|
|
|
|||||||
| Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Open jednota Fórum Čokoľvek týkajúce sa jednoty. Diskusia, nápady, myšlienky .... ktorý sa nezmestí do iného fóra. |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
|
|
LinkBack | Nástroje témat |
| 10.02.2009, 11:17 | Kathleen Ann (09-20-2008) |
|
|
|||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Zákon príťažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minút)Hi "Všetci"
Potom, čo o tajných chvíľu späť musím povedať, že som sa naozaj málo oznámenie, že v čase, keď ..... Toľko myšlienky prichádzajú a odchádzajú, že môže desensitise reakcia na to, čo sa zdá dobré, aby to bola pravda. .. Samozrejme, že možno povedať o mnohých veciach, vrátane náboženskej viery ... Pořád moju myseľ otvorená pre všetky nápady ... preto túto nedržal dlho moju pozornosť bolo nezdalo, aby sa zmestili do realitu sveta, ako je dnes .... Alebo, ako som sa osobne pozerať sa na veci .... Sledovanie videa Jonas láskavo dal odkaz, a len čas som počúval správne k informáciám o tajomstvo ... Ja bojujem s niektorými koncepciou jednoznačne by to mohlo byť koncipované .... Prostredníctvom myšlienky zmeníme realitu ........ Mohla by to byť naopak, ... to, čo my ako jednotlivci vidieť, ako realita sa začína meniť naše myšlienky ...... Čo nás vidieť, čo by mohlo byť vedení k tomu pozri .....? Len si myslel .... ......................Hoci myšlienka tajomstvo je fantastický ideológie, a zdá sa, pracuje pre niektoré ... som videl zmenu situácie, kedy myslenia / vnímania zmien ... hlavný dôvod, prečo som zápas s tajomstvom je, že som si uvedomila, čo robí úplne iné priority jedinci môžu mať navzájom ...... I keď musím povedať, tento rok len do nasledujúceho inštinkty ... Zistil som, že veľa ľudí si nad svoje vlastné zisky .. bezpečné mierového sveta, ktorý je plný rešpektu a zdvorilosti, aby celý život ..... A pre mňa, že by samo o sebe dať svetu, prírode, vám, nám, a celý život .... myšlienka stojí za to ...... čo naopak to je / bol .... ..... Len moje myšlienky ...... láska, mier a radosť Vám všetkým ...... kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Zákon príťažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minút)Videl som Secret tiež, a ja som taky presvedčený, že myšlienky uvedené v ňom nie je nič nové, aj keď boli držané v tajnosti z ľudu pre zámerné, sebeckých dôvodov ...
Je zjednodušujúce vo svojom prístupe a prezentácie, ale je to pravdepodobne preto, že som bol už veľmi dobre oboznámení so všetkými pojmami uvedené v ňom. To môže byť docela fascinujúce pre začiatočníka, hoci. Tiež som zistil, že si nedokážu vysvetliť určité aspekty a rad informácií bola ponechaná stranou - opäť kvôli jeho jednoduchosti to asi nebolo v rámci tohto konkrétneho filmu na pokrytie pokročilejšie aspekty.
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Zákon príťažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minút)zlý odkaz na
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Zákon príťažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minút)Hoci mnohé z nápadov v zákonoch atrakcie nemusí byť nový, stále si myslím, že film sa zdá, že má pozitívny vplyv na niektoré ľudí bez ohľadu. Tam bolo veľa humbuk okolo tohto filmu, ale je ťažké povedať, ako je to zaslúži.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Zákon príťažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minút)Nevidel som ten film, pretože som si istá, či som naozaj veriť Zákon príťažlivosti.
Chcem povedať, no tak! Ako to, že môžem myslieť si cestu cez čokoľvek. Som presvedčený, že musíte 'do' dostať. Čo si myslíte? Naposledy upravil jmartin, v 05-26-2009 08:02 PM09-16-2008 |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Zákon príťažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minút)Každý má iné predstavy o tom, čo je alebo nie je možné, tak prečo to niekto zaklopal elses názor, len preto, že nemusia mať zmysel pre vás?
Tiež Stále si myslím, tento film stojí za sledovanie, a to najmä pred vykonaním predpoklady o tom. |
||
|
|
|
|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Zákon príťažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minút)Nevidel som ten film, pretože som si istá, či som naozaj veriť Zákon príťažlivosti.
Citácia:
Len som chcel vyjadriť, ako to, čo je uvedené tu. Som nový tohto fóra, ale ja som jednoducho musel reagovať na to. Mám pár priateľov, ktoré hovoria a myslia to isté. Bod za film je viac než len myslieť si cestu cez čokoľvek. Rád sa na to pozerať ako celkovej duševnej regenerácie ak chcete. Nie tak celkom na pozitívne myslenie, alebo potvrdenie úrovni, ale skôr ako znalosť a pochopenie toho, ako zákon príčiny a následku, pracuje vo vašom živote. Myšlienky stali veci. To bol zákon od začiatku času. Pozri sa okolo seba. Všetko začalo s myšlienkou, potom pocit, potom akcie, a potom konečný výsledok bol čo vidíte. Budovy, autá, ulice, vynálezy, dál a dál. Vaše aktuálne výsledky alebo dosahy, boli v dôsledku tohto myslenia (alebo spôsobiť). Viem, že to je krátke a sladké, ale sledovala tajná, a robí ďalšie výskumné naozaj ma oceniť, ako mocné myseľ naozaj je. Takže keď nič iného, to sa len pozerať, ako získať iný pohľad na to, ako svet funguje. To by mohlo vyvolať niečo ... ![]() <A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A> |
|||
|
|
|
| Tagy |
| Nástroje témat | |
|
|
|
|