|
|
|
|||||||
| Register | Moj Go | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Chat Room |
| Otvori Oneness Forumi Ništa se odnose na Jednost. Diskusija, ideje, misli .... da ne stane na nekom drugom forumu. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| Nakon User Says Thank You to Jonas1 Za Ovaj Koristan Post: | Kathleen ann (09-20-2008) |
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Member
Senior Member
|
Re: Zakon o privlačnosti i Tajna Movie (Cijeli film, 133 min)Hi "Svatko"
Nakon što čuo o tajnom dok leđa Moram reći da nisam stvarno uzeti puno od obavijest da je u to vrijeme ..... Toliko ideje dolaze i odlaze da može desensitise reakcije na ono što čini dobro da bi bilo istinito. .. Naravno da se može reći za mnoge stvari, uključujući i vjerska uvjerenja ... I keep my mind otvoren za sve ideje ... stoga ovo nije držati moju pažnju dugo bila to nije 'činiti se da stane u stvarnosti svijeta kao što je danas .... Ili način na koji sam osobno pogled stvari .... Samo misli .... ...................... Iako ideja tajna je fantastičan ideologija, i izgleda kao da rade za neke ... vidio sam situacije mislio promijeniti kada / percepcija promjena ... Glavni razlog zbog kojeg sam borbi sa tajnom je čini mi ostvariti ono što potpuno različite prioritete pojedinci mogu imati međusobno ...... Mada moram reći da je ranije ove godine samo slijedeći instinkt ... Našao sam da mnogi ljudi žele mnogo iznad svoje dobit .. siguran mir u svijetu koji je pun poštovanja i ljubaznosti na sve život ..... I za mene koji bi u sebi dati svijetu, priroda, vi nas, život .... i sve misli vrijedno imati ...... bilo obrnuto to je bio / je ......... samo moje mišljenje ...... ljubav, mir i radost da vas sve ...... kak ... 11-04-2008, 10:59 ![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Vidio samisto tako, i ja previše vjerujem da ideje predstavili u njoj nisu ništa novo, iako su čuvaju tajnu od stanovništva za namjerno, sebičnih razloga ... The Secret To je jednostavna u svom pristupu i prezentaciji, ali to je vjerojatno zato što sam već bio jako upoznat sa svim koncepti predstavljeni u njemu. To može biti prilično fascinantan za početnike, iako. JA isto tako postaviti da to nije objasnio određene aspekte i puno informacija bila izostavljena - opet, zbog svoje jednostavnosti, to vjerojatno nije bila u okviru ovog filma to pokrivalo više naprednih aspekata.
12-15-2008, 12:43
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
loš link's05-22-2009, 12:01
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Premda su mnoge ideje u zakonima atrakcija svibanj neće biti novi, još uvijek mislim da je film 'činiti se to imati pozitivan učinak na neke ljude, bez obzira. Tu je puno hype oko ovog filma, ali je teško reći koliko je to zaslužuje.05-26-2009, 07:58 PM
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Nisam vidio film, jer Ja sam ne siguran ako ja stvarno vjerujem uLaw of Attraction. Mislim, hajde! Kako to da ja mogu misliti moj put kroz ništa. Ja sam uvjerenja da morate 'do' da biste dobili. Što da li vi misliti?
Last edited by jmartin; 05-26-2009 at 05-27-2009, 02:53 08:02.. |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Svatko ima različite ideje o tome što jest ili nije moguće, pa zašto kucam neko elses mišljenje, ne samo zato što je svibanj izraditi osjetilo vama?Isto tako, ja još uvijek mislim ovaj film je vrijedan gledanja, pogotovo prije nego stvaranje pretpostavki o tome.
05-28-2009, 05:49 |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Nisam vidio film, jer Ja sam ne siguran ako ja stvarno vjerujem uLaw of Attraction. jmartin
Quote:
<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A> ![]() |
|||
|
|
|
![]() |
| Tags |
|
|