|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | GO | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Chat szoba |
| Open Egység Fórum Bármi kapcsolatos Egység. Vita, ötletek, gondolatok .... hogy nem illik bele egy másik fórumba. |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
| FYFE ce. minnie | Miss Kathleen Ann Thanks: 1.283 |
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Tagjának
Senior Member
Re: A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc)
Miután hallott a titok egy kicsit vissza azt kell mondanom, nem igazán kell sok értesítés időpontjában ..... Szóval sok ötlettel jönnek és mennek, hogy képes desensitise reakció, hogy milyen jó, hogy úgy tűnik, hogy igaz legyen. .. Persze lehet mondani, hogy sok dolgot, beleértve a vallási meggyőződés ... tartom szem előtt nyitott minden ötlet ... Azért ez nem tölt be a figyelmemet a hosszú volt, nem látszott, hogy beilleszkedjen a valóság a világ, mint ma .... Vagy, ahogy én személyesen véve a dolgokat ....
![]() |
Watching the video Jonas kedvesen megadta a linket, és az egyetlen alkalom, hogy hallgattam, hogy megfelelő tájékoztatást a titkos ... Én is küzdenek egyes fogalmakra a félreérthető módon lehetne elképzelni .... Keresztül a gondolatok megváltoztatjuk valóság ........ Lehet, hogy ez a más út kerek, ... amit az egyének látni a valóság kezd változtatni gondolatainkat ...... Így lássuk, mit lehetne irányított látni .....?Hi "Mindenki"
Csak egy gondolat .... ...................... Bár az ötletet, a titkos fantasztikus ideológiája, és működni látszik valami ... láttam helyzet megváltozhat, ha gondolkodás / felfogás változásai ... A legfőbb ok, amiért küzd a titok, hogy mi tesz engem megvalósítása teljesen más prioritások egyének is lehetnek egymással ...... Bár azt kell mondanom, ez év elején csak az alábbi ösztönök ... Azt tapasztaltam, hogy sok-sok ember szeretné a saját nyereség felett .. biztonságos békés világot, hogy teljes tisztelet és kedvesség minden élet ..... És nekem, hogy maga ad a világ, a természet, te minket, és minden élet egy gondolat .... érdemes ...... bármi fordítva volt / van .... ..... csak a gondolataim ...... szeretet, a béke és Joy to you all ...... kak ...11-04-2008, 10:59 Re: A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc) ![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
is, és én is azt hiszem, hogy az előterjesztett ötleteket és az egyáltalán nem semmi újat, bár tartották titokban a lakosság szándékos, önző okokból ...Ez a leegyszerűsítő megközelítése és bemutatása, de ez valószínűleg azért, mert én már nagyon ismeri az összes bemutatott fogalmak benne. Meg lehet elég izgalmas a kezdő, mégis. Azt is megállapították, hogy nem magyarázza egyes kérdéseiről és a sok információ kimaradt - ismét miatt az egyszerűség volt, valószínűleg nem tartozik ennek a speciális film, hogy fedezze a fejlettebb szempontok. ÚJ:: A siker alapelvek LIVE! 12-15-2008, 12:43
Re: A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc)
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
05-22-2009, 12:01Re: A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc)
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
05-26-2009, 07:58Re: A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc)
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
A vonzás törvénye.Úgy értem, gyere! Hogy lehet, hogy azt hiszem végig semmit. Én vagyok az a meggyőződés, hogy meg kell "csinálni", hogy kap. Mit gondol? Last edited by jmartin; 05-26-2009 at
05-27-2009, 02:53 Re: A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc) 08:02.. |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Is, én mégis azt hiszem, ez a film érdemes megtekintését, főleg mielőtt feltételezéseket róla.05-28-2009, 05:49
Re: A vonzás törvénye és a The Secret Movie (teljes film, 133 perc) |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
A vonzás törvénye.jmartin Úgy értem, gyere! Hogy lehet, hogy azt hiszem végig semmit. Én vagyok az a meggyőződés, hogy meg kell "csinálni", hogy kap. Mit gondol?
Idézet:
![]() |
|||
|
|
|
![]() |
| Címkéket |
|
|