Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Отворете единство Форуми Всичко, свързано с единството. Дискусии, идеи, мисли, че .... не се вмества в друг форум. |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти |
| Следния потребител казва, благодаря ти за Jonas1 За това полезно мнение: | Kathleen Ann (09-20-2008) |
|
|
|||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: Закон за привличането и тайните филм (пълен филм, 133 мин.)Здравей "всички"
Като чу за тайно известно време назад аз трябва да кажа, че наистина не може да отнеме доста съобщение за това в момента ..... Толкова много идеи идват и си отиват, че може да чувствителна реакции на това, което изглежда добро за да е истина. .. Разбира се, че може да се каже за много неща, включително и религиозни убеждения ... Пазя си ум отворена за всички идеи ... Причината за това не заемат вниманието ми за дълго е това не изглежда да се вмести в реалността на света такъв, какъвто е днес .... Или начина, по който аз лично оглед неща .... Гледане на видео Йонас любезно даде линк към и единствен път съм слушал правилно до информация за тайно ... Аз се боря с някои от концепциите за двусмислен начин би могло да се разбира .... Чрез мисли ние променяме реалността ........ Може ли да бъде обратното, ... това, което ние като индивиди възприемат като реалност е започва да се променя нашите мисли ...... Ни правят видим какво бихме могли евентуално да се ръководят, за да видите .....? Само една мисъл .... ......................Въпреки че идеята на тайна е фантастично идеология, и изглежда да работи за някои ... видях ситуации се променят, когато мисълта / промени възприятието ... Основната причина да се борят с тайната е това ме кара да осъзнаят какво напълно различни приоритети Граждани могат да имат помежду си ...... Въпреки, че аз трябва да кажа по-рано тази година само от следните инстинкти ... Аз открих, че много много хора искат по-горе тяхна печалба .. безопасна мирен свят, че е пълен с уважение и доброта към всички живи същества ..... И за мен, че само по себе си да даде на света, природата, ти, нас, и цял живот .... А че си струва да имате ...... какъвто начин кръг беше / е .... ..... само моите мисли ...... любов, мир и радост за всички вас ...... как ... ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Закон за привличането и тайните филм (пълен филм, 133 мин.)Аз съм виждал The Secret също така, и аз вярвам, че идеите, представени в него, не са нещо ново, въпреки че те са били държани в тайна от населението за съзнателно, егоистични причини ...
Тя е опростена в подхода си и представяне, но това е може би защото вече бях много запознат с всички концепции, представени в него. Тя може да бъде доста очарователни за начинаещи, все пак. Аз също така, че тя не обяснява някои аспекти и много информация беше оставен извън - отново поради своята простота то вероятно не е в обхвата на този конкретен филм за покриване на по-съвременни аспекти.
|
|
|
|
|||
|
Новите държави -
Младши държави
|
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Закон за привличането и тайните филм (пълен филм, 133 мин.)лоша връзка's
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Закон за привличането и тайните филм (пълен филм, 133 мин.)Въпреки че много от идеите в законите на привличането, не могат да бъдат нови, аз все още мисля, че филмът изглежда да има положителен ефект за някои хора, независимо. Налице е свръх-много за този филм, но е трудно да се каже как е достоен.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Закон за привличането и тайните филм (пълен филм, 133 мин.)Аз не гледам филма, защото аз не съм сигурен дали наистина вярват в Закона на привличането.
Искам да кажа, хайде! Как е, че мога да се сетя ми път през нищо. Аз съм на мнението, че трябва да направя ", за да получите. Какво мислите? Последно редактиран от jmartin; 05-26-2009 в 08:02 ч... |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Закон за привличането и тайните филм (пълен филм, 133 мин.)Всеки човек има различни идеи за това какво е или не е възможно, така че защо да чукам някого elses мнение, просто защото не могат да имат смисъл за вас?
Също така, аз все още мисля, този филм е на стойност гледане, особено преди да направи предположения за това. |
||
|
|
|
|
|
||||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Закон за привличането и тайните филм (пълен филм, 133 мин.)Аз не гледам филма, защото аз не съм сигурен дали наистина вярват в Закона на привличането.
Цитат:
Аз просто исках да коментират както какъв ти, посочени тук. Аз съм нов в този форум, но аз просто трябваше да отговорят на това. Имам няколко приятели, които казват и мисля, че едно и също нещо. В точка зад филма е повече от просто мислех си път през нищо. Аз обичам да гледам на него като цялостна психическо възстановяване, ако искаш. Не съвсем на позитивното мислене или ниво утвърждаване, но по-скоро знаят и да разберат как се право на причината и следствието работи в живота си. Мисли станат нещата. Това е било право, тъй като в началото на времето. Огледайте се. Всичко започна с една мисъл, а след това чувство, а след това действие, а след това крайният резултат е това, което виждате. Сгради, коли, улици, изобретения, още и още. Вашите текущи резултати или ефекти, са били резултат от тази мисъл (или причина). Знам, че това е кратък и сладък, но гледам тайна, и други изследвания, това наистина ме накара да оценявам как мощен ума е наистина. Така че, ако не друго, просто гледам да се получи различна гледна точка за това как светът работи. Това може да предизвика нещо ... ![]() <A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Едуард Litors </ A> |
|||
|
|
|
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
|
|
|
|