|
|
|
|||||||
| Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Forumurile deschise Unime Orice legate de unitate. Discuţie, ideile, gândurile .... care nu se încadrează într-un alt forum. |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| (10-01-2009) | ann Kathleen (09-20-2008) |
|
|
|||
|
Membru
Senior Member
|
Re: Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)Max "Toată lumea"
Având în auzit despre secrete o înapoi în timp ce eu trebuie sa spun ca nu a fost luat într-adevăr Notă mare parte din ea, la momentul ..... Deci, multe idei vin şi se duc că se poate desensitise reacţii la ceea ce pare a frumos să fie adevărat. .. Desigur că se poate spune multe lucruri, inclusiv convingerile religioase ... I a păstra mintea mea, deschis la toate ideile ... Motivul pentru care acesta nu a apăsat atenţia mea pentru mult timp a fost ea nu pare a se potrivi în realitatea lumii aşa cum este astăzi .... sau modul în care eu personal am vedere lucrurile .... Urmărind video Jonas cu amabilitate a dat link-ul de la, şi singura dată am ascultat în mod corespunzător la informaţii secrete despre ... am lupta cu unele dintre conceptele pentru modul ambiguu ar putea fi concepută .... Prin gândurile ne schimba realitatea ........ Ar putea fi invers, ... ceea ce noi ca indivizi, a se vedea ca realitatea este de a schimba gândurile noastre ...... Facandu-ne vedem ce am putea fi, eventual, cu ghid pentru a vedea .....? Doar un gând .... ......................Deşi ideea de secret este o ideologie fantastic, şi pare să funcţioneze pentru unele ... am văzut situaţii se modifică atunci când crezut / modificări percepţia ... Principalul motiv am lupta cu secret este mă face să mă dau seama ce priorităţi complet diferite persoanele fizice pot avea la fiecare ...... alte Deşi am de spus la începutul acestui an doar prin următor instinctele ... Am descoperit că multe multe persoane doresc de mai sus câştige propria lor .. o lume paşnică în condiţii de siguranţă care este plin de respect şi bunătate pentru toata viata ..... Şi pentru mine faptul că, în sine, s-ar da lumea, natura, tu, noi, şi toată viaţa .... Un gând având în valoare de ...... indiferent de modul în care aceasta runda a fost / este .... ..... doar gândurile mele ...... dragoste, pace si bucurie pentru tine toate ...... Kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)Am văzut The Secret de asemenea, şi eu cred că ideile prezentate in ea nu sunt nimic nou, deşi acestea au fost ţinute secrete de la poporul pentru deliberată, din motive egoiste ...
Acesta este simplistă în abordarea sa şi de prezentare, dar asta este, probabil, pentru că am fost deja foarte familiarizat cu toate conceptele prezentate în el. Ea poate fi destul de fascinant pentru incepatori, totusi. Am constatat, de asemenea, că nu a explica anumite aspecte şi o mulţime de informaţii a fost lăsat pe dinafară - din nou, datorită simplităţii sale, probabil că nu a fost în domeniul de aplicare al acestui film special pentru a acoperi aspectele mai avansate.
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)bad link's
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)Deşi multe dintre ideile de legislaţia atracţii nu poate să fie noi, eu încă mai cred că filmul pare să aibă un efect pozitiv asupra anumite persoane, indiferent. Nu a fost o mulţime de hype despre acest film, dar este greu să spun cât de merituoşi este.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)Nu am văzut filmul pentru că eu nu sunt sigur dacă Eu chiar cred în Legea de atractie.
Adica, hai! Cum se face că pot să cred că-mi drum prin nimic. Eu sunt din convingerea că trebuie să "facă" pentru a obţine. Ce crezi? Last edited by jmartin; 05.26.2009, la 08:02.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)Orice persoană are diferite idei cu privire la ceea ce este sau nu este posibilă, aşa că de ce bate pe cineva aviz elses, doar pentru că nu poate avea sens pentru tine?
De asemenea, eu încă mai cred că acest film este în valoare de vizualizare, mai ales înainte de a face presupuneri despre asta. |
||
|
|
|
|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)Nu am văzut filmul pentru că eu nu sunt sigur dacă Eu chiar cred în Legea de atractie.
Citat:
Am vrut doar să comenteze în ceea ce aţi spus aici. Sunt nou la acest forum, dar am avut de a răspunde la acest lucru. Am câţiva prieteni care spun şi cred că acelaşi lucru. Punct în spatele film este mai mult decât gândirea-ţi drum prin nimic. Îmi place să se uite la ea ca un recondiţionare totală mintale daca vrei. Nu chiar pe o gândire pozitivă sau de nivelul de afirmare, dar mai mult ca cunoaşterea şi înţelegerea modului în care legea cauzei şi lucrări în vigoare în viaţa dumneavoastră. Gândurile devin lucruri. Asta a fost legea de la începutul timpului. Uită-te în jurul tău. Totul a inceput cu un gând, apoi sentiment, apoi de acţiune, şi apoi rezultatul final a fost ceea ce vezi. Cladiri, masini, strazi, inventii, pe şi de pe. Rezultatele dvs. curente sau efecte, s-au rezultat din acest gând (sau cauza). Ştiu că este scurt şi dulce, dar uitam la secrete, şi a face alte cercetări într-adevăr mi-a facut aprecia pe cât de puternic mintea este într-adevăr. Deci, dacă nimic altceva, doar ma uit la ea pentru a obţine un punct de vedere diferite privind modul în care funcţionează lumea. S-ar putea declanşa ceva ... ![]() <A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A> |
|||
|
|
|
| Tag-uri |
| Thread Tools | |
|
|
|
|