Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Forumurile deschise Unime
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Forumurile deschise Unime Orice legate de unitate. Discuţie, ideile, gândurile .... care nu se încadrează într-un alt forum.

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Legea de atractie, Movie Secret
Videos: Legea de atractie ,Movie Secret ,

LinkBack Thread Tools
Old 09.19.2008, 01:49  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Jonas1 is on a distinguished road

Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)

Acesta este mutat la Muzică - Ambient Pop, acesta este de fapt o poveste foarte frumoasă în spatele ei ....:

Cred că mulţi dintre voi au văzut filmul "The Secret - Legea de atractie" ... Eu am ... si m-am gândit şi încă mai cred că filmul său un mare!

Aici este un link către YouTube o versiune completă a filmului (133 minute):

The Movie Secret - Legea de atractie (Full film Partea 1-10, 133 minute) - Video, Film

Prima parte a filmului este de mai jos, dar reţineţi că va trebui să utilizaţi link-ul deasupra şi faceţi clic pe partea a-1, partea a-2, etc pentru a vedea diferitele părţi:

Ar fi minunat să aud comentariul dumneavoastră despre film şi ideile din spatele acestuia! (Personal, nu cred că conceptul de "Legea de atractie" este chiar la distanţă, noi sau care au fost vreodată un ...!!) secrete

Există multe filme mai multe legate de aici: Legea de videoclipuri atracţii.

Va rugam sa reveniti cu comentariile tale! Un subiect de ei chiar am senzatia este interesant?

Iona

Link-uri la videoclipuri legate de:

ORIGINAL ideea: Rhonda Byrne
CUVINTE CHEIE: Legea de atractie, Movie Secret, Conştiinţa de succes, Afirmatii, Power of Mind, Inspirational Mind Filme,
Mirat: John Assaraf, Mihai Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,

Link la film:

Link la discuţie:

Discutaţi despre film aici: Film Legea de atractie si The Secret

Movies
Secret - Legea de atractie (film complet) - Participa în discuţia!
What the Bleep Nu ştiu suntem? (film complet) - Participa în discuţia!

Articolele
Legea de atractie,

Afirmatii, Conştiinţa sărăciei, Power of Thought, Puterea de Rugaciune, Conştiinţa Prosperitate, Conştiinţa de succes, Vizualizare, Constienta, Holographic Universe, Ipoteza Gaia, Morfogenetice Domenii,

Credinţă şi credinţă, de pace de la Mind, dragoste si fericire, îndrumare spirituală,
Constiinta colectiva, constiinta de grup, conştiinţei individuale, Self interior, Sinele Superior

Articole Meditaţie
Meditaţia este varsta vechea tehnica de a controla mintea şi este un instrument extrem de puternic. În ceea ce priveşte Legea de atractie, meditaţie poate fi folosit pentru a reduce cantitatea de ONU-controlat gândurile negative şi de a pune accentul pe prosperitate, bucurie, iubire si fericire.

A se vedea nici una din aceste arhive pentru mai multe articole:

Link-uri către postat fire, clipuri video, etc
Legea de atractie, What the Bleep Do We Know, Secret,

Afirmatii, Constienta , Holographic Universe, Crearea deliberată, Manifestă Exerciţii, Metafizic Tehnici de, Mind Power, Conştiinţa sărăciei, Conştiinţa Prosperitate, Conştiinţa de succes, Vizualizare,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Mihai Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,

Mai multe videoclipuri

Oameni - Video
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Mihai Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Subiecte - Video
Legea de atractie, Constiintei Abundentei, Afirmatii, Crearea deliberată, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnoză, Manifestă Exerciţii, Manifestă Technique, Metafizic Tehnici de, Mind Power, Programare neuro-lingvistică, Pain Relief, Conştiinţa sărăciei, Conştiinţa Prosperitate, Conştiinţa de succes, Movie Opus, Movie Secret, Trauma Terapie, Consiliul de Viziune, Vizualizare,

Diverse - Video
Abundentei, Abundentă , Atrageţi, Atragerea, Atracţie, Coaching, Noţiuni de bază bogat, Life Coaching, Manifest , Manifestare, Manifestarea, Mintea Solutii, Motivational, Motivational difuzor, Dezvoltare personală, Personale de creştere, Relaţie, Relationships, Self Help, Self-esteem, Seminarul , Stress Management, De succes, Teleclasses, Vibratii, Pierdere în Greutate, Atelier de lucru, Happiness, Spirituală Seminarul, Spirituală Atelier de lucru, Spiritual de golf, Spiritual Festival, Spirituală de predare,

Sper ca va place Global Unitatea comunitare ? Orice întrebări? Te rog A lua legatura cu mine?

Last edited by Jonas1; 09.23.2008, la 04:19..
Jonas1 está offline  
(10-01-2009)
ann Kathleen (09-20-2008)
Old 09.20.2008, 07:30  
Membru
Senior Member
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)

Max "Toată lumea"
Având în auzit despre secrete o înapoi în timp ce eu trebuie sa spun ca nu a fost luat într-adevăr Notă mare parte din ea, la momentul ..... Deci, multe idei vin şi se duc că se poate desensitise reacţii la ceea ce pare a frumos să fie adevărat. .. Desigur că se poate spune multe lucruri, inclusiv convingerile religioase ... I a păstra mintea mea, deschis la toate ideile ... Motivul pentru care acesta nu a apăsat atenţia mea pentru mult timp a fost ea nu pare a se potrivi în realitatea lumii aşa cum este astăzi .... sau modul în care eu personal am vedere lucrurile ....

Urmărind video Jonas cu amabilitate a dat link-ul de la, şi singura dată am ascultat în mod corespunzător la informaţii secrete despre ... am lupta cu unele dintre conceptele pentru modul ambiguu ar putea fi concepută .... Prin gândurile ne schimba realitatea ........ Ar putea fi invers, ... ceea ce noi ca indivizi, a se vedea ca realitatea este de a schimba gândurile noastre ...... Facandu-ne vedem ce am putea fi, eventual, cu ghid pentru a vedea .....?
Doar un gând ..........................

Deşi ideea de secret este o ideologie fantastic, şi pare să funcţioneze pentru unele ... am văzut situaţii se modifică atunci când crezut / modificări percepţia ... Principalul motiv am lupta cu secret este mă face să mă dau seama ce priorităţi complet diferite persoanele fizice pot avea la fiecare ...... alte Deşi am de spus la începutul acestui an doar prin următor instinctele ... Am descoperit că multe multe persoane doresc de mai sus câştige propria lor .. o lume paşnică în condiţii de siguranţă care este plin de respect şi bunătate pentru toata viata ..... Şi pentru mine faptul că, în sine, s-ar da lumea, natura, tu, noi, şi toată viaţa .... Un gând având în valoare de ...... indiferent de modul în care aceasta runda a fost / este ....
..... doar gândurile mele ...... dragoste, pace si bucurie pentru tine toate ...... Kak ...
kathleen ann está offline  
Old 11.04.2008, 10:59  
Membru
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Mulţumit de 16 ori în 12 Posts
Eilt Druin is on a distinguished road

Am văzut The Secret de asemenea, şi eu cred că ideile prezentate in ea nu sunt nimic nou, deşi acestea au fost ţinute secrete de la poporul pentru deliberată, din motive egoiste ...

Acesta este simplistă în abordarea sa şi de prezentare, dar asta este, probabil, pentru că am fost deja foarte familiarizat cu toate conceptele prezentate în el. Ea poate fi destul de fascinant pentru incepatori, totusi. Am constatat, de asemenea, că nu a explica anumite aspecte şi o mulţime de informaţii a fost lăsat pe dinafară - din nou, datorită simplităţii sale, probabil că nu a fost în domeniul de aplicare al acestui film special pentru a acoperi aspectele mai avansate.
Old 12.15.2008, 12:43  
New Member
Junior Member
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Loracat5 is on a distinguished road

Smile Re: Legea de atractie si The Movie Secret (Full film, 133 minute)

Am făcut de ceas şi citit o parte din carte, dar am noi, care gândurile mele au jucat un rulou in ceea ce a intrat în viaţa mea de la o experienţă anterioară de asemenea. The Secret are tendinţa de a pune un fel de twist tabu pentru întregul concept. Aceasta a avut o descoperire de sine interesant şi a transformat-o într-un hublou pentru lăcomie şi putere. Care a transformat-mi off mare de timp. Am fost interesat de experienţele altora şi unele informaţii în afara pe gândire şi realitate. Urmărind video ma facut sa simt ca si cum a fost rău. A făcut să mă ajute să înţeleagă câteva din întrebările pe care am avut-o.
Loracat5 está offline  
Old 05.19.2009, 03:10  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

bad link's
Visualise Affirm Baleave está offline  
Old 05.22.2009, 12:01  
Membru
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Mulţumit de 30 de ori în 22 de Posturi
Seeking Spirit is on a distinguished road

Deşi multe dintre ideile de legislaţia atracţii nu poate să fie noi, eu încă mai cred că filmul pare să aibă un efect pozitiv asupra anumite persoane, indiferent. Nu a fost o mulţime de hype despre acest film, dar este greu să spun cât de merituoşi este.
Seeking Spirit está offline  
Old 05.26.2009, 07:58  
New Member
Junior Member
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jmartin is on a distinguished road

Nu am văzut filmul pentru că eu nu sunt sigur dacă Eu chiar cred în Legea de atractie.

Adica, hai! Cum se face că pot să cred că-mi drum prin nimic. Eu sunt din convingerea că trebuie să "facă" pentru a obţine. Ce crezi?

Last edited by jmartin; 05.26.2009, la 08:02..
jmartin está offline  
Old 05.27.2009, 02:53  
Membru
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Mulţumit de 30 de ori în 22 de Posturi
Seeking Spirit is on a distinguished road

Orice persoană are diferite idei cu privire la ceea ce este sau nu este posibilă, aşa că de ce bate pe cineva aviz elses, doar pentru că nu poate avea sens pentru tine?

De asemenea, eu încă mai cred că acest film este în valoare de vizualizare, mai ales înainte de a face presupuneri despre asta.
Seeking Spirit está offline  
Old 05.28.2009, 05:49  
New Member
Junior Member
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
edwardlitors is on a distinguished road

Nu am văzut filmul pentru că eu nu sunt sigur dacă Eu chiar cred în Legea de atractie.

Citat:
Originally Posted by jmartin View Post
Adica, hai! Cum se face că pot să cred că-mi drum prin nimic. Eu sunt din convingerea că trebuie să "facă" pentru a obţine. Ce crezi?
Hei J Martin,

Am vrut doar să comenteze în ceea ce aţi spus aici. Sunt nou la acest forum, dar am avut de a răspunde la acest lucru. Am câţiva prieteni care spun şi cred că acelaşi lucru. Punct în spatele film este mai mult decât gândirea-ţi drum prin nimic. Îmi place să se uite la ea ca un recondiţionare totală mintale daca vrei. Nu chiar pe o gândire pozitivă sau de nivelul de afirmare, dar mai mult ca cunoaşterea şi înţelegerea modului în care legea cauzei şi lucrări în vigoare în viaţa dumneavoastră. Gândurile devin lucruri. Asta a fost legea de la începutul timpului. Uită-te în jurul tău. Totul a inceput cu un gând, apoi sentiment, apoi de acţiune, şi apoi rezultatul final a fost ceea ce vezi. Cladiri, masini, strazi, inventii, pe şi de pe. Rezultatele dvs. curente sau efecte, s-au rezultat din acest gând (sau cauza). Ştiu că este scurt şi dulce, dar uitam la secrete, şi a face alte cercetări într-adevăr mi-a facut aprecia pe cât de puternic mintea este într-adevăr. Deci, dacă nimic altceva, doar ma uit la ea pentru a obţine un punct de vedere diferite privind modul în care funcţionează lumea. S-ar putea declanşa ceva ...

<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A>
edwardlitors está offline  

Tag-uri
Legea de atractie, Movie Secret
Legea de atractie ,Movie Secret ,

Thread Tools

Reguli Posting
Tu nu pot post new threads
Tu nu pot post replies
Tu nu pot Attachments post
Tu nu pot modifica mesajele tale

BB code este Pe
Smileys sunt Pe
[IMG] Codul este Pe
Codul HTML este De pe
Urmăritori sunt Pe
Pingbacks sunt Pe
Refbacks sunt Pe

All times are GMT. Ora este acum StarLight.

Vă mulţumim pentru NLP-er vă puteţi bucura de traduceri automate