Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > Open nedalāmība Forums
Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Open nedalāmība Forums Jebkas, kas saistīti ar vienotību. Diskusija, idejas, domas .... kas neietilpst kādā citā forumā.

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Law Of Attraction, Secret Movie
Video: Law Of Attraction ,Secret Movie ,

LinkBack Thread Tools
Old 09-19-2008, 01:49  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Atrašanās vieta: Stockholm
Blog Entries: 2
Pateicās 95 Times 68 Posts
Jonas1 is on a distinguished road

Likumu piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)

Šī ir pārvietots uz Music - Ambient Pop, tas tiešām ir ļoti skaists aiz tā slēpjas ....:

Es domāju, daudzi no jums ir redzējis filmu "Secret - Law of Attraction" ... es ... es domāju, un joprojām domāju, ka tās lielo filmu!

Šeit ir saite uz YouTube pilno versiju filmas (133 min):

Secret Movie - likums Atrakcija (pilna filma daļa 1-10, 133 min) - Video, filmas

Pirmā daļa filmas ir zemāk, bet ievērojiet, ka jums nāksies izmantot saiti virs un klikšķiniet uz daļas-1, Part-2 utt redzēt dažādās daļās:

Būtu lieliski dzirdēt jūsu komentārus par filmu un aiz tā idejas! (Personīgi es nedomāju, ka jēdziens "tiesību Atrakcija" ir pat attālināti jauni vai ir kādreiz bijušas slepenas ...!!)

Ir daudz vairāk attiecas filmas šeit: Likumu Attraction video.

Lūdzu, atgriezieties ar saviem komentāriem! Tā tēma man tiešām šķiet, ir interesanta!

Jonas

Saites uz saistītiem video:

Sākotnējā ideja PĒC: Rhonda Byrne
Pēc atslēgvārda: Likumu Attraction, Secret Movie, Success Apziņa, Affirmations, Power of Mind, Inspirational Mind Movies,
Skatās: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dūlijs, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,

Saite uz filmu:

Saite uz diskusiju:

Apspriest filmu šeit: Likumu piesaiste un Secret Movie

Filmas
Secret - Law of Attraction (pilna filma) - Join diskusijas!
Ko BLeeP mēs to zinām? (pilna filma) - Join diskusijas!

Raksti
Likumu Attraction,

Affirmations, Nabadzības apziņas, Power of Thought, Power of Prayer, Labklājība Apziņa, Panākumu apziņa, Vizualizācijas, Apziņa, Hologrāfisks Universe, Gaia Hipotēze, Morphogenetic Fields,

Ticību un pārliecību, mieru, Love and Happiness, Spiritual Guidance,
Kolektīvo apziņu, Grupas Apziņa, individuālās apziņas, Inner Self, Higher Self

Meditācija raksti
Meditācija ir gadu veci tehnika kontrolēt prātu un extremly spēcīgs instruments. Attiecībā uz tiesību Atrakcija, meditācija var izmantot, lai samazinātu daudzumu un kontrolētu negatīvās domas un uzlabot jūsu uzmanību uz labklājību, prieku, mīlestību un laimi.

Redzēt kādu no šiem vairākiem pantiem arhīvs:

Saites uz norīkotajiem pavedieni, video utt
Likumu Attraction, Ko Bleep Vai mēs zinām,, Secret,

Affirmations, Apziņa , Hologrāfisks Universe, Apzināta radīšana, Izpaužas Uzdevumi, Metafizisks Techniques, Mind Power, Nabadzības apziņas, Labklājība Apziņa, Panākumu apziņa, Vizualizācijas,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,

More videos

Cilvēki - Video
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Duglāzija Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dūlijs, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sāmsalas pīle, Šri Šri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Tēmas - Video
Likumu Attraction, Pārpilnība Apziņa, Affirmations, Apzināta radīšana, EFT , Emocionāls Freedom Technique, Hypnosis, Izpaužas Uzdevumi, Izpaužas Technique, Metafizisks Techniques, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Nabadzības apziņas, Labklājība Apziņa, Panākumu apziņa, Opus Movie, Secret Movie, Trauma Therapy, Vision board, Vizualizācijas,

Miscellaneous - Video
Pārpilnība, Bagātīgs , Piesaistīt, Piesaistot, Attraction, Coaching, Getting bagāts, Life Coaching, Manifests , Izpausme, Izpaužas, Mind Solutions, Motivācija, Motivācija Speaker, Personal Development, Personal Growth, Attiecības, Attiecības, Self Help, Self-Esteem, Seminārs , Stress Management, Success, Teleclasses, Vibrācija, Weight Loss, Darbnīca, Laime, Garīgais seminārs, Garīgais seminārs, Spiritual Course, Spiritual Festival, Spiritual Teaching,

Ceru, ka jums patīk Global nedalāmība Kopienas ! Kādi jautājumi? Lūdzu contact me!

Last edited by Jonas1; 09-23-2008 at 04:19..
Jonas1 está offline  
(10-01-2009)
Kathleen ann (09-20-2008)
Old 09-20-2008, 07:30  
Loceklis
Senior Member
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Pateicās 398 Times 205 Posts
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Likums par piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)

Hi "Ikvienam"
Uzklausot par slepeniem, bet atpakaļ man pateikt man nav tiešām nepieciešams daudz paziņojumu par to pie laika ..... Tik daudz ideju nāk un iet, ka tas var desensitise reakciju uz to, kas šķiet labi, lai būtu patiesi. .. Tas, protams, var teikt arī par daudzām lietām, tai skaitā reliģiskās pārliecības ... Es paturēšu prātā atvērtas visas idejas ... iemesla dēļ šī viena nav tur manu uzmanību ilgi bija tā nešķita iederas realitātei pasaulē, kā tas ir šodien .... Vai, kā es personīgi, lai lietas ....

Skatoties video Jonas laipni deva saiti, un tikai laika Esmu dzirdējusi pareizi ar informāciju par slepeno ... Es cīņa ar dažiem par divdomīgs veidā varētu tikt uztverts .... koncepcijas Caur domas mēs mainām realitāti ........ Vai tas būtu otrādi, ... ko mēs kā indivīdi redz kā realitāte sāk mainīt mūsu domas ...... Making mums redzēt to, ko mēs, iespējams, varētu vadīties, lai aplūkotu .....?
Tikai doma ..........................

Lai gan par slepenu ideja ir fantastiska ideoloģija, un, šķiet, darbojas kāda ... es esmu redzējis situācijas, mainās, kad doma / uztvere mainās ... Galvenais iemesls, kāpēc es cīņa ar noslēpums ir tas liek man saprast to, kas pilnīgi atšķirīgas prioritātes, cilvēki varētu viens ar otru ...... Lai gan man jāsaka šogad tikai vadoties pēc instinktiem ... Man ir konstatēts, ka daudzi daudzi cilvēki vēlas virs savas pieaugums .. drošu mieru pasaulē, kas ir pilns ar cieņu un laipnību, lai visiem dzīves ..... Un man tas pats par sevi dos pasauli, dabu, jums, mums un visu dzīvi .... doma ir vērts ņemot ...... kāds otrādi tas bija / ir ....
..... tikai manas domas ...... Love, miers, un prieks ar jums visiem ...... kak ...
kathleen ann está offline  
Old 11-04-2008, 10:59  
Loceklis
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Atrašanās vieta: Byron Bay
Pateicās 16 Times 12 Ziņojumi
Eilt Druin is on a distinguished road

Es esmu redzējis Secret arī un es arī uzskatu, ka idejas, kas izklāstītas tas nav nekas jauns, kaut arī tās ir turētas noslēpumā no populace apzinātai, savtīgi iemesli ...

Tas ir vienkāršots ar savu pieeju un noformējumu, taču tas ir iespējams tāpēc, ka man jau bija ļoti labi pārzina visas koncepcijas, uzrāda tajā. Tas var būt diezgan aizraujoši par iesācējiem, though. Es arī konstatēja, ka tā nepaskaidroja, atsevišķus aspektus un daudz informācijas tika atstāts ārpus - atkal, jo tās vienkāršība tas, iespējams, bija neietilpst šo konkrēto filmu, lai segtu spēcīgākās aspektus.
Old 12-15-2008, 12:43  
New Member
Junior Member
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Pateicās 0 Times 0 Posts
Loracat5 is on a distinguished road

Smile Re: Likums par piesaiste un Secret Movie (Full movie, 133 minūtes)

I did skatīties un lasīt dažas grāmatas, bet es jaunu, ka manas domas bija ritenī, kas ienāca manā dzīvē pēc pieredzes, pirms pārāk. Secret tiecas ieviest sava veida tabu vērpjot visu jēdzienu. Tas bija interesanti sevi atklāšana un pagriezt to iluminators par mantkārības un jaudu. Tas izrādījās mani off liels laiks. Es biju interesē citu pieredzes un daži ārpus info par domas un realitāti. Skatoties video lika man justies kā tas bija ļauns. Tas bija man palīdzēt saprast daži no jautājumiem, kas man bija.
Loracat5 está offline  
Old 05-19-2009, 03:10  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Pateicās 0 Times 0 Posts
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

bad link's
Visualise Affirm Baleave está offline  
Old 05-22-2009, 12:01  
Loceklis
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Pateicās 30 Times 22 Posts
Seeking Spirit is on a distinguished road

Lai gan daudzi ir pievilkšanas likumiem idejas var būt jauns, es tomēr domāju, ka plēve šķiet, ir pozitīva ietekme uz dažu cilvēku neatkarīgi. Ir bijusi hype daudz par šo filmu, bet tas ir grūti pateikt, cik pelnījuši tā ir.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-26-2009, 07:58  
New Member
Junior Member
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Pateicās 0 Times 0 Posts
jmartin is on a distinguished road

Es neredzēju filmu, jo es neesmu pārliecināts, ja es patiešām ticu Likumu pievilcību.

Es domāju, come on! Kā ir tā, ka es domāju, ka manu ceļu cauri visam. Es uzskatu, ka jums ir "do", lai saņemtu. What do you think?

Last edited by jmartin; 05-26-2009 at 08:02..
jmartin está offline  
Old 05-27-2009, 02:53  
Loceklis
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Pateicās 30 Times 22 Posts
Seeking Spirit is on a distinguished road

Ikvienam ir dažādas idejas par to, kas ir vai nav iespējams, tad kāpēc knock somebody elses atzinumu, tikai tāpēc, ka nav jēgas jums?

Arī es joprojām domāju, ka šī filma ir vērts skatīties, jo pirms pieņēmumus par to.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-28-2009, 05:49  
New Member
Junior Member
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Pateicās 0 Times 0 Posts
edwardlitors is on a distinguished road

Es neredzēju filmu, jo es neesmu pārliecināts, ja es patiešām ticu Likumu pievilcību.

Quote:
Originally Posted by jmartin View Post
Es domāju, come on! Kā ir tā, ka es domāju, ka manu ceļu cauri visam. Es uzskatu, ka jums ir "do", lai saņemtu. What do you think?
Hey J Martin,

Es tikai gribēju izteikties par to, ko jūs norādīts šeit. Es esmu jauns, lai šajā forumā, bet es vienkārši bija atbildēt uz to. Man ir daži draugi, kas saka, un domāju, ka tas pats. Aiz filma punkts ir vairāk nekā tikai domāju savu ceļu cauri visam. Man patīk aplūkot to kā vispārēju garīgo atjaunošana, ja jūs gribu. Ne gluži par pozitīvu domāšanu vai solījumu līmenī, bet vairāk kā zināt un izprast, kā cēloņu un seku darbu tiesību jūsu dzīvē. Domas kļūst lietas. Tas ir bijis tiesībām, jo sākuma laiku. Paskatīties jums. Viss sākās ar domu, tad sajūta, tad darbības, un tad gala rezultāts bija tāds, ko redzat. Ēkas, mašīnas, ielu, izgudrojumi, vēl un vēl. Savu pašreizējo rezultātiem vai ietekmi, ir sakarā ar šo domu (vai izraisīt). Es zinu, tas ir īss un salds, bet skatoties noslēpums, un veic citas pētniecības patiešām lika man novērtēt, cik spēcīga prāta tiešām ir. Tātad, ja nekas cits, vienkārši noskatīties to iegūt atšķirīgu viedokli par to, kā pasaule darbojas. Tas varētu izraisīt kaut ...

<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </>
edwardlitors está offline  

Tags
Law Of Attraction, Secret Movie
Law Of Attraction ,Secret Movie ,

Thread Tools

Posting Rules
Tu nedrīkst post new threads
Tu nedrīkst post replies
Tu nedrīkst pasta pielikumi
Tu nedrīkst rediģēt savas ziņas

BB kods ir Uz