|
|
|
|||||||
| Registrieren | My Go | Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Συχνές ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Suchen | Chat Room |
| Οτιδήποτε σχετίζεται με την Ενότητα. Συζήτηση, ιδεών, σκέψεων .... που δεν ταιριάζει σε άλλο forum. Η κατάρρευση του "μήτρα" ... |
| Σύντομα Νέα |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικών Ομάδων,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνήστε μαζί μας,
Συχνές ερωτήσεις ,
Στατιστικά στοιχεία.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!
|
| Ετικέτες |
![]() |
|
|
LinkBack | Themen-Optionen | Ansicht |
| Angela Fyfe | Kathleen ann (09-20-2008) |
|
|
#3 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: νόμος της έλξης και το μυστικό Movie (Πλήρης ταινία, 133 λεπτά)Hi "Everyone"
Έχοντας ακούσει για τη μυστική λίγο πίσω έχω να πω ότι δεν λαμβάνει πραγματικά μεγάλη ανακοίνωση της ότι κατά το χρόνο ..... Έτσι, πολλές ιδέες έρχονται και ότι μπορεί να desensitise αντιδράσεις σε ό, τι φαίνεται καλό για να είναι αληθινή. .. Φυσικά που μπορεί να ειπωθεί για πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών πεποιθήσεων ... κρατώ το μυαλό μου ανοιχτό σε όλες τις ιδέες ... Ο λόγος αυτός δεν κατέχει την προσοχή μου για καιρό ήταν η κατάσταση δεν φαίνεται να ταιριάζει στην την πραγματικότητα του κόσμου, όπως είναι σήμερα .... Ή τον τρόπο να δω προσωπικά πράγματα .... Παρατηρώντας το βίντεο Jonas έδωσε ευγενικά η σύνδεση και η μόνη φορά που άκουσα σωστά σε πληροφορίες σχετικά με το μυστικό ... Παλεύω με ορισμένες από τις έννοιες για το διφορούμενο τρόπο θα μπορούσε να συλληφθεί .... Μέσα από τις σκέψεις αλλάξουμε την πραγματικότητα ........ Θα μπορούσε να είναι το αντίθετο, ... αυτό που εμείς, ως άτομα δούμε την πραγματικότητα ως έχει αρχίσει να αλλάζει τις σκέψεις μας ...... Κάνοντάς μας να δούμε τι θα μπορούσαμε ενδεχομένως να καθοδηγούνται να δει .....? Μόνο μια σκέψη .... ......................Αν και η ιδέα της το μυστικό είναι ένα φανταστικό ιδεολογία, και φαίνεται να λειτουργεί για μερικά ... έχω δει καταστάσεις αλλάζουν όταν σκέφτηκε / αλλαγές αντίληψης ... Ο κύριος λόγος που αγωνίζονται με το μυστικό είναι αυτό με κάνει να συνειδητοποιήσουμε τι εντελώς διαφορετικές προτεραιότητες άτομα μπορούν να έχουν μεταξύ τους ...... Αν και έχω να πω νωρίτερα αυτό το χρόνο μόλις μετά από ένστικτο ... Έχω διαπιστώσει ότι πολλοί πολλοί άνθρωποι θέλουν πάνω από το δικό τους όφελος .. ασφαλές ειρηνικό κόσμο που είναι γεμάτος σεβασμό και ευγένεια απέναντι σε όλους ζωή ..... Και για μένα που από μόνο του θα δώσει στον κόσμο, τη φύση, εσείς, εμείς, και όλη η ζωή .... Μια σκέψη που αξίζει τον κόπο ...... ό αντίστροφο ήταν / είναι .... ..... μόνο σκέψεις μου ...... αγάπη, ειρήνη, και χαρά σε όλους σας ...... kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
#4 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: νόμος της έλξης και το μυστικό Movie (Πλήρης ταινία, 133 λεπτά)Είδα Το μυστικό Επίσης, και εγώ πιστεύω ότι οι ιδέες που παρουσιάζονται σε αυτό δεν είναι κάτι νέο, αν και έχουν κρατηθεί μυστική από το λαό για σκόπιμη, ιδιοτελείς λόγους ...
Είναι απλουστευτική προσέγγιση και την παρουσίασή του, αλλά αυτό είναι ίσως επειδή ήμουν ήδη πολύ εξοικειωμένοι με όλες τις έννοιες που παρουσιάζονται σε αυτό. Μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστικό για τον αρχάριο, όμως. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εξηγήσει ορισμένες πτυχές και πολλές πληροφορίες έμεινε έξω - και πάλι, εξαιτίας της απλότητας της, κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν εντός του πεδίου εφαρμογής της συγκεκριμένης ταινίας για την κάλυψη των πιο προχωρημένα θέματα.
|
|
|
|
#[Colors] (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Re: νόμος της έλξης και το μυστικό Movie (Πλήρης ταινία, 133 λεπτά)κακή συνδέσμου
|
||
|
|
|
|
|
#2 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: νόμος της έλξης και το μυστικό Movie (Πλήρης ταινία, 133 λεπτά)Παρά το γεγονός ότι πολλές από τις ιδέες των νόμων της έλξης μπορεί να μην είναι νέα, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ταινία φαίνεται να έχει θετικές επιπτώσεις για ορισμένους ανθρώπους, ανεξαρτήτως. Υπήρξε μεγάλη δημοσιότητα σχετικά με αυτήν την ταινία, αλλά είναι δύσκολο να πω πόσο αξίζουν είναι.
|
||
|
|
|
|
|
#19 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Re: νόμος της έλξης και το μυστικό Movie (Πλήρης ταινία, 133 λεπτά)Δεν είδα την ταινία γιατί δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά πιστεύουμε στην Νόμο της έλξης.
Θέλω να πω, έλα! Πώς είναι αυτό που μπορώ να σκεφτώ το δρόμο μου μέσω τίποτα. Είμαι από την πεποίθηση ότι θα πρέπει να «κάνει» για να πάρετε. Τι σκέφτεστε; Geändert von jmartin (05-26-2009 um 08:02 PM Uhr). |
||
|
|
|
|
|
#8 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: νόμος της έλξης και το μυστικό Movie (Πλήρης ταινία, 133 λεπτά)Ο καθένας έχει διαφορετικές ιδέες για το τι είναι ή δεν είναι δυνατό, οπότε γιατί να χτυπήσει κάποιος γνώμη elses, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να έχει νόημα για εσάς;
Επίσης, εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτή η ταινία αξίζει την προβολή, ειδικά πριν από τη διενέργεια υποθέσεις σχετικά με αυτό. |
||
|
|
|
|
|
#9 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | |||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Re: νόμος της έλξης και το μυστικό Movie (Πλήρης ταινία, 133 λεπτά)Δεν είδα την ταινία γιατί δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά πιστεύουμε στην Νόμο της έλξης.
Zitat:
Ήθελα απλώς να σχολιάσω, όπως αυτό που αναφέρθηκε εδώ. Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ, αλλά ίσως πρέπει απλά να ανταποκριθεί σε αυτό. Έχω μερικούς φίλους που λένε και σκέφτονται το ίδιο πράγμα. Το σημείο πίσω από την ταινία είναι περισσότερο από ό, τι σκέφτεται μόνο το δρόμο σας μέσα από οτιδήποτε. Μου αρέσει να το δει κανείς ως μια συνολική ψυχική επιδιόρθωση αν θέλετε. Δεν είναι αρκετά για μια θετική σκέψη ή επιβεβαίωση επίπεδο, αλλά περισσότερο σαν γνώση και η κατανόηση πώς το δίκαιο της αιτίας και αποτελέσματος έργα στη ζωή σας. Σκέψεις γίνονται πράγματα. Αυτό είναι το δίκαιο ήταν από την αρχή του χρόνου. Κοιτάξτε γύρω σας. Όλα ξεκίνησαν με μια σκέψη, τότε συναίσθημα, στη συνέχεια, δράση, και στη συνέχεια, το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε. Κτίρια, αυτοκίνητα, δρόμους, εφευρέσεις, και επάνω. Τρέχοντα αποτελέσματα ή τα αποτελέσματά σας, ήταν αποτέλεσμα αυτής της σκέψης (ή αιτία). Ξέρω ότι αυτό είναι μικρό και γλυκό, αλλά βλέποντας το μυστικό, και κάνει άλλες έρευνες πραγματικά με έκανε να εκτιμώ για πόσο ισχυρό το μυαλό πραγματικά είναι. Έτσι, αν μη τι άλλο, μόλις τη δεις να πάρει μια διαφορετική άποψη για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Μπορεί να προκαλέσει κάτι ... ![]() <A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A> |
|||
|
|
|
![]() |
| Ετικέτες |
|
|