|
|
|
|||||||
| Open Oneness Forumi Karkoli v zvezi s Oneness. Razprava, ideje, misli .... da ne spada v drugem forumu. |
| Quick News |
| Dobrodošli na Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in počutila pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Po User Says Thank You do Jonas1 Za to Useful Post: | Kathleen ann (09-20-2008) |
|
|
|||
|
Države
Senior Member
|
Re: zakon privlačnosti in Secret Movie (Full film, 133 minut)Hi "Vsakdo"
Ob slišal o tajnih časa nazaj moram reči, nisem res potrebno veliko obvestilo, da v času ..... Toliko ideje pridejo in gredo, da lahko desensitise reakcije na to, kar se zdi da bi bilo res. .. seveda, da je mogoče reči za veliko stvari, vključno z verskimi prepričanji ... jaz vztrajati svoj um odprt za vse ideje ... zato ta ni imel mojo pozornost za dolgo je bilo, ni videti, da se prilega realnost sveta, kot je danes .... Ali pa tako, jaz osebno bi stvari .... Watching video Jonas prijazno dal povezavo, in šele čas sem poslušal pravilno do informacij o tajnih ... sem borijo z nekaj konceptov za dvoumen način bi se lahko zasnovana .... Z mislimi smo spremeniti stvarnost ........ Bi bilo obratno, ... kar smo kot posamezniki vidijo kot realnost se začenja spreminjati naše misli ...... Making vidimo, kaj bi lahko morebiti treba voditi za prikaz .....? Samo misel .... ......................Čeprav ideja skrivnost je fantastično ideologijo, in zdi se, da si nekaj ... sem videl razmere spremenijo, ko misli / zaznavanje sprememb ... Glavni razlog sem borijo z skrivnost je to pomožen mi je vedeti, kaj povsem drugačne prioritete posamezniki lahko med seboj ...... Čeprav imam za povedati v začetku letošnjega leta šele z naslednjim instinkt ... Ugotovil sem, da je veliko veliko ljudje želijo nad svojo korist .. varen mirno svetu, ki je poln spoštovanja in prijaznosti za vse življenje ..... In mi, da bi samo po sebi dal svet, narava, vas, nas in vse življenje .... mislil vredno ob ...... ne glede na način, krog je bil / je .... ..... samo moje misli ...... ljubezen, mir in radost vse ...... kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: zakon privlačnosti in Secret Movie (Full film, 133 minut)Videl sem Secret Prav tako, in jaz verjamem, da zamisli, predstavljene v njej, niso nič novega, čeprav so bile skrivnost iz prebivalstvo za namerno, sebičnih razlogov ...
To je poenostavljen v svojem pristopu in predstavitev, ampak da je verjetno zato, ker sem bil že zelo seznanjeni z vsemi koncepti predstavljeni v njej. To je lahko zelo zanimiv za začetnike, četudi. Prav tako sem ugotovila, da ni pojasnila nekatere vidike in veliko informacij je izpustil - spet, zaradi njegove enostavnosti, da verjetno ni bila v okviru tega posebnega filma za kritje bolj napredne vidike.
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior države
|
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior države
|
Re: zakon privlačnosti in Secret Movie (Full film, 133 minut)bad link's
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: zakon privlačnosti in Secret Movie (Full film, 133 minut)Čeprav je veliko idej laws of Attraction ne smejo biti novi, jaz še vedno mislim, da film ne zdi, da imajo pozitiven učinek na nekatere ljudi, ne glede. Prišlo je veliko hype o tem filmu, vendar je težko reči, kako zaslužnim je.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior države
|
Re: zakon privlačnosti in Secret Movie (Full film, 133 minut)Nisem videl film, ker nisem prepričan, če sem resnično verjamem v Law of Attraction.
Mislim, daj no! Kako to, da lahko mislim, da svojo pot skozi karkoli. Jaz sem iz prepričanja, da morate "narediti", priti. Kaj misliš? Last edited by jmartin; na 05-26-2009 08:02.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: zakon privlačnosti in Secret Movie (Full film, 133 minut)Vsakdo ima različne zamisli o tem, kaj je in kaj ni mogoče, zakaj je nekdo potrkal elses mnenje, samo zato, ker morda ne smisla za vas?
Tudi, Še vedno mislim, ta film je vredno gledanja, še posebej pred izvedbo predpostavke o tem. |
||
|
|
|
|
|
||||
|
New Member
Junior države
|
Re: zakon privlačnosti in Secret Movie (Full film, 133 minut)Nisem videl film, ker nisem prepričan, če sem resnično verjamem v Law of Attraction.
Citat:
<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </> ![]() |
|||
|
|
|
| Tags |
| Thread Tools | |
|
|
|
|