komentet tuaja! Një temë e saj unë me të vërtetë mendojnë se është interesante!

Jonas

Links to videos related:

IDEA ORIGINAL BY: Rhonda Byrne
Keywords: Ligji i tërheqje, Movie Sekret, Ndërgjegje Suksesi, Affirmations, Power of Mind, Frymëzues Mind Filma,
Ndezur: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob kujdestar, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,

Link to film:

Link to diskutim:

Diskutoni film këtu: Ligji i tërheqje dhe Sekret Movie

Filma
Sekret - Ligji i terheqjen (film të plotë) - Join diskutim!
Çfarë sinjal bip A e dini se? (film të plotë) - Join diskutim!

Artikuj
Ligji i tërheqje,

Affirmations, Ndërgjegje varfërisë, Fuqia e mendimit, Fuqia e lutjes, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Vizualizimi, Ndërgjegje, Holographic Universe, Hipoteza Gaia, Morphogenetic Fields,

Besimi dhe Besimi, Peace of Mind, Dashuria, Lumturia, shpirtërore rrugën e drejtë,
Ndërgjegjes kolektive, ndërgjegjes Group, ndërgjegjes individuale, Inner Vetë, vetë Lartë

Artikuj Meditim
Meditim është mosha teknikë e vjetër për të kontrolluar mendjen dhe është një mjet i fuqishëm extremly. Në lidhje me ligjin e tërheqëse, meditimi mund të përdoret për të ulur shumën e pa-kontrolluar mendimet negative dhe rritjen e të përqëndrohet tuaj në prosperitet, gëzim, dashuri dhe lumturi.

Shihni ndonjë nga këto arkiva për artikuj më shumë:

Lidhje të postuar temat, video, etj
Ligji i tërheqje, Çfarë sinjal bip Ne Nuk di, Secret,

Affirmations, Ndërgjegje , Holographic Universe, Me qëllim krijimin, Manifesting Ushtrimet, Metafizik Teknika, Mind Power, Ndërgjegje varfërisë, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Vizualizimi,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob kujdestar, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,

More videos

Popullore - Videos
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob kujdestar, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth FAYT, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, Jź Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Xhefri Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Braun, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Topics - Videos
Ligji i tërheqje, Ndërgjegje bollëk, Affirmations, Me qëllim krijimin, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnozë, Manifesting Ushtrimet, Manifesting Technique, Metafizik Teknika, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Ndërgjegje varfërisë, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Movie Opus, Movie Sekret, Trauma Terapia, Bordi Vizioni, Vizualizimi,

Ndryshme - Videos
Bollëk, Bollshme , Tërhequr, Tërheqja, Tërheqje, Stërvitje, Pasurohen, Life Coaching, Manifest , Manifestim, Manifesting, Mind Zgjidhje, Motivues, Motivues Kryetari, Zhvillimi personal, Personal Growth, Lidhja, Relationships, Self Help, Vetëbesim, Seminari , Menaxhimi i stresit, Suksesi, Teleclasses, Vibracionet, Humbje Pesha, Workshop, Lumturia, Seminar Shpirtërore, Workshop Shpirtërore, Kursi Shpirtërore, Festivali Shpirtërore, Shpirtërore Teaching,

Unë shpresoj që ju pëlqen Filma Komunitetit ! Ndonjë pyetje? Lutem kontaktojnë!

Last edited by Jonas1; 09-23-2008 në 04:19..
Jonas1 está offline  
Pas User Says Thank You to Jonas1 për këtë post të dobishme:
Ann Kathleen (09-20-2008)
Old 09-20-2008, 07:30  
Anëtar
Senior Member
Points: 4,833, Level: 47Points: 4,833, Level: 47Points: 4,833, Level: 47
Activity: 16%Activity: 16%Activity: 16%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
3/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss323
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)

Hi "Të gjithë"
Duke dëgjuar rreth ndërsa sekret te unë duhet të them unë nuk ka marrë njoftim me të vërtetë shumë e saj në kohë ..... Pra, shumë ide të vijnë e të shkojnë se ajo mund të desensitise reagime për atë që duket të mirë për të qenë e vërtetë. .. Sigurisht që mund të thuhet për shumë gjëra, duke përfshirë besimet fetare ... Unë mbaj mendjen time të hapur për të gjitha idetë ... arsye ky nuk e mbajnë vëmendjen time për kohë të gjatë ishte ajo nuk duket të përshtaten në realitetin e botës ashtu siç është sot .... Apo mënyrë unë personalisht shikoni gjërat ....

Watching Jonas video dha mirësi e lidhura me, dhe koha vetëm kam dëgjuar të duhur të informacionit në lidhje me sekret ... Unë luftë me disa prej koncepteve për mënyrën paqartë se mund të jetë konceptuar .... Nëpërmjet të ndryshojë mendimet ne realitet ........ Mund të jetë mënyra tjera të rrumbullakëta, ... ajo që ne si individë të shohim si realitet po fillon të ndryshojë mendimet tona ...... Marrja e shohim atë që ne ndoshta mund të udhëzuar për të parë .....?
Vetëm një mendim ..........................

Edhe pse ideja e fshehtë është një ideologji fantastike, dhe duket se për të punuar për disa ... unë kam parë raste kur ndryshim / ndryshimet menduar perceptim ... Arsyeja kryesore unë luftë me fshehtë është ajo më bën të kuptojnë përparësitë krejt të ndryshme se çfarë individët mund të kenë me njëri-...... e tjera Edhe pse unë duhet të them më parë këtë vit vetëm duke ndjekur instinktet e ... Unë kam gjetur që njerëzit duan shumë e shumë të fitojë mbi të tyre .. një botë paqësore sigurt se e plotë të respektit dhe mirësi për të gjithë jetën ..... Dhe për mua që në vetvete do t'i jepte botës, natyrës, ju, ne, dhe të gjithë jetës .... Një vlerë që ka menduar ...... raundin e çfarëdo mënyrë ajo ishte / është ....
..... vetëm mendimet e mia ...... dashurinë, paqen, dhe gëzim për ju të gjithë ...... kak ...
kathleen ann está offline  
Old 11-04-2008, 10:59  
Anëtar
Shvercer
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Vendndodhja: Byron Bay
Eilt Druin is on a distinguished road

Kam parë Sekret gjithashtu, dhe unë besoj se edhe idetë e paraqitura në të nuk janë asgjë e re, edhe pse ata kanë qenë mbajtur sekret nga një popull për të, ka arsye të qëllimshme egoist ...

Ajo është e thjeshtë në qasjen e saj dhe prezantim, por që është ndoshta sepse unë isha tashmë shumë i njohur me të gjitha konceptet e paraqitura në të. Ajo mund të jetë mjaft interesante për fillestar, though. Unë gjithashtu gjeti që nuk e ka shpjeguar aspekte të caktuara dhe një shumë e informacionit u la jashtë - sërish, për shkak të thjeshtësisë saj se ndoshta nuk ishte brenda fushëveprimit të këtij filmi të veçantë që të mbulojnë aspekte më të përparuara.
Old 12-15-2008, 12:43  
Qumeshtor
Shvercer
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Loracat5 is on a distinguished road

Smile Re: Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret (film të plotë, 133 minuta)

Unë nuk shikojnë dhe lexuar disa nga libri, por unë mendimet e mia të reja që luajti një listë në atë që erdhi në jetën time nga përvoja e para tepër. Sekret ka tendencë për të vënë një lloj kthesë tabu për të gjithë koncept. Ajo mori një zbulim interesant vetë dhe kthyer atë në një dritare anësore e lakmisë dhe pushtetit. Kjo u kthye me jashtë kohe të mëdha. Unë kam qenë i interesuar në përvojat e të tjerëve dhe disa info jashtë të mendimit dhe realitetit. Watching video bëri të ndihem si ajo është e keqe. Ajo ka ndihmuar mua te kuptoj disa nga pyetjet që i kishte.
Loracat5 está offline  
Old 05-19-2009, 03:10  
Qumeshtor
Shvercer
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

Lidhje e keqe e
Visualise Affirm Baleave está offline  
Old 05-22-2009, 12:01  
Anëtar
Shvercer
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Seeking Spirit is on a distinguished road

Edhe pse shumë prej ideve në ligjet e tërheqje nuk mund të jetë i ri, unë ende mendoj se filmi nuk duket të ketë një efekt pozitiv mbi disa njerëzve pa dallim. Ka qenë shumë i hype në lidhje me këtë film, por është e vështirë të them sa e meriton ai është.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-26-2009, 07:58  
Qumeshtor
Shvercer
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jmartin is on a distinguished road

Unë nuk shoh filmin, sepse unë nuk jam i sigurt nëse unë me të vërtetë besoj në Ligji i tërheqje.

Unë do të thotë, eja! Si është ajo që unë mund të mendoj rrugën time përmes ndonjë gjë. Unë jam i besimit që ju duhet të 'bëjnë' që të merrni. Çfarë mendoni ju?

Last edited by jmartin; 05-26-2009 në 08:02..
jmartin está offline  
Old 05-27-2009, 02:53  
Anëtar
Shvercer
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Seeking Spirit is on a distinguished road

Gjithkush ka të ndryshme idetë mbi atë që është apo nuk është e mundur, kështu që pse të trokas elses mendim dikush, vetëm sepse nuk mund të bëjë kuptim për ju?

Gjithashtu, unë ende mendoj se ky film është vlerë shihni, sidomos para se të bërë supozime për atë.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-28-2009, 05:49  
Qumeshtor
Shvercer
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
edwardlitors is on a distinguished road

Unë nuk shoh filmin, sepse unë nuk jam i sigurt nëse unë me të vërtetë besoj në Ligji i tërheqje.

Quote:
Originally Posted by jmartin View Post
Unë do të thotë, eja! Si është ajo që unë mund të mendoj rrugën time përmes ndonjë gjë. Unë jam i besimit që ju duhet të 'bëjnë' që të merrni. Çfarë mendoni ju?
Hey J Martin,

Unë vetëm për të kërkuar të komentojë si atë që deklaroi këtu. Unë jam i ri në këtë forum, por unë vetëm duhej të përgjigjen për këtë. Unë kam disa miq që thonë dhe mendojnë të njëjtën gjë. Pikë prapa filmi është më shumë se vetëm të menduarit rrugën tuaj nëpërmjet ndonjë gjë. Më pëlqen të shikojnë atë si një reconditioning përgjithshme mendore nëse ju do. Not quite në një nivel të menduarit pozitiv apo pohimit, por më shumë si njohja dhe të kuptuarit se si ligji i shkakut dhe punon efekt në jetën tuaj. Mendime të bëhen gjërat. Kjo është ligji që nga fillimi i kohës. Shikoni rreth jush. Çdo gjë filloi me një mendim, pastaj ndjenja, atëherë veprimi, dhe pastaj rezultati përfundimtar ishte ajo që ju shihni. Ndërtesat, makinat, rrugët, shpikje, në dhe. Rezultatet e juaj aktual ose efektet, ishin rezultat të atij mendimi (ose shkaku). Di që kjo është e shkurtër dhe e ëmbël, por shikuar të fshehtë, dhe duke bërë kërkime të tjera me të vërtetë më bëri të vlerësojmë në mendje se sa i fuqishëm është me të vërtetë. Pra, nëse asgjë tjetër, vetëm shikojnë se për të marrë një këndvështrim të ndryshëm mbi atë se si punon bota. Kjo mund të shkaktojë diçka ...

<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A>
edwardlitors está offline  

Tags
Ligji i Tërheqje, Movie Sekret
Ligji i Tërheqje ,Movie Sekret ,

Thread Tools

Posting Rules
Ju mund të mos të hapni tema të reja
Ju mund të mos postoni përgjigje
Ju mund të mos post attachments
Ju mund të mos edit your posts

BB code është Mbi
Smilies janë Mbi
[IMG] Kodi i Mbi
Kodi HTML është Larg
Trackbacks janë Mbi
Pingbacks janë Mbi
Refbacks janë Mbi

Te gjitha kohët janë në GMT. Ora tani është 03:10.

Falë NLP-er ju mund të gëzojnë përkthime automatike