Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Global Oneness Main > Open Oneness Forumi
Blogi Členi Fotografije Videos Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Open Oneness Forumi Karkoli v zvezi s Oneness. Razprava, ideje, misli .... da ne spada v drugem forumu.

Quick News
Dobrodošli na Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in počutila pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Tags
Threads: Law Of Attraction, Secret Movie
Videos: Law Of Attraction ,Secret Movie ,

LinkBack Thread Tools
Old 09-19-2008, 01:49  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Thanked 95 Times v 68 Posts
Jonas1 is on a distinguished road

Law of Attraction in Secret Movie (Full film, 133 minut)

Živjo!

Verjetno mnogi od vas videl film "The Secret - Law of Attraction" ... imam ... in sem mislil, in še vedno pretehtati svoj a velik film!

Tukaj je link za polno različico YouTube od filma (133 minut):

Secret Movie - zakon privlačnosti (Full movie Part 1-10, 133 minut) - Video, Movie

Prvi del filma je nižja, vendar pomnite, da boste morali uporabiti link zgoraj in kliknite na del-1, Part-2 itd videti različne dele:

To bi bilo super slišati vaš komentar o filmu in ideje za njim! (Osebno Ne verjamem, da pojem "zakon privlačnosti" je še oddaljen nova ali so kdaj bili skrivnost ...!!)

Obstaja veliko bolj povezani filmov tukaj: Law of Attraction videos.

Please come back s svojimi komentarji! Njena temo Res mi je zanimiva!

Jonas

Povezave na video:

ORIGINAL IDEA BY: Rhonda Byrne
KEYWORDS: Law of Attraction, Secret Movie, Uspeh Consciousness, Affirmations, Power of Mind, Inspirational Mind Filmi,
Zurenje: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,

Povezava na film:

Povezava na razpravo:

Pogovorite se film tukaj: Law of Attraction in Secret Movie

Filmi
The Secret - Law of Attraction (full film) - Pridružite se razpravi!
Kaj Škripati vemo? (full movie) - Pridružite se razpravi!

Členi
Law of Attraction,

Affirmations, Revščina zavesti, Power of Thought, Power of Prayer, Blaginja Consciousness, Uspeh zavesti, Vizualizacija, Consciousness, Holographic Universe, Gaia Hypothesis, Morfogenetski Fields,

Vera in prepričanja, duševni mir, ljubezen in sreča, Spiritual Guidance,
Kolektivno zavest, Skupina Consciousness, individualna zavest, Inner Self, Higher Self

Meditacija članki
Meditacija je starost staro tehniko za nadzor uma in je Izjemno močno orodje. V zvezi z zakonom, ki bi pritegnilo, meditacijo lahko uporabijo za zmanjšanje količine un nadzorom negativnih misli in povečati vašo osredotočenost na blaginjo, veselje, ljubezen in srečo.

Glej koli od teh arhivov za več člankov:

Ljudje - Videos
Law of Attraction, Kaj Škripati Do We Know, Administrativnet,

Affirmations, Consciousness , Holographic Universe, Namerno ustvarjanje, Manifestiranje Vaje, Metafizično Techniques, Mind Power, Revščina zavesti, Blaginja Consciousness, Uspeh zavesti, Vizualizacija,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,

Več video posnetkov

Last edited by Jonas1; na 09-19-2008
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Topics - Videos
Law of Attraction, Številčnosti Consciousness, Affirmations, Namerno ustvarjanje, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnoza, Manifestiranje Vaje, Manifestiranje Technique, Metafizično Techniques, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Revščina zavesti, Blaginja Consciousness, Uspeh zavesti, Opus Movie, Secret Movie, Trauma Therapy, Vision board, Vizualizacija,

Razno - Videos
Številčnosti, Obilno , Pridobivanje, Privabljanje, Attraction, Coaching, Kako bogati, Life Coaching, Manifest , Manifestation, Manifestiranje, Mind Solutions, Motivacijski, Motivational Speaker, Osebni razvoj, Osebna rast, Povezava, Relationships, Self Help, Self-esteem, Seminar , Stress Management, Uspeh, Teleclasses, Tresljaji, Hujšanje, Delavnica, Sreča, Spiritual Seminar, Spiritual Workshop, Spiritual Course, Spiritual Festival, Spiritual Teaching,

Upam, da vam je všeč Global Oneness Skupnosti ! Vprašanja? Prosim contact me!

Last edited by Jonas1; na 09-23-2008 04:19..
Jonas1 está offline  
Po User Says Thank You do Jonas1 Za to Useful Post:
Kathleen ann (09-20-2008)
Old 09-20-2008, 07:30  
Države
Senior Member
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Thanked 398 Times v 205 Posts
kathleen ann is on a distinguished road

Re: zakon privlačnosti in Secret Movie (Full film, 133 minut)

Hi "Vsakdo"
Ob slišal o tajnih časa nazaj moram reči, nisem res potrebno veliko obvestilo, da v času ..... Toliko ideje pridejo in gredo, da lahko desensitise reakcije na to, kar se zdi da bi bilo res. .. seveda, da je mogoče reči za veliko stvari, vključno z verskimi prepričanji ... jaz vztrajati svoj um odprt za vse ideje ... zato ta ni imel mojo pozornost za dolgo je bilo, ni videti, da se prilega realnost sveta, kot je danes .... Ali pa tako, jaz osebno bi stvari ....

Watching video Jonas prijazno dal povezavo, in šele čas sem poslušal pravilno do informacij o tajnih ... sem borijo z nekaj konceptov za dvoumen način bi se lahko zasnovana .... Z mislimi smo spremeniti stvarnost ........ Bi bilo obratno, ... kar smo kot posamezniki vidijo kot realnost se začenja spreminjati naše misli ...... Making vidimo, kaj bi lahko morebiti treba voditi za prikaz .....?
Samo misel ..........................

Čeprav ideja skrivnost je fantastično ideologijo, in zdi se, da si nekaj ... sem videl razmere spremenijo, ko misli / zaznavanje sprememb ... Glavni razlog sem borijo z skrivnost je to pomožen mi je vedeti, kaj povsem drugačne prioritete posamezniki lahko med seboj ...... Čeprav imam za povedati v začetku letošnjega leta šele z naslednjim instinkt ... Ugotovil sem, da je veliko veliko ljudje želijo nad svojo korist .. varen mirno svetu, ki je poln spoštovanja in prijaznosti za vse življenje ..... In mi, da bi samo po sebi dal svet, narava, vas, nas in vse življenje .... mislil vredno ob ...... ne glede na način, krog je bil / je ....
..... samo moje misli ...... ljubezen, mir in radost vse ...... kak ...
kathleen ann está offline  
Old 11-04-2008, 10:59  
Države
Junior države
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Re: Kaj oddajati signale v radiu delati mi znanje? (Full film, 120 minut)
Eilt Druin is on a distinguished road

Videl sem Secret Prav tako, in jaz verjamem, da zamisli, predstavljene v njej, niso nič novega, čeprav so bile skrivnost iz prebivalstvo za namerno, sebičnih razlogov ...

To je poenostavljen v svojem pristopu in predstavitev, ampak da je verjetno zato, ker sem bil že zelo seznanjeni z vsemi koncepti predstavljeni v njej. To je lahko zelo zanimiv za začetnike, četudi. Prav tako sem ugotovila, da ni pojasnila nekatere vidike in veliko informacij je izpustil - spet, zaradi njegove enostavnosti, da verjetno ni bila v okviru tega posebnega filma za kritje bolj napredne vidike.
Old 12-15-2008, 12:43  
New Member
Junior države
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Thanked 0 Times v 0 Posts
Loracat5 is on a distinguished road

Smile Re: zakon privlačnosti in Secret Movie (Full film, 133 minut)

Jaz sem gledal in preberete nekaj knjig, ampak sem misli, da je moja nova igrala roll, kaj je prišel v moje življenje iz izkušenj pred preveč. Secret skuša postaviti nekakšen tabu ovijalne na celoten koncept. To je zanimivo odkritje sebe in ga preoblikovali lina za pohlep in moč. To je obrnil me veliko časa. Zanimala me je izkušnje drugih in ker nekatere izven informacije o misli in realnost. Watching video, ki me je občutek, kot da je zlo. To mi je pomagala razumeti nekaj vprašanj, ki sem imel.
Loracat5 está offline  
Old 05-19-2009, 03:10  
New Member
Junior države
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

bad link's
Visualise Affirm Baleave está offline  
Old 05-22-2009, 12:01  
Države
Junior države
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Thanked 30 Times v 22 Posts
Seeking Spirit is on a distinguished road

Čeprav je veliko idej laws of Attraction ne smejo biti novi, jaz še vedno mislim, da film ne zdi, da imajo pozitiven učinek na nekatere ljudi, ne glede. Prišlo je veliko hype o tem filmu, vendar je težko reči, kako zaslužnim je.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-26-2009, 07:58  
New Member
Junior države
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jmartin is on a distinguished road

Nisem videl film, ker nisem prepričan, če sem resnično verjamem v Law of Attraction.

Mislim, daj no! Kako to, da lahko mislim, da svojo pot skozi karkoli. Jaz sem iz prepričanja, da morate "narediti", priti. Kaj misliš?

Last edited by jmartin; na 05-26-2009 08:02..
jmartin está offline  
Old 05-27-2009, 02:53  
Države
Junior države
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Thanked 30 Times v 22 Posts
Seeking Spirit is on a distinguished road

Vsakdo ima različne zamisli o tem, kaj je in kaj ni mogoče, zakaj je nekdo potrkal elses mnenje, samo zato, ker morda ne smisla za vas?

Tudi, Še vedno mislim, ta film je vredno gledanja, še posebej pred izvedbo predpostavke o tem.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-28-2009, 05:49  
New Member
Junior države
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
edwardlitors is on a distinguished road

Nisem videl film, ker nisem prepričan, če sem resnično verjamem v Law of Attraction.

Citat:
Originally Posted by jmartin View Post
Mislim, daj no! Kako to, da lahko mislim, da svojo pot skozi karkoli. Jaz sem iz prepričanja, da morate "narediti", priti. Kaj misliš?
Hej J Martin,

<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </>

edwardlitors está offline  

Tags
Law Of Attraction, Secret Movie
Law Of Attraction ,Secret Movie ,

Thread Tools

Napotitev Pravila
Ti ne post nove teme
Ti ne post Odgovori
Ti ne post attachments
Ti ne edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 11:00.

Zahvaljujoč NLP-er lahko uživate avtomatski prevodi