|
|
|
|||||||
| Open nedalāmība Forums Jebkas, kas saistīti ar vienotību. Diskusija, idejas, domas .... kas neietilpst kādā citā forumā. |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| (10-01-2009) | Kathleen ann (09-20-2008) |
|
|
|||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: Likums par piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)Hi "Ikvienam"
Uzklausot par slepeniem, bet atpakaļ man pateikt man nav tiešām nepieciešams daudz paziņojumu par to pie laika ..... Tik daudz ideju nāk un iet, ka tas var desensitise reakciju uz to, kas šķiet labi, lai būtu patiesi. .. Tas, protams, var teikt arī par daudzām lietām, tai skaitā reliģiskās pārliecības ... Es paturēšu prātā atvērtas visas idejas ... iemesla dēļ šī viena nav tur manu uzmanību ilgi bija tā nešķita iederas realitātei pasaulē, kā tas ir šodien .... Vai, kā es personīgi, lai lietas .... Skatoties video Jonas laipni deva saiti, un tikai laika Esmu dzirdējusi pareizi ar informāciju par slepeno ... Es cīņa ar dažiem par divdomīgs veidā varētu tikt uztverts .... koncepcijas Caur domas mēs mainām realitāti ........ Vai tas būtu otrādi, ... ko mēs kā indivīdi redz kā realitāte sāk mainīt mūsu domas ...... Making mums redzēt to, ko mēs, iespējams, varētu vadīties, lai aplūkotu .....? Tikai doma .... ......................Lai gan par slepenu ideja ir fantastiska ideoloģija, un, šķiet, darbojas kāda ... es esmu redzējis situācijas, mainās, kad doma / uztvere mainās ... Galvenais iemesls, kāpēc es cīņa ar noslēpums ir tas liek man saprast to, kas pilnīgi atšķirīgas prioritātes, cilvēki varētu viens ar otru ...... Lai gan man jāsaka šogad tikai vadoties pēc instinktiem ... Man ir konstatēts, ka daudzi daudzi cilvēki vēlas virs savas pieaugums .. drošu mieru pasaulē, kas ir pilns ar cieņu un laipnību, lai visiem dzīves ..... Un man tas pats par sevi dos pasauli, dabu, jums, mums un visu dzīvi .... doma ir vērts ņemot ...... kāds otrādi tas bija / ir .... ..... tikai manas domas ...... Love, miers, un prieks ar jums visiem ...... kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Likums par piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)Es esmu redzējis Secret arī un es arī uzskatu, ka idejas, kas izklāstītas tas nav nekas jauns, kaut arī tās ir turētas noslēpumā no populace apzinātai, savtīgi iemesli ...
Tas ir vienkāršots ar savu pieeju un noformējumu, taču tas ir iespējams tāpēc, ka man jau bija ļoti labi pārzina visas koncepcijas, uzrāda tajā. Tas var būt diezgan aizraujoši par iesācējiem, though. Es arī konstatēja, ka tā nepaskaidroja, atsevišķus aspektus un daudz informācijas tika atstāts ārpus - atkal, jo tās vienkāršība tas, iespējams, bija neietilpst šo konkrēto filmu, lai segtu spēcīgākās aspektus.
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Likums par piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)bad link's
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Likums par piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)Lai gan daudzi ir pievilkšanas likumiem idejas var būt jauns, es tomēr domāju, ka plēve šķiet, ir pozitīva ietekme uz dažu cilvēku neatkarīgi. Ir bijusi hype daudz par šo filmu, bet tas ir grūti pateikt, cik pelnījuši tā ir.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Likums par piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)Es neredzēju filmu, jo es neesmu pārliecināts, ja es patiešām ticu Likumu pievilcību.
Es domāju, come on! Kā ir tā, ka es domāju, ka manu ceļu cauri visam. Es uzskatu, ka jums ir "do", lai saņemtu. What do you think? Last edited by jmartin; 05-26-2009 at 08:02.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Likums par piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)Ikvienam ir dažādas idejas par to, kas ir vai nav iespējams, tad kāpēc knock somebody elses atzinumu, tikai tāpēc, ka nav jēgas jums?
Arī es joprojām domāju, ka šī filma ir vērts skatīties, jo pirms pieņēmumus par to. |
||
|
|
|
|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Likums par piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)Es neredzēju filmu, jo es neesmu pārliecināts, ja es patiešām ticu Likumu pievilcību.
Quote:
Es tikai gribēju izteikties par to, ko jūs norādīts šeit. Es esmu jauns, lai šajā forumā, bet es vienkārši bija atbildēt uz to. Man ir daži draugi, kas saka, un domāju, ka tas pats. Aiz filma punkts ir vairāk nekā tikai domāju savu ceļu cauri visam. Man patīk aplūkot to kā vispārēju garīgo atjaunošana, ja jūs gribu. Ne gluži par pozitīvu domāšanu vai solījumu līmenī, bet vairāk kā zināt un izprast, kā cēloņu un seku darbu tiesību jūsu dzīvē. Domas kļūst lietas. Tas ir bijis tiesībām, jo sākuma laiku. Paskatīties jums. Viss sākās ar domu, tad sajūta, tad darbības, un tad gala rezultāts bija tāds, ko redzat. Ēkas, mašīnas, ielu, izgudrojumi, vēl un vēl. Savu pašreizējo rezultātiem vai ietekmi, ir sakarā ar šo domu (vai izraisīt). Es zinu, tas ir īss un salds, bet skatoties noslēpums, un veic citas pētniecības patiešām lika man novērtēt, cik spēcīga prāta tiešām ir. Tātad, ja nekas cits, vienkārši noskatīties to iegūt atšķirīgu viedokli par to, kā pasaule darbojas. Tas varētu izraisīt kaut ... ![]() <A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </> |
|||
|
|
|
| Tags |
| Thread Tools | |
|
|
|
|