|
|
|
|||||||
| Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Open Jedności Forum Wszystko związane z Jedności. Dyskusja, pomysłów, myśli .... które nie mieści się na innym forum. |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku |
| Po User Says Thank You to Jonas1 ta wiadomosc: | Kathleen Ann (09-20-2008) |
|
|
|||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Re: Prawo przyciągania i Secret Movie (film Pełna, 133 minut)Cześć "Wszyscy"
Słysząc o tajnym natomiast powrót muszę powiedzieć, że tak naprawdę nie potrzeba wiele Informacja o tym w czasie ..... Tyle pomysły przychodzą i odchodzą, że może desensitise reakcje na to, co wydaje się dobre, aby być prawdziwe. .. Oczywiście, że można powiedzieć wiele rzeczy, w tym religii ... I keep my mind otwarty na wszystkie pomysły ... Dlatego ten nie posiada moją uwagę na długo była nie wydaje się pasować do rzeczywistości świata, jaki jest .... dziś lub sposób osobiście widok rzeczy .... Oglądanie wideo Jonas łaskawie dał link, a tylko raz wysłuchałem odpowiednio do informacji o tajnych ... I walka z niektórych koncepcji dwuznaczny sposób można poczęte .... Poprzez myśli, możemy zmienić rzeczywistość ........ Czyżby odwrót ... co jak poszczególni ludzie, widzą, jak rzeczywistość zaczyna się zmieniać nasze myśli ...... Dokonywanie nam zobaczyć, co możemy ewentualnie kierować, aby zobaczyć .....? Jedynie myśl .... ......................Chociaż pomysł jest fantastyczny tajne ideologii, i wydaje się działać dla niektórych ... widziałem sytuacje, gdy zmiana myślenia / postrzegania zmian ... Głównym powodem I walka z tajemnicą jest to sprawia mi, co zupełnie inne priorytety osób może mieć do siebie ...... Chociaż muszę powiedzieć, na początku tego roku tuż po instynkty ... Odkryłam, że wiele wiele osób chce nad ich własną korzyść .. bezpiecznego pokojowego świata, pełnego szacunku i życzliwości dla wszystkich życia ..... A dla mnie samo w sobie daje świat, natura, ty nas, i całe życie .... myśli warto mieć ...... cokolwiek odwrotnie była / jest .... ..... tylko moje myśli ...... Miłość, pokój i radość z wami wszystkimi ...... kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Prawo przyciągania i Secret Movie (film Pełna, 133 minut)Widziałem Secret Również i ja wierzę, że pomysły przedstawione w nim nie są niczym nowym, choć były trzymane w tajemnicy przed ludność do zamierzonego, pobudek egoistycznych ...
To jest uproszczona w swoim podejściu i prezentacji, ale to pewnie dlatego, że był już bardzo znany ze wszystkich pojęć w nim przedstawione. Może być dość fascynujące dla początkujących, though. Zauważyłem też, że nie wyjaśnić pewne aspekty i wiele informacji było pominąć - ponownie, ze względu na swoją prostotę, prawdopodobnie nie leżało w zakresie tego konkretnego filmu obejmuje bardziej zaawansowane aspekty.
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
zły link's05-22-2009, 12:01 AM
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Mimo wielu pomysłów w przepisach atrakcje mogą nie być nowe, nadal uważam, że film wydaje się mieć pozytywny wpływ na niektórych ludzi niezależnie. Odnotowano wiele szumu na temat tego filmu, ale trudno powiedzieć, jak to zasługuje.05-26-2009, 07:58 PM
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Nie widziałem filmu, ponieważ nie jestem pewien, czy naprawdę wierzę wPrawo Przyciągania. I mean, come on! Jak to jest, że mogę myśleć my way through anything. Ja jestem z przekonania, że musi "zrobić", aby uzyskać. Co o tym sądzisz?
Ostatnio edytowane przez jmartin; 05-26-2009 w 08:02 PM 05-27-2009, 02:53.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Każdy ma inne pomysły na to, co jest lub nie jest możliwe, więc dlaczego nie uderzaj ktoś elses opinii, tylko dlatego, że nie ma żadnego sensu dla Ciebie?Ponadto, nadal uważam ten film jest wart oglądania, zwłaszcza przed wykonaniem założeń na ten temat.
05-28-2009, 05:49 PM |
||
|
|
|
|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
Nie widziałem filmu, ponieważ nie jestem pewien, czy naprawdę wierzę wPrawo Przyciągania. jmartin
Cytat:
<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A> ![]() |
|||
|
|
|
| Tagi |
| Narzędzia wątku | |
|
|
|
|