Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Globális Egység Main > Open Egység Fórum
Nyilvántartásban GO Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Chat szoba

Open Egység Fórum Bármi kapcsolatos Egység. Vita, ötletek, gondolatok .... hogy nem illik bele egy másik fórumba.

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: A vonzás törvénye, Siker Consciousness
Videó: A vonzás törvénye ,Siker Consciousness ,

Reply
LinkBack Thread Tools Megjelenítési módok
Old 09-19-2008, 01:49   #1 (permalink)
Adminisztratív
Adminisztratív
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Helyszín: Stockholm
Blog Entries: 2
Köszönet: 36
95 köszönetet mondott Times 68 Hozzászólások
Jonas1 is on a distinguished road

A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc)

Szia!

Azt hiszem, sokan láttátok a filmet "The Secret - A vonzás törvénye" ... én ... és arra gondoltam, és még mindig hiszem, hogy egy nagy film!

Itt van egy link a YouTube teljes verzióját a film (133 perc):

The Secret Film - A vonzás törvénye (Teljes film 1-10 rész, 133 perc) - Videó, Movie

Első része a film alatt van, de ügyeljen arra, hogy kell használni a kapcsolatot felett és kattintson a Part-1 Part-2, stb, hogy a különböző részből áll:

Jó lenne hallani a megjegyzést a film és az ötletek mögé! (Személy szerint én nem hiszem, a "The Law of Attraction" még távolról új vagy valaha egy titkos ...!!)

Sokkal több ide kapcsolódó filmek: A vonzás törvénye videók.

Kérlek, gyere vissza meg észrevételeit! A téma tényleg úgy érzem, érdekesMi a sípjellel tudjuk? (Teljes film, 1-16 rész, 120 perc)

Jónás

Linkek a kapcsolódó videók:

Rhonda Byrne - a guiness rekordok könyve
The Secret Film A vonzás törvénye, Siker Consciousness, Affirmations, Power of Mind, Mind inspiráló Movies, Nézett:,
: John Assaraf : Michael Beckwith, Brower Fedett, Jack Canfield, Jack Canfield, Marie Diamond, : Mike Dooley, Bob Doyle -, Hale Dwoskin, Morrisszal Goodmant, : John Gray, : John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols -, Bob Proctor -, James Arthur Ray -, : David Schirmer, Marci Shimoff, : Joe Vitale, -Denis Waitley, Neale Donald Walsh,, Fred Alan Wolf, Linket a vitát The Secret Movie:,

The Secret Film - A vonzás törvénye (teljes film, 1-10 rész, 133 perc) - Videó, Movie

Linket a vita:

Beszéljük meg a film itt van: A vonzás törvénye és a The Secret Movie

További kapcsolódó anyaggal!

Filmet
- Csatlakozzon a vita! Mi a sípjellel tudjuk? (teljes film)
- Csatlakozzon a vita! Mi a sípjellel tudjuk? (teljes film)

Cikkekben
A vonzás törvénye,

Power of Mind, Power of Thought, Power of Prayer, Jólét tudat, Siker tudat, Vizualizációs, Holografikus Univerzum, Tudatot, Gaia-elmélet, Morfogenetikus mezők, vonatkozó,

A hit és a hit, a Peace of Mind, a szeretet és boldogság, lelki útmutatás,
Kollektív tudat, Csoport Tudat, egyéni Tudat, Inner Self, Higher Self

A meditáció a kor régi technika, hogy ellenőrizzék a szellem és egy rendkívül hatékony eszköz. Kapcsolatban a vonzás törvénye, meditáció lehet használni, hogy csökkentse az összeget az ENSZ ellenőrzése alatt álló negatív gondolatok és növelje a figyelmet a jólét, az öröm, a szeretet és a boldogság.
Lásd a fentiek közül bármelyik archívumban több cikk:

Meditáció kezdőknek

(09-20-2008)
A vonzás törvénye, A titkársági, Affirmationst,

Power of Mind, Tudatot , Gaia-elmélet, Megnyilvánuló Gyakorlatok, Metafizikai Techniques, Mind Power,, Szegénység tudat Power of Thought, Siker tudat, Vizualizációs, Holografikus Univerzum,

Andrew Cohen, : Andrew Newberg, Candace Perth, Bob Doyle -, Hale Dwoskin, James Arthur Ray -, Deepak Chopra, , Gregg Braden, Jack Canfield, Jack Canfield, -Denis Waitley, : Michael Beckwith, : John Hagelin, Bill Harris, Bob Proctor -, Brower Fedett, Neale Donald Walsh,, Fred Alan Wolf, Paul McKenna, Rhonda Byrne -, a guiness rekordok könyve,

Emberek - Videos related to The Secret és Mi a Bleep do we know?

09-20-2008, 07:30
Andrew Cohen, : John Hagelin, : Andrew Newberg, Candace Perth, Bob Doyle -, Lorai Langemeier, Bill Harris, Ben Johnson, Hale Dwoskin, James Arthur Ray -, : Kathy Smith -, Jeffrey Satinover,, : Daniel Monti -, : Andrew Newberg, Goswami Mindig, : David Schirmer, Marci Shimoff, Deepak Chopra, Deepak Chopra, , Gregg Braden, Neale Donald Walsh,, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix -, JZ Knight, , Esther Hicks,, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Linket a vitát The Secret Movie:, , Gregg Braden, Jack Canfield, Morrisszal Goodmant, JZ Knight, Ramtha, Jack Canfield, : David Schirmer, Jerry Hicks,, : Jim Ziegler, : Joe Rubino, : Joe Vitale, -Denis Waitley, : Michael Beckwith, : John Hagelin, Bill Harris, : Joseph Dispenza, Dávid Albert, Kirk Nugent a, Brower Fedett, Jack Canfield, Lisa Nichols -, Bob Proctor -, Marci Shimoff, : Joe Vitale, : Mike Dooley, Marlee Matlin, Elaine Hendrix -, Matthew Fox, Miceal Ledwith, : Daniel Monti -, Brower Fedett, Neale Donald Walsh,, Bob Doyle -, : John Gray, Fred Alan Wolf, Paul McKenna, Paul McKenna, Rhonda Byrne -, Ralph Abraham, Ramtha, : Joseph Dispenza, a guiness rekordok könyve, : Richard Gordon,, Robert Kiyosaki, Sheldrake Rupertet, Sri Sri Ravi Shankar, : Stephen Hopson, , Stuart Hameroff, : T. Harv Eker, : Terence McKenna -, Tony Robbins, , William Tiller, Fred Alan Wolf, Zig Ziglar, Témák - Videó,

kapcsolódó The Secret és Mi a Bleep do we know?
A vonzás törvénye, Affirmations, Power of Mind, Megnyilvánuló Gyakorlatok, Érzelmi Szabadság Technika , Hipnózissal, Megnyilvánuló Gyakorlatok, Metafizikai Techniques, Metafizikai Techniques, Mind Power,, Neuro-Linguistic Programming, Fájdalomcsökkentést, Szegénység tudat, Power of Thought, Siker tudat, Vizualizációs, The Secret Film, Siker Consciousness, Vision board, Vizualizációs, Holografikus Univerzum,

kapcsolódó The Secret és Mi a Bleep do we know?
Bőven, Vonzani , Vonzásával, Attrakciója, Betanítást, Getting Gazdag, Life coaching, Rakományjegyzék, Megnyilvánulását , Megmutatkozó, Mind Solutions, Motivational, Motivációs Hangszóró, Személyiségfejlesztő, Personal Development, Összefüggést, Self Help, Kapcsolatokra, Önbecsüléshez, Szemináriumot, A stressz kezelése , Sikerét, Sikerét, Rezgésekkel, Zsírégetö, Műhelyében, Boldogsága, Spirituális Szeminárium, Spirituális Műhely, Spirituális tanfolyam, Fesztivál Spirituális, Spirituális Oktatás, Last edited by Jonas1; 09-20-2008 at,

Remélem tetszik Globális Közösség Egység ? Van kérdése? Kérem contact meMi a sípjellel tudjuk? (Teljes film, 1-16 rész, 120 perc)

Last edited by Jonas1; 09-23-2008 at 04:19..
Jonas1 está offline   Reply With Quote
FYFE ce. minnie
Miss Kathleen Ann Thanks: 1.283
Old 396 köszönetet mondott Times-ban 204 Hozzászólások   #2 (permalink)
Tagjának
Senior Member
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 21%Activity: 21%Activity: 21%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Re: A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc)
Miután hallott a titok egy kicsit vissza azt kell mondanom, nem igazán kell sok értesítés időpontjában ..... Szóval sok ötlettel jönnek és mennek, hogy képes desensitise reakció, hogy milyen jó, hogy úgy tűnik, hogy igaz legyen. .. Persze lehet mondani, hogy sok dolgot, beleértve a vallási meggyőződés ... tartom szem előtt nyitott minden ötlet ... Azért ez nem tölt be a figyelmemet a hosszú volt, nem látszott, hogy beilleszkedjen a valóság a világ, mint ma .... Vagy, ahogy én személyesen véve a dolgokat ....
kathleen ann is on a distinguished road

Watching the video Jonas kedvesen megadta a linket, és az egyetlen alkalom, hogy hallgattam, hogy megfelelő tájékoztatást a titkos ... Én is küzdenek egyes fogalmakra a félreérthető módon lehetne elképzelni .... Keresztül a gondolatok megváltoztatjuk valóság ........ Lehet, hogy ez a más út kerek, ... amit az egyének látni a valóság kezd változtatni gondolatainkat ...... Így lássuk, mit lehetne irányított látni .....?

Hi "Mindenki"
Csak egy gondolat ....

......................
Bár az ötletet, a titkos fantasztikus ideológiája, és működni látszik valami ... láttam helyzet megváltozhat, ha gondolkodás / felfogás változásai ... A legfőbb ok, amiért küzd a titok, hogy mi tesz engem megvalósítása teljesen más prioritások egyének is lehetnek egymással ...... Bár azt kell mondanom, ez év elején csak az alábbi ösztönök ... Azt tapasztaltam, hogy sok-sok ember szeretné a saját nyereség felett .. biztonságos békés világot, hogy teljes tisztelet és kedvesség minden élet ..... És nekem, hogy maga ad a világ, a természet, te minket, és minden élet egy gondolat .... érdemes ...... bármi fordítva volt / van ......... csak a gondolataim ...... szeretet, a béke és Joy to you all ...... kak ...

11-04-2008, 10:59
kathleen ann está offline   Reply With Quote
Old Láttam   #3 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Helyszín: Byron Bay -
Köszönet: 2
16 köszönetet mondott Times 12 Hozzászólások
Eilt Druin is on a distinguished road

is, és én is azt hiszem, hogy az előterjesztett ötleteket és az egyáltalán nem semmi újat, bár tartották titokban a lakosság szándékos, önző okokból ...

Ez a leegyszerűsítő megközelítése és bemutatása, de ez valószínűleg azért, mert én már nagyon ismeri az összes bemutatott fogalmak benne. Meg lehet elég izgalmas a kezdő, mégis. Azt is megállapították, hogy nem magyarázza egyes kérdéseiről és a sok információ kimaradt - ismét miatt az egyszerűség volt, valószínűleg nem tartozik ennek a speciális film, hogy fedezze a fejlettebb szempontok. ÚJ:: A siker alapelvek LIVE! 12-15-2008, 12:43

Old Én nézni és olvasni néhány könyvet de az új, hogy az én gondolataim játszott a névjegyzékbe mi jött be az életembe a korábbi tapasztalatok is. The Secret hajlik, hogy egy afféle tabu csavar az egész koncepciót. Eltartott egy érdekes felfedezés és magától fordult be egy lőrés a kapzsiság és a hatalom. Kiderült, hogy nem szeretek nagy idő. Én sem érdekelt a mások tapasztalatait, és néhány külső információk a gondolkodás és a valóság. Watching the video éreztem magam mintha gonosz. Tette segítsen nekem megérteni néhány olyan kérdést, amelyekkel én.   #4 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Köszönet: 1
Megköszönte 0 Times in 0 Posts
Loracat5 is on a distinguished road

Smile 05-19-2009, 03:10

Loracat5 está offline   Reply With Quote
Unread Rossz link   #5 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Köszönet: 0
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

05-22-2009, 12:01

Visualise Affirm Baleave está offline   Reply With Quote
Unread Bár sok olyan ötlettel a Laws of Attraction nem lehet új, még mindig hiszem, hogy a film úgy tűnik, hogy pozitív hatással van az egyes emberre. Nem volt sok hype erről a filmet, de nehéz megmondani, hogyan érdemes az.   #6 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
29 köszönetet mondott Times 21 Hozzászólások
Seeking Spirit is on a distinguished road

05-26-2009, 07:58

Seeking Spirit está offline   Reply With Quote
Unread Nem láttam a filmet, mert nem vagyok biztos benne, hogy én tényleg hisznek a   #7 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jmartin is on a distinguished road

A vonzás törvénye.

Úgy értem, gyere! Hogy lehet, hogy azt hiszem végig semmit. Én vagyok az a meggyőződés, hogy meg kell "csinálni", hogy kap. Mit gondol? Last edited by jmartin; 05-26-2009 at

05-27-2009, 02:53

Re: A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc) 08:02..
jmartin está offline   Reply With Quote
Unread Mindenki más-más ötletek, hogy mi van, vagy ez nem lehetséges, akkor miért kopogás valaki elses véleményt, csak azért, mert akkor nem lenne értelme van?   #8 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
29 köszönetet mondott Times 21 Hozzászólások
Seeking Spirit is on a distinguished road

Is, én mégis azt hiszem, ez a film érdemes megtekintését, főleg mielőtt feltételezéseket róla.

05-28-2009, 05:49

Seeking Spirit está offline   Reply With Quote
Unread Nem láttam a filmet, mert nem vagyok biztos benne, hogy én tényleg hisznek a   #9 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
edwardlitors is on a distinguished road

A vonzás törvénye.

jmartin Úgy értem, gyere! Hogy lehet, hogy azt hiszem végig semmit. Én vagyok az a meggyőződés, hogy meg kell "csinálni", hogy kap. Mit gondol?

Idézet:
Originally Posted by Hé J. Martin, View Post
Csak azt akartam megjegyzést, mint ahogy azt itt. Én új-hoz ezen a fórumon, de én csak kellett válaszolni erre. Van néhány barátjával, és azt gondolom, hogy ugyanaz a dolog. A lényeg mögött a film több, mint gondoltam végig semmit. Szeretem nézni rá, mint az általános mentális felújítása, ha úgy tetszik. Nem egészen egy pozitív gondolkodás vagy állítás szintjén, de több mint tudjuk és megértéséhez, hogyan jog ok-okozati működik az életedben. Gondolatok válnak a dolgok. Ez volt a joggal, mivel az idők kezdete. Nézz csak körül. Mindent kezdődött, egy gondolat, aztán érzés, aztán fellépés, majd a végeredmény az, amit látsz. Épületek, autók, utak, találmányok, tovább és tovább. A mostani eredmények vagy hatások voltak eredményeként az a gondolat (vagy ok). Tudom, hogy ez a rövid és édes, de figyelte a titkot, és ezzel más kutatási engem igazán értékelni, milyen erős az a tudat valójában. Tehát, ha semmi mást, csak nézni, hogy kap egy másik véleményt is, hogy hogyan működik a világ. Lehet, hogy valami ravaszt ...
<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A>

edwardlitors está offline   Reply With Quote
Reply

Címkéket
A vonzás törvénye, Siker Consciousness
A vonzás törvénye ,Siker Consciousness ,

Kiküldetés szabályai
Ön ne post new threads
Ön ne post válaszok
Ön ne post mellékletek
Ön ne szerkesztés üzeneteidet

BB kód van Be
Smilies vannak Be
[IMG] kód van Be
HTML kód nem Ki
Pingbacks vannak Be
Refbacks vannak Be

All times are GMT. The time now is 08:39.

Köszönhetően NLP-er élvezheti automatizált translations