|
|
|
|||||||
| פתח האחדות פורומים כל דבר הקשור האחדות. דיונים, רעיונות, מחשבות .... זה לא מתאים בפורום אחר. |
| Quick חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
פורום הבית,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
וידאו,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
לסטטיסטיקה.
תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
| להלן פרטי אומר תודה כדי Jonas1 על ההודעה המועילה הזאת: | קתלין אן (09-20-2008) |
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)היי "כולם"
לאחר ששמעו על בעוד סוד לאחור אני חייב לומר שאני לא ממש מבחינים הרבה של אותו הזמן ..... אז רעיונות רבים באים והולכים כי זה יכול desensitise התגובות מה נראה טוב בשביל להיות אמיתי. .. כמובן שאפשר לומר על הרבה דברים, כולל אמונות דתיות ... אני כל הזמן המוח שלי פתוח לכל הרעיונות ... הסיבה זה אחד לא מחזיק את תשומת הלב שלי היה ארוך זה לא נראה להשתלב המציאות של העולם כפי שהוא היום .... או איך אני אישית להציג דברים .... צופה וידאו ג 'ונס בחביבות נתן את הקישור, והזמן רק הקשבתי כראוי מידע על הסוד ... אני במאבק עם כמה מושגים על הדרך זה יכול להיות מעורפלים הגה .... דרך מחשבות אנחנו לשנות את המציאות ........ יכול להיות שזה בכיוון השני עגול, ... מה אנחנו כפרטים לראות את המציאות כפי מתחיל לשנות את המחשבות שלנו ...... גורמים לנו לראות מה אנחנו יכול להיות מודרכים לראות .....? רק המחשבה .... ......................אמנם הרעיון של הסוד הוא האידיאולוגיה פנטסטי, ונראה לעבוד קצת ... ראיתי מצבים משתנים כאשר / שינויים מחשבה תפיסה ... הסיבה העיקרית שאני במאבק עם הסוד הוא זה גורם לי להבין מה סדרי העדיפויות שונים לחלוטין אנשים יכולים צריך ...... זה לזה למרות שיש לי לומר בתחילת השנה הבאה רק על ידי האינסטינקטים ... גיליתי שהרבה אנשים רבים רוצים להרוויח מעל שלהם .. עולם של שלום בטוח כי מלא כבוד וחיבה כל החיים ..... ובשבילי זה כשלעצמו ייתן את העולם, טבע, לך, לנו, את כל החיים .... חשבתי ששווה ...... כל דרך לעקוף את זה / היא .... ..... רק המחשבות שלי ...... אהבה, שלום, וג 'וי לך כל ...... kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)כן, ואני גם מאמין כי הרעיונות המובאים בו אינם דבר חדש, אם כי נשמרו בסוד מפני ההמון עבור מכוונת, מסיבות אנוכיות ... החשאי זה פשטני בגישה והצגתו, אבל זה כנראה בגלל שאני כבר מכיר היטב את כל הרעיונות שהוצגו בו. זה יכול להיות די מרתק המתחיל, אף. מצאתי גם כי זה לא להסביר היבטים מסוימים והרבה מידע היה נשאר בחוץ - שוב, בשל פשטות זה כנראה לא היה בגדר של הסרט המסוים הזה כדי לכסות היבטים מתקדמים יותר שלה.
12-15-2008, 12:43
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
הקישור של רע05-22-2009, 12:01
|
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
למרות שמרבית הרעיונות של דיני אטרקציה אולי לא חדש, אני עדיין חושב כי הסרט עושה רושם השפעה חיובית על אנשים מסוימים בלי קשר. יש כבר הרבה hype על הסרט הזה, אבל קשה לומר עד כמה הוא ראוי.05-26-2009, 07:58
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
לא ראיתי את הסרט כי אני לא בטוח אם אני באמת מאמיןחוק המשיכה. אני מתכוון, בחייך! איך זה שאני יכול לחשוב לי דרך משהו. אני כי האמונה אתה חייב 'לעשות' כדי לקבל. מה אתה חושב?
נערך לאחרונה על ידי jmartin, 05-26-2009 בשעה 05-27-2009, 02:53 08:02. |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
לכולם יש רעיונות שונים על מה הוא או אינו אפשרי, אז למה לדפוק דעת elses מישהו, רק בגלל שזה לא ייתכן לך הגיוני?כמו כן, אני עדיין חושב שזה סרט שווה צפייה, במיוחד לפני השערות על זה.
05-28-2009, 05:49 |
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | |||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|