Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Глобален единство Главна > Отворете единство Форуми
Блогове Членове Снимки Видео Goodies Често задавани въпроси Потребители Днешните постове Марк Форуми Прочети Канал

Отворете единство Форуми Всичко, свързано с единството. Дискусии, идеи, мисли, че .... не се вмества в друг форум.

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Закона на привличането, Успех съзнание
Видео: Закона на привличането ,Успех съзнание ,

LinkBack Thread Инструменти
Old 09-19-2008, 01:49 ч.  
Администратор
Администратор
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Общо Мнения: 2
Благодаря: 36
Благодари на 95 пъти в 68 Мнения
Jonas1 is on a distinguished road

Закони на привличането "и" Тайната филм (пълен филм, 133 мин.)

Здрасти!

Предполагам, че много от вас са видели филма "The Secret - Закон на привличането" ... Аз имам ... и си помислих, и все още мисля си голям филм!

Ето ви и линк към пълната версия на филма Младост (133 минути):

Тайната филм - Закона за привличането (Full Movie Part 1-10, 133 минути) - видео, филм

Първа част на филма е по-ниска, но забележете, че трябва да използвате линка по-горе и кликнете върху част 1, част 2 и т.н. да видите различни части:

Това ще бъде страхотно да чуя вашия коментар за филма и идеите зад него! (Лично аз не мисля, че концепцията за "Законът на привличането" е дори крайно нови или някога са били тайна ...!!)

Има още много филми, свързани тук: Закона за привличането клипове.

Моля, върнете се с вашите коментари! Нейната тема, аз се чувстват наистина е интересноКакво Bleep знаем? (Пълен филм, част 1-16, 120 минути)

Йонас

Връзки към свързани видеоклипове:

Rhonda Byrne КЛЮЧОВИ ДУМИ:
Тайната филм Закона на привличането, Успех съзнание, Affirmations, Силата на ум, Вдъхновяващи Mind Филми, Staring:,
Джон Assaraf Michael Beckwith, Лий Brower, Jack Canfield, Джон Demartini, Мари Diamond, Mike Dooley, Боб Дойл, Хале Dwoskin, Морис Гудман, Джон Грей, Джон Хегелин, Бил Харис, Бен Джонсън, Lorai Langemeier, Лиза Николс, Боб Проктър, Джеймс Артър Рей, Дейвид Schirmer, Марси Shimoff, Джо Витале, Дени Waitley, Neale Доналд Уолш, Fred Alan Wolf, Линк към дискусията за Тайната филм:,

Тайната филм - Закона за привличането (пълен филм, част 1-10, 133 минути) - видео, филм

Линк към дискусия:

Обсъждане на филма тук: Закони на привличането "и" Тайната филм

Още сходни материал!

Филми
- Присъединете се към дискусията! Какво Bleep знаем? (пълен филм)
- Присъединете се към дискусията! Какво Bleep знаем? (пълен филм)

Членове
Закона на привличането,

Силата на ум, Силата на мисълта, Силата на молитвата, Благоденствие "Съзнание, Успех съзнание, Визуализация, Вселената холографски, Съзнание, Gaia Хипотеза, Морфогенни полета, Връзки към,

Вяра и Вяра, спокойствие, любов и щастие, духовни напътствия,
Колективното съзнание, Група съзнание, индивидуалното съзнание, Inner Self, Висше самоуправление

Медитацията статии
Медитацията е възрастта старата техника за контрол на ума и е extremly мощен инструмент. По отношение на Закона за привличането, медитация може да се използва за намаляване на размера на ООН, контролира негативните мисли и увеличаване съсредоточите върху благоденствие, радост, любов и щастие.

Виж някоя от тези архиви за повече статии:

Връзки към публикувани теми, видео и т.н.
Закона на привличането, В Secre, т,Affirmations

Силата на ум, Съзнание , Gaia Хипотеза, Проявява Упражнения, Metaphysical Техники, Mind Power,, Бедността съзнание Силата на мисълта, Успех съзнание, Визуализация, Вселената холографски,

Андрю Коен, Андрю Нюбърг, Кандис Пърт, Боб Дойл, Хале Dwoskin, Джеймс Артър Рей, Gregg Braden, Дийпак Чопра, Jack Canfield, Джон Demartini, Дени Waitley, Michael Beckwith, Джон Хегелин, Бил Харис, Боб Проктър, Лий Brower, Neale Доналд Уолш, Fred Alan Wolf, Пол Mckenna, Rhonda Byrne, КЛЮЧОВИ ДУМИ:,

Още видеоклипове

Хората - Видео
Андрю Коен, Джон Хегелин, Андрю Нюбърг, Кандис Пърт, Боб Дойл, Lorai Langemeier, Бил Харис, Бен Джонсън, Хале Dwoskin, Джеймс Артър Рей, Кандис Пърт, Джефри Satinover,, Даниел Монти, Андрю Нюбърг, Амит Госвами, Дейвид Schirmer, Марси Shimoff, Gregg Braden, Дени Waitley, Дийпак Чопра, Neale Доналд Уолш, Дони Deutsch, Дъглас Vermeeren, Ед Ръш, Илейн Хендрикс, JZ Кон, Естер Хикс, Франк Магуайър, Fred Alan Wolf, Линк към дискусията за Тайната филм:, Gregg Braden, Jack Canfield, Морис Гудман, JZ Кон, Ramtha, Джон Demartini, Дейвид Schirmer, Джери Хикс, Джим Циглер, Joe Rubino, Джо Витале, Дени Waitley, Michael Beckwith, Джон Хегелин, Бил Харис, Джоузеф Dispenza, Дейвид Алберт, Кърк Нюджънт, Лий Brower, Jack Canfield, Лиза Николс, Боб Проктър, Марси Shimoff, Джо Витале, Mike Dooley, Марли Матлин, Илейн Хендрикс, Матю Фокс, Miceal Ledwith, Даниел Монти, Лий Brower, Neale Доналд Уолш, Боб Дойл, Джон Грей, Fred Alan Wolf, Пол Mckenna, Пол Mckenna, Rhonda Byrne, Ралф Авраам, Ramtha, Джоузеф Dispenza, КЛЮЧОВИ ДУМИ:, Ричард Гордън, Robert Kiyosaki, Рупърт Шелдрейк, Шри Шри Рави Шанкар, Стивън Hopson, Стюарт Hameroff, T. Harv Екер, Тони Робинс, Терънс Маккена, Уилям румпел, Fred Alan Wolf, Зиг Ziglar, Теми - Видео,

, свързани с тайната и Bleep Какво знаем?
Закона на привличането, Affirmations, Силата на ум, Проявява Упражнения, Емоционална Свобода Техника , Хипноза, Проявява Упражнения, Metaphysical Техники, Metaphysical Техники, Mind Power,, Невро-лингвистичното програмиране, Болка Релеф, Бедността съзнание, Силата на мисълта, Успех съзнание, Визуализация, Тайната филм, Успех съзнание, Визия борда, Визуализация, Вселената холографски,

, свързани с тайната и Bleep Какво знаем?
Abundant, Привличане , Привличане, Атракция, Треньорска, Забогатяват, Живот Треньорска, Явна, Проява , Проявява, Mind решения, Мотивационни, Мотивационни високоговорител, Лични растеж, Личностно развитие, Връзка, Самостоятелно Помощ, Взаимоотношения, Самоуважение, Семинар, Управление на стреса , Успех, Teleclasses, Вибрации, Отслабване, Семинар, Щастието, Духовно Семинар, Духовно Работилница, Духовно учебната, Духовно фестивал, Духовно Технология, Последно редактиран от Jonas1; 09-20-2008 в,

Надявам се, че като Глобална единство на Общността ! Някакви въпроси? Моля свържете се с менКакво Bleep знаем? (Пълен филм, част 1-16, 120 минути)

Последно редактиран от Jonas1; 09-23-2008 в 04:19 ч...
Jonas1 está offline  
Следния потребител казва, благодаря ти за Jonas1 За това полезно мнение:
Kathleen Ann (09-20-2008)
Old 09-20-2008, 07:30 ч.  
Държавите
Senior Member
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 23%Activity: 23%Activity: 23%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Благодаря: 1283
Благодари 398 пъти в 205 Мнения
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Закон за привличането и тайните филм (пълен филм, 133 мин.)

Здравей "всички"
Като чу за тайно известно време назад аз трябва да кажа, че наистина не може да отнеме доста съобщение за това в момента ..... Толкова много идеи идват и си отиват, че може да чувствителна реакции на това, което изглежда добро за да е истина. .. Разбира се, че може да се каже за много неща, включително и религиозни убеждения ... Пазя си ум отворена за всички идеи ... Причината за това не заемат вниманието ми за дълго е това не изглежда да се вмести в реалността на света такъв, какъвто е днес .... Или начина, по който аз лично оглед неща ....

Гледане на видео Йонас любезно даде линк към и единствен път съм слушал правилно до информация за тайно ... Аз се боря с някои от концепциите за двусмислен начин би могло да се разбира .... Чрез мисли ние променяме реалността ........ Може ли да бъде обратното, ... това, което ние като индивиди възприемат като реалност е започва да се променя нашите мисли ...... Ни правят видим какво бихме могли евентуално да се ръководят, за да видите .....?
Само една мисъл ..........................

Въпреки че идеята на тайна е фантастично идеология, и изглежда да работи за някои ... видях ситуации се променят, когато мисълта / промени възприятието ... Основната причина да се борят с тайната е това ме кара да осъзнаят какво напълно различни приоритети Граждани могат да имат помежду си ...... Въпреки, че аз трябва да кажа по-рано тази година само от следните инстинкти ... Аз открих, че много много хора искат по-горе тяхна печалба .. безопасна мирен свят, че е пълен с уважение и доброта към всички живи същества ..... И за мен, че само по себе си да даде на света, природата, ти, нас, и цял живот .... А че си струва да имате ...... какъвто начин кръг беше / е ....
..... само моите мисли ...... любов, мир и радост за всички вас ...... как ...
kathleen ann está offline  
Old 11-04-2008, 10:59 AM  
Държавите
Младши държави
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Благодаря: 2
Благодари на 16 пъти в 12 Мнения
Eilt Druin is on a distinguished road

Аз съм виждал The Secret също така, и аз вярвам, че идеите, представени в него, не са нещо ново, въпреки че те са били държани в тайна от населението за съзнателно, егоистични причини ...

Тя е опростена в подхода си и представяне, но това е може би защото вече бях много запознат с всички концепции, представени в него. Тя може да бъде доста очарователни за начинаещи, все пак. Аз също така, че тя не обяснява някои аспекти и много информация беше оставен извън - отново поради своята простота то вероятно не е в обхвата на този конкретен филм за покриване на по-съвременни аспекти.
Old 12-15-2008, 12:43 AM  
Новите държави -
Младши държави
Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2Points: 109, Level: 2

Loracat5's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Благодаря: 1
Получил 0 Благодарности за 0 Мнения
Loracat5 is on a distinguished road

Smile Re: Закон за привличането и тайните филм (пълен филм, 133 мин.)

Направих гледат и прочетете някои от нова книга, но аз си мисля, че играе при преобръщане в това, което дойде в живота ми от опит, преди също. Тайната тенденция да се постави нещо като табу обрат на цялата концепция. Той взе едно интересно откритие самостоятелно и той се превърна в един отвор за алчност и власт. Това ми е изключена голям време. Бях се интересуват от опита на други, а някои извън информация на мисълта и реалност. Гледане на видео ме накара да се чувствам като то е зло. Той е да ми помогне да разберем някои от въпросите, които имах.
Loracat5 está offline  
Old 05-19-2009, 03:10 AM  
Новите държави -
Младши държави
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Visualise Affirm Baleave's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Благодаря: 0
Visualise Affirm Baleave is on a distinguished road

лоша връзка's
Visualise Affirm Baleave está offline  
Old 05-22-2009, 12:01 AM  
Държавите
Младши държави
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Благодари на 29 пъти в 21 Мнения
Seeking Spirit is on a distinguished road

Въпреки че много от идеите в законите на привличането, не могат да бъдат нови, аз все още мисля, че филмът изглежда да има положителен ефект за някои хора, независимо. Налице е свръх-много за този филм, но е трудно да се каже как е достоен.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-26-2009, 07:58 ч.  
Новите държави -
Младши държави
Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1Points: 40, Level: 1

jmartin's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jmartin is on a distinguished road

Аз не гледам филма, защото аз не съм сигурен дали наистина вярват в Закона на привличането.

Искам да кажа, хайде! Как е, че мога да се сетя ми път през нищо. Аз съм на мнението, че трябва да направя ", за да получите. Какво мислите?

Последно редактиран от jmartin; 05-26-2009 в 08:02 ч...
jmartin está offline  
Old 05-27-2009, 02:53 AM  
Държавите
Младши държави
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Благодари на 29 пъти в 21 Мнения
Seeking Spirit is on a distinguished road

Всеки човек има различни идеи за това какво е или не е възможно, така че защо да чукам някого elses мнение, просто защото не могат да имат смисъл за вас?

Също така, аз все още мисля, този филм е на стойност гледане, особено преди да направи предположения за това.
Seeking Spirit está offline  
Old 05-28-2009, 05:49 ч.  
Новите държави -
Младши държави
Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1Points: 10, Level: 1

edwardlitors's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
edwardlitors is on a distinguished road

Аз не гледам филма, защото аз не съм сигурен дали наистина вярват в Закона на привличането.

Цитат:
Първоначално публикувано от jmartin View Post
Искам да кажа, хайде! Как е, че мога да се сетя ми път през нищо. Аз съм на мнението, че трябва да направя ", за да получите. Какво мислите?
Ей J Мартин,

Аз просто исках да коментират както какъв ти, посочени тук. Аз съм нов в този форум, но аз просто трябваше да отговорят на това. Имам няколко приятели, които казват и мисля, че едно и също нещо. В точка зад филма е повече от просто мислех си път през нищо. Аз обичам да гледам на него като цялостна психическо възстановяване, ако искаш. Не съвсем на позитивното мислене или ниво утвърждаване, но по-скоро знаят и да разберат как се право на причината и следствието работи в живота си. Мисли станат нещата. Това е било право, тъй като в началото на времето. Огледайте се. Всичко започна с една мисъл, а след това чувство, а след това действие, а след това крайният резултат е това, което виждате. Сгради, коли, улици, изобретения, още и още. Вашите текущи резултати или ефекти, са били резултат от тази мисъл (или причина). Знам, че това е кратък и сладък, но гледам тайна, и други изследвания, това наистина ме накара да оценявам как мощен ума е наистина. Така че, ако не друго, просто гледам да се получи различна гледна точка за това как светът работи. Това може да предизвика нещо ...

<A HREF\u003d"http://www.accessyourwealth.com"> Едуард Litors </ A>
edwardlitors está offline  

Тагове
Закона на привличането, Успех съзнание
Закона на привличането ,Успех съзнание ,

Thread Инструменти

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 03:03 ч..

Благодарение на НЛП-е можете да се насладите автоматични преводи
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google