נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

חזור   גלובל האחדות קהילה > גלובל האחדות ראשי > פתח האחדות פורומים
הירשם עבור שלי ??? מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום ערוץ

פתח האחדות פורומים כל דבר הקשור האחדות. דיונים, רעיונות, מחשבות .... זה לא מתאים בפורום אחר.

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: חוק המשיכה, סרט הסוד
קטעי וידאו: חוק המשיכה ,סרט הסוד ,

תגובה

LinkBack הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-19-2008, 01:49   #1 (Permalink)
מנהלה
מנהלה
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

הסמל האישי שלJonas1

Activity Longevity
4/20 20/20
Today הודעות
0/0 sssss6758
?????: 2
תודה: 36
המשתמש קיבל 95 תודות ב 68 הודעות
Jonas1 is on a distinguished road

חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)

הי!

אני מניח שרבים מכם ראו את הסרט "הסוד - חוק המשיכה" ... יש לי ... ואני חשבתי ועדיין חושב סרט שלה נהדר!

הנה קישור לגרסה YouTube המלא של הסרט (133 דקות):

הסרט הסוד - חוק המשיכה (מלאה הסרט חלק 1-10, 133 דקות) - וידאו, סרט

החלק הראשון של הסרט הוא מתחת אבל שים לב שאתה צריך להשתמש בקישור מעל ולחץ על חלק-1, Part-2 וכו 'כדי לראות את החלקים השונים:

זה יהיה נהדר לשמוע את ההערה שלך על הסרט ואת הרעיונות מאחורי זה! (אישית אני לא חושב את המושג "חוק המשיכה" הוא אפילו מרחוק חדש או שהיו בעבר ...!!) סוד

יש עוד סרטים רבים בנושא כאן: חוק Videos אטרקציה.

בבקשה תחזור עם ההערות שלך! נושא שלו אני מרגיש באמת מעניין!

ג 'ונאס

קשר Related Videos:

הרעיון המקורי: רונדה ביירן
מילות מפתח: חוק המשיכה, סרט הסוד, התודעה הצלחה, Affirmations, כוחה של הנפש, השראה Mind סרטים,
בוהה: John Assaraf, מיכאל Beckwith, לי Brower, ג 'ק קנפילד, ג 'ון Demartini, מארי היהלומים, מייק דולי, בוב דויל, הייל Dwoskin, מוריס גודמן, John גריי, ג 'ון Hagelin, ביל האריס, בן ג 'ונסון, Lorai Langemeier, ליסה ניקולס, בוב פרוקטור, ג 'יימס ארתור ריי, דוד Schirmer, מרסי Shimoff, ג 'ו ויטאלה, דניס Waitley, ניל דונלד וולש, פרד אלן וולף,

קישור לסרט:

קישור לדיון:

לדון את הסרט כאן: חוק המשיכה וסוד פרימיום

סרטים
הסוד - חוק המשיכה (סרט מלא) - הצטרפות לדיון!
הצפצוף מה אנחנו יודעים? (סרט מלא) - הצטרפות לדיון!

מאמרים
חוק המשיכה,

Affirmations, תודעת העוני, כוח המחשבה, כוחה של תפילה, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, וויזואליזציה, התודעה, היקום ההולוגרפי, Gaia Hypothesis, Morphogenetic פילדס,

אמונה אמונה, שלווה, אהבה ואושר, הדרכה רוחנית,
תודעה קולקטיבית, תודעה קבוצתית, התודעה האינדיבידואלית, האני הפנימי, העצמי הגבוה

מאמרים מדיטציה
מדיטציה היא טכניקה בן זקן לשלוט על המוח הוא כלי רב עוצמה extremly. ביחס חוק המשיכה, מדיטציה ניתן להשתמש כדי להקטין את כמות בלתי מבוקרת מחשבות שליליות ו להגביר את ההתמקדות שלך על שגשוג, שמחה, אהבה ואושר.

לראות את כל אלה הארכיונים מאמרים נוספים:

קשר פורסם האשכולות, קטעי וידאו וכו '
חוק המשיכה, מה בליפ Do We Know, SecreT,

Affirmations, התודעה , היקום ההולוגרפי, יצירה מכוונת, מפגין תרגילים, טכניקות מטאפיזי, כוח המוח, תודעת העוני, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, וויזואליזציה,

אברהם היקס, אנדרו כהן, אנדרו Newberg, אנתוני רובינס, בוב דויל, בוב פרוקטור, דוד Sereda, Deepak Chopra, גרג בראדן, ג 'ק קנפילד, ג 'ו ויטאלה, John Assaraf, John גריי, ג 'ון Hagelin, ליסה ניקולס, מיכאל Beckwith, מיכאל Losier, ניל דונלד וולש, Ophra Winfrey, פול Mckenna, רונדה ביירן,

עוד קטעי וידאו

אנשים - Videos
אברהם היקס, עמית Goswami, אנדרו כהן, אנדרו Newberg, אנתוני רובינס, בן ג 'ונסון, ביל Bartman, ביל האריס, בוב דויל, בוב פרוקטור, בריאן טרייסי, קנדיס פרת, דן Lier, דניאל מונטי, דוד אלברט, דייוויד לינץ ', דוד Schirmer, דוד Sereda, דבי אלן, Deepak Chopra, דניס Waitley, דונלד טראמפ, דוני דויטש, דאגלס Vermeeren, ראש אד, איליין הנדריקס, אליזבת FAYT, אסתר היקס, פרנק מגווייר, פרד אלן וולף, גארת 'רוברטס, גרג בראדן, הייל Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, ג 'ק קנפילד, ג 'יימס ארתור ריי, ג 'פרי Satinover, ג 'רי היקס, ג 'ים ציגלר, ג 'ו רובינו, ג 'ו ויטאלה, John Assaraf, John גריי, ג 'ון Hagelin, אליס ג 'ון ספנסר, יוסף Dispenza, קן וילבר, קירק נוג 'נט, לי Brower, לס בראון, ליסה ניקולס, Loral Langemeier, מרסי Shimoff, מארי היהלומים, מארק ויקטור הנסן, Marlee Matlin, מסרו אמוטו, מתיו פוקס, Miceal Ledwith, מיכאל Beckwith, מיכאל Losier, מייק דולי, מוריס גודמן, ניל דונלד וולש, Ophra Winfrey, אופרה וינפרי, פול Mckenna, פגי אוניל, ראלף אברהם, Ramtha, רונדה ביירן, ריצ 'רד דוקינס, ריצ 'רד גורדון, רוברט קיוסאקי, רופרט Sheldrake, סרי סרי ראווי שנקר, סטיבן Hopson, סטיוארט Hameroff, T. Harv Eker, טרנס מק 'קנה, טוני רובינס, ויליאם Tiller, וילי Jolley, זיג Ziglar,

נושאים - וידאו
חוק המשיכה, תודעת שפע, Affirmations, יצירה מכוונת, העברה בנקאית , טכניקת החופש הרגשי, היפנוזה, מפגין תרגילים, מפגין טכניקה, טכניקות מטאפיזי, כוח המוח, Neuro-Linguistic Programming, כאבים, תודעת העוני, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, סרט אופוס, סרט הסוד, טיפול בטראומה, לוח החזון, וויזואליזציה,

שונות - וידאו
שפע, שופע , משוך, משיכת, אטרקציה, אימון, להתעשר, החיים אימון, המניפסט , התגשמות, מפגין, פתרונות Mind, מוטיבציה, דובר מוטיבציה, פיתוח אישי, צמיחה אישית, יחסים, יחסים, עזרה עצמית, הערכה עצמית, סמינר , Stress Management, הצלחה, Teleclasses, תנודות, הרזיה, סדנת, אושר, סמינר רוחני, סדנה רוחנית, קורס רוחנית, פסטיבל רוחני, הוראה רוחנית,

אני מקווה שאתה אוהב גלובל באחדות הקהילה ! יש שאלות? בבקשה צרו איתי קשר!

נערך לאחרונה על ידי Jonas1, 09-23-2008 בשעה 04:19.
Jonas1 estב offline   הגב עם ציטוט
להלן פרטי אומר תודה כדי Jonas1 על ההודעה המועילה הזאת:
קתלין אן (09-20-2008)
ישן 09-20-2008, 07:30   #2 (Permalink)
חבר
חבר בכיר
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 23%Activity: 23%Activity: 23%

הסמל האישי שלkathleen ann

Activity Longevity
4/20 17/20
Today הודעות
0/0 ssssss326
תודה: 1,283
המשתמש קיבל 398 תודות ב 205 הודעות
kathleen ann is on a distinguished road

Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)

היי "כולם"
לאחר ששמעו על בעוד סוד לאחור אני חייב לומר שאני לא ממש מבחינים הרבה של אותו הזמן ..... אז רעיונות רבים באים והולכים כי זה יכול desensitise התגובות מה נראה טוב בשביל להיות אמיתי. .. כמובן שאפשר לומר על הרבה דברים, כולל אמונות דתיות ... אני כל הזמן המוח שלי פתוח לכל הרעיונות ... הסיבה זה אחד לא מחזיק את תשומת הלב שלי היה ארוך זה לא נראה להשתלב המציאות של העולם כפי שהוא היום .... או איך אני אישית להציג דברים ....

צופה וידאו ג 'ונס בחביבות נתן את הקישור, והזמן רק הקשבתי כראוי מידע על הסוד ... אני במאבק עם כמה מושגים על הדרך זה יכול להיות מעורפלים הגה .... דרך מחשבות אנחנו לשנות את המציאות ........ יכול להיות שזה בכיוון השני עגול, ... מה אנחנו כפרטים לראות את המציאות כפי מתחיל לשנות את המחשבות שלנו ...... גורמים לנו לראות מה אנחנו יכול להיות מודרכים לראות .....?
רק המחשבה ..........................

אמנם הרעיון של הסוד הוא האידיאולוגיה פנטסטי, ונראה לעבוד קצת ... ראיתי מצבים משתנים כאשר / שינויים מחשבה תפיסה ... הסיבה העיקרית שאני במאבק עם הסוד הוא זה גורם לי להבין מה סדרי העדיפויות שונים לחלוטין אנשים יכולים צריך ...... זה לזה למרות שיש לי לומר בתחילת השנה הבאה רק על ידי האינסטינקטים ... גיליתי שהרבה אנשים רבים רוצים להרוויח מעל שלהם .. עולם של שלום בטוח כי מלא כבוד וחיבה כל החיים ..... ובשבילי זה כשלעצמו ייתן את העולם, טבע, לך, לנו, את כל החיים .... חשבתי ששווה ...... כל דרך לעקוף את זה / היא ....
..... רק המחשבות שלי ...... אהבה, שלום, וג 'וי לך כל ...... kak ...
kathleen ann estב offline   הגב עם ציטוט
ישן 11-04-2008, 10:59   #3 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

הסמל האישי שלEilt Druin

Activity Longevity
0/20 16/20
Today הודעות
0/0 sssssss75
תודה: 2
המשתמש קיבל 16 תודות ב 12 הודעות
Eilt Druin is on a distinguished road

Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)

כן, ואני גם מאמין כי הרעיונות המובאים בו אינם דבר חדש, אם כי נשמרו בסוד מפני ההמון עבור מכוונת, מסיבות אנוכיות ... החשאי זה פשטני בגישה והצגתו, אבל זה כנראה בגלל שאני כבר מכיר היטב את כל הרעיונות שהוצגו בו. זה יכול להיות די מרתק המתחיל, אף. מצאתי גם כי זה לא להסביר היבטים מסוימים והרבה מידע היה נשאר בחוץ - שוב, בשל פשטות זה כנראה לא היה בגדר של הסרט המסוים הזה כדי לכסות היבטים מתקדמים יותר שלה.

12-15-2008, 12:43
ישן Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)   #4 (Permalink)
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

הסמל האישי שלLoracat5

Activity Longevity
0/20 11/20
Today הודעות
0/0 ssssssss4
תודה: 1
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
Loracat5 is on a distinguished road

Smile אני לא לצפות ולקרוא כמה הספר אבל אני חדש כי המחשבות שלי שיחק להתבוסס מה נכנס לחיים שלי מדי ניסיון קודם. הסוד נוטה לשים מעין טאבו לעוות את המושג כולו. לקח גילוי עצמי מעניין והפך אותו צוהר עבור תאוות בצע וכוח. זה הפך אותי בגדול. הייתי מעוניין את החוויות של אחרים קצת מידע על מחשבה מחוץ למציאות. צופה וידאו גרם לי להרגיש כאילו זה היה רע. זה לא עוזר לי להבין כמה שאלות שיש לי.

05-19-2009, 03:10
Loracat5 estב offline   הגב עם ציטוט
ישן Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)   #5 (Permalink)
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

הסמל האישי שלVisualise Affirm Baleave

Activity Longevity
0/20 5/20
Today הודעות
0/0 ssssssss1
תודה: 0
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

הקישור של רע

05-22-2009, 12:01
Visualise Affirm Baleave estב offline   הגב עם ציטוט
ישן Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)   #6 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

הסמל האישי שלSeeking Spirit

Activity Longevity
0/20 10/20
Today הודעות
0/0 sssssss93
המשתמש קיבל 29 תודות ב 21 הודעות
Seeking Spirit is on a distinguished road

למרות שמרבית הרעיונות של דיני אטרקציה אולי לא חדש, אני עדיין חושב כי הסרט עושה רושם השפעה חיובית על אנשים מסוימים בלי קשר. יש כבר הרבה hype על הסרט הזה, אבל קשה לומר עד כמה הוא ראוי.

05-26-2009, 07:58
Seeking Spirit estב offline   הגב עם ציטוט
ישן Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)   #7 (Permalink)
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

הסמל האישי שלjmartin

Activity Longevity
0/20 5/20
Today הודעות
0/0 ssssssss3
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
jmartin is on a distinguished road

לא ראיתי את הסרט כי אני לא בטוח אם אני באמת מאמין

חוק המשיכה. אני מתכוון, בחייך! איך זה שאני יכול לחשוב לי דרך משהו. אני כי האמונה אתה חייב 'לעשות' כדי לקבל. מה אתה חושב?

נערך לאחרונה על ידי jmartin, 05-26-2009 בשעה

05-27-2009, 02:53 08:02.
jmartin estב offline   הגב עם ציטוט
ישן Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)   #8 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

הסמל האישי שלSeeking Spirit

Activity Longevity
0/20 10/20
Today הודעות
0/0 sssssss93
המשתמש קיבל 29 תודות ב 21 הודעות
Seeking Spirit is on a distinguished road

לכולם יש רעיונות שונים על מה הוא או אינו אפשרי, אז למה לדפוק דעת elses מישהו, רק בגלל שזה לא ייתכן לך הגיוני?

כמו כן, אני עדיין חושב שזה סרט שווה צפייה, במיוחד לפני השערות על זה.

05-28-2009, 05:49
Seeking Spirit estב offline   הגב עם ציטוט
ישן Re: חוק המשיכה והסרט הסוד (סרט מלאה, 133 דקות)   #9 (Permalink)
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

הסמל האישי שלedwardlitors

Activity Longevity
0/20 5/20
Today הודעות
0/0 ssssssss1
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
edwardlitors is on a distinguished road

לא ראיתי את הסרט כי אני לא בטוח אם אני באמת מאמין

חוק המשיכה. jmartin

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אני מתכוון, בחייך! איך זה שאני יכול לחשוב לי דרך משהו. אני כי האמונה אתה חייב 'לעשות' כדי לקבל. מה אתה חושב? צפה בהודעה
היי J מרטין,
רק רציתי להגיב כמו מה נאמר כאן. אני חדש בפורום זה, אבל פשוט הייתי חייב להגיב על זה. יש לי כמה חברים כי לומר ולחשוב את אותו הדבר. הנקודה מאחורי הסרט הוא יותר מסתם דרך החשיבה שלך דרך משהו. אני אוהב להסתכל על זה כמו שפוץ נפשית הכוללת אם תרצו. לא ממש על חשיבה חיובית או חיובית ברמה, אבל יותר כמו ידיעה והבנה כיצד החוק של סיבה ועובד לתוקף החיים שלך. מחשבות להפוך דברים. זה היה החוק מאז תחילת הזמן. תסתכל מסביבך. הכל התחיל עם מחשבה, אז התחושה, ואז פעולה, ולאחר מכן את התוצאה הסופית היה מה שאתה רואה. בניינים, מכוניות, רחובות, המצאות, ועוד. התוצאות הנוכחיות שלך או אפקטים, היו תוצאה של מחשבה (או לגרום). אני יודע שזה קצר ומתוק, אבל צופה את הסוד, והוא עושה מחקר אחרים באמת גרם לי להעריך על כמה חזק המוח באמת. אז אם שום דבר אחר, רק לצפות בו כדי לקבל נקודת מבט שונה על איך העולם עובד. זה עשוי להפעיל משהו ...

<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> אדוארד Litors </ A>

--
edwardlitors estב offline   הגב עם ציטוט
תגובה

תגיות
חוק המשיכה, סרט הסוד
חוק המשיכה ,סרט הסוד ,