|
|
|
|||||||
| Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Open jednota Fórum Cokoliv týkající se jednoty. Diskuse, nápady, myšlenky .... který se nevejde do jiného fóra. |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
|
|
LinkBack | Nástroje témat |
| Po uživatelů říká k Jonas1 Thank You For This Užitečné post: | Kathleen Ann (09-20-2008) |
|
|
|||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)Hi "Všichni"
Poté, co o tajných chvíli zpět musím říci, že jsem se opravdu málo oznámení, že v době, kdy ..... Tolik myšlenky přicházejí a odcházejí, že může desensitise reakce na to, co se zdá dobré, aby to byla pravda. .. Samozřejmě, že lze říci o mnoha věcech, včetně náboženské víry ... Pořád mou mysl otevřena pro všechny nápady ... proto tenhle nedržel dlouho mou pozornost bylo nezdálo, aby se vešly do realitu světa, jako je dnes .... Nebo, jak jsem se osobně dívat se na věci .... Sledování videa Jonas laskavě dal odkaz, a jen čas jsem poslouchal správně k informacím o tajemství ... Já bojuji s některými koncepcí jednoznačně by to mohlo být koncipována .... Prostřednictvím myšlenky změníme realitu ........ Mohla by to být naopak, ... to, co my jako jednotlivci vidět, jak realita se začíná měnit naše myšlenky ...... Což nás vidět, co by mohlo být vedeni k tomu viz .....? Pouze si myslel .... ......................Ačkoli myšlenka tajemství je fantastický ideologie, a zdá se, pracuje pro některé ... jsem viděl změnu situace, kdy myšlení / vnímání změn ... hlavní důvod, proč jsem zápas s tajemstvím je, že jsem si uvědomila, co dělá úplně jiné priority jedinci mohou mít navzájem ...... I když musím říct, letos jen do následujícího instinkty ... Zjistil jsem, že mnoho lidí si nad své vlastní zisk .. bezpečné mírového světa, který je plný respektu a laskavosti, aby celý život ..... A pro mě, že by samo o sobě dát světu, přírodě, vám, nám, a celý život .... myšlenka stojí za to ...... co obráceně to je / byl .... ..... jen mé myšlenky ...... láska, mír a radost vám všem ...... kak ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)Viděl jsem Secret také, a já jsem taky přesvědčen, že myšlenky uvedené v něm není nic nového, i když byla držena v tajnosti z lidu pro záměrné, sobeckých důvodů ...
Je zjednodušující ve svém přístupu a prezentace, ale je to pravděpodobně proto, že jsem byl už velmi dobře obeznámeni se všemi pojmy uvedeny v něm. To může být docela fascinující pro začátečníka, ačkoli. Také jsem zjistil, že si nedokážou vysvětlit některé aspekty a řada informací byla ponechána stranou - opět kvůli jeho jednoduchosti to asi nebylo v rámci tohoto konkrétního filmu na pokrytí pokročilejší aspekty.
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)špatný odkaz na
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)Ačkoli mnoho z nápadů v zákonech atrakce nemusí být nový, stále si myslím, že film se zdá, že má kladný vliv na některé lidi bez ohledu. Tam bylo hodně humbuk kolem tohoto filmu, ale je těžké říct, jak je to zaslouží.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)Neviděl jsem ten film, protože jsem si jistá, jestli jsem opravdu věřit Zákon přitažlivosti.
Chci říct, no tak! Jak to, že můžu myslet si cestu přes cokoliv. Jsem přesvědčen, že musíte 'do' dostat. Co si myslíte? Naposledy upravil jmartin, v 05-26-2009 08:02 PM.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)Každý má jiné představy o tom, co je či není možné, tak proč to někdo zaklepal elses názor, jen proto, že nemusí mít smysl pro vás?
Také Stále si myslím, tento film stojí za sledování, a to zejména před provedením předpoklady o tom. |
||
|
|
|
|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Zákon přitažlivosti a Secret Movie (Full film, 133 minut)Neviděl jsem ten film, protože jsem si jistá, jestli jsem opravdu věřit Zákon přitažlivosti.
Citace:
Jen jsem chtěl vyjádřit, jak to, co je uvedeno zde. Jsem nový tohoto fóra, ale já jsem prostě musel reagovat na to. Mám pár přátel, které říkají a myslí to samé. Bod za film je víc než jen myslet si cestu přes cokoliv. Rád se na to dívat jako celkové duševní regenerace chcete-li. Ne tak docela na pozitivní myšlení, nebo potvrzení úrovni, ale spíše jako znalost a pochopení toho, jak zákon příčiny a následku, pracuje ve vašem životě. Myšlenky staly věci. To byl zákon od počátku času. Podívej se kolem sebe. Vše začalo s myšlenkou, pak pocit, pak akce, a pak konečný výsledek byl co vidíte. Budovy, auta, ulice, vynálezy, dál a dál. Vaše aktuální výsledky nebo dopady, byly v důsledku tohoto myšlení (nebo způsobit). Vím, že to je krátké a sladké, ale sledovala tajná, a dělá další výzkumné opravdu mě ocenit, jak mocné mysl opravdu je. Takže když nic jiného, to se jen dívat, jak získat jiný pohled na to, jak svět funguje. To by mohlo vyvolat něco ... ![]() <A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Edward Litors </ A> |
|||
|
|
|
| Tagy |
| Nástroje témat | |
|
|
|
|