به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > باز یگانگی انجمن
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

باز یگانگی انجمن هر چیزی در رابطه با یگانگی. بحث ، ایده ها ، نشانی از افکار.... که در فروم دیگر متناسب نیست.

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : قانون جاذبه، فیلم راز
فیلم : قانون جاذبه ،فیلم راز ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 09-19-2008 ، 01:49  
مدیر
مدیر
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
مکان : استکهلم
نوشته های بلاگ : 2
تشکر شده 95 بار در 68 پست
Jonas1 is on a distinguished road

قانون جاذبه و فیلم راز (فیلم کامل ، 133 دقیقه)

سلام!

من عقیده دارم که بسیاری از شما را دیده اند ، فیلم "راز -- قانون جاذبه"... من... و من فکر کردم و هنوز هم فکر می کنم آن فیلم بزرگ!

در اینجا یک لینک به یک نسخه کامل از YouTube فیلم (133 دقیقه) :

فیلم راز -- قانون جاذبه (کامل فیلم : قسمت 1-10 ، 133 دقیقه) -- ویدئو ، فیلم

بخش اول این فیلم است ، اما در زیر توجه داشته باشید که شما مجبور به استفاده از لینک بالا کلیک کنید و در قسمت - 1 ، قسمت 2 - و غیره برای دیدن قسمت های مختلف :

این امر می تواند بسیار خوبی است برای شنیدن نظر شما در مورد فیلم ها و افکار و در پشت آن! (من شخصا تعریفی از مفهوم "قانون جاذبه" فکر می کنم نیست جدید یا حتی از راه دور تاکنون بوده است...!!) مخفی

بسیاری بیشتر مربوط به فیلم وجود دارد : قانون جاذبه ها و ویدیوها.

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با پشت آمده! موضوع آن من واقعا احساس جالبی است!

جوناس

لینک های مرتبط با فیلم :

ایده های اصلی : Rhonda Byrne
KEYWORDS : قانون جاذبه، فیلم راز، آگاهی با موفقیت انجام شد، Affirmations، قدرت ذهن، فیلم الهام بخش ذهن،
خیره : جان Assaraf، مایکل Beckwith، لی Brower، جک Canfield، Demartini جان، ماری الماس، مایک دولی، باب دویل، هیل Dwoskin، موریس گودمن، جان گری، جان Hagelin، بیل هریس، بن جانسون، Lorai Langemeier، لیزا نیکولز، باب ناظر، جیمز آرتور ری، دیوید Schirmer، Marci Shimoff، جو ویتال، دنیس Waitley، Neale دونالد والش، فرد آلن ولف،

لینک به فیلم :

لینک به این بحث :

در مورد فیلم اینجا هستید : قانون جذب و فیلم راز

فیلم
راز -- قانون جاذبه ها (فیلم کامل) -- عضویت در این بحث!
چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل) -- عضویت در این بحث!

مقالات
قانون جاذبه،

Affirmations، فقر آگاهی، قدرت اندیشه، قدرت نماز، آگاهی رفاه، آگاهی با موفقیت انجام شد، تجسم، هوشیاری، کهکشان هولوگرافی، گایا Hypothesis، زمینه های Morphogenetic،

ایمان و اعتقاد ، آرامش ، عشق و شادی ، ارشاد و عرفانی ،
آگاهی جمعی ، آگاهی گروه ، آگاهی فردی ، درون خود ، خود عالی

مقالات مراقبه
مراقبه سن است روش قدیمی به کنترل ذهن است و به شدت به یک ابزار قدرتمند. در ارتباط با قانون جاذبه ، مراقبه می تواند استفاده شود به منظور کاهش میزان تحت کنترل سازمان ملل متحد و افکار منفی و افزایش تمرکز خود را در رفاه ، شادی ، عشق و شادی.

ببینید هر کدام از این آرشیو از مقالات بیشتر :

افراد -- فیلم
قانون جاذبه، آیا آنچه ما می دانیم Bleep، SecreŦ ،

Affirmations، هوشیاری ، کهکشان هولوگرافی، خلقت عمدی، Manifesting تمرین ها، فنون متافیزیکی، قدرت ذهن ، فقر آگاهی، آگاهی رفاه، آگاهی با موفقیت انجام شد، تجسم،

آبراهام Hicks، اندرو کوهن، اندرو Newberg، آنتونی رابینز، باب دویل، باب ناظر، دیوید Sereda، چوپرا Deepak، گرگ Braden، جک Canfield، جو ویتال، جان Assaraf، جان گری، جان Hagelin، لیزا نیکولز، مایکل Beckwith، مایکل Losier، Neale دونالد والش، Ophra Winfrey، پل Mckenna، Rhonda Byrne،

بیشتر ویدیوها

آخرین ویرایش توسط Jonas1 ؛ 09-19-2008 در
آبراهام Hicks، Amit Goswami، اندرو کوهن، اندرو Newberg، آنتونی رابینز، بن جانسون، بیل Bartman، بیل هریس، باب دویل، باب ناظر، برایان تریسی، Candace پرث، دن Lier، دانیل Monti، دیوید آلبرت، دیوید لینچ، دیوید Schirmer، دیوید Sereda، دبی آلن، چوپرا Deepak، دنیس Waitley، دونالد ادم خوب، Donny Deutsch، داگلاس Vermeeren، اد راش، ایلین هندریکس، الیزابت Fayt، استر Hicks، فرانک مگوایر، فرد آلن ولف، تسمه رابرتز، گرگ Braden، هیل Dwoskin، Iyanla Vanzant، شوالیه JZ، جک Canfield، جیمز آرتور ری، جفری Satinover، جری Hicks، جیم زیگلر، جو Rubino، جو ویتال، جان Assaraf، جان گری، جان Hagelin، جان اسپنسر الیس، جوزف Dispenza، کن ویلبر، کرک Nugent، لی Brower، له براون، لیزا نیکولز، Loral Langemeier، Marci Shimoff، ماری الماس، مارک ویکتور هنسن، Marlee Matlin، ماسارو ایموتو، متیو فاکس، Miceal Ledwith، مایکل Beckwith، مایکل Losier، مایک دولی، موریس گودمن، Neale دونالد والش، Ophra Winfrey، اپرا وینفری، پل Mckenna، پگی اونیل، رالف ابراهیم، Ramtha، Rhonda Byrne، ریچارد داوکینز، ریچارد گوردون، رابرت Kiyosaki، روپرت اردک وحشی دریایی، سری سری راوی شانکار، استفان هاپسون، استوارت همروف، تی. Harv Eker، ترنس McKenna، تونی رابینز، ویلیام پنجه، ویلی Jolley، Zig Ziglar،

مباحث -- فیلم
قانون جاذبه، آگاهی فراوانی، Affirmations، خلقت عمدی، EFT ، احساسی تکنیک آزادی، هیپنوتیزم، Manifesting تمرین ها، Manifesting تکنیک، فنون متافیزیکی، قدرت ذهن، Neuro - زبانشناسی برنامه نویسی، تسکین درد، فقر آگاهی، آگاهی رفاه، آگاهی با موفقیت انجام شد، فیلم اپوس، فیلم راز، یک واقعه آسیب زا و درمان، هیئت چشم انداز، تجسم،

متفرقه -- ویدیو
فراوانی، فراوان ، جذب، جذب، جاذبه ها، مربی گری، ثروتمند شدن، مربی زندگی، مانیفست ، تظاهر، Manifesting، ذهن راه حل، انگیزشی، انگیزشی بلندگو، رشد شخصی، رشد شخصی، ارتباط، روابط، خود کمک، عزت نفس، سمینار ، مدیریت استرس، با موفقیت انجام شد، Teleclasses، ارتعاشات، کاهش وزن، کارگاه آموزشی، شادی، همایش معنوی، کارگاه و عرفانی، به درس و عرفانی، جشنواره معنوی، آموزش و عرفانی،

امیدوارم که جامعه جهانی یگانگی ! هر گونه سؤال؟ لطفا با من تماس بگیرید!

آخرین ویرایش توسط Jonas1 ؛ 09-23-2008 در 04:19..
Jonas1 está offline  
پس شما نمی توانید به Jonas1 برای این پست سودمند :
ان کاتلین (09-20-2008)
Old 09-20-2008 ، 07:30  
عضو
عضو ارشد
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
تشکر شده 398 بار در 205 پست
kathleen ann is on a distinguished road

پاسخ : قانون جاذبه و فیلم راز (فیلم کامل ، 133 دقیقه)

سلام "هر کس"
داشتن در مورد محرمانه در حالی که شنیده بازگشت باید اذعان کنم که من واقعا متوجه نمی کنند بسیار از آن در زمان..... بنابراین بسیاری از ایده ها می آیند و بروید که می تواند واکنش به آنچه که به نظر می رسد به خوبی برای واقعی desensitise باشد. .. البته که می تواند برای خیلی چیزها گفته شود ، از جمله باورهای دینی... من نگه داشتن ذهن من باز به همه افکار و... آیا دلیل این یکی توجه من مدت طولانی آن را نگه نمی شد آیا به نظر نمی رسد به جا به واقعیت جهان آنگونه که است.... امروز و راه من شخصا مشاهده چیز....

در حال مشاهده جوناس ویدیو مهربانی بخشید و آن پیوند را ، و فقط زمان من به درستی به اطلاعات در مورد مخفی گوش... من با برخی از مفاهیم برای راه مبهم می تواند باشد.... تصور مبارزه را از طریق افکار ما تغییر واقعیت می تواند از آن........ می شود راه دیگری برای دور... چیزی که ما به عنوان فرد به عنوان یک واقعیت این است با شروع به تغییر افکار ما را ببینید...... ساخت ما را ببینید آنچه که ما احتمالا می تواند هدایت شونده برای دیدن.....؟
فقط فکر..........................

اگر چه ایده های مخفی ایدئولوژی فوقالعاده است ، و به نظر می رسد برای بعضی از کار... من را دیده اند ، هنگامی که شرایط تغییر فکر / ادراک تغییرات... دلیل اصلی من با مبارزه است آن را مخفی می کند آنچه را به من متوجه اولویت های کاملا متفاوت افراد می توانند به هر...... دیگر اگر چه باید اذعان کنم که در اوایل سال جاری فقط با زیر instincts... من کشف کرده اند که بسیاری از بسیاری از مردم بالا دست خود را می خواهم.. جهان امن مسالمت آمیز که پر از احترام و مهربانی به تمام عمر..... و برای من که به خودی خود جهان ، طبیعت ، شما را ، به ما ، همه زندگی و.... ارزش فکر داشتن...... هر چه بود از آن راه دور / ارائه شده است....
..... فقط افکار من...... عشق ، صلح و شادی را به همه شما...... کاک...
kathleen ann está offline  
Old 11-04-2008 ، 10:59  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
پاسخ : چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل ، 120 دقیقه)
تشکر شده 16 بار در 12 پست
Eilt Druin is on a distinguished road

من را دیده اند راز همچنین ، و من هم اعتقاد دارند که ایده های ارائه شده در آن هستند هر چیز جدید نیست ، اگر چه آنها مخفی شده اند از مردم برای عمدی ، دلایل خودخواهانه نگه داشته...

آن را در رویکرد و ارائه آن ساده است ، اما احتمالا به علت است که من در حال حاضر بسیار با تمام مفاهیم ارائه شده در آن آشنا شده اید. می توان آن را کاملا برای مبتدی جذاب ، هر چند. من همچنین متوجه شد که آن را انجام برخی از جنبه های گوناگون و بسیاری از اطلاعات را بیان نمیکند بیرون باقی مانده بود -- دوباره ، به دلیل سادگی آن احتمالا در حدود این فیلم مشخص نشده بود برای پوشش دادن جنبه های پیشرفته تر.
Old 12-15-2008 ، 12:43  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Loracat5 is on a distinguished road

Smile پاسخ : قانون جاذبه و فیلم راز (فیلم کامل ، 133 دقیقه)

من تماشا و خواندن برخی از کتاب جدید اما من که افکار من بازی می رول به آنچه آمد را در زندگی من از تجربه های قبلی بیش از حد. راز تمایل دارد برای قرار دادن یک نوع پیچ تابو به مفهوم کامل. آن را در زمان کشف خود جالب بود و آن را در پنجره کشتی یا هواپیما برای حرص و آز ، و قدرت تبدیل شده است. که مرا خاموش زمان بزرگ است. من در تجربیات دیگران علاقه مند شد و برخی از اطلاعات در خارج از فکر و واقعیت است. در حال مشاهده ویدیو ساخته شده به من احساس آن را دوست دارم بد بود. آیا این به من کمک کنید به درک چند سوال که من کرده بود.
Loracat5 está offline  
Old 05-19-2009 ، 03:10  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
سپاس ها : 0
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

بد است
Visualise Affirm Baleave está offline  
Old 05-22-2009 ، 12:01  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
تشکر شده 30 بار در 22 پست
Seeking Spirit is on a distinguished road

اگرچه بسیاری از این ایده ها در قوانین جاذبه ممکن است جدید ، من هنوز فکر می کنم که فیلم به نظر نمی رسد که اثر مثبت در برخی افراد بدون در نظر گرفتن. شده است وجود دارد بسیاری از این فیلم در مورد اعتیاد به مواد مخدره ، اما مشکلی است که چگونه مستحق آن است.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-26-2009 ، 07:58  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jmartin is on a distinguished road

من فیلم را نمی کند چرا که من مطمئن نیستم اگر من واقعا در باور قانون جاذبه.

منظور من ، در آمده! چگونه است که من فکر می کنم راه می تواند من را از طریق هر چیزی. من از این باور که شما باید 'انجام' گرفتن هستم. شما چه فکر میکنید؟

آخرین ویرایش توسط jmartin ؛ 05-26-2009 در 08:02..
jmartin está offline  
Old 05-27-2009 ، 02:53  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
تشکر شده 30 بار در 22 پست
Seeking Spirit is on a distinguished road

هر کس ایده های مختلف در چه چیزی مربوط یا ممکن نیست ، پس چرا کسی بد گویی کردن از نظر elses ، فقط به دلیل آن حس ممکن است برای شما ایجاد کنید؟

همچنین ، من هنوز فکر می کنم این فیلم ارزش دیدن است ، به خصوص قبل از ساخت تصورات در مورد آن.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-28-2009 ، 05:49  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
edwardlitors is on a distinguished road

من فیلم را نمی کند چرا که من مطمئن نیستم اگر من واقعا در باور jmartin

نقل قول :
در اصل توسط نوشته شده منظور من ، در آمده! چگونه است که من فکر می کنم راه می تواند من را از طریق هر چیزی. من از این باور که شما باید 'انجام' گرفتن هستم. شما چه فکر میکنید؟ View Post
Hey مه مارتین ،
من می خواستم به عنوان آنچه شما در اینجا اظهار نظر. من به این فروم جدید هستم ، اما من فقط به حال برای پاسخ به این. من یک دوست چند که می گویند و فکر می کنم همین. نقطه پشت فیلم است بیش از تفکر راه خود را از طریق هر چیزی. من دوست دارم در آن به صورت کلی reconditioning روانی اگر شما خواهد شد. هنوز کاملا در تفکر مثبت و یا سطح تاکید است ، ولی بیشتر شبیه به شناخت و درک قانون علت و اثر با این نسخهها کار در زندگی شما. افکار تبدیل به چیزها می شود. که قانون از زمان آغاز شده است. اطراف خود نگاه کنید. همه چیز آغاز شده با فکر ، بعد احساس و سپس عمل ، و سپس نتیجه نهایی چیزی بود که شما را ببینید. ساختمان ها ، اتومبیل ، خیابان ، اختراعات ، در و در. نتایج فعلی شما و یا اثر ، نتیجه آن شد فکر (یا علت). من می دانم این نوشته کوتاه و شیرین است ، اما در حال مشاهده مخفی ، و انجام پژوهش های دیگر در واقع ساخته شده از من در چه قدرتمند ذهن واقعا قدردانی شده است. بنابراین اگر چیز دیگری ، فقط تماشای آن را برای دریافت نقطه نظر مختلف در مورد نحوه کار جهان. ممکن است چیزی باعث شروع...

<AHREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> ادوارد Litors </>

edwardlitors está offline  

برچسب ها
قانون جاذبه، فیلم راز
قانون جاذبه ،فیلم راز ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 10:50.

با تشکر از ان ال - er شما می توانید لذت ببرید ترجمه های درخواست شده اتوماتیک
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google