Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Google :Zadejte své vyhledávací termíny
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Global jednota Hlavní > Open jednota Fórum
Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená Chat Místnost

Open jednota Fórum Cokoliv týkající se jednoty. Diskuse, nápady, myšlenky .... který se nevejde do jiného fóra.

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Zákon přitažlivosti, Secret Movie
Videa: Zákon přitažlivosti ,Secret Movie ,

LinkBack Nástroje témat
Old 09-19-2008, 01:49 PM  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Místo: Stockholm
Blog Entries: 2
Thanked 95 Times in 68 Příspěvky
Jonas1 is on a distinguished road

Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)

Nazdar!

Myslím, že mnozí z vás viděli film "The Secret - Zákon přitažlivosti" ... mám ... a já jsem si myslel a stále si svůj skvělý film!

Zde je odkaz na YouTube plnou verzi filmu (133 minut):

Secret Movie - Zákon přitažlivosti (full film Část 1-10, 133 minut) - video, film

První část filmu je nižší, ale na vědomí, že budete muset použít odkaz nad a klikněte na Part-1, Part-2 atd. vidět různých částí:

Bylo by skvělé slyšet váš komentář o filmu a nápady za to! (Já osobně si nemyslím, že pojem "zákon přitažlivosti" je dokonce vzdáleně nová nebo kdy byly tajné ...!!)

Existuje mnoho dalších souvisejících filmů zde: Právem videa atrakce-??

Prosím, vraťte se vaše připomínky! Jeho téma jsem opravdu pocit, že je zajímavé,!

Jonas

Odkazy na související videa:

Původní myšlenka BY: Rhonda Byrne
KLÍČOVÁ SLOVA: Zákon přitažlivosti, Secret Movie, Vědomí úspěchu, Afirmace, Power of Mind, Inspirující Mind Movies,
Zíral: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,

Odkaz na video:

Odkaz na diskusi:

Diskutovat o filmu zde: Zákon přitažlivosti a Secret Movie

Filmy
Tajemství - Zákon přitažlivosti (celý film) - Zapojte se do diskuze!
What the Bleep víme? (celý film) - Zapojte se do diskuze!

Články
Zákon přitažlivosti,

Afirmace, Chudoba vědomí, Power Of Thought, Síla modlitby, Vědomí prosperity, Úspěch vědomí, Vizualizace, Vědomí, Holografické Universe, Gaia hypotéza, Morfogenetické pole,

Víra a víra, klidu, lásky a štěstí, duchovní vedení,
Kolektivní vědomí, Skupina vědomí, vědomí jednotlivce, Inner Self, Vyšší Já

Meditace články
Meditace je věk stará technika na kontrolu mysli a je mimořádně mocný nástroj. Ve vztahu k právu atrakce, může být meditace používá ke snížení množství un-řízené negativní myšlenky a zvýšit své zaměření na prosperitu, radosti, lásky a štěstí.

Viz některé z těchto archivů pro další články:

Odkazy na vyslán závity, videa atd.
Zákon přitažlivosti, What the Bleep Do We Know, Secret,

Afirmace, Vědomí , Holografické Universe, Záměrné vytváření, Projevující cvičení, Metafyzický Techniky, Mind Power, Chudoba vědomí, Vědomí prosperity, Úspěch vědomí, Vizualizace,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Losier Michael, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,

Další videa

Lidé - Video
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Losier Michael, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Srí Srí Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Témata - Video
Zákon přitažlivosti, Hojnost Vědomí, Afirmace, Záměrné vytváření, EFT , Techniky emoční svobody, Hypnóza, Projevující cvičení, Projevující Technika, Metafyzický Techniky, Mind Power, Neuro-lingvistické programování, Úleva od bolesti, Chudoba vědomí, Vědomí prosperity, Úspěch vědomí, Opus Film, Secret Movie, Trauma Therapy, Vize deska, Vizualizace,

Různé - Video
Hojnost, Hojnost , Přilákat, Přilákání, Atrakce, Koučování, Zbohatne, Life Coaching, Manifest , Manifestace, Projevující, Mind Solutions, Motivační, Motivační Speaker, Osobní rozvoj, Osobní růst, Vztah, Vztahy, Svépomoc, Self-Esteem, Seminář , Stress management, Úspěch, Teleclasses, Vibrace, Hubnutí, Workshop, Štěstí, Duchovní seminář, Duchovní Workshop, Duchovní předmětu, Festival duchovní, Duchovní Výuka,

Doufám, že se vám globální jednotu společenství ! Nějaké otázky? Prosím kontaktujte mě!

Naposledy upravil Jonas1, v 09-23-2008 http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d1611&t\u003d2616..
Jonas1 está offline  
Po uživatelů říká k Jonas1 Thank You For This Užitečné post:
Kathleen Ann (09-20-2008)
Old 09-20-2008, 07:30 PM  
Členské
Senior Member
Points: 4,833, Level: 47Points: 4,833, Level: 47Points: 4,833, Level: 47
Activity: 15%Activity: 15%Activity: 15%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
3/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss323
Děkujeme vám za sdílení těchto informací shiva777 .. Po přečtení to přes to se mě, proč Jameshome pocit, jako to učinil při čtení mých Stonehenge dobrodružství a zkušenosti .. Je to druh spojil několik věcí dohromady. Zvlášť link
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)

Hi "Všichni"
Poté, co o tajných chvíli zpět musím říci, že jsem se opravdu málo oznámení, že v době, kdy ..... Tolik myšlenky přicházejí a odcházejí, že může desensitise reakce na to, co se zdá dobré, aby to byla pravda. .. Samozřejmě, že lze říci o mnoha věcech, včetně náboženské víry ... Pořád mou mysl otevřena pro všechny nápady ... proto tenhle nedržel dlouho mou pozornost bylo nezdálo, aby se vešly do realitu světa, jako je dnes .... Nebo, jak jsem se osobně dívat se na věci ....

Sledování videa Jonas laskavě dal odkaz, a jen čas jsem poslouchal správně k informacím o tajemství ... Já bojuji s některými koncepcí jednoznačně by to mohlo být koncipována .... Prostřednictvím myšlenky změníme realitu ........ Mohla by to být naopak, ... to, co my jako jednotlivci vidět, jak realita se začíná měnit naše myšlenky ...... Což nás vidět, co by mohlo být vedeni k tomu viz .....?
Pouze si myslel ..........................

Ačkoli myšlenka tajemství je fantastický ideologie, a zdá se, pracuje pro některé ... jsem viděl změnu situace, kdy myšlení / vnímání změn ... hlavní důvod, proč jsem zápas s tajemstvím je, že jsem si uvědomila, co dělá úplně jiné priority jedinci mohou mít navzájem ...... I když musím říct, letos jen do následujícího instinkty ... Zjistil jsem, že mnoho lidí si nad své vlastní zisk .. bezpečné mírového světa, který je plný respektu a laskavosti, aby celý život ..... A pro mě, že by samo o sobě dát světu, přírodě, vám, nám, a celý život .... myšlenka stojí za to ...... co obráceně to je / byl ....
..... jen mé myšlenky ...... láska, mír a radost vám všem ...... kak ...
kathleen ann está offline  
Old 11.04.2008, 10:59  
Členské
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Poloha: Byron Bay
Thanked 16 Times in 12 Příspěvky
Eilt Druin is on a distinguished road

Viděl jsem Secret také, a já jsem taky přesvědčen, že myšlenky uvedené v něm není nic nového, i když byla držena v tajnosti z lidu pro záměrné, sobeckých důvodů ...

Je zjednodušující ve svém přístupu a prezentace, ale je to pravděpodobně proto, že jsem byl už velmi dobře obeznámeni se všemi pojmy uvedeny v něm. To může být docela fascinující pro začátečníka, ačkoli. Také jsem zjistil, že si nedokážou vysvětlit některé aspekty a řada informací byla ponechána stranou - opět kvůli jeho jednoduchosti to asi nebylo v rámci tohoto konkrétního filmu na pokrytí pokročilejší aspekty.
Old 12-15-2008, 12:43 AM  
New Member
Junior Member
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Loracat5 is on a distinguished road

Smile Re: Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)

Já jsem hodinky a přečíst některé knihy, ale jsem, že moje nové myšlenky hrál roli v tom, co vstoupil do mého života ze zkušenosti před příliš. Tajná inklinuje dát jakési tabu otáčet, aby celý koncept. Trvalo to zajímavé poznání sebe samých a obrátil ji do okénka pro chamtivosti a moci. , Že se obrátil mě velký čas. Jsem se zajímal o zkušenosti jiných a některé jsou mimo informace o myšlení a skutečnost. Sledování videa ve mně pocit, jako by to bylo zlé. To jste mi pomohl pochopit některé z otázek, které jsem měl.
Loracat5 está offline  
Old 05-19-2009, 03:10  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

špatný odkaz na
Visualise Affirm Baleave está offline  
Old 05-22-2009, 12:01 am  
Členské
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Thanked 27 Times in 21 Příspěvky
Seeking Spirit is on a distinguished road

Ačkoli mnoho z nápadů v zákonech atrakce nemusí být nový, stále si myslím, že film se zdá, že má kladný vliv na některé lidi bez ohledu. Tam bylo hodně humbuk kolem tohoto filmu, ale je těžké říct, jak je to zaslouží.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-26-2009, 07:58 PM  
New Member
Junior Member
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jmartin is on a distinguished road

Neviděl jsem ten film, protože jsem si jistá, jestli jsem opravdu věřit Zákon přitažlivosti.

Chci říct, no tak! Jak to, že můžu myslet si cestu přes cokoliv. Jsem přesvědčen, že musíte 'do' dostat. Co si myslíte?

Naposledy upravil jmartin, v 05-26-2009 08:02 PM..
jmartin está offline  
Old 05-27-2009, 02:53  
Členské
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Thanked 27 Times in 21 Příspěvky
Seeking Spirit is on a distinguished road

Každý má jiné představy o tom, co je či není možné, tak proč to někdo zaklepal elses názor, jen proto, že nemusí mít smysl pro vás?

Také Stále si myslím, tento film stojí za sledování, a to zejména před provedením předpoklady o tom.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-28-2009, 05:49 PM  
New Member
Junior Member
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
edwardlitors is on a distinguished road

Neviděl jsem ten film, protože jsem si jistá, jestli jsem opravdu věřit Zákon přitažlivosti.

Citace:
Původně odeslal jmartin View Post
Chci říct, no tak! Jak to, že můžu myslet si cestu přes cokoliv. Jsem přesvědčen, že musíte 'do' dostat. Co si myslíte?
Ahoj J Martin,

Jen jsem chtěl vyjádřit, jak to, co je uvedeno zde. Jsem nový tohoto fóra, ale já jsem prostě musel reagovat na to. Mám pár přátel, které říkají a myslí to samé. Bod za film je víc než jen myslet si cestu přes cokoliv. Rád se na to dívat jako celkové duševní regenerace chcete-li. Ne tak docela na pozitivní myšlení, nebo potvrzení úrovni, ale spíše jako znalost a pochopení toho, jak zákon příčiny a následku, pracuje ve vašem životě. Myšlenky staly věci. To byl zákon od počátku času. Podívej se kolem sebe. Vše začalo s myšlenkou, pak pocit, pak akce, a pak konečný výsledek byl co vidíte. Budovy, auta, ulice, vynálezy, dál a dál. Vaše aktuální výsledky nebo dopady, byly v důsledku tohoto myšlení (nebo způsobit). Vím, že to je krátké a sladké, ale sledovala tajná, a dělá další výzkumné opravdu mě ocenit, jak mocné mysl opravdu je. Takže když nic jiného, to se jen dívat, jak získat jiný pohled na to, jak svět funguje. To by mohlo vyvolat něco ...

<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A>
edwardlitors está offline  

Tagy
Zákon přitažlivosti, Secret Movie
Zákon přitažlivosti ,Secret Movie ,

Nástroje témat

Vysílání Pravidla
Ty nesmí zakládat nová témata
Ty nesmí post odpovědi
Ty nesmí post příloh
Ty nesmí upravovat své příspěvky

BB code je V
Smilies jsou V
[IMG] kód V
HTML kód je Pryč
Pingbacks jsou V
Refbacks jsou V

05:20 02:03-??

Kontaktujte nás Globální jednotu společenství Globální jednotu společenství Globální jednotu společenství -- Globální jednotu společenství vB Podnik Překladatel by

Díky NLP-er si můžete vychutnat automatické překlady
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization by
Monitoring - 3.1.0 Ad Management by
NetAgent TOPlist Neaktivní Upomínky By
Mished.co.uk Automatické překlady provedené
Google