|
|
|
|||||||
| Registruotis | Mano Grįžti | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Pokalbių Kambarys |
| Atidaryti Išskirtinis Forumai Dalykų, susijusių su vienybę. Aptarimas, idėjas, mintis .... kad netelpa į kitą forumą. |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
| (10-01-2009) | Kathleen Ann (09-20-2008) |
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Teisė traukos ir Secret Movie (Visas filmas, 133 min)Labas "Visi"
Išklausęs apie slaptas, o atgal aš turiu pasakyti, kad aš ne iš tikrųjų turėti daug sužinojo apie tai ne kartą ..... tiek daug idėjų ateina ir išeina, kad ji gali desensitise reakcijos į, atrodytų, gerai, kad būtų tiesa. .. Žinoma, kad galima pasakyti apie daugelį dalykų, įskaitant religinius įsitikinimus ... I keep my mind atvira visoms idėjoms ... priežasties tai viena neturėjo mano dėmesį ilgai buvo ji neatrodė tinkama į nuo realybės, kaip šiandien .... ar taip, aš asmeniškai peržiūrėti dalykų .... Watching video, Jonas maloniai davė nuorodą, o tik laiko turiu tinkamai išklausytos informacijos apie paslaptis ... I kova su kai dėl dviprasmiško būdu jis galėtų būti suprantamas .... sąvokos Per mintis mes pasikeitimų ........ Ar gali būti atvirkščiai, ..., ką mes kaip individai pamatyti kaip realybę pradeda keisti mūsų mintys ...... Padaryti mums pamatyti, ką būtų galima vadovautis norėdami pamatyti .....? Tik minties .... ......................Nors slaptas mintis yra fantastiška ideologija, ir, atrodo, kad darbas kai kuriems ... aš mačiau situacijos pasikeitimą, kai maniau / suvokimo pokyčius ... pagrindinė priežastis, kodėl aš kovoja su paslaptis yra tai leidžia man suprasti, kas visiškai skirtingi prioritetai asmenys gali turėti vieni kitiems ...... Nors turiu pasakyti, kad anksčiau šiais metais tiesiog taip intuicija ... Radau, kad daugelis daugelis žmonių nori, virš jų gauti .. saugus taikos pasaulyje, kad visiškai pagarbos ir malonės visiems gyvenimo ..... Ir man, kad pats galėtų suteikti pasaulis, gamta, jums, mums ir visiems .... verta ...... bet atvirkščiai manyta gyvenimo / yra .... ..... tik mano mintys ...... meilė, taika ir džiaugsmas, kad jums visiems ...... kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Teisė traukos ir Secret Movie (Visas filmas, 133 min)Mačiau Secret pat ir aš taip pat manau, kad pateikiamos idėjos jame nėra nieko naujo, nors jie buvo laikomi paslaptyje nuo sąmoningai, savanaudiška priežastis, gyventojai ...
Tai yra supaprastinta savo požiūrį ir pateikti, bet tai tikriausiai todėl, kad aš jau labai gerai susipažinęs su visais sąvokos pristatė joje. Ji gali būti gana įspūdingi pradedantiesiems, nors. Aš taip pat nustatė, kad ji nepaaiškino, tam tikrais aspektais, ir daug informacijos buvo praleistas - vėlgi, dėl savo paprastumo jis tikriausiai buvo ne per būtent šio filmo taikymo sritį, kad apimtų daugiau Išplėstinė aspektai.
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Teisė traukos ir Secret Movie (Visas filmas, 133 min)bloga linku
|
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Teisė traukos ir Secret Movie (Visas filmas, 133 min)Nors daugelis iš traukos Įstatymai idėjos negali būti naujos, aš vis dar manau, kad filmas atrodo, kad tai turės teigiamą poveikį dėl tam tikrų žmonėms nepriklausomai. Buvo reklaminio šlamšto daug apie šį filmą, bet sunku pasakyti, kaip jis yra vertas.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Teisė traukos ir Secret Movie (Visas filmas, 133 min)Nemačiau filmo, nes nesu tikras, ar aš tikrai tikiu Įstatymo pritraukimas.
I mean, come on! Kaip tai, kad aš manau, kad mano kelią nieko. Aš esu iš tikėjimo, kad turite "daryti" gauti. What do you think? Paskutinį kartą redagavo jmartin; metu 05-26-2009 08:02.. |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Teisė traukos ir Secret Movie (Visas filmas, 133 min)Kiekvienas žmogus turi įvairių idėjų apie tai, kas yra ar nėra įmanoma, tai kodėl trankyti kažkam elses nuomonę, tik todėl, kad jis negali prasmės jums?
Be to, aš vis dar manau, kad tai filmas vertas žiūrėjimo, ypač prieš priimant prielaidas apie tai. |
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | |||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Teisė traukos ir Secret Movie (Visas filmas, 133 min)Nemačiau filmo, nes nesu tikras, ar aš tikrai tikiu Įstatymo pritraukimas.
Citata:
Aš tik norėjau pakomentuoti, kaip tai, ką jūs čia nurodyta. Aš esu naujokas šiame forume, bet aš tiesiog turėjo atsakyti į tai. Turiu keletą draugų, kad sako ir galvoja tą patį. Už filmą taškas yra daugiau nei tik savo mąstymo kelią nieko. Man patinka žiūrėti į jį kaip bendrą psichikos atnaujinimas, jei jums bus. Ne visai apie pozityvaus mąstymo ar pasižadėjimą lygio, bet daugiau kaip žinoti ir suprasti, kaip priežasties ir pasekmės kūrinių teisės savo gyvenimą. Mintys tampa dalykų. Tai buvo teise, nes laiko pradžios. Apsižvalgykite. Viskas prasidėjo nuo minties, tai jausmas, tai veiksmo, o galutinis rezultatas buvo tai, ką matote. Pastatai, automobiliai, gatvės, išradimai, ir vėl. Jūsų dabartiniai rezultatai ar poveikis, rezultatas buvo tos minties (arba priežastis). Aš žinau, tai yra trumpas ir saldus, bet žiūri slapta, ir atlikti kitus tyrimus tikrai mane vertina kaip galingas protas tikrai yra. Taigi, jei nieko kito, tik žiūrėti jį gauti skirtingas požiūris dėl to, kaip pasaulis veikia. Tai gali sukelti kam nors ... ![]() <A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A> |
|||
|
|
|
![]() |
| Žymos |
|
|